Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
10 найкрутіших локацій для фотосесій у Львові

10 найкрутіших локацій для фотосесій у Львові

У Львові є багато цікавих куточків, колоритних кафе, величних пам'яток архітектури та мальовничих вуличок, де можна зробити неперевершені світлини! Кожен об'єкт немов проситься в об’єктив фотокамери! Є місця, де фотографії виходять особливо незвичайними та вражаючими. Hotels24 вирішив прийти на допомогу фотографам-початківцям, їх моделям, та підготував список десяти найкрутіших локацій для фотосесій у Львові.

10 найкрутіших локацій для фотосесій у Львові

 Локації для фотосесій у Львові

1. Палац Потоцьких

 Палац Потоцьких

Автор фото: Фоменко Анастасія

Імпозантна будівля — палац Потоцьких — гарне місце для фотосесії в будь-яку пору року! Будівля представляє собою яскравий зразок архітектури пізнього класицизму. Вона прикрашена рельєфами та ліпниною, настінним живописом та вітражами. Вхід в палац платний. Ціна квитка варьюється в межах від 15 до 300 грн.

Місцезнаходження локації: Львів, вул. Миколи Коперника, буд. 15


2. Італійське подвір'я

Італійське подвір'я

Автор фото: Перцева Альона

Італійське подвір'я — це приголомшливий пам'ятник архітектури епохи відродження. Він являє собою прекрасне та романтичне місце центральної частини міста Лева, куди відправляються туристи та корінні львів'яни, щоб зробити вражаючі фотосесії. Відвідування італійського подвір'я безкоштовне. В теплу пору року тут працює літнє кафе, де можна попити кави, з'їсти смачне тістечко після фотосесії.

Місцезнаходження локації: Львів, площа Ринок, 6


3. Підгорецький замок

Підгорецький замок

Автор фото: Філіна Маша

Підгорецький замок — цікава локація для незвичайної фотосесії. Ренесансний палац добре зберігся, красується в оточенні оборонних споруд. Розташований він на сході Львівської області. Сьогодні будівля знаходиться на реставрації, тому всередину людей не пускають. Але можна зробити гарні світлини в парку, на подвір'ї, в таємничому підземеллі, де свого часу діяла лабораторія. Вартість входу 50 грн.

Місцезнаходження локації: село Підгірці, Львівська область

4. Будинок вчених

Будинок вчених

Автор фото: Сухорукова Любов

У Львові є ще одна чудова пам'ятка архітектури, де можна зробити неймовірно гарні світлини. Це будинок вчених, зведений за проектом віденських архітекторів Фердинанда Фельнера і Германа Гельмер. Він має два поверхи і високий мансардний дах.

Місцезнаходження локації: Львів, вулиця Листопадового чину, 6.

5. Хатка по вулиці Глібова, 15

Хатка по вулиці Глібова, 15

Автор фото: Янченко Костя

Цікаву локацію для фотосесії — хатку по вулиці Глібова, 15, можна знайти в центрі міста, поряд із пам’ятником Грушевського. Зайти потрібно у внутрішнє подвір'я.

Місцезнаходження локації: Львів, вул. Глібова, 15
 

6. Двір загублених іграшок

Двір загублених іграшок

Автор фото: Саша Брамчік

Якщо Ви бажаєте зробити арт-хаузну фотосесію, вирушайте до старого району Львова, а саме — до двору загублених іграшок. Подвір'я оточене п`ятиповерховими, багатоквартирними будинками. Воно являє собою справжній музей під відкритим небом. Виставка зобов'язана своєю появою місцевому жителю Василю Петровичу, який свого часу помістив перші, втрачені іграшки, під дах всередині двору. З тих пір, так само почали робити і мешканці прилеглих будинків. Сьогодні галерея складається з пупсів, плюшевих звірів, машинок, велосипедів, скакалок тощо.

Місцезнаходження локації: Львів, вулиця Князя Лева, 3.

7. Оглядовий майданчик львівської Ратуші

Оглядовий майданчик львівської Ратуші

Автор фото: Жучок Каріна

У Львові є неймовірна локація — центральний, мальовничий оглядовий майданчик Ратуші, з якого місто видно як на долоні. Він знаходиться у башті будівлі. Щоб сюди потрапити, помилуватися неймовірно гарною панорамою та зробити світлини на згадку, слід подолати чотири адміністративні поверхи та триста шістдесят чотири дерев'яні сходинки. Відвідування оглядового майданчику платне — 10 грн.

Місцезнаходження локації: Львів, площа Ринок, 1

8. Аптека-музей «Під чорним орлом»

Аптека-музей «Під чорним орлом»

Автор фото: Калачева Віра

«Під чорним орлом» — найстаріша аптека з усіх існуючих, діючих у Львові. Вона заснована в 1735-ому році. Сьогодні вона перетворена на музей, де представлені старовинне аптекарське обладнання та настойки трав, якими користувалися середньовічні аптекарі. Гарні світлини можна зробити не лише всередині, а й поряд з будівлею. Вхід безкоштовний.

Місцезнаходження локації: Львів, вул. Ставропігійська, 1

9. Готель «Цитадель»

Готель «Цитадель»

Автор фото: Шушка Валерій

Красиві фотографії також можна зробити біля п'ятизіркового готелю Citadel Inn Hotel & resort, що красується в парковій зоні центральної частини міста. «Цитадель» — це унікальний готель, який розмістився в старовинній фортеці ХІХ сторіччя. Головну будівлю вдалося зберегти практично в незмінному вигляді. Особливо ефектно будівля виглядає ввечері, коли підсвічується.

Місцезнаходження локації: Львів, вул. Грабовського, 11

10. Собор святого Юра

Собор святого Юра


Автор фото: Пилипів Дарина

У Львові рекомендуємо відвідати архикатедральний собор святого Юра. Граціозний храм красується на вершині пагорба, на висоті 321 м над рівнем моря. Його було побудовано згідно проекту австрійського архітектора Меретина в стилі пізнього барокко.

Архітектурний комплекс храму включає:

  • собор та дзвіницю;
  • митрополичу палату та мури;
  • сади та будинки капітулу;
  • тераси зі сходами тощо.

Це неймовірно гарне місце, де можна зробити чудові світлини на пам'ять. Щоб потрапити всередину храму, потрібно піднятися парадними сходами, прикрашеними скульптурами святого Лева і святого Афанасія. Над входом розташовано балкон. Вхід до храму — безкоштовний.

Місцезнаходження локації: Львів, Святоюрська гора, площа Святого Юра, 5

Де зупинитися: туристів приймають готелі Львова

В місті Лева є ще багато інших чудових місць та архітектурних пам'яток, де можна зробити незабутню фотосесію. Вирушайте на вікенд до чарівного Львова! І не забудьте завчасно забронювати готельний номер!

Читайте ще:

 

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
06.11.2019
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: 10 найкрутіших локацій для фотосесій у Львові
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(5 балів з 5, всього оцінок 1 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)