Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
8 кращих баз відпочинку на Шацьких озерах

8 кращих баз відпочинку на Шацьких озерах

Якщо бажаєте покупатися, порибалити, влаштувати пікнік, отримати від проведення часу на лоні природи масу нових, яскравих вражень, відправляйтесь до Шацьких озер! А щоб Ви могли з комфортом розміститися по приїзду, Hotels24.ua зробив добірку з вісьми кращих баз відпочинку на Шацьких озерах.

8 кращих баз відпочинку на Шацьких озерах

Шацькі озера — природного походження. Вони розташовані на північному заході України, в межах Волинської області, неподалік від міста Шацьк та кордонів польської, білоруської держав.

Шацькі озера входять до складу Шацького природно-національного парку, славляться кристально чистою водою, різноманітним підводним світом. Деякі озера поєднуються один з одним каналами.

Шацькі озера

Кожна водойма унікальна по-своєму. Серед найбільших озер слід виділити Світязь та Пулеметцьке, Люцимир та Луки, Остров’янське, Пісочне та Кримне.

Найбільш відомим і популярним серед відпочивальників являється озеро Світязь. Воно займає площу 27 кв/км. Навколо озера ростуть сосни. В його глибинах водяться канадський сом, окунь, карп, карась, плотва, вугор та інші види риб.

Пропонуємо Вашій увазі 8 кращих баз відпочинку на Шацьких озерах.

1. Приватний сектор «У Романюка»

Приватний сектор «У Романюка»

В селі Світязь, неподалік від озера з однойменною назвою, знаходиться приватний сектор «У Романюка». До складу туристичного комплексу входить будинок з сауною, двоповерховий котедж з деревини, а також будинок, в якому здаються окремі номери категорії «стандарт».

Всього в готелі нараховується чотирнадцять номерів. Всі вони мебльовані, укомплектовані телевізорами, по яким транслюється супутникове TV. В готелі немає перебоїв з холодною та гарячою водою ані вдень, ані вночі.

При бажанні, туристи можуть орендувати чотиримісний кемпінг на березі озера. У дворі приватної садиби є альтанка. В ній розташована плита, піч. Постояльці зможуть користуватися літнім душем, сауною та автостоянкою, готувати шашлик на мангалі. В кожному будинку передбачена кухня, обладнана необхідною побутовою технікою та посудом для приготування їжі.

Адреса: Світязь, вулиця Молодіжна, будинок 31

2. Приватна садиба «У Василя»

Приватна садиба «У Василя»

В селі Святязь розташована затишна приватна садиба «У Василя», в якій нараховується двадцять три номери. Від будинку до озера Святязь йти пішки всього сім-десять хвилин.

Гості можуть забронювати номер блочного типу, двомісний, тримісний, чотиримісний номери, а також орендувати повністю будинок з російською лазнею. Кімнати укомплектовані ліжками, столами, стільцями, холодильниками.

В приватній садибі є кухня загального користування, оснащена електричною та газовою плитами, мийкою, холодильником та мікрохвильовою піччю, а також душова та умивальник, балкон і санвузол. В готелі безперебійно подається холодна та гаряча вода, на подвір’ї облаштовано автостоянку.

Адреса: Світязь, вулиця Набережна, будинок 53

3. Приватна садиба «Феєрія Світязя»

Приватна садиба «Феєрія Світязя»

Туристи, які планують відпочинок на Шацьких озерах, можуть зупинитися в двомісних, тримісних номерах приватної садиби «Феєрія Світязя». Поблизу будинка розкинувся чудовий сад. Всього в приватній садибі нараховується чотирнадцять номерів. В будинку передбачено доступ до інтернету. Номери обслуговуються. Автомобіль можливо залишити на парковці.

Адреса: Світязь, вулиця Набережна, будинок 75

4. Приватна садиба «У Тетяни»

Приватна садиба «У Тетяни»

На відстані двадцяти метрів від озера Світязь розташована чудова, двоповерхова приватна садиба «У Тетяни», в якій нараховується двадцять три комфортабельних номери – двомісні, тримісні, чотиримісні.

В готелі є душ та туалет, а також кухня, оснащена газовою плитою, холодильником, електричним чайником та набором необхідного посуду. Холодна та гаряча вода постачається безперебійно. Постояльці зможуть дивитися супутникове телебачення, користуватися автостоянкою, матимуть доступ до інтернету.

Адреса: Світязь, вулиця Набережна, будинок 8а

5. Котедж «Колорит»

Котедж «Колорит»

Туристи, які приїхали відпочити на озері Світязь, можуть зупинитися в двоповерховому котеджі «Колорит», розташованому неподалік від соснового лісу.

В будинку є кухня, оснащена всім необхідним для самостійного приготування їжі, санвузли, чотиримісні номери з безкоштовним доступом до Wi-Fi.

Всього в готелі нараховується чотири номери. Всі вони укомплектовані меблями та вентиляторами, холодильниками та телевізорами, по яким транслюються супутникові канали. Гості також можуть орендувати повністю котедж, розрахований на одночасне проживання шістнадцяти чоловік.

Для автомобілів туристів облаштовано паркінг. В готелі є тенісний стіл, гамак, басейн та лежаки, побудовано альтанки, є місце для гри в бадмінтон. Можна взяти напрокат велосипед, рибальські вудки.

Адреса: Світязь, вулиця 8 Березня, будинок 31а

6. Котедж «Твій кут. Озеро Світязь»

 Котедж «Твій кут. Озеро Світязь»

Гарні умови проживання пропонує туристам котедж «Твій кут. Озеро Світязь». Всього в готелі нараховується сім номерів. Гості можуть обрати для проживання номери наступних категорій – двомісний та п’ятимісний «економ», тримісний «стандарт +», чотиримісний «сімейний люкс». Номери обслуговуються.

В приватній садибі є доступ до інтернету. Автомобіль можливо залишити на парковці. Для малечі облаштовано ігровий майданчик. Постояльці зможуть взяти напрокат катамаран, зайнятися риболовлею.

Адреса: Святязь, вулиця 8 Березня, будинок 37

7. Приватний сектор «Крайня хата 2»

Приватний сектор «Крайня хата 2»

Туристи, котрі приїхали відпочивати на Шацьких озерах, можуть зупинитися в приватному секторі «Крайня хата 2». Від цегляного, двоповерхового будинку до озера Світязь добиратися всього три-чотири хвилини.

На території готелю є ставок, на якому можна порибалити, побудовано альтанку. Можливо приготувати шашлик на мангалі.

В готелі нараховується шість номерів. Вони обслуговуються. Туристи можуть забронювати двомісний номер, орендувати цілий котедж, розрахований на комфортне проживання десяти чоловік.

В готелі є хол з телевізором, по якому транслюється супутникове телебачення, кухня-їдальня, оснащена холодильником та газовою плитою, чайником та набором посуду, а також ванна кімната з душем і туалетом, пральна машина.

Двадцять чотири години на добу подається холодна та гаряча вода. Для машин туристів передбачено автостоянку.

Адреса: Світязь, вулиця Комсомольця, будинок 23

8. База відпочинку «Хата Віддихата»

База відпочинку «Хата Віддихата»

В мальовничому куточку села Світязь, неподалік від озеру Лінівське, на відстані п'ятсот метрів від пляжу, знаходиться база відпочинку «Хата Віддихата», до складу якої входять два дерев’яні котеджі, в яких може з комфортом мешкати п'ятдесят чоловік.

В готелі нараховується шістнадцять номерів різних категорій — двомісний, тримісний, чотиримісний, п’ятимісний «стандарт», двомісний «напівлюкс». У вартість номерів включено сніданок. Кімнати укомплектовані зручними меблями, холодильниками, вентиляторами, телевізорами. Можна орендувати повністю котедж із сауною, розрахований на одночасне проживання семи чоловік.

Зручності, в залежності від класу номера, знаходяться або в кімнаті, або на поверсі. Територія готелю є закритою. Гості зможуть готувати шашлик на мангалі, відвідувати сауну, плавати в басейні, приємно проводити час в альтанках, побудованих з деревини. Для дітей облаштовано ігровий майданчик, а для стоянки автомобілів відведені спеціальні місця.

Адреса: Світязь, вулиця Лінівська, будинок 15

Подорож до Шацьких озер подарує Вам масу приємних вражень! Оберіть один із запропонованих вище готелів та насолоджуйтесь чудовим відпочинком на лоні неймовірно гарної природи!

Читайте ще:

 

 

 

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
17.04.2018
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: 8 кращих баз відпочинку на Шацьких озерах
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(3 бали з 5, всього оцінок 2 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)