Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Гірськолижний курорт «Буковиця» — гарний вибір за прийнятною ціною

Гірськолижний курорт «Буковиця» — гарний вибір за прийнятною ціною

Напевно, кожний українець чув про гірськолижний курорт «Буковель», який щорічно приваблює тисячі туристів не тільки з рідної держави, але й з країн ближнього зарубіжжя. Крім нього, є багато інших, менш відомих, туристичних комплексів. Інфраструктура Карпат сьогодні розвивається стрімкими темпами, з'являються молоді курорти, оснащені сучасним обладнанням і спецтехнікою, облаштовуються нові траси і витяги. Про один із них — гірськолижний комплекс «Буковицю» і розповість читачам Hotels24.ua.

Гірськолижний курорт «Буковиця» — гарний вибір за прийнятною ціною

 Курорт «Буковиця» — найкращий вибір як для новачків, так і професіоналів взимку!

Гірськолижний курорт «Буковиця»

Фото взяте з сайту: relax.com.ua

Неподалік від Трускавця та Східниці, у горах Східні Бескиди Львівської області, на висоті п'ятсот шістдесят чотири метри над рівнем моря, розкинувся відмінний, безпечний гірськолижний курорт «Буковиця», де можна цікаво і з комфортом провести час, катаючись на лижах, сноубордах і санях.

Комплекс, на туристичній мапі нашої держави, виник не так давно – його відкриття відбулося в 2016-ому році. Не дивлячись на свій молодий вік, курорт «Буковиця» сьогодні приваблює тисячі туристів. Він облаштований сучасним обладнанням й спеціалізованою технікою від провідних, міжнародних, торгівельних брендів, пропонує гостям високий рівень сервісу і гарні умови проживання.

Гірськолижний курорт «Буковиця»

Фото взяте з сайту: vsevklucheno.in.ua

Тут немає великого скупчення людей, довжелезних черг, а гірськолижні траси зручні як для новачків, так і для досвідчених лижників. Для їх засніження і формування профілю, спеціалісти застосовують найкраще обладнання, велику кількість снігових гармат, якими пишається Україна.

«Буковиця» може похвалитися двома трасами, розташованими на однойменній горі. Одна з них, під №1, в довжину досягає 1000 метрів. Траса під №2 простяглася на 900 метрів. На гірськолижному курорті облаштовані два витяги для дорослих і один – навчальний, призначений для дітей:

  • Doppelmayr (висотою 700 метрів).
  • Multilift (висотою 200 метрів).

Вартість абонемента: Денний - від 480 грн, "півдня" - 280 грн

Гірськолижний курорт «Буковиця»

Фото взяте з сайту: vsevklucheno.in.ua

Схили трас з північної сторони добре захищені від потрапляння прямих сонячних променів. Завдяки цьому гірськолижний сезон тут триває довше. Максимальна протяжність трас складає одну тисячу п'ятсот метрів, найбільший перепад висот в даній місцевості становить – сто шістдесят метрів.

Для підтримання комплексу у відмінному стані і забезпечення снігового покриття, на курорті використовуються:

  • машини Prinoth;
  • снігові гармати від SMI;
  • труби Alvenius;
  • насоси виробника Caprarі.

На території туристичного комплексу можна взяти напрокат лижне спорядження, сані і сноуборди. Тут також з січня 2016-го року працює гірськолижна школа. Досвідчені інструктори навчають всіх бажаючих, незалежно від вікової категорії, катанню на лижах і сноубордах. При підборі програми навчання, спеціалісти враховують рівень майстерності лижника, сноубордиста.

Від Буковиці до Трускавця і його залізничного вокзалу відстань становить 4,8 км, а до Східниці – 16,4 км, Вернигори — 6 км.

Як дістатися: до Трускавця з міст Львова, Вінниці, Києва, Дніпра можна доїхати потягом, а потім пересісти на автобус, який рухається в напрямку Борислава чи Східниці. Населений пункт Борислав віддалений від гірськолижного курорту Буковиці на відстані 1,9 км. Зручно буде добратися на власному автомобілі або скористатися послугами служби таксі.

Адреса: Борислав, вулиця Тустановицька, будинок 185

Де зупинитися гостям гірськолижного курорту «Буковиця»?

Туристи, які вирушили до гірськолижного курорту «Буковиця» на кілька днів, можуть зупинитися в готелях Трускавця, Східниці та Борислава. При бронюванні готелю, обов’язково потрібно уточнити, чи організовується до туристичного комплексу трансфер. Любителі прогулянок можуть дістатися до підйомників пішки.

1. Вілла «Юран»

В Східниці комфортні умови проживання і якісний сервіс пропонує гостям вілла «Юран», яку було побудовано в 2010-ому році.

Вілла «Юран»

Затишні однокімнатні номери, розраховані на двох чоловік, однокімнатні і двокімнатні двомісні «люкси» оснащені телевізорами і холодильниками.

В кожному номері передбачений індивідуальний санвузол з душовою кабіною. Постояльці зможуть користуватися електричним чайником і феном, при бажанні – готувати їжу на мангалі, а також, при необхідності, орендувати конференц-зал. Для дітей облаштовано дитячий майданчик з гойдалками.

Вілла «Юран»

На території готелю знаходиться альтанка, в якій, в теплу пору року, приємно відпочивати, а також є автомобільна стоянка. Гості готелю мають можливість замовити, за додаткову плату, харчування тричі на день (в тому числі дієтичне) від професійного повара. Туристів зустрінуть і відвезуть на вокзал на мікроавтобусі. В готелі можливе розміщення з тваринами.

Адреса: Східниця, вулиця Тараса Шевченка, будинок 298а

2. Апарт-готель «Фавар Карпати»


Високі оцінки від туристів отримав триповерховий апарт-готель «Фавар Карпати» з панорамними терасами і п’ятьма номерами, який розташований в Східниці на березі ріки Східничанка.

Апарт-готель «Фавар Карпати»

Над рівнем моря він височіє на висоті шестисот метрів. Номери готелю (апартаменти «студіо», «делюкс», кімнати з однією і двома спальнями) укомплектовані ліжками, шафами, столами. В кожному з них є міні-кухня, оснащена плитою, електричним чайником, мікрохвильовою піччю і набором посуду.

Апарт-готель «Фавар Карпати»

В кімнатах також передбачений телевізор із супутниковим TV, праска, набір туалетно-косметичного приладдя. В готелі туристи зможуть користуватися безкоштовним Wi-Fi, послугами пральні. Для автомобілів облаштовано паркінг. Можна замовити трансфер з аеропорту або в аеропорт.

Адреса: Східниця, вулиця Бориславська, будинок 22

3. База відпочинку «Мозола»

Гості гірськолижного курорту «Буковиця» можуть зупинитися в номерах категорій «стандарт», «напівлюкс» і «люкс» чотириповерхової бази відпочинку «Мозола», що розташована в Східниці.

 

 База відпочинку «Мозола»

Всього в готелі облаштовано одинадцять номерів, розрахованих на двадцять два чоловіка. Є їдальня, яка може розмістити сорок осіб, автостоянка. Вілла характеризується доглянутою територією.

 База відпочинку «Мозола»

Тут побудований ігровий майданчик для дітей. В сезон працює басейн під відкритим небом. Взимку звідси зручно добиратися до гірськолижного підйомника. Він розташований на відстані десяти кілометрів. Гості готелю зможуть цікаво провести час за грою в більярд, відвідувати сауну і кабінет масажу.

Адреса: Східниця, вулиця Богдана Хмельницького, будинок 22е

4. Вілла Sonce

Туристам дуже сподобається в Трускавці вілла Sonce.

 Вілла Sonce

Вона знаходиться в центрі міста, характеризується просторими і світлими номерами категорій:

  • двомісний номер з окремими ліжками і виходом на балкон;
  • сімейний «напівлюкс», укомплектований додатковим диваном;
  • двокімнатний «люкс».

В кімнатах передбачений холодильник і плазмовий телевізор, індивідуальна ванна кімната. Постояльці зможуть користуватися безкоштовним Wi-Fi, набором необхідного туалетно-косметичного приладдя і феном.

 Вілла Sonce

Готель пропонує туристам послуги масажу і процедуру озонотерапії. Відстань від вілли до залізничного вокзалу становить лише триста метрів. Щоб дістатися автовокзалу, необхідно подолати три кілометри. Від селища Східниця готель відділяє тринадцять кілометрів. Постояльці можуть замовити трансфер в аеропорт (туди і назад)

Адреса: Трускавець, вулиця Річки будинок 1/1

5. Готель Red Stone Hotel

В Трускавці працює ще один чудовий готель під назвою Red Stone Hotel, побудований із натуральних матеріалів в 2009-ому році.

Готель Red Stone Hotel

Його територія являється закритою. Номери укомплектовані ліжками і шафами. В кожній кімнаті є безкоштовний Wi-Fi, плазмовий телевізор з кабельним TV, сейф, телефон та електричний чайник.

Гості, які проживають в номерах категорій «напівлюкс» і «сімейний», можуть користуватися банними халатами і тапками. Деякі кімнати мають вихід на балкон або терасу.

Готель Red Stone Hotel

В готелі можна займатися в тренажерному залі, ніжитися в гідромасажній ванні, відвідувати сауну. Також є можливість замовити професійний масаж. В сезон гостям пропонують орендувати велосипеди, вирушити на екскурсію. Діти зможуть гратися на ігровому майданчику, а дорослі – готувати їжу на мангалі й приємно проводити час в альтанках.

Постояльцям готелю пропонують залишити власне авто на стоянці, скористатися послугами пральні. Харчуватися можливо в кафе. Неподалік від готелю працюють салон краси і магазин. Щоб дістатися від будинку до автовокзалу, слід подолати вісімсот метрів, а до залізниці – 1,2 кілометри.

Адреса: Трускавець, вулиця Бориславська, будинок 51/51

Перед тим, як планувати поїздку до гірськолижного курорту «Буковиця», оберіть і забронюйте підходящий готель. Насолоджуйтесь чудовим відпочинком на засніжених схилах карпатських гір в колі сім'ї, компанії друзів або з коханою людиною!

Читайте ще:




 

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
10.10.2017
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: Гірськолижний курорт «Буковиця» — гарний вибір за прийнятною ціною
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(5 балів з 5, всього оцінок 1 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)