Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Котеджі Буковеля для найкращого відпочинку

Котеджі Буковеля для найкращого відпочинку

Буковель – один із найпопулярніших туристичних напрямків, який обирають туристи в зимову пору року. На гірськолижний курорт їдуть любителі активних, а часом і екстремальних, видів спорту, цінителі мальовничої природи та незрівняного карпатського колориту. Тут можна досхочу покататися на лижах, сноубордах, повеселитися на запальних вечірках, порелаксувати в чанах та попаритися в лазнях. Але сьогодні мова піде не про розваги, а про котеджі Буковеля. Отож, Hotels24 підготував ТОП-10 найкращих. Обирайте з переліку свій!

Котеджі Буковеля для найкращого відпочинку

Буковель: котеджі, ціни на проживання

1. Котедж «Хата зустріч»

Котедж «Хата зустріч»

Якщо Ви приїхали в Буковель, котеджі «Хата зустріч» стануть ідеальним варіантом для поселення. Котеджний комплекс, в який входять чотири дворівневі будинки з терасами, оформлені в лісовому стилі, знаходиться в селі Поляниця, на відстані 3,6 км від автостанції та 2,3 км від гірськолижного підйомника 1R.

В кожному котеджі може з комфортом проживати шість чоловік. На першому поверсі котеджу розташована вітальня з кухонною зоною. Вона укомплектована м'яким куточком, великим обіднім столом зі стільцями, плазмовим телевізором.

На кухні є все необхідне для самостійного приготування їжі – посуд, мийка, побутова техніка – холодильник, газова плита, мікрохвильова піч, електричний чайник. Є на першому поверсі також санвузол із туалетом, умивальником, душовою кабіною та великим дзеркалом.

На другому поверсі – дві суміжні кімнати. В спальнях знаходяться великі двоспальні ліжка, комоди, плазмові телевізори, по яким транслюється супутникове телебачення. Гостям надається доступ до безкоштовного Wi-Fi. Вони зможуть користуватися мангалом та приладдям для барбекю.

Для автомобілів постояльців облаштовані паркувальні місця. Номери обслуговуються. В готелі можна замовити послугу трансферу, взяти напрокат гірськолижне спорядження. На території котеджного комплексу є ігровий майданчик для дітлахів.

Адреса: Буковель, Прелуки, 102

2. Котедж White house

Котедж White house

Якщо Ви не знаєте, які котеджі Буковеля обрати, зверніть увагу на White House – сучасний двоповерховий будинок в стилі кантрі, що знаходиться на території комплексу «Ведмежий двір» в селищі Поляниця.

Природа навкруги котеджу напрочуд гарна, всюди ліс. На відстані ста метрів протікає річка Прут. Від котеджу до найближчого гірськолижного підйомника туристичного комплексу «Буковель» відстань становить 4 км.

В будинку може з комфортом розміститися вісім чоловік. В котеджі чотири комфортабельних, «напівлюксових» кімнати з безкоштовним доступом до Wi-Fi. Вони оформлені в світлих кольорах, укомплектовані гарними, дорогими меблями із справжньої деревини, туалетними столиками, великими дзеркалами. В кімнатах є плазмові телевізори зі смарт TV, індивідуальні санвузли з туалетом, умивальником, душовою кабіною. З вікон номерів відкривається чудова панорама на гори. В кімнатах на другому поверсі є вихід на балкон.

На першому поверсі, окрім спальні, розташована вітальня з каміном, а також кухня, оснащена витяжкою, набором посуду, індукційною плитою, мийкою тощо. В будинку є пральна машина. Підлога на першому поверсі – керамічна, з підігрівом.

На території котеджу є автостоянка, влітку працює басейн. Гості зможуть харчуватися в ресторані готельного комплексу «Ведмежий двір», в меню якого представлені страви української кухні.

Для зберігання гірськолижного інвентарю передбачено окреме приміщення. В котеджі можна взяти напрокат зимове спорядження та замовити послугу трансферу, пральні.

Адреса: Буковель, с. Поляниця

3. Котедж «Анастасія»

Котедж «Анастасія»

Якщо Ви вагаєтеся, які котеджі в Буковелі обрати, ознайомтесь з готелем «Анастасія». Двоповерховий котедж знаходиться на березі гірської річки, в оточенні мальовничої природи.

В будинку може одночасно проживати вісім гостей. Затишні двомісні, тримісні номери укомплектовані великими двоспальними ліжками, м'якими кріслами, тумбами, плазмовими телевізорами. З вікон номерів відкривається чудова панорама на гори.

В будинку є кухня, на якій можна самостійно готувати їжу. Вона оснащена мийкою, плитою, холодильником, мікрохвильовою піччю, електричним чайником, набором посуду. Є великий обідній стіл з лавками.

Санвузол оснащений туалетом, умивальником, душовою кабіною. Гості зможуть користуватися безкоштовним Wi-Fi, мангалом. Для автомобілів, на території готелю, облаштовано паркінг.

Адреса: Буковель, вул. Стаїще

4. Котедж «Маестро»

Котедж «Маестро»

Котеджний комплекс «Маестро» знаходиться в центральній частині селища Поляниця, в мальовничій місцевості. Від нього до гірськолижного курорту «Буковель» відстань становить 2,5 км.

Компанія друзів, родина з шести чоловік може орендувати двоповерховий котедж «Лісовичок». На першому поверсі будинку знаходяться хол, кухонна зона, санвузол з душовою кабіною, туалетом, умивальником, пральною машиною.

Кухня укомплектована газовою плитою, мийкою, витяжкою, холодильником, духовкою, мікрохвильовою піччю, електричним чайником та набором посуду. В вітальні є великий обідній стіл, телевізор.

На другому поверсі розташовані дві кімнати, кожна з яких розрахована на проживання двох чоловік. Вони укомплектовані великими двоспальними ліжками, шафами, тумбами, вішалками та плазмовими телевізорами, мають індивідуальні санвузли.

На території котеджного комплексу є автостоянка, мангал, альтанка. За додаткову плату можна замовити послугу трансферу. В готелі є доступ до безкоштовного безпровідного інтернету.

Адреса: Буковель, с. Поляниця, урочище Подина

5. Котедж «Мисливець»

 Котедж «Мисливець»

Котеджний комплекс «Мисливець» розташований в самому «серці» селища Поляниця, на відстані двохсот метрів від центральної дороги і одного кілометра від найближчого підйомника R1 гірськолижного комплексу «Буковель».

Він включає два двоповерхові будинки з терасою, зведені з деревини. В одному котеджі може з комфортом проживати шість чоловік, а в другому – вісім гостей. В котеджі на шість чоловік розташована вітальня з телевізором, диваном, стіл, стільці, три спальні – дві з великими двоспальними ліжками, а одна – з роздільними. В спальнях є тумби, вішалки для одягу, в одній з них – крісло.

Є можливість готувати їжу на кухні, укомплектованій плитою, холодильником, електричним чайником, посудом. Санвузол оснащений туалетом, умивальником, душовою кабіною.

Постояльці зможуть користуватися безкоштовним швидкісним Wi-Fi, автомобільною вуличною парковкою, за додаткову плату замовити трансфер.

Адреса: Буковель, с. Поляниця, вул. Подина

6. Котедж «Аура Карпат»

Котедж «Аура Карпат»

Двоповерховий котедж «Аура Карпат» від центру селища Поляниця віддалений на три кілометри. Від нього до підйомника 1R гірськолижного комплексу «Буковель» відстань становить 5,4 км.

В котеджі буде зручно розміститися восьми особам. Номери затишні, оформлені в гуцульському стилі. На першому поверсі будівлі розташовані двомісний номер, вітальня та кухонна зона.

Кухня оснащена електричною плитою, мікрохвильовою піччю, електрочайником, холодильником, мийкою та набором посуду. В вітальні є м'який розкладний диван, камін, стіл зі стільцями, телевізор. Санвузол укомплектований умивальником, туалетом, душовою кабіною, дзеркалом.

На другому поверсі знаходяться три двомісні кімнати та два санвузли з душовими кабінами. В спальнях – комфортабельні ліжка (великі або роздільні), на стінах висять світильники.

На території готелю відведені місця для паркування автотранспорту, є мангал. Гості зможуть користуватися приладдям для барбекю, безкоштовним Wi-Fi, відвідувати, за додаткову плату, сауну та замовити, при необхідності, трансфер. Номери в котеджі обслуговуються.

Адреса: Буковель, с. Поляниця, присілок Прохідний, 285

7. Котедж «Сосновий двір»

Котедж «Сосновий двір»

Компанія з восьми чоловік може орендувати двоповерховий котедж з двома кімнатами – «Сосновий двір». Він знаходиться в селищі Поляниця, на відстані 1,5 км від підйомника R1 гірськолижного комплексу «Буковель». Відрізок шляху від будівлі до підйомника R2 становить 2,2 км.

На першому поверсі котеджа розташована затишна вітальня з каміном, телевізором, столом, стільцями та кухонний куточок. Також є номер на дві кімнати з каміном, м'якими кріслами, столиком. Санвузол індивідуальний, оснащений туалетом, умивальником, душовою кабіною.

На кухні є обідній стіл з лавками, холодильник, мийка, пральна машина, посуд, плита. На другому поверсі знаходяться два двомісні номери і один тримісний.

Постояльці зможуть користуватися безкоштовним Wi-Fi, праскою, феном, мангалом, автомобільною парковкою, відвідувати лазню на дровах з кімнатою для релаксу. Під відкритим небом, на подвір'ї котеджу, знаходяться бочки, наповнені гарячою та холодною водою.

На території готелю розташовані альтанка, гойдалка, дитячий ігровий майданчик. В теплу пору року при котеджі працює прокат велосипедів.

Адреса: Буковель, с. Поляниця, присілок Стаїще

8. Котедж Berghaus
 

Котедж Berghaus

Котеджний комплекс Berghaus нараховує три будиночки. Він знаходиться в селищі Поляниця. Від нього до ТК «Буковель» відстань становить 4 км. Кожний котедж може розмістити одночасно сім чоловік.

На першому поверсі розташована вітальня з каміном, є кухня, оснащена двома великими обідніми столами зі стільцями, посудом та побутовою технікою – холодильником, електрочайником, мікрохвильовою піччю, кухонним приладдям, плитою. На ній можна самостійно готувати їжу. Є зона відпочинку з м'якими меблями та скляним столиком.

Двомісні спальні знаходяться на другому поверсі. Вони укомплектовані великими двоспальними ліжками, тумбами, вішалками для одягу, шафами, плазмовими телевізорами, по яким транслюється супутникове телебачення. В деяких є вихід на балкон, терасу з гарним видом на гори. Санвузол укомплектований туалетом, біде, великим дзеркалом, душовою кабіною, феном. Підлога в ванній кімнаті з підігрівом.

Гості зможуть користуватися безкоштовним Wi-Fi, кімнатними капцями, відвідувати сауну, релаксувати в чані, брати напрокат гірськолижне спорядження, смажити шашлик на мангалі, харчуватися в ресторані-колибі української кухні «Згарда». Є також можливість замовити платний сніданок та послугу трансферу. На території котеджу є парковка для автомобілів, яка знаходиться під відеоспостереженням.

Адреса: Буковель, с. Поляница, урочище Прохідний, 250

9. Котедж SVI

Котедж SVI

Котеджний SVI знаходиться в центральній частині селища Поляниця, на відстані 2,5 км до найближчого підйомника гірськолижного комплексу «Буковель». Він включає два будинки з терасами. В одному з комфортом може проживати шість, а в другому вісім чоловік.

Котеджі двоповерхові, оформлені в заміському стилі. В котеджі на шість гостей є кухня, оснащена холодильником, плитою, мікрохвильовою піччю, мийкою, електричним чайником, столовим приладдям, посудом, на якій можна самостійно готувати їжу.

В спальнях знаходяться великі односпальні або роздільні ліжка, шафи, стільці, плазмові телевізори, по яким транслюється супутникове телебачення. Санвузол оснащений туалетом, умивальником, душовою кабіною. В будинку на вісім осіб є м'який, розкладний диван.

В котеджі цілодобово постачається холодна та гаряча вода, за вимогою здійснюється заміна рушників та постільної білизни. Постояльці зможуть користуватися мангалом та приладдям для барбекю, праскою, приватною вуличною парковкою під охороною, орендувати лижне спорядження, замовити, при необхідності, трансфер. Їм надається доступ до безкоштовного Wi-Fi. На території котеджу є ігровий майданчик для малечі.

Адреса: Буковель, с. Поляниця, ділянка Грунь

10. Котедж «Буковинський затишок»

Котедж «Буковинський затишок»

Котедж «Буковинський затишок» знаходиться в селищі Поляниця, на відстані 400 м від найближчого гірськолижного підйомника Буковеля, 300 м від автовокзалу, 150 м від залізничного вокзалу. В ньому може з комфортом розміститися шість осіб. В будинку є опалення, тераса, затишна вітальня з м'яким диваном, кріслом, столом, стільцями зі шкіряним сидінням та спинкою, торшером, каміном та телевізором.

Спальні оформлені в світлих тонах, укомплектовані великими двоспальними ліжками, тумбами, шафами, комодами, великими дзеркалами, світильниками, телевізорами. Постояльцям надаються чисті рушники. Подача холодної та гарячої води – цілодобова.

На території котеджу працює сауна з басейном, прокат гірськолижного спорядження, велосипедів, є місце для пікніка, надається доступ до безкоштовного Wi-Fi. Гості зможуть користуватися мангалом та приладдям для барбекю, вуличною автопарковкою, готувати їжу на кухні, укомплектованій плитою. холодильником, електричним чайником, мікрохвильовою піччю, кавоваркою, посудом та столовим приладдям.

Адреса: Буковель, с. Поляниця, участок Вишні, 174

Оберіть з вищеперерахованих котеджів Буковеля той, що сподобався, забронюйте житло та вирушайте на відпочинок в гори! Бажаємо провести дозвілля на найвищому рівні та отримати масу позитивних емоцій!

Читайте ще:

 

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
14.12.2019
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: Котеджі Буковеля для найкращого відпочинку
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(0 балів з 5, всього оцінок 0 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)