Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Де краще зупинитися в Карпатах восени

Де краще зупинитися в Карпатах восени

Осінній відпочинок в горах відрізняється доступними цінами, в порівнянні з гарячим зимовим чи літніми сезонами. Приємним теплом, а не виснажливою спекою, що сприяє гарним походам в гори і прогулянкам лісами. А також меншою кількістю туристів, що дає можливість спокійного відпочинку та оздоровлення. Hotels24.ua сьогодні розповість, де краще зупинитися в Карпатах восени.

Де краще зупинитися в Карпатах восени

Буковель

Найпопулярніший із гірських курортів Буковель вабить туристів в будь-яку пору. І, звичайно тут гарно в золоту осінню пору серед дивних гір і різнобарвних пейзажів. Саме восени є можливість обрати гарний готель з повним комплексом послуг, де можна займатися спортом, оздоровитися, поплавати в басейні. Або ж поселитися в одному із дерев'яних котеджів і провести найромантичніший відпочинок “оксамитового сезону”. Можна насолоджуватися довгими прогулянками в лісі до гірських озер чи піднятися на підйомнику, щоб побачити всю гірську красу навкруги. В такі теплі днини добре побувати на екскурсіях, щоб побачити водоспади Пробій, Женецький Гук, старі віадуки і вибрати на згадку оригінальний сувенір на Яблуницькому перевалі.

Поселитися можна в селі Поляниця, що зовсім поруч з Буковелем.

Готель Берег

Затишний готель "Берег" знаходится в центрі селища Поляниця. В готелі пропонується 18 номерів різної категорії, ресторан з камінним залом і панорамними вікнами. В комплексі можна замовити екскурсії і трансфер, зберігати лижне спорядження, а також оздоровитися в сауні з басейном.


Вартість проживання: від 600 грн — за двомісний номер


Готель Alpin

Готель "Alpin" розташований в 7 хв ходьби від гірськолижного комплексу Буковель. Готель має 30 номерів від стандартної категорії до “люксів” і ресторан з двома залами. Гості можуть скористатися кімнатою для сушіння лижного спорядження та пральнею. А зігрітися та відпочити можна в сауні з великою кімнатою відпочинку та басейном.


Вартість проживання: від 700 грн — за двомісний номер

Яремче

Зелена перлина Карпат — Яремче, восени стає золотою, завдяки великій кількості листяних дерев, що прикрашають скелясті обриви річки Прут. Крім споглядання мальовничих пейзажів тут можна пройти кліматичне лікування та лікування мінеральними водами в санаторіях чи пансіонатах, яке обійдеться дешевше, ніж в інші сезони. Так само, як і проживання в комфортабельних готелях чи в коттеджах. В цю пору зачаровують ранкові густі тумани, дзвінка тиша, прогулянки в гори, катання на конях. В теплі дні можна пройти по тропі Довбуша, потрапити до водоспаду Дівочі сльози і побувати на двох сувенірних ринках і навіть на гуцульському весіллі. А головне, не пропустити збір грибів, особливо білих, яких тут так багато, що з пустим кошиком з лісу не виходять навіть початківці. Після приємних походів варто скуштувати справжніх гуцульських страв і поласувати лісовими ягодами і медом.


В Яремче можна зупинитися в гостинних дворах, приватних садибах і котеджах.


Готель "Радіола"

Недалеко від ріки Прут та центру Яремче, знаходиться готель “Радіола”. Номерний фонд готелю складається із 17 номерів різних категорій. Для гостей тут працює затишний ресторан, пункт прокату гірськолижного спорядження, облаштовані альтанки з мангалом. Додатково гостям пропонується сауна з басейном, організація екскурсій, кінних прогулянок, велопрокат.

Вартість проживання: від 800 грн — за двомісний номер

Приватна садиба Карпатія

На одній із тихих вулиць Яремче знаходиться приватна садиба "Карпатія". Гості можуть поселитися в затишних двох і тримісних номерах. Садиба має кухню, їдальню з барною стійкою. Для гостей облаштований сад з альтанками і мангалом, а також сауна. Проживаючим надається паркувальне місце для автомобіля і послуга трансферу до курорту "Буковель".

Вартість проживання: від 500 грн — за двомісний номер


Східниця
 

Курорт Східниця знаходиться в одній із карпатських долин, яка захищена з усіх боків лісистими горами. Курорт відомий завдяки цілющим водам, серед яких “Нафтуся”, содова, типу “Боржомі”, тільки відкритих тут є 38 джерел, а всього — більше п'яти сотень. Статус бальнеологічного курорту Східниця отримала більше 30 років тому і продовжує набирати популярності у бажаючих оздоровитись і гарно відпочити. Восени крім лікування унікальними водами і грязями, можна насолоджуватися гарною погодою і чистим повітрям, відправитись на екскурсії до старовинного замку “Паланок”, пройти до наскельної фортеці Тустань А також потрапити до чарівного Кам'янецького водоспаду. Можна також орендувати велосипед і проїхати до самих красивих місць. Звичайно ліси тут багаті грибами і ягодами, тому спокійне полювання на них туристам забезпечене.

Серед варіантів проживання в Східниці пропонуються номери в санаторіях, пансіонатах, гостинних дворах та віллах.

Готель Едем

Недалеко від центру Східниці, знаходиться готель “Едем”. В готелі можна зупинитися в одному із 9 номерів категорії “стандарт”, “напівлюкс” і “люкс”. При готелі працює кафе-бар, де пропонується комплексне і дієтичне харчування. На території готелю є дитячий майданчик і спортивна зона з настільним тенісом і більярдом. А також можна пройти процедури різних видів масажу, фітотерапію, діагностику зору. Недалеко знаходяться джерела № 2 с і № 18.

 

Вартість проживання: від 450 грн — за двомісний номер

Вілла Юран

Триповерхова вілла “Юран” розташована в мальовничому куточку курортної Східниці. Готель має 17 одно і двокімнатних номерів вищої категорії з усіма зручностями, ресторан, де можна замовити комплексне харчування, сауна з басейном. Крім цього в дворі є дитячий майданчик з гойдалками, альтанки з мангалом. Гості можуть пройти ультразвукову діагностику, вуглекислі ванни, магнітотерапію. Недалеко від вілли розташовані джерела № 25 і №26.
 

Вартість проживання: від 420 грн — за двомісний номер

Свалява
 

Місто Свалява, що є бальнеологічним курортом знаходиться в центрі Закарпатської області, на березі річки Латориці.Свалява відома термальними і мінеральними джерелами, яких тут більше 100, вже не одне століття, раніше їх навіть називали “Святими Криницами”. Серед відомих свалявських вод відзначають “Лужанську-7”, “Поляну Квасову”, “Поляну Купель”, які не поступаються своїми якостями кавказьким, чеським і французьким водам. В цих місцях дуже м'який континентальний клімат і чисте гірське повітря. А ще тут знаменита закарпатська кухня, де такі страви банош, бограч, м'ясо по-угорськи разом із запашними винами, не залишать байдужими самих вимогливих гурманів. В Сваляві можна побачити Михайлівську церкву, що збудована без жодного цвяха чи відвідати історико-краєзнавчий музей. Восени яскравими виходять екскурсії до озера Синевир чи подорожі по замкам Закарпаття. Для любителів активного відпочинку, буде цікаво серед різнокольорового листя кататись на квадроциклах чи побувати на сплавах по гірських річках.
В Сваляві можна вибрати для поселення санаторії, готелі, бази відпочинку або гостинні двори.

Готельно-ресторанний комплекс Затишок

Готельно-ресторанний комплекс "Затишок" знаходиться в 4 км від міста Сваляви, поруч із санаторно-курортною зоною. Готель складається із 6 затишних номерів різної категорії, виконаних з дерева. Комплекс має великий ресторан, зал для більярду, закриті альтанки і відкритий ігровий майданчик для дітей. Оздоровитися тут можна в сауні з басейном.

Вартість проживання: від 720 грн — за двомісний номер

База відпочинку Ельдорадо

База відпочинку "Ельдорадо" знаходиться в селищі Солочин, недалеко від Сваляви і поруч з лісом і річкою. Комплекс пропонує номери від стандартних до “люксів”, з усіма зручностями, ванними кімнатами, які розміщені в двох корпусах і 6 коттеджах. На території є ресторан, дитячий майданчик, лазня, басейн. Додатково гості можуть відпочивати в альтанках, користуватися мангалом, грати в волейбол, більярд, замовити екскурсії.
Взимку можна кататися на лижах на кілометровій трасі, яка розташована на відстані 50 м від бази відпочинку. А лікування цілющими водами можна пройти в популярних санаторіях “Квітка Полонини” і “Кришталеве джерело”, що знаходяться поруч з базою Ельдорадо.
 

Вартість проживання: від 650 грн — за двомісний номер

Hotels24.ua бажає вам гарного осіннього відпочинку в Карпатах!


Читати ще:

 

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
31.08.2018
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: Де краще зупинитися в Карпатах восени
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(0 балів з 5, всього оцінок 0 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)