Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Найкращі бази відпочинку і готелі в Карпатах взимку

Найкращі бази відпочинку і готелі в Карпатах взимку

Карпати – чудовий край, який знаходиться на заході України. Він приваблює гостей величними гірськими масивами, чистим повітрям, чарівними ландшафтами, стрункими смереками, швидкими ріками, бурхливими водоспадами і прозорими озерами. Місцевість славиться смачною, національною кухнею, добродушністю та гостинністю місцевих жителів. Взимку тут також можна гарно провести час, покататися на лижах і сноуборді. В Карпатах розташовані комфортабельні, сучасні бази відпочинку, які характеризуються високим, європейським рівнем сервісу. Hotels24.ua ознайомить читачів з ТОП-16 готелів, які особливо сподобались туристам і отримали від них найвищі оцінки!

Найкращі бази відпочинку і готелі в зимових Карпатах

1. База відпочинку «Карпатська вілла»

База відпочинку «Карпатська вілла» розкинулася в неймовірно живописному куточку Карпат – урочищі Паленіно селища Микуличин.

База відпочинку «Карпатська вілла»

Новий котедж повністю відповідає європейському рівню, оточений хвойним лісом, неподалік від нього протікає гірська ріка — Прутець Чемигівський. До будинку проведена джерельна вода.

Від Яремче базу відпочинку відокремлює десять кілометрів. Щоб дістатися гірськолижного курорту Буковель, слід подолати двадцять кілометрів. Відстань до села Яблуниці становить шістнадцять кілометрів, а до селища міського типу Ворохти – чотирнадцять кілометрів.

Взимку в даній місцевості завжди лежить сніг. Чотириповерховий будинок розрахований на шістнадцять місць. Також передбачено ще вісім додаткових. Вартість номерів з безкоштовним Wi-Fi варіюється в межах — від 750 гривень до 1050 гривень за одну ніч. Можна також обрати номер мансардного типу по ціні від 650 гривень за ніч.

База відпочинку «Карпатська вілла»

Територія котеджу знаходиться під охороною, облаштована парковкою для автомобілів та альтанкою, терасою з мангалом, баром, рестораном. Гостям пропонують скористатися послугами пральні, замовити трансфер з аеропорту або в аеропорт.

Гості зможуть відвідувати сауну з джакузі. Діти будуть весело проводити час, граючись на спеціально обладнаному майданчику і катаючись на гойдалках в теплу пору року. Туристи зможуть в даній місцевості половити рибу, взимку взяти напрокат лижі, сані і вирушити до Буковелю. В готелі є можливість, відсвяткувати корпоратив.

Адреса: Микуличин, присілок Паленіно, будинок 124 б

2. База відпочинку «Мозола»

Гарні відгуки від туристів отримала база відпочинку «Мозола», яка представляє собою сучасний чотириповерховий будинок. В корпусі знаходиться одинадцять номерів, в яких може розміститися двадцять два гостя.

База відпочинку «Мозола»

Ціни на проживання в номерах:

  • «Стандарт» – від 320 гривень за ніч.
  • «Напівлюкс» – від 340 гривень за ніч.
  • «Люкс» від 400 гривень за ніч.

База відпочинку «Мозола»

Передбачена їдальня на сорок місць. Територія вілли доглянута, для дітей обладнаний спеціальний майданчик. На території бази відпочинку є автомобільна стоянка, розташований басейн під відкритим небом, але ним можна скористатися лише в літню пору року.

Туристам пропонують розважитися, відвідувавши ресторан, погравши в більярд, Постояльці зможуть приємно провести час в сауні, розслабитися в масажному кабінеті. Взимку в даній місцевості можливо зайнятися гірськолижними видами спорту. Найближчий підйомник від вілли розкинувся на відстані десяти кілометрів.

Адреса: Східниця, вулиця. Богдана Хмельницького, будинок 22 е

 3. Приватна садиба «Барви скелі»

Відмінно відпочити взимку можливо в приватній садибі «Барви скелі», яка знаходиться в центральній частині міста Яремче.

Приватна садиба «Барви скелі»

Гості зможуть заселитися в затишні номери:

  • Двомісний «економ» з безкоштовним Wi-Fi вартістю від 400 гривень за ніч.
  • Чотиримісний двокімнатний «стандарт» вартістю від 800 гривень за ніч.

Всього в готелі нараховується три кімнати, обладнані зручними меблями. Постояльці зможуть дивитися супутникове телебачення, насолоджуватися неймовірно гарним краєвидом (горою Слон і рікою Прут), який відкривається з вікон садиби.

Приватна садиба «Барви скелі»

Хол готелю укомплектований двома диванами, обіднім столом, кріслами, холодильником, телевізором і музичним центром. На поверсі знаходиться загальна кухня. Вона містить електричну плиту, мікрохвильову піч, електрочайник, набір посуду, столовий та чайний сервізи.

Гості зможуть користуватися праскою. Вона разом з дошкою, призначеною для прасування, знаходиться на поверсі. Територія садиби облаштована автостоянкою і альтанкою. При бажанні, можливо приготувати їжу на мангалі.

Найближче кафе від готелю розташоване на відстані ста п’ятдесяти метрів. Відрізок шляху до гірськолижного курорту Буковель становить двадцять п’ять кілометрів, до підйомника Багрівець в Яремче – два кілометри, до Ворохти – тридцять вісім кілометрів, а до Яблуниці – двадцять кілометрів.

Адреса: Яремче, вулиця Підскельна, будинок 26а

4. Готельно-ресторанний комплекс «Рів'єра»

Готельно-ресторанний комплекс «Рів'єра» знаходиться в центрі Івано-Франківська, на відстані шести кілометрів до місцевого аеропорту.

Готельно-ресторанний комплекс «Рів'єра»

Туристам пропонують заселитися в сучасні, двомісні номери вартістю від 820 гривень, кімнати категорії «стандарт покращений» з безкоштовним доступом до Wi-Fi, вартістю від 580 гривень за ніч.

Кожний номер оснащений:

  • Зручними меблями.
  • Плазмовими телевізорами.
  • Ванними кімнатами.

Готельно-ресторанний комплекс «Рів'єра»

Смачні страви традиційної української кухні постояльцям пропонують скуштувати в готельному ресторані. Для малечі облаштований майданчик, є спеціальна, ігрова кімната. Гості зможуть залишити власне авто на безкоштовній парковці, замовити, при необхідності, за додаткову плату трансфер.

Адреса: Івано-Франківськ, вулиця Пасічна, будинок 39

5. Готель Franz

Готель «Франц» знаходиться в Івано-Франківську, там, де красується старовинна Ратуша та діє величний Кафедральній Собор, датований XVIII сторіччям.

Готель Franz

Від будинку до аеропорту відстань становить дев’ять кілометрів, а до вокзалів – приблизно чотири кілометри. Поруч з готелем функціонує безліч розважальних закладів.

Туристам пропонують заселитися в десять мебльованих, люксових номерів, які повністю відповідають високим європейським стандартам. Вартість проживання зі сніданком складає від 1050 гривень за ніч.

Готель Franz

В номерах передбачена ванна кімната з необхідними косметичними засобами. Постояльці зможуть користуватися електричним чайником, посудом, телевізором, безкоштовним Wi-Fi. Для автомобілів облаштована стоянка.

Адреса: Івано-Франківськ, вулиця Галицька, будинок 11а

6. Приватна садиба «Світлиця»

Приватна садиба «Світлиця» розташована в місті Яремче – мальовничому куточку Карпат.


Приватна садиба «Світлиця»

Гостьовий будинок зведений з деревини, має три поверхи і вісім номерів. Туристам пропонують зупинитися в двомісних і тримісних номерах. Кімната категорії «стандарт» на двох чоловік з безкоштовним Wi-Fi коштує від 400 гривень за ніч, а тримісний номер обійдеться гостю в сумі від 550 гривень за ніч.

Всі номери оснащені душовою кабінкою, плазмовим телевізором, сучасними меблями, прикрашені гарним текстилем. На першому поверсі будівлі працює їдальня. В ній одночасно може розміститися до двадцяти чотирьох осіб. З вікон номерів відкривається гарний краєвид, можна побачити скелю Слон і гору Маковицю.

Приватна садиба «Світлиця»

Гості зможуть скористатися послугами пральні. Також передбачено обслуговування номерів. Від садиби, на відстані п’ятсот метрів знаходиться магазин, де можна купити продукти харчування, і автобусна зупинка.

Щоб дістатися залізничної станції, слід подолати один кілометр. До підняжжя Говерли відрізок шляху становить п’ятдесят кілометрів, до гірськолижного курорту Буковель – тридцять п’ять кілометрів, до Ворохти – двадцять сім кілометрів, до Яблуниці – тридцять кілометрів, а до підйомника Багрівець – два кілометри.

Адреса: Яремче, вулиця Шептицького, будинок 24.

7. Міні-готель Sunlit

Готель знаходиться в місті Івано-Франківську, на відстані трьохсот метрів від залізничного вокзалу.

Міні-готель Sunlit

Туристи зможуть, відповідно до свого бюджету, заселитися в двомісні або чотиримісні номери різних категорій – «стандарт» і «люкс». Передбачені місця в спільних кімнатах класу «економ». Найдешевший номер міні-готелю, з безкоштовним Wi-Fi і сніданком, коштує від 150 гривень за ніч. Можна обрати більш комфортні умови, заплативши за кімнату від 400 гривень за добу.

Міні-готель Sunlit

В люксових і стандартних номерах є ванна кімната, санвузол і необхідне туалетно-косметичне приладдя. Якщо поселитися в номер «економ», доведеться користуватися туалетом і ванною кімнатою, розташованими на поверсі.

Гості зможуть харчуватися в готельному кафе. Для автомобілів облаштована стоянка, на якій ведеться відеоспостереження. За додаткову плату постояльцям пропонують скористатися послугами пральні.

Від готелю до центральної вулиці міста відстань складає п’ятсот метрів. Тут працюють магазини, піцерії та ресторани. Щоб дістатися до міжнародного аеропорту Івано-Франківська, необхідно подолати чотири з половиною кілометри.

Адреса: Івано-Франківськ, вулиця Залізнична, будинок 33.

8. Вілла Milli & Jon

Вілла Milli & Jon розташована в районі Буковелю, над рівнем моря на висоті дев’ятсот двадцять метрів.

Вілла Milli & Jon

Щоб дістатися до головних підйомників популярного гірськолижного курорту, необхідно витратити всього декілька хвилин.

Завдяки вдалому розташуванню, зручній транспортній розв’язці, близькості до центру Буковелю (відстань становить всього вісімсот метрів), його найкращих підйомників і спусків, вілла користується особливим попитом серед туристів.

Гостям пропонують заселитися в затишні і комфортабельні номери категорій «стандарт мансардний», «покращений стандарт мансардний», «стандарт», «напівлюкс», «покращений люкс» з безкоштовним Wi-Fi.

Всього в готелі нараховується двадцять дев’ять кімнат.

Вілла Milli & Jon

Номер «стандарт» коштує від 700 гривень за ніч, «напівлюкс» – від 800 гривень за ніч, «люкс» від 1200 гривень за ніч, а «покращений люкс» від 1300 гривень за ніч. В ресторані можна замовити страви європейської та української, національної кухні. Для авто облаштована стоянка.

Адреса: Буковель, селище Поляниця, урочище Вишня

9. Апарт –готель «Фавар Карпати»


Для гарного відпочинку взимку, можна обрати апарт–готель з панорамними терасами – «Фавар Карпати», який знаходиться в Східниці, на березі ріки Східничанка, на висоті шістсот метрів над рівнем моря.

 Апарт–готель «Фавар Карпати»

Готель від Трускавця відокремлює п'ятнадцять кілометрів. Будинок має три поверхи, оснащений усіма зручностями.

Гості зможуть заселитися в:

  • апартаменти «Студіо»;
  • апартаменти з однією спальнею;
  • апартаменти з двома спальнями вартістю від 900 гривень за ніч;
  • апартаменти «Делюкс» вартістю від 900 гривень за ніч.

 Апарт–готель «Фавар Карпати»

В кожній кімнаті є безкоштовний доступ до Wi-Fi.

Номери оснащені:

  • ліжками і шафою;
  • тумбами і робочим столом;
  • міні-кухнею з плитою, електричним чайником, мікрохвильовою піччю і посудом;
  • телевізором з супутниковими каналами.

Постояльці зможуть користуватися праскою, туалетно-косметичним приладдям. Для машин передбачена безкоштовна парковка. До джерела цілющих, мінеральних вод під № 1 відстань становить сто п’ятдесят метрів, №2 – чотириста п’ятдесят метрів, №1с і №13 – чотириста метрів. Відрізок шляху до бювету під №8, 9 і 10 складає чотириста п’ятдесят метрів.

Адреса: Східниця. Вулиця Бориславська, будинок 22

10. Приватна садиба «Кукулька»

«Кукулька» представляє собою сучасний котедж в Карпатах зі зручним заїздом, який нараховує чотири поверхи. Поруч з будівлею росте ліс, на відстані десяти метрів від нього протікає ріка.

Приватна садиба «Кукулька»

На першому поверсі приватної садиби знаходиться просторий хол-їдальня з телевізором, оснащений каміном. Тут можна поспівати караоке.

На другому, третьому поверхах розташовані двомісні, тримісні номери. Всі кімнати оснащені індивідуальним санвузлом. Тримісний «покращений стандарт» коштує від 430 гривень за одну ніч.

Туристам пропонують заселитися в вісім комфортних номерів. Всього готель може розмістити двадцять п’ять чоловік.

Приватна садиба «Кукулька»

Постояльці зможуть дивитися TV-SAT, користуватися безкоштовним інтернетом, конференц-залою, автостоянкою, мангалом. На території готелю побудовані альтанки. Неподалік від приватної садиби, на відстані двохсот метрів, функціонує підйомник «Політех». До Тростяна відрізок шляху становить чотири кілометри, до Беркута – сім кілометрів, а до Погару – два кілометри.

Адреса: Славське, вулиця Бойківська, будинок 6.

 

11. Приватна садиба Art D`eco.

Гарний відпочинок в українських Карпатах буде гарантовано, якщо Ви забронюєте номер приватної садиби Art D`eco!

Приватна садиба Art D`eco

Вона знаходиться в Сколе, неподалік від ріки й національного парку «Сколівські Бескиди», на відстані чотирьохсот метрів від центру міста і одного кілометру від траси Київ-Львів-Чоп.

Готель представляє собою двоповерховий будинок з доступом до безкоштовного Wi-Fi і сауною. На першому поверсі проживають господарі, другий поверх – обладнаний для туристів.

Тут розташований чотиримісний номер категорії «стандарт» з ліжком, розкладним диваном, вішалкою, столом, стільцями і телевізором. Є ванна кімната. Вартість номеру складає від 400 гривень за ніч.

Приватна садиба Art D`eco

Постояльці зможуть користуватися мангалом, автомобільною парковкою, використовувати для власних потреб пральну машину, фен і праску. Передбачена міні-кухня, обладнана електроплитою і мікрохвильовою піччю, холодильником і електричним чайником, набором необхідного посуду.

Гостям пропонують замовити екскурсію, організувати похід в гори, зайнятися рибальством. До залізничної станції потрібно подолати відрізок шляху —два кілометри, а до продуктового магазину – двісті метрів. На відстані двадцяти одного кілометру від приватної садиби діє підйомник «Плай». Щоб дістатися до Славського, слід подолати двадцять три кілометри, а до Тисовця і Оравчика —двадцять шість кілометрів.

Адреса: Сколе, вулиця Братів Вільшинських, будинок 6/4


12. Туристичний комплекс «Маєток Сокільське»

«Маєток Сокільське» — сучасний тризірковий готель, який знаходиться на території Національного парку Гуцульщина, на Сокільскому хребті, в селі Тюдів Косівського району Івано-Франківщини.

 Туристичний комплекс «Маєток Сокільське»

Туристичний комплекс займає площу – двадцять один гектар. Гостям пропонують заселитися в комфортабельні номери, які повністю відповідають європейським стандартам. Всього їх в готелі нараховується тридцять шість. Можливе розміщення з тваринами.

 Туристичний комплекс «Маєток Сокільське»

Туристи можуть обрати для проживання:

  • Двомісний номер «стандарт» (з безкоштовним Wi-Fi і сніданком) вартістю від 950 гривень за ніч.
  • Двомісний номер «напівлюкс» (з безкоштовним Wi-Fi і сніданком) вартістю від 1200 гривень за ніч.
  • Сімейний двокімнатний номер на трьох чоловік (з безкоштовним Wi-Fi і сніданком) вартістю від 1550 гривень за ніч
  • Сімейний двокімнатний «напівлюкс» на трьох чоловік (з безкоштовним Wi-Fi і сніданком) вартістю від 1750 гривень за ніч.
  • Трикімнатний «люкс» (з безкоштовним Wi-Fi і сніданком) вартістю від 2800 гривень за ніч.

Також можна орендувати котедж, розрахований на чотирьох осіб, з безкоштовним Wi-Fi і сніданком, вартістю від 2600 гривень за ніч. VIP-котедж на п’ять чоловік, з безкоштовним Wi-Fi і сніданком, обійдеться туристам в сумі від 2800 гривень за ніч.

Для незабутнього відпочинку гостям пропонують широкий спектр послуг.

  • SPA-процедури — аюверду, масаж, пілінг, обгортання.
  • Сауну — російську та фінську з басейном.

Для туристів також передбачені спортивні розваги:

  • більярд і дартс;
  • парапланеризм, пейнтбол і рафтинг (в сезон);
  • катання на лижах, санях і сноуборді взимку;
  • велосипедні прогулянки і рибальство в теплу пору року.

Для малечі облаштований майданчик і ігрова кімната. Є батут. На території готельного комплексу розташований басейн, альтанки, є місце, де можливо розслабитися і покурити кальян.

Можна скористатися банкетним приміщенням, конференц-залом, послугами пральні, автомобіль залишити на безкоштовній парковці, замовити трансфер в аеропорт. До міста Чернівці від туристичного комплексу «Маєток Сокільське» відстань складає сімдесят кілометрів, а до Івано-Франківська – сто двадцять кілометрів.

Адреса: Косів, с.Тюдів, вул. Зелена, 20

13. Приватна садиба «У Старунчаків»

Цінителі затишку і комфорту, для відмінного відпочинку взимку, обирають приватну садибу «У Старунчаків», розташовану в центрі населеного пункту Яремче.

 Приватна садиба «У Старунчаків»

Котедж має три поверхи, шість номерів і може розмістити дванадцять-чотирнадцять чоловік.

Туристам пропонують заселитися в:

  • Тримісний номер з безкоштовним доступом до інтернету, вартістю від 400 гривень за ніч.
  • Двомісний «напівлюкс» з безкоштовним Wi-Fi. За ніч перебування в ньому доведеться заплатити 350 гривень.

 Приватна садиба «У Старунчаків»

Санвузол може знаходитися або в номері, або на коридорі.

В будиночку, де проживають господарі, кімнати оснащені двоспальними ліжками, розкладним диваном та іншими меблями. Гості можуть самостійно готувати їжу на кухні, розташованій на нижньому поверсі будівлі, користуватися, в разі потреби, пральною машиною і праскою. Продукти харчування зберігатимуть в холодильнику.

В готелі передбачено цілодобове водопостачання гарячої води і прибирання номерів. Територія садиби облаштована безкоштовним паркінгом. При небажанні готувати страви самостійно, можна замовити харчування. Готель від автовокзалу знаходиться на відстані 1,4 км. До гірськолижного курорту Буковель відрізок шляху становить 34 км.

Адреса: Яремче, вулиця Тихого, будинок 30

14. Готель «Касабланка»

Для гарного і комфортного відпочинку в зимову пору року рекомендуємо забронювати сучасний готельний комплекс «Касабланка». Він розташований в тихому куточку міста Калуш.

Готель «Касабланка»

Гостей, які приїхали до Карпат, запрошують зупинитися в номерах наступних категорій:

  • «Напівлюкс».
  • «Люкс» ціною від 850 гривень за ніч.
  • «Стандарт».

Готель «Касабланка»

Всього в готелі нараховується одинадцять номерів з безкоштовним доступом до Wi-Fi, які в повній мірі відповідають сучасним європейським стандартам і обладнані усіма зручностями.

Гості зможуть дивитися супутникове телебачення, користуватися телефоном, холодильником. Кімнати оснащені системою кондиціювання, санвузлом. Гаряча вода подається цілодобово, номери обслуговуються, можливо скористатися сервісом пральні.

Приємно провести час і смачно поїсти туристам пропонують в кафе, інтер’єр якого оформлений в класичному, європейському стилістичному напрямку. На території готельного комплексу знаходиться фінська сауна.

Постояльці зможуть скористатися басейном з підігрівом, поніжитися в джакузі і «гейзері», розслабитися, замовивши послуги масажиста і отримати естетичне задоволення від декорування приміщення в оригінальному, східному стилі.

Адреса: Калуш, вулиця Богдана Хмельницького, будинок 18а.

15. Готель «Вище неба»

Гарні умови проживання і відмінний сервіс пропонує готель «Вище неба», розташований в гірській місцевості, в селі Поляниця, на відстані чотирьох кілометрів від підйомника Буковеля.

Готель «Вище неба»

Туристи можуть заселитися в просторі номери наступних категорій:

  • Двомісний «стандарт». Він коштує від 490 гривень за ніч.
  • Панорамний або білий «напівлюкс» (вартістю від 650 гривень за ніч) з неперевершеним видом на гори Буковеля і його траси.
  • Двомісний номер (з безкоштовним доступом до Wi-Fi) вартістю від 650 гривень за ніч.

Готель «Вище неба»

Всього в готелі нараховується дванадцять номерів, оснащених сучасною технікою, екологічно чистими меблями ручної роботи майстрів Карпат.

Власні автомобілі туристам пропонують залишити на стоянці. Гості також зможуть замовити вранці і ввечері безкоштовний трансфер до підйомника гірськолижного курорту Буковель.

Неподалік від будинку працюють супермаркети і кафе. Є нічний клуб і аптеки. Від готелю «Вище неба» до міста Івано-Франківська потрібно подолати дев’яносто п’ять кілометрів.

Адреса: Буковель, урочище Подина, будинок 365

16. Готель «Писанка»

Чудовий відпочинок в Карпатах взимку буде гарантовано, якщо Ви забронюєте затишний номер зі зручними меблями в готелі «Писанка», розташованому в історичному «серці» Коломиї, на відстані шістдесяти кілометрів від міста Івано-Франківська.

Готель «Писанка»

Для проживання можна обрати номер категорії «стандарт двомісний» з безкоштовним Wi-Fi. Загальна кількість номерів в готелі – 23. Передбачено їх обслуговування.

Постояльці зможуть скористатися послугами пральні, замовити трансфер в аеропорт та з аеропорту або екскурсії, орендувати конференц-зал, банкетний зал, розрахований на двадцять п’ять чоловік, смачно поїсти у ресторані європейської та національної кухні.

В номерах можливо дивитися супутникове телебачення. Від готелю до залізничного вокзалу відрізок шляху становить два кілометри, до гірськолижного курорту Буковель – вісімдесят два кілометри.

Адреса: Коломия, проспект Чорновола, будинок 41.

Відпочинок в українських Карпатах — найкращий вибір в холодну пору року! Вирушаючи в мандрівку до краю величних гір і фантастично гарних пейзажів, не забудьте забронювати номер в сучасному готелі!

Зверніть увагу на те, що ціни взимку можуть змінитися! Уточнюйте інформацію в онлайн-консультанта.

Читайте ще:

 

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
14.09.2017
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: Найкращі бази відпочинку і готелі в Карпатах взимку
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(4.5 бали з 5, всього оцінок 2 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)