Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Готелі Вінниці біля фонтану

Готелі Вінниці біля фонтану

Візитівкою чудового міста Вінниці є плавучий фонтан Roshen, побудований в руслі річки Південний Буг, поблизу острова Кемпа. Його урочисте відкриття відбулося в 2011-ому році. Гідротехнічна споруда, згідно з оцінками експертів, входить до переліку найкращих й найбільш видовищних фонтанів світу, якому немає аналогів в нашій державі. Тому не дивно, що подивитися на фонтан, побувати на денному, вечірньому феєричному шоу світла, води та музики, приїжджають люди з усіх куточків України. Hotels24 підготував добірку готелів Вінниці, розташованих неподалік від фонтану, які завжди раді прийняти гостей.

Готелі Вінниці біля фонтану

Декілька слів про Вінницю і світломузичний фонтан «Рошен»

Вінниця – затишне, зелене місто з красивою архітектурою, в якому приємно гуляти, проводити дозвілля.

Місто Вінниця

Фото взяте на сайті: livejournal.com

В населеному пункті є багато цікавинок та чудових місць, які, безсумнівно, сподобаються кожному туристу! Серед головних пам'яток «перлини Поділля» слід виділити колишню ставку Гітлера «Вервольф», музей-садибу Пирогова, світломузичний річковий фонтан «Рошен», що знаходиться біля острову Фестивальний.

Світломузичний фонтан «Рошен» є найбільшим плавучим фонтаном Європи, урочисте відкриття якого відбулося в 2011-ому році. Унікальна гідротехнічна споруда змонтована на плавучій платформі довжиною сто метрів в руслі водної артерії Південний Буг.

Світломузичний фонтан «Рошен»

Фото взяте на сайті: travels-ukraine.com/vinnickij-fontan

Фонтан знаходиться навпроти острова Фестивального (на набережній «Рошен»). Центральний струмінь фонтану досягає в висоту сімдесяти метрів. Світловий ефект досягається завдяки підводним ліхтарям (їх нараховується аж шістсот п'ятдесят), лазерам та проекційному екрану.

Захоплююче дійство вражає своїм розмахом не лише дітей, а й дорослих. Світломузичне шоу (а саме його три програми) відбувається кожного вечора в теплу пору року. Гостям, які завітали до Вінниці, щоб подивитися на водне шоу із синхронізацією музики, проектору, лазеру, відео в форматі 3D, потрібно підшукати тимчасове житло для ночівлі. Пропонуємо Вашій увазі 10 готелів Вінниці, розташованих біля фонтану «Рошен», які завжди раді прийняти гостей.

ТОП-10 готелів, хостелів Вінниці неподалік від світломузичного фонтану «Рошен»

1. Готель Guest House Shale

 Готель Guest House Shale

Готель Guest House Shale знаходиться на відстані тридцяти метрів від набережної Рошен. В ньому нараховується сім номерів с двоспальними ліжками, мікрохвильовою піччю, електричним чайником. В кожній кімнаті передбачена система кондиціювання. Гості зможуть безкоштовно користуватися Wi-Fi, дивитися цифрове телебачення. В кімнаті відпочинку готелю облаштовано міні-музей фотоапаратів старовини. На території готелю є альтанка, автопарковка, що перебуває під охороною.

Адреса: Вінниця, вулиця Кармелюка, будинок 23

2. Готельно-ресторанний комплекс «Аристократ»

Готельно-ресторанний комплекс «Аристократ»

Готель «Аристократ» знаходиться в самому «серці» міста. Готельно-ресторанний комплекс має три поверхи, налічує двадцять номерів з безкоштовним доступом до Wi-Fi.

У вартість проживання в готелі включено сніданки. Гостям пропонують зупинитися в номерах категорій «стандарт Double», «стандарт Twin», «стандарт покращений», «напівлюкс» та «люкс». Вони укомплектовані телевізорами, холодильниками, мають індивідуальні ванні кімнати.

На першому поверсі будівлі працює ресторан, в якому можна замовити страви європейської кухні. Від готелю до світломузичного фонтану Roshen йти пішки всього чотири хвилини.

Адреса: Вінниця, вулиця І. Бевза, будинок 17

3. Готель Drive-Hills

Готель Drive-Hills

На відстані 1,2 кілометра від набережної «Рошен» знаходиться затишний апарт-готель Drive-Hills, котрий налічує шість номерів категорій Superior, DeLuxe та Luxe. Номери укомплектовані плазмовими телевізорами, мають доступ до безкоштовного безпровідного інтернету, оснащені системою кондиціювання. В деяких з них є власний балкон.

Для автомобілів клієнтів облаштовано парковку, що перебуває під відеоспостереженням. Від готелю до залізничного вокзалу відстань становить 2,9 кілометрів. Щоб потрапити до центрального автовокзалу, слід подолати відрізок шляху – 1,7 кілометрів. Гавришівський аеропорт віддалений від готелю на відстані десяти кілометрів.

Адреса: Вінниця, вулиця 20-го березня, будинок 32-Б


4. Міні-готель Marsen

 Міні-готель Marsen

Міні-готель Marsen нараховує дев'ять номерів з міні-барами категорій «стандарт», «напівлюкс», «напівлюкс» з балконом, «люкс», оформлених в стилі прованс. Від нього до світломузичного фонтану відстань незначна (пішки йти всього сім хвилин).

Постояльці зможуть безкоштовно користуватися інтернетом. Для автомобілів гостей відведені паркувальні місця. В номерах можна регулювати температуру повітря за допомогою кондиціонера. Вони укомплектовані плазмовими телевізорами, мають індивідуальні ванні кімнати з туалетно-косметичними приналежностями та феном. Санвузли оснащені сучасною сантехнікою. У вартість проживання в готелі Marsen включено сніданки.

Адреса: Вінниця, вулиця Замостянська, будинок 40а

5. Готель «Франція»

  Готель «Франція»

Готель «Франція» знаходиться в центральній частині міста. Він нараховує шістдесят чотири комфортабельні номери категорій standart double, twin, superior, quard room, family luxe, deluxe, «люкс» з балконом. У вартість проживання в готелі включено сніданки, які сервірують у вигляді «шведського столу» в ресторані Mont Blanc. Гості зможуть залишити власну машину на парковці, що перебуває під охороною, користуватися Wi-Fi.

Інтернет та стоянка для постояльців абсолютно безкоштовні. Від готелю «Франція» до світломузичного фонтану «Рошен» добиратися транспортом всього п'ять хвилин (відстань становить 1,7 кілометрів).

Адреса: Вінниця, вулиця Соборна, будинок 34


6. Хостел Vin-Hostel

 Хостел Vin-Hostel

Хостел Vin-Hostel розташований в самому центрі населеного пункту, поблизу Європейської площі. В готелі нараховується пять номерів, укомплектованих двоярусними ліжками з ортопедичними матрацами та індивідуальним освітленням, є ванна кімната загального користування, укомплектована феном.

В кімнатах можна регулювати температуру за допомогою кондиціонера. В будь-якому приміщенні хостелу «ловить» безкоштовний Wi-Fi. В гостьовій зоні знаходиться плазмовий телевізор, електрочайник та кавоварка. В хостелі цілодобове водопостачання. Від Vin-Hostel до фонтану «Рошен» відрізок шляху становить 1,7 кілометрів.

Адреса: Вінниця, вулиця Соборна


7. Готельно-ресторанний комплекс «Дача»

 Готельно-ресторанний комплекс «Дача»

На відстані двох кілометрів від світломузичного фонтану «Рошен» розташований готельно-ресторанний комплекс «Дача». В готелі нараховується двадцять три номери категорій econom, standart, standart twin, deluxe, suite, superior, apartament. Деякі з них мають балкони та кондиціонери.

В вартість заброньованого номеру входять сніданки. Постояльці отримують доступ до безкоштовного безпровідного інтернету. В номерах є міні-бари, сейфи. Вони мають в своєму розпорядженні ванні кімнати з невеличкими наборами парфумерії. В готелі гаряча та холодна вода подаються цілодобово.

Адреса: Вінниця, вулиця Привокзальна, будинок 19а

8. Готель «Поділля»

 Готель «Поділля»

Тризірковий готельний комплекс «Поділля» знаходиться в центральній частині міста. Готель має шість поверхів. В спальному корпусі нараховується сто двадцять номерів. До готелю примикає двоповерхова будівля, в якій працює ресторан, розташовані конференц-зали та бізнес-центр.

Гостям пропонують заселитися в номери наступних категорій – «однокімнатний одномісний стандарт singlе», «однокімнатний одномісний покращений deluxe», «двокімнатний одномісний люкс suite», «однокімнатний двомісний стандарт twin».

В номерах знаходяться телевізори, по яким транслюється супутникове телебачення, холодильники, проведена телефонія. В кімнатах підвищеної комфортності передбачена система кондиціювання, є сейфи.

Гості отримають можливість безкоштовно користуватися Wi-Fi, за додаткову плату – паркінгом. Від готельного комплексу до набережної «Рошен» йти пішки всього п'ятнадцять хвилин.

Адреса: Вінниця, вулиця Пушкіна, будинок 4


9. Готель «Вінниця»

 Готель «Вінниця»

Тризірковий готель «Вінниця» знаходиться в центральній частині міста. В чотириповерховому відреставрованому будинку нараховується сорок три номери різних категорій – «стандарт одномісний», «напівлюкс twin», «люкс double», «люкс twin», «люкс vip». Є також номери для людей з обмеженими фізичними можливостями.

В готелі «Вінниця» є доступ до безкоштовного безпровідного інтернету. Сніданки включено у вартість проживання. Номери укомплектовані великими двоспальними або окремими односпальними ліжками, міні-барами, холодильниками, телевізорами, по яким транслюються супутникові канали. В номерах передбачена система кондиціювання, індивідуальні санвузли. Гості зможуть харчуватися в кафе-барі, користуватися платною автопарковкою. Від готелю до світломузичного фонтану «Рошен» потрібно подолати 1,8 кілометрів.

Адреса: Вінниця, вулиця Соборна, будинок 69

10. Гостинний двір «Апартаменти»

Гостинний двір «Апартаменти»

Готель «Апартаменти» розташований на відстані двох кілометрів від світломузичного фонтану «Рошен», 3,7 кілометрів від залізничної станції, двох кілометрів від центрального автовокзалу.

В гостьовому будинку нараховується шість двомісних, тримісних, чотиримісних номерів. Є також «сімейні апартаменти» та номери з балконами.

На території готелю відведено паркувальні місця для машин. В гостинному дворі можна безкоштовно користуватися Wi-Fi. Оформлення номерів витримано в класичному стилі. Кімнати укомплектовані плазмовими телевізорами, по яким транслюється супутникове TV.

В номерах є фени та електричні чайники. В апартаментах передбачена кухонна зона. До центрального скверу Козицького від гостинного двору йти всього декілька хвилин.

Адреса: Вінниця, вулиця архітектора Артинова, будинок 8

Приїжджайте в чудове місто Вінницю, що розкинулося на березі Південного Бугу! Пройдіться затишними вуличками населеного пункту, ознайомтесь з місцевими пам'ятками, завітайте на вечірнє світломузичне шоу, що відбувається на набережній «Рошен»! Перед тим, як планувати поїздку, ознайомтесь з переліком, запропонованих вище готелів, і оберіть, забронюйте для себе найкращий!

Читайте ще:

 

 

 

 

 

 

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
23.07.2019
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: Готелі Вінниці біля фонтану
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(5 балів з 5, всього оцінок 1 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)