Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
7 кращих пляжів Європи в 2019

7 кращих пляжів Європи в 2019

Якщо уважно подивитися на карту Європи, то можна помітити, що на більшій частині прибережних територій розкинулися чудові пляжі. Вони різняться один від одного формами, розмірами, покриттям, протяжністю, облаштуванням. Зустрічаються як величезні пляжі, вкриті білосніжними пісками, так і компактні галькові та кам'янисті пляжні зони. Любителі романтики обирають усамітнені місця для засмаги, а прихильники тусовок, активних видів спорту – галасливі, багатолюдні пляжі. Hotels24 пропонує читачам ознайомитися з добіркою ТОП-7 пляжів Європи, які визнані найкращими в 2019 році.

Кращі пляжі Європи в 2019

Що може бути кращим, ніж пляжний відпочинок біля моря під сонцем? Чудові курорти Греції, Чорногорії, Кіпру, Хорватії, Португалії, Франції, Італії та інших країн приваблюють тисячі туристів, дарують безліч приємних емоцій, яскравих вражень! Пропонуємо Вашій увазі добірку з семи найкращих пляжів Європи, які отримали найвищі оцінки в 2019 році.

Кращі пляжі Європи

Фото взяте на сайті: volgatur.ru

1. Пляж Яз в Чорногорії

Пляж Яз в Чорногорії

Фото взяте на сайті: auto-travel.me

Чорногорський пляж Яз знаходиться на відстані двох з половиною кілометрів на захід від Будви. Це найкрасивіший пляж чорноморського узбережжя.

Яз складається з двох частин. Довжина однієї, піщаної, становить вісімсот п'ятдесят метрів. Тут завжди багатолюдно. На пляжі працюють декілька ресторанів, пункти прокату катамаранів та гідроциклів, час од часу відбуваються музичні заходи. Друга частина представляє собой дрібно-гальковий пляж довжиною чотириста п'ятдесят метрів. На ньому, розбивши наметовий табір, засмагають нудисти.

Як дістатися пляжу?

Дістатися сюди можна автобусом з центральної частини міста, на власному автомобілі та по морю, скориставшись послугами taxi boat. Дійти до пляжної зони пішки досить проблематично, оскільки вона заховалася за, порізаним морськими хвилями, мисом.

Де зупинитися: туристів приймають готелі Будви


 

2. Пляж Порто-Кацики на острові Лефкас в Греції

Пляж Порто-Кацики на о. Лефкас в Греції

Фото взяте на сайті: awd.ru

Пляж Порто-Кацики знаходиться на південному заході острова Лефкас в Іонічному морі, на відстані тридцяти п'яти кілометрів від міста з однойменною назвою. Це один з найвідоміших і найкрасивіших пляжів не лише Греції, а Європи в цілому.

Над пляжем нависає біла, вкрита зеленим ландшафтом, дуга скелі. Порто-Кацики розділений скелею на дві частини. Море тут прозоре, вода має блакитний колір. В даній місцевості працюють затишні закусочні. Від парковки до пляжу можна спуститися по сходах. На пляжі, за окрему плату, дозволено розбити кемпінг.

Як дістатися пляжу?

Дістатися до пляжу Порто-Кацики можливо на машині по дорозі, що пролягає вздовж західного узбережжя острова. Також попасти на пляж зручно на паромі, що курсує з Нідри чи Василіки.

Де зупинитися: туристів приймають готелі Афін


 

3. Пляж Золотий Ріг в Хорватії

Пляж Золотий Ріг в Хорватії

Фото взяте на сайті:flyin.ru

Пляж Золотий Ріг вважається найкрасивішим в Хорватії. Він розкинувся на острові Брач (Далмація), на відстані двох кілометрів від містечка Бол.

Своїм зовнішнім виглядом пляж нагадує ріжок, що витягнувся в море на шістсот тридцять чотири метри. Пляж вкритий золотистим піском. На початку мису росте сосновий ліс.

В даній місцевості можна не лише позасмагати на сонці та покупатися в морі, а й освоїти водні види спорту, покататися на гідроциклах, водних лижах. На пляжі Золотий Ріг туристам пропонують зайнятися підводним плаванням, віндсерфінгом, парасейлінгом.

Як дістатися пляжу?

Дістатися до північної частини острова Брач з Спліта можливо приблизно за годину морем на паромі. Щоб потрапити на південний берег, потрібно пересікти весь острів й витратити ще годину. Зручніше із Спліта плисти кораблем на повітряній подушці до міста Бол.

Де зупинитися: туристів приймають готелі м. Бол

4. Пляж Нисси Бич на Кіпрі

Пляж Нисси Бич на Кіпрі

Фото взяте на сайті: tonkosti.ru

Нисси Бич знаходиться в курортному місті Айя-Напа на Кіпрі. Це популярний та багатолюдний пляж, відмічений сертифікатом якості «Блакитний прапор». Туристів приваблює прозора водичка, чистий пісок, піщане морське дно, чудові готелі на першій береговій лінії, розвинута на гідному рівні інфраструктура.

Пляж має рівну поверхню, вкритий білим піском. Його узбережжя простягнулося приблизно на п'ятсот метрів. Ширина Нисси Бич становить тридцять метрів. Дана місцевість напрочуд мальовнича! Пляжна зона оточена пальмами та іншими деревами.

На території пляжу працюють центр водних видів спорту Nissi Water Sport, центр дайвінгу Lucky Divers, кафе, бари, ресторани. Тут розташовані платні лежаки, сонцезахисні парасольки, кабінки для переодягання, туалети, душові, медпункт, пункти прокату масок, ласт, окулярів, крани для миття ніг. Є водні гірки, майданчики для гри в баскетбол, поле для пляжного футболу.

Поблизу з пляжем облаштовано автопарковку. Відпочивальникам пропонують безліч розваг – катання на катамаранах, водних скутерах та лижах, на «бананах», дайвінг, парасейлінг.

Як дістатися пляжу?

Дістатися до пляжу Нисси Бич можна з центру Айя-Напи на рейсових автобусах, міжміському автобусі із Ларнаки, на власному автомобілі, таксі.

Де зупинитися: туристів приймають готелі Айя-Напа


 

5. Пляж Маринья в Португалії

Пляж Маринья в Португалії

Фото взяте на сайті: world-countries.net

Пляж Маринья – один з найгарніших пляжів не лише Португалії, а й Європи. Він розташований на атлантичному узбережжі, на околиці курортного містечка Албуфейра (муніципалітет Лагоа, Алгарве). В мальовничій місцевості панує середземноморський клімат. Пляж Маринья представляє собою вузьку смугу піску, що знаходиться під прямовисним обривом.

Як дістатися пляжу?

Щоб дістатися до пляжу на автомобілі, потрібно витратити приблизно двадцять хвилин. До Маринья не ходить громадський транспорт. По прибуттю, необхідно ще подолати сходи, або знайти стежку, що веде безпосередньо на пляж. Потрапити сюди також можливо, замовивши екскурсію на катері.

Де зупинитися: туристів приймають готелі Албуфейра


 

6. Пляж Рондинара у Франції

Пляж Рондинара у Франції

Фото взяте на сайті: .onetwotrip.com

Пляж Рондинара розкинувся в бухті, на південному березі чудового острова Середземного моря – Корсиці, між містами Порто-Веккьо і Боніфацио. Він настільки мальовничий, що входить в трійку найгарніших пляжів Європи.

Пляж своїм зовнішнім виглядом нагадує підкову. Море тут спокійне, яскраво-бірюзового кольору, пісок – мілкий. Дана місцевість влітку переповнена туристами. На пляжі в «високий сезон» працює ресторан, а неподалік від нього можна знайти зручний кемпінг.

Як дістатися пляжу?

Від міста Боніфацио до пляжу Рондинара відстань становить вісімнадцять кілометрів. Дістатися пляжу можливо на яхті або автомобілі (є парковка).

Де зупинитися: туристів приймають готелі Боніфацио

7. Пляж острова Ізола Белла в Італії

Пляж острова Ізола Белла в Італії

Фото взяте на сайті: ru.wikipedia.org

Острів Ізола Белла знаходиться неподалік від східного берега Сицилії, навпроти населеного пункту Таорміна. Острів з містом поєднує вузька піщана коса. Тут ростуть екзотичні рослини.

Пляж острова Ізола Белла за мальовничі пейзажі та неймовірну красу називають «перлиною Іонічного моря». Він кам'янистий (гальковий). Море в даній місцевості чисте та тепле, багате на водорості та морських жителів, дно вкрите галькою. Сюди полюбляють приїжджати прихильники снорклінгу та дайвінгу.

Пляж острова Ізола Белла безкоштовний. Лежаки та сонцезахисні парасольки туристам пропонують орендувати в найближчому готелі.

Як дістатися пляжу?

Дістатися острову можливо автобусом із аеропорту Катанії до міст Таорміна і Джардіні Наксос, паромом до портів Мессина, Палермо, Катанія, Трапані чи Поццалло, на автомобілі по автомагістралі Салерно – Реджо Калабрія, потягом до станції Таорміна – Джардіні Наксос з центрального залізничного вокзалу Катанії чи Палермо, на таксі.

Де зупинитися: туристів приймають готелі Таорміна


 

Перебування на чарівних пляжах Європи не залишить байдужою жодну людину! Отримуйте від життя лише найкраще, не відмовляйте собі в якісному відпочинку! Перед поїздкою забронюйте гарний готель!

Читайте ще:

 

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
14.03.2019
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: 7 кращих пляжів Європи в 2019
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(5 балів з 5, всього оцінок 3 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)