Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
5 найграндіозніших осінніх свят світу

5 найграндіозніших осінніх свят світу

В осінню пору в світі проходить багато цікавих фестивалів і свят, які вражають своєю оригінальністю. Hotels24.ua пропонує добірку із 5 найграндіозніших осінніх свят світу, які допоможуть забути про наближення холодів і отримати багато яскравих вражень.

5 найграндіозніших осінніх свят світу

1. Фестиваль повітряних куль "Balloon Fiesta" в США

На початку жовтня в штаті Нью-Мексико в США проходить один із найкрасивіших свят Міжнародний фестиваль повітряних куль Balloon Fiesta. На площі в більш як, півсотні футбольних полів збираються сотні аеронавтів з різних країн світу, тисячі глядачів, щоб влаштувати найбільше аерошоу в Америці. Тут проходять змагання, різноманітні конкурси, польоти і яскраві шоу. Відкривається дійство ще на світанку і картина, де в небо піднімається безліч величезних повітряних куль змушує завмирати від захвату. Виявляється, ще 30 років тому була розроблена система, яка дозволяє літати повітряним кулям вночі і ці польоти дійсно неймовірні. Недарма свято в Альбукерке вважається одним із найпопулярніших заходів в світі, де робиться найбільше фотографій.

 

Дата проведення: 06 —14 жовтня
Де зупинитися: в готелях Альбукерке


2."Октоберфест" в Німеччині

Восени в німецькому Мюнхені вже більше двохсот років проводиться “Октоберфест” — відомий в усьому світі масштабний фестиваль пива. Яскраве та гучне свято проходить близько двох тижнів і збирає за цей час мільйони гостей, що беруть участь в народних гуляннях, дегустаціях, концертах та костюмованих процесіях. Спочатку з центру Мюнхена тисячі учасників карнавальних костюмах рухаються до поляни, на якій розпочнеться фестиваль. Саме свято, де буде багато смачної їжі і пива, розпочнеться в 12:00 після традиційного відкриття мером першої пивної бочки. А ще тут працюють атракціони, проходять танцювальні конкурси, грає національна музика, а з колеса огляду можна милуватися Альпами. Цікаво, що кожен день фестивалю має свою оригінальну програму — по понеділкам проходить кількатисячна костюмована хода з центру до Лугу Терези в супроводі духових оркестрів, вівторки до вечера вважаються сімейними днями, в які батьки з дітьми отримують знижки. В перший четвер тут згадують померлих учасників “Октоберфесту”, а потім хрестять та причащають дітей працівників фестивалю. В другий четвер зранку гості можуть побувати на безкоштовному концерті духових оркестрів.
В полудень останнього дня фестивалю можна потрапити на незвичайний салют, а в 23:30 на закриття “Октоберфесту”.
 

Дата проведення: 22 вересня – 7 жовтня
Де зупинитися: в готелях Мюнхена

3.Фестиваль “Єврошоколад” в Італії

Один із найбільших та найсмачніших європейських свят — фестиваль “Єврошоколад” проходить в жовтні в італійському містечку Перуджа. Ідея проведення свята виникла завдяки тому, що організатор і керівник відомої кондитерської фабрики Perugina, був вражений масштабністю і популярністю “Октоберфесту”. Тому вже 25 років поспіль, в місті, де виготовляють відомі шоколадні цукерки Baci з побажаннями всередині, відбувається неймовірне свято шоколаду. Більше тижня на “Єврошоколаді” можна спробувати смачний десерт різної форми і з незвичними добавками. Це можуть бути дивовижні черевички, прекрасні статуї чи відомі будівлі. Крім цього центр міста перетворюється на святковий майданчик з клоунами, театральними виставами, салюти. Всюди проходять розважальні заходи, різноманітні дегустації та майстер-класи. Все місто охоплене неймовірним шоколадним запахом від безлічі торгових павільйонів, в яких здається з шоколаду зроблене все що завгодно— батончики, ковбаски, масло, а ще телефони і картини. Відвідувачів вгощають десертами з горіхами, фруктами, мармеладом, перцем, а також гарячим шоколадом з коньяком. А ще художники-шоколатьє перед глядачами створюють оригінальні фігури і великі споруди із шоколаду, які дивують і зачаровують дорослих і дітей. Крім цього тут є можливість відчути на собі корисність шоколаду, пройшовши унікальні косметичні процедури і придбавши натуральні засоби для краси.

 

 

Дата проведення: 13 — 22 жовтня
Де зупинитися: в готелях Перуджа

4. Фестиваль вина і гастрономії в Гонконзі

В кінці жовтня в Гонконзі протягом 4-х днів відбувається одне з найбільш яскравих свят Hong Kong Wine & Dine Festival. Недалеко від великих хмарочосів Міжнародного фінансового центру облаштовується велика кулінарна територія із кількома сотнями павільйонів, які представляють 33 країни світу. Крім цього фестиваль у вигляді карнавалу проходить на вулиці Лан Квай Фонг, яка відома великою кількістю ресторанів та барів. На святі можна продегустувати найкращі зразки вин із 20 країн світу і скуштувати різноманітні страви від місцевих кулінарів. Також тут є можливість потрапити по спеціальному абонементу до дегустаційного залу, де гостям пропонується вечеря з вином, проводяться майстер-класи з виготовлення вин, лекції, конкурси. За символічну плату на святі можна придбати їжу та напої прямо з вітрин. Фестиваль вражає живою музикою, театралізованими дійствами, колоритними карнавалами, а ввечері прикрашається безліччю яскравих вогнів, що додають оригінальності і неповторності.
За 10 років Hong Kong Wine & Dine Festival розширився настільки, що приймає сотні тисяч гурманів з усього світу і по популярності близький до німецького Октоберфесту. Фестиваль вина та гастрономії є не тільки розважальним заходом, а й гарною можливістю для реклами і корисних знайомств.

 


Дата проведення: 25 жовтня— 28 жовтня
Де зупинитися: в готелях Гонконга

5."Ніч феєрверків"або “Ніч Гая Фокса” в Великобританії


5 листопада в столиці Великобританії і всіх її колоніях відзначається найгучніше свято року— Ніч Гая Фокса. Історія цього свята почалася в цей день 1605 року, коли католики, яких переслідували протестанти готували змову, збираючись підірвати парламент. Планувалося підірвати 36 бочок пороху в підвалі парламенту, що знищило би також всі сусідні будівлі і, можливо збурило би людей до зміни влади. Проте “Порохова змова” не вдалася— король Яків I дізнався про заколотників, яких згодом стратили. А жителі будинків поруч з парламентом влаштували в цей день свято, запалюючи вогнища і радіючи, що залишилися живі. Не одне століття в Лондоні святкують «Ніч Гая Фокса», і це свято ніби підтвердження вірності монархії. В наш час в цей день тут проходять костюмовані шоу. Ввечері люди ходять по вулицях в карнавальних масках, костюмах стражників і вдають, що шукають заколотників. Всюди запалені факели, веселі танці, безліч яскравих феєрверків і вибухів петард. Ця ніч така неспокійна, що багато місцевих жителів виїзжають на час святкування з міста.

 


Дата проведення: 5 листопада
Де зупинитися: в готелях Лондона

Hotels.24.ua бажає вам неймовірних вражень від яскравих фестивалів!

Читати ще:

  

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
21.10.2018
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: 5 найграндіозніших осінніх свят світу
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(3 бали з 5, всього оцінок 1 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)