Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Як недорого відпочити в Карпатах взимку

Як недорого відпочити в Карпатах взимку

Карпати - мальовничий і колоритний регіон України. Край підкорює неймовірно красивими ландшафтами, найчистішим повітрям і унікальними лікувальними ресурсами, щорічно залучаючи тисячі туристів з усіх куточків країни та ближнього зарубіжжя. Особливо популярний відпочинок в Карпатах взимку - серед засніжених, величних, гірських вершин. Одним з основних факторів, при виборі готелю в Карпатах, є вартість добового проживання в номері. Якщо Ви хочете заощадити на житлі, більше коштів витратити на захоплюючі екскурсії та пам'ятні сувеніри друзям, родичам, зупиніть свій вибір на бюджетних, але при цьому комфортних варіантах. Hotels24.ua розповість про недорогі готелі з гідним рівнем сервісу і затишною, домашньою обстановкою.

Як недорого відпочити в Карпатах взимку

 1. Гостьовий будинок «Гірський куточок»

Недорого, але при цьому комфортно відпочити в Карпатах, можна в гостьовому, триповерховому будинку «Гірський куточок».

Гостьовий будинок "Гірський куточок"

Він віддалений від селища Верховина на відстані 1,1 км. Готель розташований в мальовничій місцевості, багатої цілющими, мінеральними джерелами.

Особняк розрахований на двадцять двох чоловік, пропонує скористатися безкоштовним Wi-Fi і автомобільною парковкою. Номери оббиті натуральним деревом й оснащені всіма зручностями.

 

Двомісні номери з одним ліжком та спільною ванною кімнатою, з власною ванною кімнатою, з двома окремими ліжками і ванною кімнатою, з загальною ванною кімнатою обійдуться постояльцям в сумі всього від 400 гривень за ніч.

На першому поверсі знаходиться дві кімнати, на другому - їх шість. Зона відпочинку з телевізором і музичним центром, кухня, укомплектована обіднім столом, електроплитою, мікрохвильовою пічкою, холодильником і необхідним столовим приладдям, міні-музей з колекцією старовинних речей гуцульського краю, розташовуються на третьому поверсі гостьового будинку.

Для підігріву гарячої води встановлений бойлер. Холодне водопостачання в готелі - цілодобове. Туристи зможуть скористатися приладдям для барбекю, відпочити в теплу пору року в затишній альтанці, розташованій на території садиби. Для дітей передбачена качеля.

Адреса: Верховина, вулиця Довбуша, будинок. 5

2. Готель «Вуйко»

Недорогий, але дуже затишний готель «Вуйко» побудований в 2010-му році.

Готельний комплекс включає три котеджі і може розмістити шістдесят чоловік. Номерний фонд готелю налічує п'ятнадцять кімнат. Найдешевший номер у готелі - «стандарт двомісний» - коштує від 560 гривень за ніч. Можливе розміщення з тваринами.

Гостям готелю пропонують приємно провести час, скуштувати смачні страви гуцульської кухні, в тому числі приготовані на мангалі, в затишному кафе, інтер'єр якого нагадує старовинні печери.

У готельному комплексі «Вуйко» можна пройти оздоровчу процедуру - скупатися в гарячій воді, збагаченій карпатськими травами (в одному з чотирьох чавунних чанів), а після ополоснуться в басейні з крижаною водою. На території готелю є доступ до інтернету, автостоянка, надаються послуги пральні.

Адреса: Яремче, вулиця Петраша, будинок. 76

3. Міні-готель «Криворізька Паланка»

Якщо Ваш бюджет обмежений, але ви все-таки плануєте провести зимові канікули в Карпатах, зупиніть вибір на міні-готелі «Криворізька Паланка», який знаходиться при в'їзді в Микуличин, біля самого лісу!

Готельний комплекс включає два затишних котеджі з деревини та автопарковку. Кімнати в готелі світлі і комфортабельні, призначені для розміщення від двох до п'яти осіб. Найдешевший готельний номер з безкоштовним Wi-Fi - «двомісний базовий» на другому поверсі обійдеться туристу в сумі від 550 гривень за ніч.

Постояльці зможуть пограти в більярд, відвідати невелику баню, скористатися просторою кухнею-їдальнею, приготувати їжу на мангалі, замовити у господині улюблені страви домашньої кухні або смачно поїсти в колибі, розташованій неподалік від готелю.

Адреса: Микуличин, Грушевського, будинок. 179-а

4. Приватна садиба «Іванна»

Недорого забронювати готельний номер можна в приватній садибі «Іванна», побудованій в центрі міста Яремче.

Туристам пропонують заселитися в двомісні, тримісні кімнати з телевізором, укомплектовані двоспальним ліжком, шафою та комодом. Найдешевший двомісний номер в садибі (з безкоштовним Wi-Fi) обійдеться гостю в сумі від 350 гривень за ніч.

На поверсі готелю знаходиться кухня, їдальня, загальний санвузол. Можна користуватися холодильником й мікрохвильовкою, електричним чайником і посудом. У садибі проведено автономне опалення, на протязі всього дня і ночі подається гаряча й холодна вода.

Адреса: місто Яремче, вулиця Федьковича, будинок. 32а

5. Готельно-ресторанний комплекс «Ворота Карпат»

Недорого відпочити в мальовничому гуцульському селі Делятині, на відстані сорока п'яти кілометрів від Буковеля, можна в готельно-ресторанному комплексі «Ворота Карпат».

Готель являє собою чотириповерхову будівлю. Тут можна заселитися в дешевий тримісний номер «економ» з туалетом й душовою на поверсі, «стандарт» двомісний (санвузол передбачений в кімнаті) вартістю від 500 гривень за ніч.

Трохи дорожче обійдеться гостям номер «економ» п'ятимісний - від 550 гривень, а за «стандарт» двокімнатний постояльцям доведеться заплатити від 1500 гривень за ніч. Можливе розміщення з домашніми вихованцями. Всі номери укомплектовані односпальними або двоспальними ліжками, шафою для зберігання одягу та телевізором. Вони обслуговуються.

Туристи зможуть трапезувати в готельному двоповерховому ресторані, який включає три зали, користуватися інтернетом, праскою і феном, готувати продукти на мангалі. Для гостей обладнана сауна. У дворі готелю є альтанка і дитячий майданчик.

Адреса: місто Яремче, Делятин, вулиця Тараса Шевченка, дом.122 б

6. Приватна садиба Шульц (Shulc)

Якщо Ви не бажаєте переплачувати за проживання в готелі, зупиніть свій вибір на приватній, сучасній, п'ятиповерховій садибі Шульц (Shulc), розташованій в селі Поляниця, віддаленої від найближчого підйомника гірськолижного курорту Буковель, на відстані п'ятисот метрів.

Тут можна орендувати недорогий, комфортний двомісний номер «стандарт» з безкоштовним доступом до Wi-Fi за ціною від 1000 гривень за ніч.

Гості зможуть скуштувати страви традиційної, гуцульської кухні в ресторані садиби і попаритися в російській лазні. Для авто передбачена стоянка.

Адреса: Буковель, село Поляниця, урочище Вишні

7. Садиба «Смерічка»

Приватна садиба «Смерічка» пропонує туристам комфортні умови за невеликі гроші! Знаходиться готель в селі Яблуниця. Від Буковеля її відділяє сім кілометрів, а до підйомника відрізок шляху складає всього лише триста метрів.

Гарний, двоповерховий особняк готовий прийняти одночасно шістнадцять гостей. Найдешевший, двомісний номер в готелі з безкоштовним Wi-Fi обійдеться туристу в сумі від 450 гривень за одну ніч.

На цокольному поверсі садиби розташована кухня, укомплектована сучасними побутовими приладами, є, невеликих розмірів, їдальня. У готелі можна взяти напрокат гірськолижне спорядження, замовити комплексне харчування і трансфер. Поруч з котеджем знаходиться автомобільна парковка, працює кафе.

Адреса: Яблуниця, вулиця Героїв Майдану

8. Приватна садиба «Вікторія»

Недорогий і комфортний відпочинок Вам буде забезпечений, якщо Ви засіли в приватну садибу «Вікторія», яка віддалена від центру Яремче на відстані восьмисот метрів. Номерний фонд двоповерхового особняка включає шість комфортабельних, сучасних кімнат. Найдешевший двомісний номер з безкоштовним Wi-Fi, укомплектований ліжком, шафою і телевізором, обійдеться туристу в сумі від 390 гривень за ніч.

На першому поверсі садиби крім номерів, знаходяться вітальня, передбачений санвузол.

В готелі можливо самостійно готувати їжу на спеціально обладнаній кухні, користуватися праскою, дошкою для прасування, пральною машиною, мангалом і автопарковкою. Тут пропонують взяти напрокат гірськолижне спорядження. Гості зможуть відвідувати сауну і паритися в лазні на дровах.

Адреса: Яремче, вулиця Д. Вітовського, будинок. 68-а

9. Гостинний двір «Арман»

Якщо ви не бажаєте переплачувати за оренду житла, зверніть увагу на двоповерховий будинок «Арман», розташований на околиці селища Яремче.

Від гірськолижного курорту Буковель гостинний двір знаходиться на відстані тридцяти п'яти кілометрів. Найдешевший номер у готелі - двомісний в будинку обійдеться гостю в сумі від 450 гривень за одну ніч.

Всі кімнати в готелі затишні, оснащені всім необхідним для комфортного відпочинку. Номери обслуговуються. Постояльці зможуть скористатися автостоянкою, мангалом, ігровим майданчиком, Для сушки гірськолижного спорядження в гостьовому будинку передбачено спеціальне місце.

Адреса: місто Яремче, вулиця Довбуша, будинок 88

10. Приватна садиба «Відпочинок у Марічки»

Якщо Ви хочете недорого відпочити в тихому куточку Карпат з мальовничою природою, забронюйте номер в двоповерховій приватній садибі «Відпочинок у Марічки», яка розташована в населеному пункті Виженка.

Всього в готелі налічується чотири затишних номера, з яких найдешевший - двомісний, з двоспальним ліжком, шафою, телевізором і санвузлом - коштує від 300 гривень за ніч.

В садибі є вітальня, призначена для відпочинку, укомплектована телевізором, розкладним диваном та обіднім столом, а також кухня, оснащена електричною плитою й чайником, холодильником й мікрохвильовою піччю, набором необхідного посуду.

На території готелю розташована автостоянка і альтанка. У готелі можна замовити дворазове харчування, скористатися мангалом і приготувати соковитий шашлик.

Адреса: Вижниця, село Виженка, вулиця Велика Виженка

11. Приватна садиба «Хатина Мисливця»

Комфортні умови проживання за хорошою ціною пропонує туристам двоповерхова приватна садиба «Хатина Мисливця», розташована в долині річки Прут, на відстані двадцяти п'яти кілометрів від Буковеля, двадцяти кілометрів від Яблуниці і шістнадцяти кілометрів від Ворохти.

 

Відрізок шляху від готелю до підніжжя гори Говерли складає тридцять шість кілометрів. В котеджі може проживати від десяти до дванадцяти чоловік, передбачена їдальня і сауна.

Ціна найдешевшого двомісного номера становить від 550 гривень за ніч. На першому поверсі готелю є кухонна зона, укомплектована холодильником і мікрохвильовою піччю, електричним чайником і необхідними столовими, посудом. Територія садиби огороджена. Для автомобілів обладнана стоянка. У зимову пору року, за бажанням гостей, можливо організувати катання на санях. Туристи також зможуть скористатися мангалом.

Адреса: Микуличин, вулиця Шевченка, будинок. 24

12. Приватна садиба «У Петра і Павла»

Гідні умови проживання, за відмінною ціною, пропонує туристам двоповерхова приватна садиба «У Петра і Павла», побудована в п'ятистах метрах від Ворохти.

Найдешевшими в готелі є двомісні номери з санвузлом на другому поверсі, укомплектовані одним містким ліжком. Вони обійдуться гостям в сумі від 450 гривень за ніч.

У кімнаті передбачений холодильник. Постояльці зможуть користуватися мангалом, інтернетом, відвідувати баню. За додаткову плату можна замовити послуги трансферу та харчування двічі на день.

Адреса: Ворохта, вулиця Грушевського, будинок. 48

В даний час недорогий відпочинок в Карпатах - це не міф, а реальність! Потрібно лише серйозно поставитися до планування майбутньої поїздки і відповідально підійти до вибору готелю. Сподіваємося, що дана стаття стане для Вас хорошим путівником за найвигіднішими пропозиціями! Проводьте час з комфортом, насолоджуйтеся красою і гостинністю українських Карпат взимку разом з нами!

Звертаємо Вашу увагу на те, що ціни в зимову пору року можуть змінитися. Уточнюйте актуальну інформацію у оператора!
 

Читайте ще:

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
16.11.2019
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: Як недорого відпочити в Карпатах взимку
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(5 балів з 5, всього оцінок 2 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)