Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Ресторани Чернівців: ТОП-10 найпопулярніших закладів

Ресторани Чернівців: ТОП-10 найпопулярніших закладів

Ви плануєте провести з родиною, друзями, коханою людиною декілька днів в Чернівцях? Потрібно не лише подбати про бронювання готелю, а й обрати заклади харчування! Якщо віддаєте перевагу ресторанам, то ця стаття саме для вас. Сьогодні Hotels24 пропонує ознайомитися з десятьма найпопулярнішими закладами чудового міста на південному заході України.

Ресторани Чернівців: ТОП-10 найпопулярніших закладів

Чернівці: куди піти, щоб смачно поїсти? ТОП-10 кращих ресторанів
 

 1. Ресторан «Панська Гуральня»

Ресторан «Панська Гуральня»  

Автор фото: Дущак Костянтин

Якщо Ви шукаєте де поїсти в Чернівцях, відправляйтесь в центр міста, на вулицю Кобилянську. Тут працює колоритний, популярний ресторан буковинської, румунської та єврейської кухні з власною пивоварнею – «Панська Гуральня».

На вході гостей зустрічає хостес і проводить до столика. В закладі гарний, затишний інтер'єр, панує приємна атмосфера. Оригінальний дизайн одразу ж кидається в очі.

В барі закладу представлена відмінна коктейльна карта. Компанія друзів або закохана пара можуть обрати для трапези атмосферне місце – «пивницю Гуральника», яка знаходиться у відреставрованому підземеллі. А проведе гостей сходами офіціант, одягнений в чорну мантію із запаленою свічкою.

Клієнтам ресторану пропонують замовити настоянки на основі ягід, фруктів, трав,  наливки, світле, темне та червоне пиво власного виробництва, а також борщ в хлібному горщику, вареники, голубці, «банош панський» з бринзою, підчеревиною, білими грибами, курку з динею, скумбрію з вогню, пироги з картоплею та грибним соусом.

До пива підійдуть закуски – свинячі вушка, смажені сердечка з гострим соусом, «пивний набір», в який входять бастурма, суджук та в'ялені ковбаски, язик копчений.

В ресторані можна посмакувати гарячою стравою мітітеї з тушкованими овочами, спробувати вертуту з грибами, холодну закуску форшмак з салаки та оселедця з білими грибами, салат «цесарка», заправлений соусом з анчоусів, в який входить мікс салату, сир пармезан, куряче філе, помідори, яйце куряче, крутони, а також оселедця по-буковинськи з печеною картоплею та маринованою цибулею. З десертів сподобаються торт наполеон, штрудель з вишнею, яблуками, морозиво з варенням тощо.

Гостям прийдуться до смаку гарячі страви:

  • «цимес», що являє собою телятину, смажену з курагою, чорносливом у ніжному соусі;
  • «пательня на трьох дужих панів» з печеною картоплею, стейками зі свинячого ошийка, печених овочів, соусу барбекю;
  • «свинячі реберця від шеф-кухаря» з гарніром з картоплі, солінням в поєднанні з томатним соусом тощо.

В закладі голосно грає музика, регулярно вживу співають музиканти, можна потанцювати і навіть поспівати. А також в ресторані є кальян! Графік роботи: з понеділка по неділю з 11:00 до 00:00.

Адреса: вулиця Кобилянської, 5

2. Ресторан DiBocca

Ресторан DiBocca 

Переглядаючи в інтернеті ресторани Чернівців, зверніть увагу на DiBocca – стильний та гарний, затишний, комфортний заклад з особливим шармом, приємною атмосферою та смачною європейською, італійською кухнею. Він знаходиться в центрі Чернівців, на площі Філармонії.

Інтер'єр «ДіБокка» – вишуканий, в стилі сучасної класики. В оформленні закладу прослідковується лаконічність, все в міру, без зайвих деталей. Навколо столів розташовані широкі, зручні дивани. Всього в закладі чотири тематично оформлених зали. Усамітнитися з коханою людиною або з друзями та поїсти подалі від сторонніх очей можна в залах «галерея» та «бібліотека». В «ДіБокка» ловить Wi-Fi.

В ресторані гостям пропонують замовити суші, пасту карбонара, морські гребінці із шпинатом під вершковим соусом, ананас на грилі з печінкою фуа-гра, вершковий суп з морепродуктами, м'ясну лазанью, різотто з білими грибами, піцу з різними начинками, салат «цезар», салат з морським коктейлем, тартар з лосося або телятини, запеченого лосося, рибу дорадо з цитрусовими, соєвим, журавлиним соусом тощо.

З гарячих страв гостям сподобаються медальйони під сирним соусом, запечена качина ніжка, куряче філе в медово-гірчичній глазурі. З десертів можна посмакувати чізкейком, штруделем з яблуками, морозивом з медом та горіхами, фонданом тощо.

В закладі хороша винна карта, в якій представлені біле, червоне вино (сухе, напівсолодке). Працює ресторан щодня з 11:00 до 00:00.

Адреса: вул. Марії Заньковецької 10

3. Ресторан «Чічері»

Ресторан «Чічері»

Якщо Ви шукаєте смачні ресторани, Чернівці приємно здивують вас колоритним, затишним закладом буковинської кухні «Чічері». Тут готують традиційні буковинські страви, в тому числі на мангалі, а також в меню представлена, крім української, єврейська їжа. Інтер'єр закладу витриманий в українському стилі, дивує оригінальним народним декором. Тут можна побачити закрутки на поличках, часник, підвішений над головою. В ресторані панує приємна, домашня атмосфера, грає заводна музика. В теплу пору року працює веранда, на якій можна провести романтичний вечір з близькою людиною, сидячи на диванчиках при свічках.

В ресторані гостям пропонують замовити смачне вино на розлив, глінтвейн. Тут можна скуштувати вареники, картоплю-фрі, борщ, картошку, запечену з сиром, деруни, банош з білими грибами, банош з бринзою і шкварками, домашню кров'янку, запечене м'ясо, салат «чічері», в який входять листя салату, помідори черрі та телятина, пляцки по-галицьки, грибну юшку, м'ясну відбивну, смажену рибу, пельмені, печеню по-домашньому, справжнє сало. Порції великі, обслуговування на гідному рівні. Працює ресторан «Чічері» з понеділка по неділю з 11:00 до 23:00.

Адреса: проспект Незалежності, 96.

4. Ресторан «Гопачок»

Ресторан «Гопачок» 

Якщо Ви приїхали в Чернівці, ресторани української кухні приємно здивують. Серед них гідну нішу займає стильний, атмосферний, затишний заклад під назвою «Гопачок». Він знаходиться у самому центрі міста, неподалік від Єзуїтського костелу.

В ресторані гарний, аутентичний інтер'єр, витриманий в національному стилі, доповнений елементами декору з народного побуту. Оформлення ресторану нагадує українську сільську хату. Є живий куточок з кроликами.

В креативному меню ресторану представлені страви української та румунської кухні. Тут гостям пропонують замовити бограч, окрошку, дністровських бичків, фірмовий борщ в хлібині з грінками, свинячі реберця з хумусом, котлети з кролятини, сет вареників з різними начинками, а також спробувати класичні деруни, горщик з м'ясом та грибами, курячі пупки з грибами, вертуту, річкову форель, сири, салат «волове серце» тощо.

Гостям сподобається страва «хитрий лис» (телятина, загорнута в омлет). В алкогольній карті є домашня настоянка «Гопачок», цитринівка, вишнева наливка, хреновуха, пиво тощо. Порції великі, подача страв гарна. Обслуговування в ресторані «Гопачок» на висоті, персонал уважний і ввічливий. В теплу пору року працює літня тераса. В закладі є доступ до Wi-Fi зони. Ресторан відкритий для гостей щодня з 10:00 до 23:00.

Адреса: вулиця Героїв Майдану, буд. 36а-38

5. Ресторан «Андинна»

Ресторан «Андинна»

В Чернівцях працює ще один затишний заклад з гарним інтер'єром – «Андинна». Ресторан оформлений в теплих, світлих відтінках, прикрашений дорогими люстрами. Тут панує приємна ресторанна атмосфера, готують смачні страви української та європейської кухні.

В закладі передбачено два зали. В одному може розміститися шістдесят п'ять гостей, в другому – сорок п'ять. Є також VIP-зал на двадцать гостей з гарним сервируванням.

В теплу пору року відкрита літня площадка, яка захищена від вітру та дощу скляною верандою. Подвір'я ресторану прикрашає фонтан, на території є альтанки. Меню закладу представлено гарячими і холодними стравами, різноманітними закусками і салатами, нарізками та десертами.

Клієнтам пропонують замовити фірмовий салат «андинна» з білими грибами, горіхами та соусом, фаршировану індичку, різноманітні страви з морепродуктів, м'ясо, запечене у фользі, з незвичною презентацією, вареники, шашлик, рибу тощо. Із десертів гостям сподобається смажене в шоколаді морозиво. Ввечері в ресторані грає жива музика. Ресторан відкритий для гостей щодня з 10:00 до 00:00.

Адреса: вул. Кармелюка, 78

6. Ресторан «Прем'єра»

Ресторан «Прем'єра»

В Чернівцях працює чудовий ресторан «Прем'єра». В закладі просторо, атмосферно та затишно. Зали ресторану оформлені зі смаком. Є великий банкетний зал, який може розмістити до двохсот осіб. В теплий сезон відкрита літня площадка.

В меню ресторану представлені страви традиційної та сучасної української, буковинської та європейської кухні. В закладі є великий вибір гарячих та холодних, перших та других страв, салатів та закусок, напоїв та десертів. Є страви на мангалі – риба (лосось та форель), м'ясо та овочі.

З алкогольних напоїв тут можна замовити пиво, горілку, шампанське, вино, коктейлі. Гостям сподобаються вареники, шашлик, млинці з різними начинками, десерт «чорний ліс», салат «анжеліка» тощо.

Настрій відвідувачам підніматимуть веселі музиканти. В закладі є доступ до безкоштовного Wi-Fi. На території облаштовано парковку для авто. Можна замовити каву на винос. Ресторан працює з понеділка по неділю з 9:00 до 00:00.

Адреса: вул. Ярослава Мудрого, 64Б

7. Ресторан «Аристократ»

Ресторан «Аристократ»

«Аристократ» – це ресторан з вишуканим інтер'єром в стилі європейської класики, який славиться теплою атмосферою та витонченою кухнею. Дизайн закладу продуманий до дрібниць. Тут є великий банкетний зал та два, менші за розмірами, зали. В теплий сезон відкрита літня тераса.

В «Аристократі» можна замовити тартар з лососем і хрусткими огірками, печінковий паштет, рибні і м'ясні роли, креветки в кунжуті, салат із прошутто під ожиновим соусом, салат «цезар» с лососем, салат «капрезе», салат з телятини з сиром дор блу, качине філе з грушею під ожиновим соусом, кролика по-бургундськи, каре зі свинини під соусом.

Клієнти також залишаться в захваті від гарячих страв – телятини «банкет богів», телятини з картопляно-шпинатними ролами, філе «міньйон» з овочами гриль.

З десертів офіціанти запропонують поласувати шоколадним фонданом з морозивом, чізкейком з фруктами, завиванцем з морозивом і вишневим сиропом, кавовим чізкейком з ірландським лікером. Працює «Аристократ» щодня з 10:00 до 23:00.

Адреса: вул. Заводська, буд.31

8. Ресторан «Золотий Сезам»

Ресторан «Золотий Сезам»

Ресторан «Золотий Сезам» вдало поєднує в собі схід та захід. Це заклад вишуканої європейської та близькосхідної (турецької, узбекської) кухні.

«Золотий Сезам» гарантує гостям бездоганний сервіс, смачні страви, приємну атмосферу. Є два зали, витримані в європейському стилі, які можуть розмістити тридцять чоловік, а також – зал на сто гостей, в інтер'єрі якого прослідковуються елементи сходу. Для невеликих компаній передбачено чотири затишні кабінки. Стіни закладу прикрашають художні полотна митця родом з Узбекистану Аміра Халикова.

Гостям пропонують спробувати різновид турецької піци – «лахмаджун», узбецькі манти – парові пельмені з фаршем із баранини, самсу – пиріжки з начинкою з м'яса барана, а також замовити салат з качиною грудкою та манго під медово-гірчичною заправкою, курячу грудку із солодкою грушею, запечену яловичину з вишнями, форель з лососем та шпинатом, страву «Прогулянка по Пікаділі», яка складається із наступних інгредієнтів – телятини, грибів, картоплі бон-дюшес, що запікається під сиром моцарелла.

В ресторані «Золотий Сезам» швидке обслуговування, грає сучасна, а по вечорам, жива музика. Працює заклад з вівторка по неділю з 13:00 до 23:00.

Адреса: вул. Чкалова, 10

9. Ресторан «Брізоль»

Ресторан «Брізоль»

«Брізоль» – це світлий, просторий, гарний ресторан, який пропонує відвідувачам смачну традиційну українську, європейську кухню та високий рівень сервісу. Також тут можна спробувати авторську кухню від шеф-повара.

В закладі приємна атмосфера, грає жива музика. Виконавці віддають перевагу сучасному репертуару. Інтер'єр ресторану витриманий в класичному стилі, переважають білі кольори та «золото». В закладі можна побачити живі квіти, вишуканий текстиль, дзеркала, свічки та безліч гарних декоративних елементів.

У ресторані «Брізоль» два зали:

  • нижній, в якому може розміститися сто п'ятдесят гостей;
  • верхній, розрахований на триста чоловік.

Є лобі-бар на п'ятдесят-шістдесят осіб, затишна літня тераса (веранда) на другому поверсі, на якій може одночасно знаходитися тридцять чоловік.

Гостям пропонують замовити м'ясні медальйони, овочі-гриль, сирні кульки в кунжуті під ягідним соусом, фаршировану рибу, котлети, із алкоголю – вина тощо. Подача страв – гарна, обслуговування на високому рівні. Барна карта – насичена. Є доступ до безкоштовного Wi-Fi. Працює заклад з понеділка по неділю з 12:00 до 23:00.

Адреса: Головна вулиця, 246

10. Ресторан «Пікнік»

Ресторан «Пікнік»

В центральній частині Чернівців знаходиться чудовий ресторан української та європейської кухні, стейк-хаус «Пікнік». В закладі два зали. Атмосфера – затишна, персонал – привітний. Ресторан навіть має своїх вокалістів, які вживу виконують музичні композиції. В теплу пору року працює літня площадка.

Гостям пропонують спробувати морепродукти, салат з грушею та горгонзолою, рибне мезе, пасту карбонара, віденський шніцель, смажений окорок, добре прожарені стейки з мармурового м'яса, шашлик, тушковані овочі під соусом, салат «цезар», курячі крильця, свинячі реберця тощо, посмакувати десертом – шоколадним фонданом.

До страв можна замовити вино, пиво, яке варять на місці. Двері ресторану відкриті для гостей з понеділка по неділю з 12:00 до 00:00.

Адреса: вулиця Буковинська, 41

Де зупинитися: туристів приймають готелі Чернівців

Присвятіть вікенд чудовим Чернівцям! Відвідайте місцеві пам'ятки та повечеряйте в одному з вищеперерахованих ресторанів. І не забудьте перед поїздкою забронювати готель!

Читайте ще:

 

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
19.12.2019
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: Ресторани Чернівців: ТОП-10 найпопулярніших закладів
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(5 балів з 5, всього оцінок 1 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)