Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Де поїсти в Києві: топ 15 оригінальних кав’ярень, барів та ресторанів

Де поїсти в Києві: топ 15 оригінальних кав’ярень, барів та ресторанів

Заклади Києва, щоб привернути і здивувати відвідувачів, приділяють велику увагу концепції, дизайнерському оформленню, сервісу, меню і подачі страв. Погодьтеся, набагато приємніше випити чашечку кави і покуштувати ласощі в незвичайному ресторані з оригінальним тематичним інтер'єром. Якщо Ви збираєтеся відвідати столицю України, жадаєте нових і яскравих вражень, зверніть увагу на ТОП-15 кращих, атмосферних ресторанів, барів і кафе мегаполісу. Hotels24.ua запевняє, що вони помітно виділяються на тлі інших банальних, непомітних закладів і, безперечно, Вам сподобаються!

Де поїсти в Києві: топ 15 оригінальних кав'ярень, барів та ресторанів

1. Ресторан-бар «Косатка»

Фото взято на сайті: hochu.ua

"Косатка" в Києві – заклад нового формату, який відкрився зовсім недавно. Ресторан приваблює приємною атмосферою і неповторним інтер'єром. Меблі та елементи декору, які використовувалися при оформленні ресторану, були куплені в Україні, закордоном, знайдені на блошиних ринках і в старих квартирах, а також зроблені власноруч. У столичному, вінтажному закладі можна побачити широкі голландські стільці, виготовлені зі світлого дерева. Гостям сподобаються вина – карменер, шираз имельбек, коктейль з оригінальною назвою «Боярський». Ввечері в закладі грає музика, що відтворюється на вінілі і радіолі. Тут можна почути диско, радянські мелодії і oldies.

Фото взято на сайті: bit.ua

В меню ресторану представлені: сендвічі з арахісовим маслом, джемом або з яблуком і корицею; теплий салат зі шніцелем; юшка по-датському; сендвіч «Хот Браун» з прошутто і картоплею; брокколі, обсмажена з горіхами; морква зі шпинатним песто. Відвідувачі можуть замовити «сирну тарілку», стейк з телятини під пармезаном і руколою. В якості десерту ідеально підійде пиріг з яблуками, імбиром і карамеллю.

Графік роботи: з 9:00 до 23:00

Адреса: Київ, вулиця Велика Житомирська, будинок 25/2

2. Моно-бар KO&KO

Фото взято на сайті: topclub.ua

Серед оригінальних місць, де поїсти в Києві – моно-бар KO&KO. В цьому столичному закладі можна чудово провести час з друзями або влаштувати романтичне побачення! Він виник в тому місці, де раніше функціонували ресторан «Онєгін» і Rob Roy bar. Приміщення бару включає два зали і велику, літню терасу. Дизайн інтер'єру характеризується гармонійним поєднанням кольорів і численними, цікавими деталями. Моно-бар славиться широким асортиментом коктейлів, приготованих на основі просекко і віскі, а також оригінальною їх подачею. Гостям пропонують скуштувати фірмові коктейлі — Rabbit і Ice Cream Soda.

У закладі також можна замовити:

  • коктейлі Champagne Fresh з просекко
  • пюре маракуї з огірком і імбиром
  • Night Flower з просекко, джином, бузиною, лимоном і содовою

Відвідувачам сподобаються п'ять видів шпритців - з лавандою і бузиною, фіалкою, аперолем і кампарі.

 Фото взято на сайті: geometria.ru

В карті віскі-коктейлів представлені класичні фруктові і пряні сауери і old fashioned. Коктейлі на основі віскі дивують кіркою з карамельного капучіно. Меню закладу включає рибу, морепродукти, стейки, м'ясні салати і закуски. В барі готелю є більярдний стіл і тераса. Тут можна поласувати вугром в салаті, креветками в кокосовому молоці, мідіями у вершковому соусі, а також замовити салат з хамоном, вміло приготовану свинину на кістки і стейк Веллінгтон, сет, що складається з устриць і келиха просекко. Десерти роблять на замовлення. У закладі клієнтам пропонують спробувати оригінальне домашнє морозиво з солонуватою карамеллю, з додаванням імбиру, полуниці і базиліка.

Графік роботи: з понеділка по п'ятницю – з 10:00 до 01:00, в суботу і неділю — з 11:00 до 03:00.

Адреса: Київ, вулиця Пушкінська, будинок 11

3. Ресторан «Мама, я вдома»

Фото взято на сайті: cf.ua

"Мама, я вдома" - новий заклад столиці, в якому неймовірно затишно і по-домашньому комфортно. Перше, що кидається в очі при вході – це трехстворчатая двері. Переступивши поріг ресторану, в коридорі можна побачити місця для ділових людей, які ні на секунду не розлучаються з ноутбуком. У закладі передбачено два невеликих зали — зона лаунж і зал з барной стійкою. У сезон можна приємно провести час на внутрішньому дворі під відкритим небом. Тут знаходиться дизайнерські меблі, оригінальні предмети декору. Літню терасу прикрашають рослини.

Фото взято на сайті: cf.ua

Гостей порадує різноманітне меню ресторану. Кухарі готують страви авторської кухні, яка нагадує середземноморську. Відвідувачам пропонують скуштувати сирники, йогурт і ягідний кюлі, закуску з чорноморських рапанів з томатами, каперсами і ікрою тобіко, яку подають на грінці з житнього хліба. Дуже смачна страва-салат з козячим сиром, лохиною, солодким соусом і персиками, приготованими на грилі.

Клієнти залишаться в захваті від:

  • мідій в томатному соусі
  • лосося, смаженої на грилі, який подають до столу з морквяним соусом
  • курдкейка з твердого тесту зі смаком карамелі (з додаванням фермерського сиру і ягід).

Гостям закладу сподобаються авторські коктейлі на основі рому і віскі, горілки, джину і текіли. Для людей, які не вживають спиртне, передбачені безалкогольні напої, наприклад, коктейль «Keep calm», до складу якого входить фреш з грейпфрута, журавлинний морс і сироп кавуна.

Графік роботи: з 7:30 до 23:30

Адреса: Київ, вулиця Дмитрівська, будинок 62/20

4. Samogon Fish Bar

Фото взято на сайті: restorania.com

Samogon Fish Bar-популярний і затишний заклад столиці, оформлений в стилістиці особняків кінця XVIII століття. Ресторанне меню готується за автентичними рецептами, зібраними з усього світу. Технології приготування страв тут ретельно продумані. 

Фото взято на сайті: samogon-fish-bar.relax.ua

В ресторані можна замовити форшмак і азовські бички, смажені анчоуси і баклажанну ікру, спробувати коктейлі — «Спотикач з м'ятою» і «Вільшанку». У Samogon Fish Bar представлений широкий вибір настоянок, наливок власного виробництва. В ресторані також гості зможуть скуштувати неймовірно смачні страви закарпатської кухні.

Графік роботи: з понеділка по неділю з 12:00 до 00:00

Адреса: Київ. вулиця Набережно-Хрещатицька, будинок 25.

5. Італійський ресторан Pastateca

Фото взято на сайті: mag.relax.ua

Інтер'єр ресторану не виділяється серед інших закладів особливим пафосом. Він приваблює клієнтів затишком, красивим оформленням в теплих тонах і оригінальним дизайном. Тут можна побачити, викладені цеглою стіни, м'які, зручні диванчики і величезну люстру. В ресторані запанувала душевна атмосфера! У Pastateca готують страви згідно традиційної, італійської рецептури, подають кращі вина і авторські коктейлі. Гості на сніданок можуть замовити гречку «4 сиру» і карбонару з яйцем пашот, а також сирники з рікоттою, журавлиною.

Фото взято на сайті: hochu.ua

До них подають йогурт і соус на основі вишні. У ресторані готують велику кількість різноманітних, неймовірно смачних страв на основі пасти власного приготування. Гурманів порадують смачні устриці. В сезон працює літня тераса.

Графік роботи: з 8:00 до 23:00

Адреса: Київ, вулиця Льва Толстого, будинок 11/61.

 6. Бар Hitchcook 

Фото взято на сайті: edagoroda.com

Hitchcook Bar – атмосферний заклад з різноманітним меню і багатою коктейльної карти. Концепція бару – «золота епоха» Голлівуду. Тематика кінематографа «лихих 30-их років» простежується не тільки в його назві, але і в оформленні, меню, барной карти і одязі обслуговуючого персоналу.

Фото взято на сайті: geometria.ru

Гостям сподобаються алкогольні напої, які вони неодноразово могли бачити в кадрах легендарних і улюблених кінострічок. В барі готують коктейлі на основі хересу. Відвідувачі закладу Hitchcook зможуть спробувати Sherry Flip і French 95. Тут регулярно проходять веселі вечірки.

Графік роботи: неділя-четвер – з 14:00 до 02:00, п'ятниця та субота з 17:00 до 05:00

Адреса: Київ, Спортивна площа, будинок 1а 

7. Ресторан Fellini

Фото взято на сайті: womo.ua

Fellini-атмосферний, затишний, пафосний заклад, де можна дійсно смачно поїсти в Києві. Ресторан славиться тим, що тут передбачено окреме меню на устриць і є хороша коктейльна карта. У сезон можна чудово провести час на літній терасі з приголомшливо красивим видом на вулицю Городецького. В закладі готують смачну качину грудку з винної грушею, окрошку з індичкою, перепелиними яйцями, приготовану на кефірі або квасі. На сніданок у «Фелліні» можна замовити млинці і каші, яйця-кокот з різними начинками, а також яйця (курячі або перепелині) «Бенедикт», «Блекстоун» і «Мюорет» з додаванням червоного вина.

Фото взято на сайті: www.restoran.ua

Також гості закладу зможуть поласувати: сендвічем «Крок Месьє»; омлетом; скрэмблом; яєчню з топінгами (італійським сиром моцарелою і пармською шинкою, мортаделлой, лососем і ковбасками). «Фелинни» порадує клієнтів неймовірно смачними солодкими частуваннями, в тому числі круасанами з різноманітними начинками. Вражає оригінальна подача страв! В даному ресторані яйця «Мюорет» приносять гостю під соусом, приготованим на основі білого вина, на грінках з пшеничного хліба. Обслуговування в Закладі на гідному рівні!

Графік роботи: ресторан працює цілодобово. Сніданки подають з 6:00 до 12:00

Адреса: Київ, вулиця Архітектора Городецького, будинок 5.

8. Bar №7

Фото взято на сайті: pre-party.com.ua

Любителям невимушеної, дружньої і творчої атмосфери, а також смачних коктейлів, безперечно, сподобається тематичне столичне заклад — Bar №7, відкрите харизматичним підприємцем Славою Ланкіним. Інтер'єр бару дивує гармонійністю і оригінальною обстановкою. В закладі можна побачити численні пляшки з-під віскі №7. 

Фото взято на сайті: pre-party.com.ua

Фішка бару полягає в тому, що тут варять, по традиційний рецептурою, легендарний віскі під назвою Jack daniel's. Гостям також сподобаються фірмові коктейлі — Milk and Sour і Mr. Jack. В барі №7 можна не тільки спробувати алкогольні напої, поїсти і повеселитися, але й відвідати барбершоп, порадувати себе модною стрижкою, а також стильною і доглянутою бородою!

Графік роботи: четвер-неділя з 08: 00 до 23: 00, п'ятниця і субота з 08: 00 до 02: 00.

Адреса: Київ, вулиця Пушкінська, будинок 9а.

9. Ресторан Atmosfera

Фото взято на сайті: gvult.com

Atmosfera-затишний, світлий, заклад столиці з двома зонами-відкритою і закритою, ідеальне місце як для ділових зустрічей, так і для романтичних побачень! З квітня по жовтень тут працює літня тераса, з якої відкривається, невимовної краси, панорама на центр мегаполісу — Бессарабську площу, Хрещатик, стадіон. Гостей порадує сучасна, атмосферна музика, красивий, строгий інтер'єр і смачна кухня. Тут можна побачити плетені меблі з м'якими подушками білого забарвлення, оригінальні, авторські елементи декору, безліч живих квітів і акваріум з різнокольоровими рибками.

Фото взято з сайту: elle.ua

В ресторані передбачена барна стійка, діджейський подіум і танцпол. У закладі можна скуштувати страви європейської, італійської, японської кухні. Тут також представлено авторське меню і цікава коктейльна карта. Гостям пропонують продегустувати делікатеси-карпаччо з оленини і ікру білуги, що подається до столу з тостами.

Графік роботи: з понеділка по неділю з 14:00 до 2:00

Адреса: Київ, бульвар Шевченка / вулиця Пушкінська, 5-7/29.

10. Мережа пабів «Траллебус»

Фото взято на сайті: beerplace.com.ua

Якщо ви ще не визначились, де в Києві можна смачно і недорого поїсти, тоді вам варто відправитись в один з пабів мережі «Траллебус». Там пропонують  смачні закуски серед оригінального інтер'єру. В кожному із закладів відвідувача ситно нагодують, а ще запропонують продегустувати алкогольні та безалкогольні напої. В народі заклад іменується «Тролем». Особливою популярністю паби користуються серед молоді. В барі вважають за краще відпочивати гучними, великими компаніями. 

Фото взято на сайті: zoon.com.ua

Всередині паби нагадують вагони з невеликими віконцями. Заклади обставлені комфортними меблями. Гостей обслуговують привітні офіціанти. Особливою популярністю серед гурманів користуються смажені жаб'ячі лапки. В закладах мережі «Траллебус» можна замовити різноманітні закуски до пива і рибу. Її подають до столу в сковороді.

Графік роботи: з понеділка по п'ятницю - з 15:00 до 02:00, субота-неділя - з 9:00 до 02:00

Адреси закладів:

Київ, Оболонський проспект, будинок 20-А.
Київ, вулиця Анни Ахматової, будинок 13-Г.
Київ, вулиця Прорізна, будинок 21.
Київ, проспект Правди, будинок 66.
Київ, вулиця Закревського, будинок 9.
Київ, вулиця Велика Васильківська, будинок 76а.

11. Кафе «Циферблат»

Фото взято на сайті: life.bodo.ua

В столичному закладі можна чудово відпочити і розслабитися, відійти від щоденних турбот і суєти мегаполісу! Головною особливістю «Циферблата» є те, що тут оплачується не сама їжа, а проведення часу. Вираз "час — гроші" дуже до речі для формату даного закладу! Гості «Циферблата» спочатку платять за певний час, а далі вибирають для себе заняття до душі. У кафе можна почитати улюблену книгу, написати звіт по роботі, вивчити конспект, пограти в одну з настільних ігор, наприклад, монополію, а також власноруч приготувати чашку ароматного чаю та скуштувати різної смакоти.

Фото взято на сайті: news.uklon.com.ua

В закладі часто проводяться тематичні вечори, організовуються зустрічі. В інтер'єрі можна побачити безліч годин і годинникових механізмів. Дивани і крісла, при необхідності, відвідувачам дозволяється пересувати, ставити в інше, вподобане місце. В «Циферблаті» кожен гість навчиться цінувати час!

Графік роботи: щодня з 11:00 до 23:00

Адреса: Київ, вулиця Володимирська, будинок 49а.

12. Абсент-бар «Палата №6»

Фото взято на сайті: monk.com.ua

"Палата № 6" в Києві-цікавий заклад нового формату, що характеризується унікальним стилем, неповторною атмосферою і бадьорить, приємною музикою! Тут можна легко позбутися від самої затяжної депресії! Обстановка в абсент-барі нагадує лікарню. Обслуговуючий персонал носить одяг медичних працівників. В кафе відмінна звукоізоляція. На дверях закладу можна побачити таблички, що вказують на те, в який медичний кабінет потрапив гість. Туалет закладу позначений Кабінетом урології. Кумедно, правда?

 Фото взято на сайті: www.tripadvisor.ru

Тут є навіть реєстратура, ординаторська і працює головлікар! «Палата №6» включає три зали. Для "особливо буйних пацієнтів" облаштована м'яка кімната, розрахована на дванадцять осіб. В закладі можна замовити пиво і абсент. Фішкою кафе є те, що горілку подають до столу не в пляшках і стопках, а в пробірках. Тут можна спробувати коктейлі з оригінальними назвами, наприклад, «Гарячу голову», а також смачно і ситно поїсти.

Графік роботи: щодня, з 11:00 до 02:00

Адреса: Київ, вулиця Воровського, будинок 31а

13. Бар N:B Cocktails

Фото взято на сайте:reston.com.ua

Бар N: B Cocktails-чудовий столичний заклад нового формату. Тут, в якості елементів декору, використовували антикваріат. Деякі предмети інтер'єру виготовлені за спеціальним замовленням. В дизайнерському оформленні простежується стиль, що відноситься до XIX століття, періоду Едо. У центрі закладу знаходиться панно із зображенням японського саду, каменів. Бар укомплектований меблями, привезеною з Італії, Франції, Німеччини.

Фото взято на сайті: www.tripadvisor.ie

Тут зберігаються численні вінтажні речі. У N: B Cocktails можна побачити графини, датовані 50-х-60-х роками, ножі, мечі та сюрікени, японський самурайський меч, вакідзасі, що відноситься до 2-ї половини періоду Муроматі (1392-ті-1572-ті роки). Гості закладу будуть в захваті не тільки від перевіреної часом класики, але і від авторських коктейлів, напоїв на основі японського віскі Nikka. В барі відвідувачам запропонують спробувати чудові, фірмові коктейлі Shimbashi і Archangel.

Графік роботи: неділя — четвер з 14:00 до 03:00, п'ятниця та субота з 14:00 до 04:00

Адреса: Київ, вулиця Михайлівська, будинок 13

Де зупинитися: гостей приймають готелі Києва.

14. Ресторан-салон «Канапа»

Фото взято на сайті: www. tomato.ua

Недалеко від Андріївського узвозу, поруч зі станцією метро Контрактова площа, розташований ресторан-салон «Канапа». Ресторан розташований в старовинному дерев'яному будинку який був побудований в 19 столітті. Відвідувачам пропонуються 6 залів залів і відкрита тераса, в інтер'єрі яких використані дерев'яні елементи і різноманітні живі квіти. В залах встановлено красиві меблі з дерева і шкіри, на стінах висять тематичні картини і килими, ще прикрасам служать різні антикварні предмети.

Фото взято на сайті: www. tomato.ua

Тут можна замовити традиційні українські страви, унікальні страви молекулярної кухні, виконані на основі старовинних рецептів національних страв, а серед напоїв вибрати домашні настоянки. Популярні страви: котлета по-київськи з фазана, солодке яйце з пташиного молока, їстівна свічка з вершкового масла. Серед антикварних речей тут є автентичний ткацький верстат і можливі проведення майстер-класів. Вечорами в ресторані можна послухати живу музику, а ще тут можна провести торжество в банкетному залі і замовити VIP зал. До речі, ресторан "Канапа" в 2016 році став переможцем у Національній ресторанної премії СІЛЬ в категорії "Кращий ресторан української кухні".

Графік роботи: щодня з 10:00 до 24:00

Адреса: Київ, Андріївський узвіз, будинок 19а 

15. Ресторан «Княжий град»

Фото взято на сайті: www. tomato.ua

В центрі Києва, на Михайлівській площі, знаходиться ресторан «Княжий град». Гостей запрошують у великий обідній зал або в VIP-кімнату для маленьких свят. Вже починаючи з напису над входом: "Трапезна палата", відвідувачі потрапляють в середньовічну атмосферу, наповнену різьбленими меблями, старовинними скульптурами, давніми фресками. Крім цього тут вражають великі люстри, столові прилади ручної роботи з наявністю гравіювання та чудові келихи в дусі бенкетів князів Київської Русі.

Не тільки інтер'єр залів, виконаний у світлих тонах показує культуру старослов'янського побуту, а також страви, основою в яких є старовинні слов'янські рецепти. У "Княжому граді" серед фірмових страв подають: осетрину, томлену в березовому соку гуляш з ягняти паштет з кролика з мармеладом і салатом щічки телячі з гречкою і білим грибами У винній карті відвідувачам пропонуються домашні настоянки: медовуху, хріновуху, настоянку на яблуках, обліписі й кизил.

Фото взято на сайті: www. tomato.ua

Заклад має відкриту терасу , тут організовують різноманітні банкети і можна послухати живу музику.

Графік роботи: щодня з 12:00 до 24:00

Адреса: Київ, вулиця Велика Житомирська, будинок 2

Проведення часу в кращих, екстравагантних закладах столиці подарує Вам неймовірні, позитивні емоції, яскраві враження, насолоду від приголомшливо смачної кухні та авторських коктейлів! Якщо Ви є гостем славного міста Київ і приїхали на кілька днів відпочити і розважитися, забронюйте хороший готель

 Читати ще:

 

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
21.06.2019
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: Де поїсти в Києві: топ 15 оригінальних кав’ярень, барів та ресторанів
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(0 балів з 5, всього оцінок 0 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)