Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Готелі, дружні до людей з інвалідністю

Готелі, дружні до людей з інвалідністю

Розвиток суспільних сфер вимагає створення рівних умов для усіх людей. Особливо це стосується людей з обмеженими фізичними можливостями. Обладнані пандусами та поручнями магазини та інші заклади, широкі двері та додаткові зручності дозволяють таким людям без перешкод пересуватися та користуватися послугами. Саме тому у цьому напрямку зараз активно розвивається і туристична сфера — готелі стають все зручнішими для користування людьми з інвалідністю.

Готелі, дружні до людей з інвалідністю

Важливими особливостями таких готелів є:
- обладнаний вхід до готелю;
- просторість номеру;
- спеціально обладнана ванна кімната;
- додаткові зручності при наданні послуг.

Перше, на що варто звернути увагу — зручний пандус на вході в готель, зручні широкі двері та розташування ліфта. Готелі, що позиціонують себе як “invalid friendly”, мусять подбати про те, щоб номери для людей з обмеженими можливостями були просторими, мали широкі дверні отвори, а біля ліжка були відкидні поручні. Ванна кімната мусить бути обладнана спеціальним дзеркалом та раковиною, а насадка в душі розміщена на зручному рівні.
Окрім звичних об’єктів, у таких номерах встановлюються кнопки для екстреного виклику співробітників готелю (на випадок, якщо людині знадобиться термінова допомога лікаря). Таких кнопок має бути щонайменше три: дві у кімнаті, та одна у ванній.

У країнах Америки та Європи у готелях передбачені спеціальні засоби, які дозволяють людям з обмеженими можливостями відпочивати із максимальним комфортом. Україна також не пасе задніх — вітчизняні готельєри доводять, що спроможні обслуговувати усіх без винятку клієнтів.

Invalid friendly готелі в Україні

1. Готельно-ресторанний комплекс "Колобок", Луцьк, с. Маяки

2. Готель "Театральний", Запоріжжя

 

3. Туристичний комплекс Belle Royalle, Мукачево

4. Готель "Дружба", Кривий Ріг

 

5. Готель "Висак", Київ


 

Знаєте готелі, які також забезпечують достойний відпочинок людям з обмеженими можливостями? Поділіться інформацією у коментарях.

Читайте ще:

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
15.08.2018
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: Готелі, дружні до людей з інвалідністю
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(5 балів з 5, всього оцінок 1 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)