Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Котеджі в Яремче: найкращі варіанти для чудового відпочинку

Котеджі в Яремче: найкращі варіанти для чудового відпочинку

Багато людей взимку обирають низькогірний, мальовничий курорт Яремче. Тут можна не лише досхочу покататися на лижах, сноубордах, санях, снігоходах, квадроциклах, а й спробувати справжню гуцульську кухню в місцевих ресторанах та колибах, побачити унікальні місцеві пам'ятки, відвідати знаменитий сувенірний ринок. Щоб відпочинок пройшов на найвищому рівні, треба обрати комфортне житло. А допоможе визначитися з вибором, підбірка кращих котеджів Яремче від Hotels24.

Котеджі в Яремче: найкращі варіанти для чудового відпочинку

Котеджі Яремче: найкращі варіанти для сімей та компаній

1. Котедж «Яблуневий Цвіт»

Котедж  «Яблуневий Цвіт»

Двоповерховий котедж в Яремче «Яблуневий Цвіт» може з комфортом розмістити чотирьох осіб. Він розташований в мальовничій місцевості, на березі річки Прут.

В будинку знаходяться:

  • спальня з великим двоспальним ліжком, тумбами;
  • вітальня з м'яким диваном та плазмовим телевізором, по якому транслюється супутникове телебачення;
  • невелика кухня з плитою, холодильником, електрочайником, посудом;
  • ванна кімната з душовою кабіною.

Є балкон з гарним видом на водну артерію. Гості отримують абсолютно безкоштовно доступ до Wi-Fi, рушники та постільну білизну, можуть користуватися мангалом та приладдям для барбекю На території готелю облаштовано парковку для авто, є альтанка та гойдалка.

Адреса: Яремче, вул. Лесі Українки, 2

2. Котедж «Три берези»

 Котедж «Три берези»

Якщо Ви бажаєте зняти котедж в Яремче, зверніть увагу на двоповерховий дерев'яний будинок з автономним опаленням «Три берези». Він знаходиться в центральній частині міста, на відстані 3 км від гірськолижного підйомника «Багрівець». Під'їзд до котеджу зручний, асфальтований.

В котеджі (на шість чоловік) на першому поверсі розташована кухня-їдальня, укомплектована розкладним диваном та телевізором. На кухні є все необхідне для приготування їжі та трапез – газова плита, холодильник, набір посуду, меблі.

В спальні – велике двоспальне ліжко, санвузол з душовою кабіною, туалетом, умивальником. Другий поверх займають дві двомісні кімнати з двоспальними ліжками.

Холодна та гаряча вода в будинку є постійно. Для автомобілів гостей на території готелю облаштовано стоянку. В котеджі є безкоштовний доступ до безпровідного інтернету, за вимогою здійснюється прибирання кімнат, заміна постелі та рушників, передбачено мангал.

Адреса: Яремче, вул. Б. Лепкого, 15/1

3. Котедж «Завітай»

 Котедж «Завітай»

В двоповерховому котеджі «Завітай» з автономним опаленням може з комфортом розміститися шість гостей. Він знаходиться біля лісу, в мальовничій місцевості, на відстані 1,5 км від центру.

На першому поверсі будинку розташована вітальня з плазмовим телевізором, спальня, укомплектована великим двоспальним ліжком, столом, тумбами та стільцями, санвузол з душовою кабіною, кухня, обладнана всім необхідним для самостійного приготування їжі.

На другому поверсі будинку – дві спальні і санвузол. В котеджі цілодобово постачається холодна та гаряча вода, є безкоштовний Wi-Fi.

Адреса: Яремче, Галицька, 64

4. Котедж «Гірська Роса»

Котедж «Гірська Роса»

Котедж «Гірська Роса» має два поверхи, зведений з деревини. Він знаходиться поблизу лісу. Від нього до «серця» Яремче їхати всього п'ять хвилин.

Готельний комплекс включає два будиночки – на шість та дванадцять чоловік. В котеджі на шість гостей, площею 95 кв/м, є три кімнати та балкон з видом на гори. Простора вітальня укомплектована м'яким куточком, телевізором, столом, стільцями, має кухонну зону. На міні-кухні передбачено холодильник, газову плиту, електричний чайник, набір посуду.

Дві спальні на другому поверсі оснащені двоспальними ліжками та тумбами. Тут знаходиться санвузол з душовою кабіною. Гості зможуть користуватися безкоштовним Wi-Fi, вуличною парковкою на два машиномісця, замовити, за додаткову плату, трансфер. На території готелю є альтанка, мангал.

Адреса: Яремче, вул. І.Франка, 78а

5. Котедж «Романтика»

 Котедж «Романтика»

Котеджний комплекс «Романтика» включає два будинки – на шість та вісім осіб. Він знаходиться в центрі Яремче, неподалік від річки Прут.

В котеджі на шість чоловік розташовані:

  • вітальня з м'яким куточком, столиком, телевізором, по якому транслюються супутникові канали;
  • санвузол з душовою кабіною, туалетом, умивальником;
  • кухонна зона, укомплектована холодильником, плитою, набором посуду, столами та стільцями.

В спальні є ліжка, тумби, телевізори. Постояльцям надається безкоштовний доступ до Wi-Fi. До послуг гостей також автостоянка, альтанка, гойдалка, мангал, сауна з невеликим басейном, більярд та настільний теніс. При необхідності, є можливість замовити (за окрему плату) трансфер.

Адреса: Яремче, вул. Хоткевича, 10

6. Котедж «Котеджик»

Котедж «Котеджик»

Двоповерховий котедж «Котеджик» побудовано в центрі населеного пункту. В ньому може одночасно проживати шість гостей. На першому поверсі будинку знаходиться кухня, оснащена витяжкою, холодильником, плитою, мікрохвильовою піччю, набором посуду. Є обідня зона з круглим столом та табуретами.

В спальні, оформленій в дереві, розташовані велике ліжко, телевізор, тумба, стіл та стільці. Санвузол в котеджі укомплектований умивальником, душовою кабіною. На подвір'ї готелю облаштовано стоянку для автомобілів, є гойдалка. Гості зможуть користуватися безкоштовним безпровідним інтернетом.

Адреса: Яремче, вул. Галицька, 52

7. Котедж «Карпати» по вул.Б.Хмельницького

Котедж «Карпати» по вул. Б.Хмельницького

Котедж «Карпати» знаходиться на горі біля лісу, неподалік від центру міста. Котеджний комплекс включає два затишні будинки з усіма зручностями та автономним опаленням, кожен з яких розрахований на чотирьох гостей.

Котеджі зведені зі зрубу, всередині оздоблені екологічно чистою натуральною деревиною, підлога – з підігрівом, передбачена тераса.

В кожному будинку є:

  • плазмовий телевізор;
  • санвузол з умивальником, туалетом, душовою кабіною;
  • вітальня з м'яким куточком (в одному з котеджів), двоспальним диваном, столом та стільцями;
  • спальня, укомплектована великим ліжком та шафою-купе;
  • кухня-студія з гарними меблями, укомплектована холодильником, витяжкою, газовою плитою, електричним чайником, мийкою.

Гостям надається доступ до безкоштовного Wi-Fi. Вони можуть користуватися мангалом. В одному котеджі є пральна машина.

Адреса: Яремче, вул. Б. Хмельницького, 26а

8. Котедж «Деревій»

 Котедж «Деревій»

Котедж «Деревій» знаходиться біля лісу, річки та вольєрного господарства. В двоповерховому будинку може одночасно, з комфортом, проживати шість персон.

Будинок має загальну площу 95 кв/м. На першому поверсі розташована вітальня з кухонною зоною. Тут є великий стіл зі стільцями, плита, холодильник, барна стійка.

Всього в будинку три спальні – одна на першому і дві на другому поверхах. В затишних спальнях – двоспальні ліжка, телевізори, комоди, тумби, плетені крісла. Санвузол оснащений туалетом, умивальником, душовою кабіною. До послуг постояльців – безкоштовний Wi-Fi, автостоянка, пральня, мангал, харчування під замовлення.

Адреса: Яремче, вул. Стуса, 14

9. «Котедж в Карпатах»

 «Котедж в Карпатах»

«Котедж в Карпатах» являє собою затишний будинок, розташований на околиці населеного пункту Яремче, в п'яти хвилинах ходьби від гірської річки. Його може орендувати родина або компанія друзів на шість чоловік.

В будинку знаходяться дві великі спальні, укомплектовані зручними двоспальними ліжками, шафами для зберігання речей. Є вітальня, обставлена м'яким диваном та кріслами, кухня з холодильником, плитою, кухонним приладдям, посудом, обіднім столом та стільцями, санвузол.

Гості зможуть користуватися безкоштовним Wi-Fi, мангалом. На території готелю є альтанка та місця для паркування автомобілів. За додаткову плату можливо замовити трансфер.

Адреса: Яремче, с. Делятин, вул. 16 липня, 127

10. Котедж «Затишне гніздечко»

Котедж «Затишне гніздечко»

Двоповерховий котедж «Затишне гніздечко» зведений в гуцульському стилі з натуральної деревини. Всередині будинок також оздоблений деревом. В ньому може проживати вісім чоловік.

На першому поверсі котеджу є:

  • кухня, укомплектована холодильником, газовою плитою, мікрохвильовою піччю та набором посуду;
  • санвузол з туалетом, умивальником, душовою кабіною.

На другому поверсі знаходяться три спальні, укомплектовані великими ліжками з ортопедичними матрацами, тумбами, телевізорами. В одній із кімнат є індивідуальний санвузол з туалетом, умивальником та душем. Є ще один санвузол на дві спальні.

В котеджі протягом доби, безперебійно, подається гаряча та холодна вода. Опалення в будинку – автономне. Можна замовити у господарів садиби харчування – страви домашньої гуцульської кухні, а також скористатися послугою трансфера. Для автомобілів гостей облаштовано парковку.

Адреса: Яремче, вул. Вітовського, 108

Відпочинок в Яремче сніжною зимою подарує приємні моменти та яскраві враження! Але, всім відомо, що якість відпочинку залежить і від обраного житла. Пам'ятайте, що найкращі та недорогі котеджі розбирають дуже швидко, тому потрібно поквапитися, щоб їх забронювати!


Читайте ще:

 


 

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
11.12.2019
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: Котеджі в Яремче: найкращі варіанти для чудового відпочинку
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(5 балів з 5, всього оцінок 1 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)