Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Готелі біля головної ялинки міста: Київ, Львів, Одеса, Дніпро

Готелі біля головної ялинки міста: Київ, Львів, Одеса, Дніпро

Новий рік – чудове, зимове свято, яке з нетерпінням чекають в кожній домівці! До бою курантів залишилося не так багато днів! Тому, вже сьогодні, слід замислитися над тим, як його провести найкраще! Більшість людей приймають рішення відправитися за новорічною феєрією та новими, яскравими враженнями в Карпати або, незнайомі їм, чарівні населені пункти України. Вони обирають сучасні, комфортабельні готелі в центрі міста, неподалік від головної красуні-ялинки. Щоб Ви не розгубилися в різноманітті варіантів, Hotels24.ua підготував добірку з п’ятнадцяти готелів в різних містах нашої держави, на які варто звернути увагу!

Готелі біля

Готелі Києва

Квартира Olga Apartments

Квартира Olga Apartments
 

Поблизу Софійської площі, на якій планують встановити головну ялинку Києва, знаходиться квартира Olga Apartments, яка характеризується сучасним дизайном. Апартаменти укомлектовані всією необхідною побутовою технікою й зручними меблями. Тут можна зустріти й відмінно відсвяткувати Новий рік! В квартирі є доступ до безкоштовного Wi-Fi, телевізор і телефон, пральна машина й набір посуду, мікрохвильова піч, праска, фен, постільна білизна. За додаткову плату гості зможуть замовити трансфер з аеропорту або до аеропорту.

Адреса: Київ, вулиця Софіївська, будинок 1


 

Гостьовий будинок FlatLux Status

  Гостьовий будинок FlatLux Status

Добре відсвяткувати Новий рік можна в гостьовому будинку FlatLux Status, який знаходиться в п’яти хвилинах від станції метрополітену «Майдан Незалежності», в центрі столиці. Номери готелю характеризуються сучасним дизайном, мають високі стелі й великі вікна, укомплектовані широкими ліжками. Гості зможуть користуватися безкоштовним Wi-Fi, телефоном, феном і праскою. Ванни і кухня в гостьовому будинку – загального користування.

Адреса: Київ, вулиця Михайлівська, будинок 24 В

Готелі Вінниці

Готель «Феріде»

Готель «Феріде»

У Вінниці ідеальним готелем для святкування Нового року стане «Феріде», розташований неподалік від місцезнаходження головної ялинки й центральної вулиці. Гості зможуть орендувати номери з безкоштовним Wi-Fi наступних категорій – «класичний люкс», «китайський імператор», «люкс егоїст», «президентський люкс». Кімнати характеризуються стильним декором. Вишуканий, п’ятизірковий готель має власну автомобільну стоянку, ресторан, СПА-центр.

Адреса: Вінниця, вулиця Пирогова, будинок 23б
 

Готелі Львова

Готель Central Hotel

Готель Central Hotel

Гості міста Лева можуть відсвяткувати Новий рік в готелі Central Hotel, розташованому в центрі. В ньому представлено чотирнадцять номерів з безкоштовним Wi-Fi наступних категорій – «двомісний стандарт» (в кімнаті відсутнє вікно), «двомісний напівлюкс», «тримісний», «тримісний люкс», «двомісний напівлюкс» з балконом, «двомісний студіо». В номерах передбачена система кондиціювання. Кімнати укомплектовані телевізорами, електричними чайниками. В кожному номері є індивідуальна ванна кімната з душем, феном й набором необхідного туалетно-косметичного приладдя. При готелі працює ресторан «Де Манджаро». За додаткову плату гості зможуть замовити трансфер в аеропорт або з аеропорту. Автомобіль можливо залишити на парковці, розташованій біля готелю. Від площі Ринок готель знаходиться на відстані ста семидесяти метрів.

Адреса: Львів, вулиця Галицька, будинок 10
 

Міні-готель Hotel 39

Міні-готель Hotel 39

Закоханій парі, яка вирішила відсвяткувати Новий рік у чудовому Львові, сподобається затишний міні-готель Hotel 39 розташований в центрі, в історичній будівлі. З вікон готелю видно площу Ринок. В готелі нараховується шість кімнат з доступом до безкоштовного інтернету категорій «стандарт», «напівлюкс» і «люкс». Всі вони мають індивідуальні ванні кімнати з феном, оснащені кондиціонерами та оформлені в класичному стилі. Гості зможуть дивитися супутникове телебачення, користуватися телефоном, тапками й туалетними засобами. Кімнати укомплектовані стильними, зручними меблями, які виготовлені з натурального дубу. На ліжках можна побачити ортопедичні матраци. При готелі працює ресторан європейської кухні.


Адреса: Львів, площа Ринок, будинок 39

Готелі Полтави

Готель «Галерея»

Готель «Галерея»

Готель «Галерея», розташований на відстані трьохсот одного метра від центра Полтави, стане ідеальним варіантом для святкування Нового року. Гостям пропонують заселитися в сучасні номери категорій «класик single», «стандарт twin», «стандарт double», «суперіор» та «люкс» з безкоштовним інтернетом. В кімнатах знаходяться кондиціонери, телефони, телевізори з кабельним TV. При готелі працює ресторан української та європейської кухні. Автомобіль можливо залишити на підземній парковці, яка знаходиться під охороною.

Адреса: Полтава вулиця Фрунзе, будинок 7


 

Готелі Чернівців

Готель AllureInn «Алюр Інн»

Готель AllureInn «Алюр Інн»
 

Туристи, які приїхали до Чернівців святкувати Новий рік, можуть зупинитися в готелі з тридцятьма номерами під назвою AllureInn «Алюр Інн», розташованому в старовинній австрійській будівлі. Гостям пропонують обрати вишуканий номер категорії «стандарт», «напівлюкс класик», «напівлюкс централь», «суперіор», «люкс централь», «люкс еліт» з безкоштовним Wi-Fi. Кімнати оснащені кондиціонерами, телевізорами із супутниковими каналами, міні-баром, феном. При готелі працює кафе «Кофітель», ресторан AllureInn. Гості зможуть користуватися косметичними засобами. Автомобіль можливо залишити на стоянці.

Адреса: Чернівці Центральна площа, будинок 6
 

Готелі Ужгорода

Готель «Олд Континент»

Готель «Олд Континент»

Неподалік від центру міста Ужгорода знаходиться чотиризірковий готель «Олд Континент» з басейном, в якому можна забронювати двомісні номери категорій «твін класик» або «панорама де люкс» та відсвяткувати Новий рік. Готель характеризується розкішним інтер’єром, декорований мармуром, кришталем, натуральним деревом. В «Олд Континент» можна побачити меблі ручної роботи, предмети антикваріату. Гостям запропонують скористатися безкоштовним Wi-Fi й телефоном. Постояльці готелю зможуть дивитися супутникове телебачення. Кімнати укомплектовані сейфами, міні-барами. В номерах передбачена автономна система клімат-контролю. Для автомобілів облаштовано стоянку під відеоспостереженням. При готелі працює ресторан, в меню якого представлені страви інтернаціональної кухні. При необхідності, можна замовити транспортні послуги.

Адреса: Ужгород площа Шандора Петефі, будинок 4-6
 

Готелі Івано-Франківська

Готель Franz

 Готель Franz

В Івано-Франківську, на новорічні свята, можна забронювати готель Franz, який від центра міста знаходиться на відстані ста тридцяти восьми метрів. Автомобіль можливо залишити на парковці.
В готелі представлено десять комфортабельних номерів категорій «люкс» і «делюкс» з безкоштовним Wi-Fi. В кожному номері є індивідуальна ванна кімната, укомплектована необхідним банним приладдям. Гості зможуть користуватися електричним чайником, набором посуду.

Адреса: Івано-Франківськ, вулиця Галицька, будинок 11а
 

Готелі Одеси

Готель «Каліфорнія»

 Готель «Каліфорнія»

Чудово провести новорічні свята можна в Одесі! В Південній Пальмірі, на відстані двохсот п’яти метрів від центру, розташований фешенебельний, п’ятизірковий готель «Каліфорнія». В ньому представлено сорок чотири номери з безкоштовним інтернетом різних категорій – «економ стандарт», «покращений стандарт» і «бізнес стандарт», «напівлюкс» й «напівлюкс з терасою», «люкс» та «унікальні СПА-апартаменти». При готелі працює ресторан. Для авто гостей облаштовано парковку. Є можливість замовити трансфер до аеропорту або з нього.

Адреса: Одеса вулиця Єврейська, будинок 27
 

Готелі Дніпра

Готель Menorah Hotel

 Готель Menorah Hotel

Якщо Ви вирішили відсвяткувати Новий рік в місті Дніпро, зверніть увагу на Menorah Hotel, розташований в самому центрі. Всього в готелі знаходиться вісімдесят два номери категорій «стандарт економ» і «стандарт класік». «стандарт бізнес», «люкс» та «президентський люкс». Кімнати оснащені дорогими меблями і кондиціонерами. В кожному номері є телевізор з кабельним TV. На території готелю функціонує ресторан Menorah Grand Palace. Гості зможуть залишити власний автомобіль на стоянці. Щоб доїхати з аеропорту до готелю, можна скористатися транспортними послугами.

Адреса: Дніпро, вулиця Шолом-Алейхема, будинок 4/26, (вхід передбачений з площі Дем'яна Бідного)
 

Готелі Харкова

Міні-готель «Сана»

 Міні-готель «Сана»

Міні-готель «Сана» знаходиться в центрі Харкова, в районі з чудовою транспортною розв’язкою та розвиненою на високому рівні інфраструктурою. Неподалік від нього буде встановлено новорічну ялинку. Готель нараховує шістнадцять номерів з безкоштовним доступом до інтернету. Туристи, які приїхали до Харкова, щоб відсвяткувати Новий рік, можуть обрати для проживання номери з сучасним дизайном наступних категорій – «економ», «стандарт», «бізнес». В кімнатах знаходяться зручні меблі, є кондиціонери й міні-кухні. В готелі нараховується п’ять санвузлів з душовими кабінами. Постояльцям пропонують скористатися феном, пральною машиною, праскою, відвідати кімнату відпочинку з велотренажером. Для паркування авто гостей відведені спеціальні місця. При необхідності, гості можуть від аеропорту або в аеропорт замовити трансфер.

Адреса: Харків, вулиця Пушкінська, будинок 43
 

Готелі Запоріжжя

Готель «Крістіна»
 Готель «Крістіна»

Гостей, які прибули в славне місто Запоріжжя, щоб відсвяткувати Новий рік, буде радий прийняти готель «Крістіна», котрий знаходиться в центрі міста. В готелі нараховується десять комфортабеолльних номерів. Туристи можуть обрати «покращений» номер, «напівлюкс» або «люкс», а також заселитися в VIP-номер, укомплектований гідромасажною ванною. В усіх номерах передбачений доступ до безкоштовного Wi-Fi. В кімнатах знаходяться кондиціонери й телевізори, телефони та холодильники. В готелі є спеціальна кімната, відведена для курців. Для автомобілів облаштовано паркінг.

Адреса: Запоріжжя, вулиця Адмірала Нахімова, будинок 6

 

Готелі Житомира

Готель «Гайки»

 Готель «Гайки»
 

Одним з найкращих, сучасних готелів Житомира, який ідеально підходить для святкування Нового року. являється «Гайки». Новий готельно-ресторанний комплекс знаходиться в парковій зоні центра міста, має власну автомобільну стоянку. Гостям пропонують обрати номери категорій – «стандарт», «напівлюкс», «люкс» та VIP з доступом до безкоштовного Wi-Fi. Всі двадцять сім кімнат укомплектовані ліжками, письмовими столами, шафами й стільцями, плазмовими телевізорами, кондиціонерами. В номерах є власні санвузли, ванні кімнати з душовими кабінами.

Адреса: Житомир, вулиця Новий бульвар, будинок 6

 

Готелі Хмельницького

Готель «Центральний»

 Готель «Центральний»
 


Люди, які планують приїхати на новорічні свята до Хмельницького, можуть обрати двозірковий готель в «серці» міста – «Центральний». Він знаходиться у відреставрованій, старовинній будівлі, характеризується сучасним інтер’єром та комфортними умовами проживання. В готелі представлені сімдесят два номери з доступом до безкоштовного Wi-Fi різних категорій – «стандарт», «напівлюкс (King size bed)», «апартаменти» та VIP. Номери мають індивідуальний санвузол з душом, туалетом й умивальником, в VIP кімнатах знаходиться джакузі. Гості зможуть дивитися телевізор, користуватися холодильником. При готелі працює кафе. Автомобіль можливо залишити на платній парковці. Вона охороняється.

Адреса: Хмельницький, вулиця Гагаріна, будинок 5
              

 

Сподіваємося, що наша стаття доможе Вам визначитися з вибором і прийняти правильне рішення! Насолоджуйтесь новорічною казкою, подорожуючи різними містами України!

Читайте ще:

 

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
14.11.2017
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: Готелі біля головної ялинки міста: Київ, Львів, Одеса, Дніпро
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(0 балів з 5, всього оцінок 0 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)