Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Готелі з басейном в Карпатах: топ-15 альтернатив відпочинку на морі

Готелі з басейном в Карпатах: топ-15 альтернатив відпочинку на морі

У більшості з нас літній відпочинок асоціюється, в першу чергу, з морем. Але останнім часом все більшої популярності набирає і літній відпочинок в горах. Мальовнича природа, легка гірська прохолода, шикарні готелі з відкритими басейнами і хороший сервіс-все це є в наших Карпатах. До речі, вартість такого відпочинку набагато доступніша, ніж на морському узбережжі України.

Готелі з басейном в Карпатах: топ-15 альтернатив відпочинку на морі

Нижче добірка готелів з басейнами в Карпатах, які найбільше користуються популярністю в клієнтів Hotels24.ua. Можливо, саме в одному з них і вас чекає відпочинок вашої мрії!

1. Вілла " Milli & Jon в Буковелі

Готель розташований в 5 хвилинах їзди від центру Буковеля і підйомників. Тут вам запропонують повечеряти в ресторані, де подають страви української та європейської кухні. Територія готелю обладнана всім для відпочинку компаній і сімей з дітьми.

 

Ціни на номери — від 700 грн за 2-місний номер.

2. Готель "Червона Рута" в Шаяні

Величезна територія готелю порадує тих, хто любить красу навколо себе. Затишні котеджі готелю обладнані всім необхідним для відпочинку. На території є відкритий басейн з підігрівом, літні альтанки і мангал. А неподалік розташоване озеро, де можна порибалити або покататися на катамаранах.

Ціни на номери — від 2100 грн за котедж.

3. Готель "Ведмежий Двір" в Буковелі

Готельний комплекс складається з 3-х корпусів з номерами. З вікон деяких номерів відкривається вид на гори. У вартість проживання включено континентальний сніданок.

Ціни на номери — від 1400 грн за 2-місний номер. 

4.Готель "VitaPark Станіславський"  в Яремче

Готель розташований на березі річки Прут біля мальовничого лісу. Для гостей тут передбачено безліч послуг: басейн, парковка з відеоспостереженням, організація екскурсій, оздоровлення, прогулянки на конях, сплав, полювання, риболовля. Проживаючим безкоштовно надається континентальний сніданок.

Ціни на номери — від 1309 грн за 2-місний номер.

5. Санаторій "Сольва" в Поляні

На території готелю є спа-комплекс з російською, фінською і турецькою лазнями, джакузі і басейном. Повечеряти гості зможуть в ресторані готелю, а розважитися, граючи у великий або настільний теніс, або займаючись аеробікою в спортзалі.  

Ціни на номери — від 2315 грн за 2-місний номер.

6. Спа-готель "Респект" в Східниці

Близьке розташування східницьких джерел, власний бювет з мінеральною водою на території, і, звичайно, індивідуальна оздоровча програма для кожного гостя — це те, чим славиться санаторій.

Ціни на номери — від 2208 грн за 2-місний номер.

7. Курортний комплекс "Таор-Карпати" в Східниці

Територія комплексу величезна, адже становить вона 5 гектарів! Тут всі бажаючі зможуть оздоровитися, пройти комплекс косметичних процедур, відвідати спа. А для любителів активного дозвілля будуть організовані катання на велосипедах, квадроциклах і навіть польоти на повітряній кулі. Дітей і дорослих порадує унікальний мотузковий парк. 

Ціни на номери — від 1950 грн за 2-місний номер.

8. Готель "Вежа Ведмежа" в Захар Беркуті

Цей готель, оформлений в середньовічному стилі, припаде до смаку дорослим і дітям. На території комплексу "Вежа Ведмежа" розташований мотузковий парк "Ведмежа лазанка", літній майданчик з альтанками, басейн, дитячий майданчик, батут, ведмежа стежка, міні-зоопарк, сінник. А насолодитися стравами української та європейської кухні можна в ресторані, і гриль-барі "Пасіка".

Ціни на номери — від 2556 грн за 2-місний номер. 

 

9.Вілла "Nikoletta" в Буковелі

Вілла розташована поблизу популярного гірського курорту Буовель. Тут можна поселитися в комфортабелних номерах, скуштувати смачних національних страв в ресторані, виконаному в народному стилі. Для оздоровлення пропонується сауна з басейном, а для гарного відпочинку — альтанки та мангал. На території вілли є літній басейн з шезлонгами, а також дитячий майданчик.

Ціни на номери — від 1200 грн за 2-місний номер.

10. Готель "Під стріхою" в Буковелі

Серед найкращих готелів з відкритим басейном в Карпатах варто відмітити готель "Під стріхою". Тут можна  плавати в басейні відпочивати в різних зонах відпочинку. Сніданок, обід і вечерю гості зможуть замовити в ресторані готелю.

Ціни на номери — від 1620 грн за 2-місний номер.

11. Курортний комплекс "Лаванда Country Club" в Татарові

Крім великого басейну цей готель славиться своїми краєвидами, які відкриваються з балконів і вікон номерів: річка, водоспад і, звичайно ж, нескінченні гори. До послуг гостей тут є spa-салон, ресторан, кінобар, дитячий майданчик.

Ціни на номери — від 1400 грн за 2-місний номер.

12. Парк-готель "Фомич" в Буковелі 

Номери затишного парк-готелю обладнані всім необхідним для проживання та відпочинку. Гості зможуть відвідати сауну на території або поніжитися на терасі біля басейну. В ресторані при готелі подаються страви європейської та української кухні.


Ціни на номери — від 2600 грн за 2-місний номер.

13. База відпочинку "Карпати" в Мигово

Ця база відпочинку сподобається, в першу чергу, любителям активного відпочинку. Тут є можливість орендувати джип, квадроцикл, велосипед, і проїхатися по гірському бездоріжжю. А після повернення розслабитися в басейні або джакузі. 

Ціни на номери — від 1400 грн за двомісний люкс. 

14. Готель "Благодать" в Шаяні

Серед готелів в Карпатах з басейном, ціни на проживання в якому є досить доступними — готель "Благодать". Ті, хто тут відпочивав називають його острівцем Швейцарії в Україні. Розташований готель в мальовничій місцевості в оточенні 3-х гір: Великого, Середнього і Малого Шаяна. Високий рівень сервісу, професійний персонал, ресторан, басейн, сауна, більярд, спортивна площадка. І все це можна отримати за демократичними цінами.


Ціни на номери — від 529 грн за двомісний люкс.

15. Гостьовий будинок "Медовий двір" в Славському

А цей готель точно вже сподобається любителям солоденького і корисного. Тому що тут є власна пасіка! Гості можуть насолодитися смаком найкориснішого, екологічно чистого карпатського меду. Але не медом єдиним. На території готелю є ресторан української та європейської кухні. А ще дитячий майданчик, безкоштовна парковка і басейн в дуже мальовничому місці.

Ціни на номери — від 1100 грн за 2-місний номер.

Подаруйте собі незабутнє літо в Карпатах! 

Читайте ще:

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
14.06.2019
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: Готелі з басейном в Карпатах: топ-15 альтернатив відпочинку на морі
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(5 балів з 5, всього оцінок 1 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)