Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Де недорого відпочити влітку за кордоном

Де недорого відпочити влітку за кордоном

Багатьом із нас хочеться провести літню відпустку за межами нашої країни. І зразу ж виникають сумніви, чи по кишені нам такий відпочинок. Сьогодні hotels24.ua допоможе розібратися, на яких курортах за кордоном можна недорого відпочити влітку.

Де недорого відпочити влітку за кордоном

1.Болгарія, Сонячний берег

Доступний відпочинок можна провести в привітній Болгарії, а саме на її найбільшому курорті — Сонячний берег. Чорноморський курорт, який знаходиться між Варною і Бургасом, вабить до себе туристів з різних країн своїми широкими пляжами з м'яким піском і пологим входом в море. Тут розміщено біля тисячі готелів, серед яких можна обрати гарні номери за демократичною ціною. Інфраструктура курорту досить розвинена, окрім відмінного сервісу Сонячний берег пропонує безліч розваг для дорослих і дітей. Для більшої економії рекомендується для відпочинку обирати кінець серпня - початок вересня. Саме в цей час ціни на все нижчі, при чому температура повітря і води в морі - комфортні.


Де зупинитися: в готелях Сонячного берега

2.Чорногорія, Ульцинь

Один із самих сонячних курортів Чорногорії — Ульцинь, пропонує прекрасний відпочинок на Адріатичному морі. Курорт славиться м'яким кліматом, чистими піщаними пляжами і загадковою середньовічною історією. Найпопулярнішим пляжем курорту вважається Велика Плажа, на якому дешевші послуги та розваги. Тихе курортне місто, в якому багато квітів, має багато гарних ресторанів та барів, в яких подають місцеву кухню. Поселитися тут можна в невеликих готелях, приватних апартаментах і будиночках. Вибір досить великий і за доступною ціною легко знайти. Крім пляжного відпочинку місто має багато історичних пам'яток, що показують неймовірне поєднання східної та європейської архітектур.

Де зупинитися: в готелях Ульциня

3.Румунія, Мамая

Хочете відпочити в одному із найстаріших чорноморських курортів- тоді варто відправитися в Румунію, в Мамаю. Курорт, назва якого перекладається, як “бабуся” - є популярним в країні і вважається престижним. Крім відпочинку на широких пляжах з золотавим піском і чистим, мілким біля берега, морем, тут ще й можна оздоровитись грязями. Самі пляжі безкоштовні, а платити треба за лежак та парасольку. На пляжах пропонуються різноманітні розваги: водні лижі, віндсерфінг, школа плавання, риболовля, водні гірки.
Зупинитися в Мамаї можна в готелях, віллах чи котеджах, де пропонується прекрасний сервіс, харчування і додаткові послуги.
Дорослі тут можуть відвідати бари з живою музикою, національні ресторани, де проходять унікальні фольклорні шоу і побувати у відкритому театрі. Для любителів клубного життя в місті відкриті нічні клуби та дискотеки.
Мамая добре підходить для відпочинку з дітьми, для яких тут працює аквапарк, дельфінарій, планетарій та лунапарк.

Де зупинитися: в готелях Мамаї

4.Хорватія, Спліт

Цікавим буде відпочинок до старовинного великого курорту Спліт, що знаходиться в Хорватії. В першу чергу курорт вабить до себе безліч туристів пам'ятками часів Середньовіччя і Античності, які тут всюди. А віднедавна й тим, що тут знімали популярний серіал “Гра престолів”. Спліт також відомий м`якими кліматичними умовами, гарними пляжами з піском чи галькою, барами і ресторанчиками. Окрім різних розваг на деяких пляжах працюють дайвінг-центри і пункти прокату спорядження. За містом можна зайнятися альпінізмом на високих скелях, а на морі віндсерфінгом.
Для проживання в Спліті пропонуються невеликі готелі та гостьові будинки, де можна обрати затишні номери з усіма зручностями. В багатьох надається харчування і є додаткові послуги. На центральній набережній міста можна гарно погуляти, а також в місцевих ресторанчиках спробувати оригінальні рибні страви і морепродукти, при чому порції в них досить великі.

 


Де зупинитися: в готелях Спліта


5.Греція, Родос

Один з найбільших грецьких островів — Родос, пропонує туристам неймовірний відпочинок на Егейському і Середземному морях. Завдяки довготривалому теплу, тут можна відпочивати з весни і до осені. Галькові і піщані пляжі острова простягаються на кілька сотень кілометрів. На них традиційно розвинена інфраструктура і можна зайнятися дайвінгом, серфінгом, розважитись на водних атракціонах. Серед курортів на Родосі можна обрати Фаліракі чи Калітею. Саме в Фаліракі знаходиться найкращий пляж острова, що простягнувся на 4 км і добре підходить для сімейного відпочинку з дітьми. В затишній Калітеї - можна усамітнитися і забути про галасливе життя. На курортах є дорогі готелі вищої категорії, а також тризіркові і чотиризіркові з дуже гарним сервісом. В розпал сезону ціни на проживання високі, проте якщо бронювати номер завчасно і і в кінці літа, можна отримати нижчу ціну. Острів має безліч ресторанів і таверн, де подають смачні та ситні місцеві страви. Любителям екскурсій тут буде що побачити - від античних руїн і Акрополю, до християнський святинь і долини метеликів.

Де зупинитися: в готелях Родоса

6.Албанія, Саранда

Гарний відпочинок можна провести в Албанії, яка запрошує туристів на курорти Іонічного та Адріатичного моря. Ця невелика “країна Орлів”, як її називають самі албанці, заворожує туристів своїми історичними пам'ятками. Тут можна побачити дивовижне поєднання того, що збудовано ще за часів Римської імперії, панування греків чи іллірійців. А ще тут гарні чисті пляжі, смачна кухня, в якій багато грецьких ноток і доступні ціни на відпочинок. Додаткові переваги відпочинку в цій країні в тому, що в України з Албанією безвізовий режим і дістатися сюди можна швидко на чартерних рейсах з Одеси і Києва. А те, що тут безліч архітектурних та історичних пам'яток та ще й рай для любителів шопінгу — є додатковим плюсом.

Один з найкращих курортів Албанії — Саранда, знаходиться на узбережжі Іонічного моря і саме його часто називають "албанською Рів'єрою". До курорту від столиці Тірани треба добиратися трохи більше 4-х годин. Проте ця подорож схожа на екскурсію, адже під час неї автобуси зупиняються біля оглядових майданчиків і хороших ресторанів. Сам курорт розташований близько до кордону з Грецією і на знаменитий острів Корфу звідси легко дістатися за годину на паромі. Для туристів на курорті чекають гарні номери в комфортабельних готелях, чисті піщані пляжі і море з прозорою водою. Готелі розміщені недалеко пляжу, пропонують гостям номери різної категорії, харчування і приватні пляжі.
Інфраструктура курорту досить розвинена, на узбережжі крім лежаків, парасольок і розваг, розташовані ресторани, сувенірні магазини. Також на курорті популярні занурення, тому відкрито кілька клубів дайвінгу. Крім пляжного відпочинку тут можна відправитися до фортеці Лекурес на горі Саранди або на екскурсію до руїн стародавнього міста Бутрінті, що входить до всесвітньої спадщини Юнеско. Руїни розташовані на великій території і є музеєм під відкритим небом, по якому можна гуляти цілий день. Неподалік Саранди можна побувати в давньогрецькому місті Фінічі, яке відоме своїм Акрополем, що має більші розміри, ніж афінський. А ще неподалік курорту знаходяться унікальні Коніспольські печери, а також джерело “Блакитне око”
За 10 хвилин від Саранди можна дістатися до прекрасного курорту, який туристи справедливо називають “албанськими Мальдівами” — Ксаміля. Там на пляжах білий м'який пісок, а вода має насичений блакитний колір. А неподалік знаходяться кілька безлюдних островів, що ще більше нагадує рекламні кадри з популярними райськими островами.

Де зупинитися: в готелях Саранди

7.Туреччина, Аланія

Вже не один рік самим популярним туристичним напрямком залишається Туреччина. Курорти цієї країни ваблять безліч туристів піщаними пляжами і теплим морем, відмінним сервісом і готелями, де пропонуються номери на будь-який смак і бюджет. А ще тут добре проводити сімейний відпочинок з дітьми, тому що для дітей будь-якого віку є багато розваг.
На середземному узбережжі країни, в південно-західній частині, знаходиться один з найтепліших курортів Туреччини — Аланія. Місто, яке нагадує підкову, затишно розташувавшись у Таврських гір, вражає чисельними бухтами і фортецями на скелях.
Пляжі курорту, які простягнулися майже на 100 км, вкриті м'яким піском, мають пологий вхід в море і чисту воду бірюзового кольору. Більшість пляжі мають відзнаку Блакитного прапору. Найвідомішими пляжами тут вважаються Далматас, Портакал, Клеопатра. На пляжах, більшість з яких безкоштовні, можна орендувати лежаки і парасольки. Є спортивні майданчики, дайвінг-клуби, атракціони, рятувальна служба. Туристи можуть кататися на водних лижах, катамаранах, гідроциклом чи ризикнути зайнятися парасейлінгом. З дітьми можна поїхати до великого морського парку “Сіаланья”, в якому малечі буде в захваті від морських жителів. Водний парк, який знаходиться в 20 хв їзди від міста, має дельфінарій, в якому проходять фантастичні шоу, водойми, в які можна зануритися, щоб побачити корали і неймовірних рибок. А ще малеча зможе повеселитися на різноманітних гірках, майданчиках, поки батьки відпочивають біля басейнів. Щоб побачити весь парк, варто покататися на атракціоні "Повільна річка". Серед найважливіших пам'яток Аланії — фортеця Іч-Кале, збудована за часів Візантії. Велична фортеця з 140 вежами займає понад 6 км вздовж узбережжя. До нашого часу в ній збереглися руїни замку 13 ст., а також старовинні церкви.

Для тих, хто полюбляє шопінг, Аланія — одне з найкращих місць Туреччини. Саме тут є можливість купити шкіряні сумки, взуття та одяг, ювелірні прикраси і знамениті місцеві килими. А ще ринки і магазини багаті на різноманітні сувеніри і популярні солодощі. Головне, не забути, що всюди треба торгуватися, щоб придбати бажане по хорошій ціні.
 

 

Де зупинитися: в готелях Аланії
  

Який би варіант серед описаних курортів ви б не обрали, бажаємо вам провести неймовірний літній відпочинок! А hotels24.ua потурбується про те, що ви обрали найкращий готель для відпочинку за кордоном по приємній ціні.
 

Читати ще:

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
31.07.2019
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: Де недорого відпочити влітку за кордоном
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(0 балів з 5, всього оцінок 0 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)