Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Гори кличуть! Відкриття зимового сезону у Буковелі

Гори кличуть! Відкриття зимового сезону у Буковелі

9-11 грудня 2016 року у найпопулярнішому гірськолижному курорті України Буковелі відбудеться яскраве відкриття зимового сезону - фестиваль "Гори кличуть!". На глядачів чекає маса сюрпризів і зустріч із зірками. На цій довгоочікуваній для всіх лижників події виступить знаменита українська група "Бумбокс".

Відкриття зимового сезону у Буковелі

 "Гори кличуть!" - фестиваль, присвячений відкриттю зимового сезону в Буковелі, який тепер організатори планують проводити щороку. Протягом трьох фестивальних днів всі присутні весело, цікаво і незабутньо проводитимуть час в оточенні білосніжних Буковельских Карпат. Кожен день публіку розігріватимуть запальні ді-джей сети Apres Ski Party Open Air, які проведуть біля фонтану. Зимові вечори прикрасять захоплюючі вечірки, заплановані в барі "Бука", "Кухель" і "Веранда".

Відкриття зимового сезону у Буковелі

Протягом 2 днів в клубі "Бука" проводитимуть запальну і неймовірно видовищну вечірку для героїв "Super Hero Party". Усім присутнім слід одягнути костюми сурергероев. Кращі з костюмів нагородять подарунками від спонсорів.

Відкриття зимового сезону у Буковелі

Сюрпризом для всіх, хто побажає відвідає відкриття зимового сезону в Буковелі, стане грандіозна та досить оригінальна вечірка "Вечір в тропіках", яка вперше буде проведена в стінах "Voda Club". У програму фестивалю увійде також перший Jibb контест (змагання з радіозв'язку), тестування гірськолижного спорядження і творчі майстер-класи. Представниці прекрасної статі будуть раді прийняти участь в таборі для дівчат "Snow Girls Camp".

Відкриття зимового сезону у Буковелі

Спеціально запрошений кулінар Ернесто здивує гостей фестивалю "Гори кличуть!" смачними кулінарними шедеврами, приготованими на барбекю в рамках вуличного BBQ. На фестивальній сцені виступлять такі відомі українські команди, як "Бумбокс", "Sunny Days", "Z-Games" та інші.

Відкриття зимового сезону у Буковелі: Бумбокс

У період з 9 по 11 грудня в Буковелі очікується багато снігу! Це кращі умови для фестивальних дійств і незабутніх лижних пригод! Приєднуйтесь до найбільшої сніжної тусовки в Україні!

Відкриття зимового сезону у Буковелі

Важлива інформація

Дата проведення: 9-11 грудня 2016 року.

Початок заходів: 12.00.

Місце проведення: гірськолижний курорт Буковель.

Вартість квитків: від 499 гривень (фестивальний браслет).

Де зупинитися: бронюйте готелі Буковеля вже зараз, щоб встигнути вибрати оптимальне місце для вашого комфортного і приємного відпочинку на фестивалі.

Читайте також:

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
01.12.2016
Анна Полянская
Оцініть статтю: Гори кличуть! Відкриття зимового сезону у Буковелі
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(0 балів з 5, всього оцінок 0 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)