Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
ТОП-10 найекзотичніших готелів світу

ТОП-10 найекзотичніших готелів світу

Плануєте відпустку і мрієте провести її в неймовірно гарному та незвичайному місці? До вибору готелю потрібно поставитися з особливою серйозністю. Сучасні готелі допоможуть вам здійснити мрію — доторкнутися до незвіданого тваринного світу або морських мешканців зі своїх апартаментів. Також можна побачити представників флори й фауни, попиваючи каву на своїй веранді, погодувати екзотичних тварин — все це можливо. Hotels24 пропонує прекрасну добірку екзотичних готелів світу.

ТОП-10 найекзотичніших готелів світу

 10 незвичайних готелів світу

10 незвичайних отелей

Отже, топ-10 найбільш екзотичних готелів світу, від яких не просто захоплює дух, а й підвищується рівень адреналіну в крові. Ці місця необхідно відвідати.

1. «Giraffe Manor», Кенія

 

У заповідній зоні Кенії, точніше, в Найробі (селище Карен), знаходиться ферма з жирафами. Основною метою фермерського господарства є збереження жирафів Ротшильда. Цей екзотичний вид відрізняється 5 ріжками на голові. Жирафи Ротшильда вважаються рідкісними тваринами. У природі їх залишилося близько семисот.

На фермі займаються розмноженням і вирощуванням жирафів Ротшильда. Тому, побачивши спокійно гуляючого жирафа не дивуйтеся, тут це поширене явище.

У 1984 р для туристів вперше на фермі відкрили готель. 10 номерів оформлені в африканському стилі. Тут все нагадує про жирафів та диких тварин: оформлення стін, меблі, аксесуари, текстиль.

Особливістю «Giraffe Manor» є можливість гостям погодувати жирафів зі своєю спальні або кухні, погладити їх, і звичайно, ж, зробити пам'ятні селфі.

Ранок для всіх гостей починається однаково. До вас на сніданок у вікно «завітає» жираф, пригостити ви його можете кормом, він спеціально видається всім гостям в мішечках.

Вартість проживання не маленька: від 490 євро за добу і доходить до 510. У вартість входить: харчування, напої, трансфер, дві екскурсії. Вторговані кошти переводяться в Африканський фонд охорони видів тваринного світу, що зникають.

Плануючи подорож, зверніть увагу на погоду в Кенії. Вдень температура висока, але вночі знижується. Сезони дощів тут тривають з березня по травень; з жовтня по грудень. У квітні та травні ферма закрита.

Адреса: Кенія, Найробі селище Карен

2. «Port Lympne Hotel and Reserve», Англія

В Англії, в сафарі парку побудували пристойний «Port Lympne Hotel and Reserve». Він розташувався на території заповідника Порт Лімпн, який займає площу 6 га.

Для поселення гостей передбачені п'ятизіркові будиночки. Вони укомплектовані всім необхідним для проживання. З вікон «Port Lympne Hotel and Reserve» відкривається прекрасний краєвид, вид на болота Ромні та околиці.

Всі номери оформлені в унікальному дизайні, вмістили екстравагантні меблі. Ванна кімната укомплектована наборами косметики, купальними костюмами й банними аксесуарами. Для гостей пропонується безкоштовна стоянка, Інтернет, сніданок.

Поселившись в одному з будиночків, гості зможуть спостерігати за життям диких тварин в природному середовищі. Від тигрів і левів гостей відокремлює міцне скло. Панорамні вікна дозволяють приймати ванну в «компанії» тигрів.

Особливою популярністю серед туристів користується садиба поруч з левами. Котедж оформлений в стилі лофт, з елегантними меблями й красивим текстилем. Панорамні вікна відокремлюють постояльців від левів. Ніч проживання коштуватиме від 1750 фунтів стерлінгів.

За ніч проживання по сусідству з тиграми будьте готові заплатити 1000 фунтів стерлінгів, поряд з вовками — 549 фунтів стерлінгів, поряд з ведмедями — 350 фунтів стерлінгів. У вартість входить проживання, сніданок, пляшка шампанського, сафарі, відвідування національного парку.

Всі кошти йдуть на утримання і збереження рідкісних видів особин в дикій природі.

Адреса: Англія, графство Кент

3.«Phinda Forest», ПАР

У Південній Африці, в приватному заповіднику «Фінден» знаходиться затишний лодж. Для гостей пропонується поселення в затишних котеджах та бунгало на території паркової зони. Всі номери оснащені меблями, безкоштовним Інтернетом, кондиціонером, ванною кімнатою. Можливий трансфер, послуги няні.

У заповіднику гості зможуть милуватися незайманою людиною природою, рідкісними видами рослин, птахів і тваринним світом. Саме тут можна відпочити душею й тілом.

Кожен з будиночків оформлений в Африканському стилі, із зображеннями тварин. Панорамні вікна й скляні двері відкривають завісу на таємницю світу дикої природи. Басейн розташований на відкритій місцевості та відкриває чудові краєвиди.
Для гостей пропонуються: сафарі на джипах, прогулянки в село Зулу, піші прогулянки, підводні сафарі, розваги на пляжах. Для зручності надаються біноклі. Кращого місця для сафарі і фото з тиграми годі й шукати.

Адреса: Південна Африка, заповідник «Фінден»

4.«Royal Malewane», ПАР

В одному з парків ПАР розташувався «Royal Malewane». Для поселення гостям пропонуються в комфортабельні котеджі лоджа. Для гостей передбачені: зручні меблі, вишукане оформлення кімнат, бібліотека, ресторан, магазин. Особливістю є: антикварні меблі, перські килими, вишукані предмети інтер'єру.

У лоджі 8 бунгало, які з'єднані між собою й з головною будівлею переходом. У кожному бунгало знаходяться: спальня, вітальня з каміном, тераса з меблями, ванна кімната з душем.

Сніданки подаються в бунгало або на терасі. На столі можна помітити столове срібло, кришталь. Страви подаються вишукані та смачні від відомих шеф-кухарів. Кухарі були відзначені престижними преміями на міжнародних конкурсах.

Для гостей пропонується сафарі на джипах, екскурсії, прогулянки на слонах, піші прогулянки, польоти на повітряній кулі, вертольоті. Під час сафарі можна побачити лева, буйвола, леопарда, слона, носорога.

Адреса: ПАР, в парку Крюгера

5. «State Game», США

Провести дозвілля можна в Південній Дакоті, в лоджі «State Game». Він розташувався в природному заповіднику США. За території заповідника можна побачити тисячі буйволів. Видовище просто неймовірне.

Для поселення гостей передбачено кілька котеджів різного рівня комфорту:
готельні апартаменти в головній будівлі;
дерев'яні котеджі (каюти), хатини на березі озера;
історичні номери з дерев'яними меблями та каміном.

На території лоджа розмістився ресторан, конференц-зал. Для гостей пропонується великий спектр послуг, екскурсії, трансфер.

Адреса: США, Південна Дакота

6. «Sarova Salt Lick Game», Кенія

На території національного парку «Східний Цаво», в Кенії, знаходиться лонж «Sarova Salt Lick Game». Вікна апартаментів виходять на водойму, куди на водопій приходять величезні, африканські слони.

Гостям пропонується проживання в одному з комфортабельних будиночків з терасою. З неї прекрасно видно савану з її мешканцями. Тут можна зробити незабутні фотознімки.

Апартаменти укомплектовані всім необхідним для комфортного проживання. Для тих, хто бажає, організовуються сафарі на джипах, піші прогулянки, екскурсії по території парку.

Адреса: Кенія, Tsavo, національний парк «Східний Цаво»

7. «Makanyane Safari Lodge», Південна Африка

В Африці, на території заповідника «Madikwe Game Reserve» знаходиться лодж-сафарі. Для проживання пропонуються котеджі з панорамними вікнами, крізь які можна спостерігати за Африканськими слонами.

Для поселення гостей пропонуються 8 котеджів. Всі вони оформлені в тематичному, індивідуальному стилі, що нагадує Африку. В обробці використовувався натуральний камінь, дерево і якісний текстиль. На території знаходиться бар, ресторан, басейн.

Заповідник є одним з найбільших в ПАР. Тут мешкають представники дикої природи: слони, буйволи, тигри, леви, зебри, антилопи.

Цей не займаний людиною куточок дикої природи пропонує до уваги відвідувачів прекрасні пейзажі. Гостям готелю запропонують сафарі на джипах з професійними гідами. Можна зробити чудові фото та селфі.

Адреса: Південна Африка, заповідна зона

8. «Disney's Animal Kingdom Lodge Resort», США

«Disney's Animal Kingdom» був відкритий у 2001 році і являє собою тематичний сафарі-парк. У парку мешкає понад 200 видів птахів і тварин. 6 поверхів будівлі приймають гостей з усього світу. Апартаменти оформлені в красивих фарбах, які нагадують життя в савані. Стіни номерів прикрашають роботи місцевих майстрів, якісний текстиль і дерев'яні аксесуари нагадують про диких тварин.

Гості «Disney's Animal Kingdom» можуть з балкона свого номера побачити слонів, антилоп, буйволів, зебр, жирафів. Гості можуть відвідати басейн, ресторан, СПА-центр, магазини, комп'ютерні клуби. За бажанням, організовуються екскурсії і сафарі.

Адреса: США

9. «Sea Lion Lodge», Фолклендські острови

Для тих, хто мріє опинитися в компанії пінгвінів, Фолклендські острови — відмінне місце. Готель «Sea Lion Lodge» знаходиться в заповідній зоні острова Морського Лева.

Готель красиво оформлений, укомплектований меблями, технікою, є безкоштовний Інтернет. Але головною особливістю є пінгвіни, що прогулюються перед вікнами котеджу. На пляжі можна побачити морських котиків, моржів й морських їжаків.

Адреса: Фолклендські острови, Морський Лев

10. «Jamala Wildlife Lodge», Австралія

У столиці Австралії, в Канберрі, в центральній частині приватного зоопарку «National Zoo and Aquarium» знаходиться екстравагантний готель. Власники зоопарку подружжя Тіндейл збудували елітний котедж. Він має назву «Jamala Wildlife Lodge». Відвідувачам пропонується проживання поруч з дикими тваринами, прокидатися і снідати в оточенні тигрів, жирафів і левів.

У 2014 році відкрився готель-сафарі, який запрошує всіх охочих поринути у світ дикої природи.Особливістю є розташування номерів: поруч з вольєрами тварин.

Для поселення гостей пропонуються 18 комфортабельних номерів. Всі вони оформлені в африканському стилі, доповнені аксесуарами та декором, текстилем на тему Африки.

У комплексі три зони:

  1. «Ushaka Lodge» - це номери з акваріумами, в яких плавають акули. Також тут можна побачити вольєри з гієнами, лемурами, приматами.
  2. «Giraffe Treehouse», це вілли з вольєрами жирафами. Часто можна побачити довгі шиї тварин, заглядають у ваші вікна.
  3. «Jungle Bungalow» - це котеджі з вольєрами тварин. Жити в номері з тигром, бурим ведмедем або левом безпечно. Міцне скло відділяє тварин від мешканців номера.

Вартість за номер різна і залежить від того, які апартаменти ви собі виберете. Орієнтовна ціна становить 950-1800 доларів за 18 годин, проведених в зоопарку. У вартість входить: проживання, харчування, дві екскурсії по зоопарку і обід в «компанії» тигрів або левів.

Всі кошти витрачаються власниками зоопарку на утримання тварин, їх розмноження.

Адреса: Австралія, Канберра

З нашого списку найекзотичніших готелів світу
можна вибрати номер будь-якої категорії. Забронювати вподобаний готель можна тут, а Hotels24 підкаже нові ідеї для відпочинку.

Читайте ще:

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
01.08.2022
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: ТОП-10 найекзотичніших готелів світу
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(5 балів з 5, всього оцінок 3 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)