Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Готелі в центрі Вінниці

Готелі в центрі Вінниці

Місто Вінниця, яке називають “Перлиною Поділля” відрізняється своєю чистотою і розміреним ритмом життя. А ще тут відкрилися нові музеї, сучасні локації і є популярний на всю країну світломузичний фонтан Рошен. Hotels24.ua пропонує добірку готелів в центрі Вінниці, звідки зручно добиратися до всіх цікавинок міста.

Готелі в центрі Вінниці

 Апарт-готель Smart Apart

Апарт-готель “Smart Apart” знаходиться в серці міста, недалеко від багатьох визначних місць Вінниці. В готелі пропонується проживання в сучасних номерах-студіо і загальних номерах, які розраховані на 2-х і 6 гостей. Кожен номер обладнаний зручними меблями, телевізором, доступом Wi-Fi, власною кухнею і зручною ванною кімнатою. Кухні в номерах мають обідню зону, необхідну для приготування техніку і посуд, а ванні кімнати забезпечені феном, туалетним приладдям і рушниками. Для вирішення будь-яких питань можна цілодобово звернутися на стійку реєстрації. В готелі є можливість скористатися послугами пральні, автомобіль можна залишити на приватній парковці. Недалеко знаходяться грузинський ресторан і затишна кав'ярня.

Адреса: вул. Архітектора Артинова, 57а
Вартість проживання: від 800 грн — за двомісний номер.

 

Готель Оптима

Недалеко від центральних вулиць і фонтану "Рошен" розташований бізнес-готель “Оптима”. Готель складається з яскравих номерів від економних до вищої категорії. Всі номери оригінально оформлені, мають кондиціонери, кабельне телебачення, безкоштовний Wi-Fi, ванні кімнати з усім необхідним для комфортного користування. Кожного ранку для гостей безкоштовно сервірується сніданок в ресторані по типу “шведський стіл”. В барі готелю можна замовити смачну каву чи оригінальний коктейль, а в ресторані — комплексні обіди чи святкові фуршети. Готель відрізняється наявністю кількох конференц-залів, де можна проводити ділові зустрічі. Серед додаткових послуг: догляд за дітьми, оплата послуг банківською карткою і замовлення трансферу. Для автомобілів на території обладнана парковка. 

Адреса: вул. Київська, 50/1
Вартість проживання: від 600 грн — за двомісний номер. 

Готель Harvest


В центрі міста, поруч з популярним ринком "Урожай" знаходиться новий готель "Harvest". Тут можна вибрати один із 9 комфортабельних номерів від стандартної категорії до апартаментів. Кожен номер має свій неповторний стиль, обладнаний всіма сучасними зручностями від кондиціонеру до сейфу і міні-бару. Окремі ванні кімнати виконані відповідно стилю кімнати мають туалетні, банні набори та міні-косметику. Додатково гості можуть користуватися вільним доступом Wi-Fi, послугами пральні та автостоянкою на території. Вранці гостей частують легким сніданком в кафе при готелі, а повечеряти можна в теплих альтанках з телевізором, розрахованих на малі і великі компанії. Після насиченого дня можна відпочити в фінській сауні з басейном. Всього 15 хвилин від готелю на зручному трамваї їхати до популярного фонтану “Рошен”.

 

Адреса: вул.Марії Литвиненко-Вольгемут, 8А
Вартість проживання: від 680 грн — за двомісний номер.

 

Готельно-ресторанний комплекс Churchill-Inn

Також в центральній частині Вінниці можна поселитися в готельно-ресторанному комплексі "Churchill-Inn". Невеликий готель, завдяки своєму розташуванню підійде для спокійного відпочинку. Готель має 4 двомісних номери, серед яких є стандартні, номер “люкс” і “апартаменти”. В затишних номерах є все необхідне для комфортного проживання: кондиціонери, ортопедичні матраци на ліжках, кабельні канали, міні-бар і доступ Wi-Fi. Сучасні ванні кімнати обладнані сучасною сантехнікою, забезпечені туалетними і банними наборами. Гостям надається легкий безкоштовний сніданок. А обіди та вечері можна замовити в ресторані-барі готелю, де можна вибрати страви європейської кухні, смачну каву та вибрати гарну сигару. Серед додаткових послуг: відкрита тераса, парковка для автомобілів, термінал для оплати послуг карткою, розміщення з домашніми тваринами (за попередньою домовленістю).

 


Адреса: вул. 8-го Березня, 1а
Вартість проживання: від 690 грн — за двомісний номер.

 

Міні-готель Marsen

Недалеко від головних локацій в Вінниці розташований міні-готель "Marsen". Для гостей облаштовано двомісні номери, від стандартних до вищої категорії, що виконані в романтичному французькому стилі. Всі номери відрізняються додаванням в інтер`єр яскравих елементів. Для комфортного відпочинку встановлені зручні ліжка, кондиціонер, кабельне телебачення та міні-бар. Сучасні ванні кімнати обладнані душовими кабінами, забезпечені туалетними наборами та косметичними засобами. Для гостей номерів вищої категорії щоранку безкоштовно надаються легкі сніданки. Крім цього готель має загальну кухню, де можна розігріти їжу, приготувати чай або каву та перекусити. Додатково можна скористатися: безкоштовним Wi-Fi, парковкою, а також замовити трансфер чи взяти напрокат велосипед. До музичного фонтану “Рошен” і до “Музею ретро-автомобілів” від готелю можна пройти за 10 хвилин.

 

Адреса: вул. Замостянська, 40а (вул. 50-років Перемоги)
Вартість проживання: від 700 грн — за двомісний номер.

  

Hotels24.ua бажає вам приємних вражень від подорожі до Вінниці!


Читати ще:

 

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
23.08.2018
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: Готелі в центрі Вінниці
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(5 балів з 5, всього оцінок 2 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)