Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Готелі з саунами в Буковелі: 37 «гарячих» пропозицій

Готелі з саунами в Буковелі: 37 «гарячих» пропозицій

Численними дослідженнями було доведено благотворний вплив сауни на людський організм. Її використовують з метою профілактики й лікування різних хвороб. В простолюдді існує навіть промовиста приказка «Лазня парить – здоров’я дарить». Особливо приємно попаритися взимку! Під час відвідування сауни прогрівається людське тіло, розширюються судини, активізується процес потовиділення й відбувається ефективне очищення організму. Туристам, які відпочивають в Карпатах, надається унікальна можливість – покращити самопочуття, набратися сил й збадьоритися, відвідавши лазню! Hotels24.ua підготував добірку найкращих готелів Буковеля, які пропонують, відмінно і, з користю для здоров'я, провести час в сауні.

Готелі з саунами в Буковелі

 Найкращі готелі Буковеля з саунами

Готель «Перлина Карпат»


Готель «Перлина Карпат»

Готель «Перлина Карпат» нараховує 14 номерів різних категорій – «двомісний», «тримісний комфорт», двомісний й тримісний «напівлюкс», двомісний і чотиримісний «стандарт», однокімнатний і двокімнатний «люкс». В вартість проживання включений Wi-Fi та сніданок. Постояльці зможуть відвідувати бар, ресторан і суху, фінську сауну, користуватися басейном і автостоянкою, влітку приємно проводити час в альтанках на природі, оформлених в етно-стилі. При готелі діє прокат лижного спорядження та гірських велосипедів.

 Приватна садиба «У Михайла та Олесі»

 Приватна садиба «У Михайла та Олесі»

 Триповерховий будинок нараховує вісім кімнат. На першому поверсі проживають господарі. Туристам пропонують зупинитися в двомісних й тримісних номерах з індивідуальними санвузлами, скористатися їдальнею, обладнаною газовою плитою, мікрохвильовою піччю й холодильником. Гості отримують доступ до інтернету, зможуть дивитися супутникове TV, користуватися автомобільною стоянкою, приємно проводити час в альтанці з каміном, готувати їжу на мангалі, відвідувати сауну.

Вілла «Морішка»

  Вілла «Морішка»

 Вілла «Морішка» нараховує шістдесят номерів. Туристам пропонують заселитися в затишні двомісні й тримісні кімнати (деякі з них мають балкони), розташовані в двох корпусах. В вартість проживання в готелі включений сніданок. Номери укомплектовані плазмовими телевізорами, індивідуальними ванними з душовими кабінами. В готелі працюють два ресторани, більярдна й сауна, є доступ до інтернету. Для автомобілів передбачена парковка.

 Приватна садиба «Довбушанка»

 Приватна садиба «Довбушанка»

 В дерев’яній, триповерховій приватній садибі нараховується двадцять шість просторих номерів, оформлених в карпатському стилі. Постояльцям пропонують обрати для проживання номери наступних категорій – двомісний «напівлюкс» й двокімнатний «люкс» (з безкоштовним Wi-Fi). В готелі працює сауна і ресторан, передбачена автостоянка. Гості можуть замовити послуги трансферу з аеропорту або до аеропорту.

 Гостинний двір «У Василини і Романа»

 Гостинний двір «У Василини і Романа»

 Гостинний двір включає чотири котеджі з безкоштовним Wi-Fi. Всього в готелі нараховується шістнадцять затишних номерів категорій двомісний «економ» і двомісний «стандарт». Гості можуть скористатися послугами салону краси, відвідати сауну, приготувати їжу на мангалі. Для автомобілів постояльців передбачена парковка, а для дітей облаштований ігровий майданчик.

 Готель «Плюс»

 Готель «Плюс»

 Чотириповерховий готельно-розважальний комплекс «Плюс» побудований в австрійському стилі, включає два корпуси. Туристам пропонують обрати номери з індивідуальними санвузлами наступних категорій – «двомісний», «дуплекс», «стандарт», або орендувати цілий котедж. В вартість проживання включений сніданок. В готелі працює ресторан, облаштована дитяча кімната. Гості зможуть дивитися кабельне телебачення, користуватися безкоштовним Wi-Fi.. Автостоянка готелю знаходиться під цілодобовим відеонаглядом. На території готельно-ресторанного комплексу знаходиться альтанка з мангалом, працює сауна. Також відведено спеціальне приміщення для сушіння гірськолижного спорядження.

Гостинний двір «Христина»

Гостинний двір «Христина»

 Триповерховий будинок нараховує вісім номерів. На першому поверсі проживають хазяї. В готелі є кухня, укомплектована плитою, мікрохвильовою піччю, набором необхідного посуду, а також їдальня з телевізором, хол зі столиком. Гості можуть заночувати в двомісних, тримісних, чотиримісних номерах із санвузлами, а також обрати для проживання двомісний «економ». В дворі садиби знаходиться альтанка й гойдалки. Можливо скористатися мангалом, відвідати сауну, яка розташована на відстані п’ятдесяти метрів від будинку. Туристам, за додаткову плату, надаються транспорті послуги та сервіс пральні. В гостинному дворі є доступ до інтернету. Відведене спеціальне місце для сушіння лижного спорядження.

 Готель «Бунгало»

 Готель «Бунгало»

 Всі п’ять будинків готелю побудовані зі зрубу дерева. «Бунгало» нараховує вісімнадцять номерів, укомплектованих меблями ручної роботи. Гості можуть зупинити вибір на номерах (з безкоштовним доступом до Wi-Fi) наступних категорій – двомісний і покращений «стандарт», трикімнатний «люкс» і чотирикімнатний «суперлюкс». На цокольному поверсі готелю працює ресторан. В розпорядженні «Бунгало» є автопарковка й сауна на дровах, розрахована на вісім чоловік. В готелі діє пункт прокату лижного спорядження. Можна замовити послуги трансферу.

Туристичний комплекс «Софія»

Туристичний комплекс «Софія»

 Туристичний комплекс «Софія» включає чотири дерев’яні котеджі. Деякі з них здаються в оренду повністю, інші – по номерах. В готелі є кімнати категорій «напівлюкс» і «люкс» з безкоштовним Wi-Fi, укомплектовані сучасними меблями. Постояльці можуть скористатися автостоянкою. В котеджах облаштована кухня. Гостям пропонують замовити повноціннне харчування, взяти напрокат лижне спорядження. Подача холодної й гарячої води в готелі відбувається протягом доби. Туристи, за доплату, зможуть відвідувати фінську сауну з басейном, а також російську лазню з віниками. Постояльцям сподобаються парилка на дровах, джакузі, аеромасаж і гідромасаж. В готелі облаштовано зал з каміном і баром. Для туристів взимку організовують катання на лижах, санях, снігоходах. Влітку можна вирушити на екскурсії, здійснити прогулянки гірськими, туристичними маршрутами.

Котедж «Лілея»

 Котедж «Лілея»

 Котедж «Лілея» побудовано з натуральної деревини. В ньому знаходиться вісім номерів категорій двомісний і тримісний «напівлюкс» з балконами, невеликий банкетний зал, кімната для сушіння лижного спорядження. В вартість проживання в готелі включено користування безкоштовним Wi-Fi та сніданки. В усіх номерах знаходиться необхідна техніка й зручні меблі. В готелі передбачено автономне опалення на дровах, цілодобове постачання холодної, гарячої води. Постояльцям, за додаткову плату, пропонують замовити харчування, скористатися послугами пральні. На території котеджу облаштовано автомобільну стоянку, працює сауна на дровах.

Готель «Вежа»

Готель «Вежа»

 Триповерховий будинок і кілька нових, двоповерхових котеджів нараховують шістнадцять номерів. Туристи можуть орендувати як цілий котедж ( «5+2», «6+2», «6+2 люкс») , так і окремі номери категорії «стандарт 2+2»). Номери укомплектовані меблями і холодильником, телевізором і електричним чайником, набором необхідного посуду. Гості можуть користуватися безкоштовним Wi-Fi, парковкою на десять машиномісць, альтанкою, мангалом, послугами пральні й прасування одягу. Для гостей організовуються екскурсії, трансфер. В готелі є місце, де можна посушити гірськолижне спорядження. Поруч з готелем працює сауна, пункт прокату спортивного інвентаря й більярдна.

Вілла «Лоіза»

Вілла «Лоіза»

 Чотириповерхова вілла нараховує двадцять сучасних номерів з балконами і безкоштовним Wi-Fi наступних категорій – «стандарт», «напівлюкс» і двокімнатний «люкс». Готель має власний ресторан. Гості можуть скористатися мангалом і послугами пральні, поплавати влітку в басейні. На території вілли є альтанка, відведено місце для паркування автомобілів. На відстані двохсот метрів від будинку працює сауна, знаходяться карпатські чани. Для постояльців організовуються трансфер з аеропорту або до аеропорту, екскурсії та походи в гори.

Готель «Гірський Прутець»

Готель «Гірський Прутець»

 Триповерховий котедж побудовано з деревини. В ньому знаходиться вісімнадцять номерів категорій «стандарт», «напівлюкс», «люкс» і «сімейний». В готелі передбачені індивідуальне опалення й цілодобове водопостачання, «теплі поли» та безкоштовний Wi-Fi. В готелі працює рецепція й ресторан. На території садиби знаходиться автомобільна парковка, облаштовано дитячий, ігровий майданчик. Гості зможуть відвідувати сауну, розраховану на вісім чоловік, приємно проводити час в альтанці, готувати м’ясо на мангалі, при необхідності скористатися послугами пральні та замовити трансфер з аеропорту або до аеропорту.

Міні-готель «Прелуки»

 Міні-готель «Прелуки»

 Міні-готель «Прелуки» включає два корпуси – «дерев’яний» і «білий». В готелі працює їдальня і кафе. Номерний фонд складається із двомісних, тримісних, чотиримісних, шестимісних номерів. Туристи також можуть зупинитися в чотиримісному двокімнатному номері, орендувати семимісний двокімнатний номер. Всього в міні-готелі «Прелуки» нараховується дванадцять номерів. В усіх кімнатах є доступ до безкоштовного Wi-Fi. На території готелю працює сауна, розрахована на шість – вісім гостей, є альтанка з мангалом, діє пункт прокату лижного спорядження. В готельному кафе можна замовити харчування із блюд, представлених в меню. Для машин постояльців облаштовано стоянку.

Гостинний двір «Марілен»

 Гостинний двір «Марілен»

 Гостинний двір «Марілен» включає триповерховий будинок із деревини (з дев’ятнадцятьма номерами) й кам’яну, п’ятиповерхову будівлю (з двадцяти одним номером). Кімнати категорій «люкс», «стандарт», «сімейний» оснащені зручними меблями й телевізорами. В кожному номері передбачений індивідуальний санвузол. Постояльці готелю «Марілен» зможуть відвідувати сауну на дровах з басейном. На території гостинного двору діє прокат лижного спорядження, облаштовано кімнату для малечі. Готельна автостоянка розрахована на двадцять машин. Постояльці можуть харчуватися в кафе й піццерії, а також, при необхідності, замовити трансфер в аеропорт або з аеропорту.

Приватний сектор «Затишок над Прутом»

Приватний сектор «Затишок над Прутом

 Туристам пропонують заселитися в двомісні номери з безкоштовним Wi-Fi категорій «економ», «стандарт», «сімейний люкс», орендувати «двокімнатний люкс» або котедж, розрахований на чотирьох осіб. Кімнати готелю оформлені в сучасному стилі, укомплектовані функціональними меблями та необхідною побутовою технікою. В садибі передбачене цілодобове, безперебійне холодне і гаряче водопостачання. На території готелю знаходиться парковка для машин, дитячий, ігровий майданчик, альтанка, басейн відкритого типу. Взимку можна взяти напрокат гірськолижне спорядження. На першому поверсі будівлі працює кафе-бар. Постояльці приватного сектору «Затишок над Прутом» можуть відвідувати сауну. Господарі для своїх туристів організовують екскурсії, трансфер з аеропорту або в аеропорт.

Приватна садиба «Гук»

Приватна садиба «Гук»

 Приватна садиба «Гук» представляє собою триповерховий котедж, в якому нараховується вісім однокімнатних, двокімнатних номерів різних категорій – «напівлюкс», «люкс», «напівлюкс покращений». В готелі є також чотиримісний, мансардний номер. Кімнати укомплектовані LCD телевізорами, шафами, комодами або журнальними столами, холодильниками й стільцями. На першому поверсі розташована кухня загального користування, оснащена газовою плитою та електродуховкою, електричним чайником і пароваркою, холодильником і набором посуду. В садибі є зал з м’яким куточком і каміном, зона відпочинку зі столом, двома диванами і телевізором. Постояльці матимуть доступ до інтернету, зможуть користуватися автопарковкою, яка перебуває під відеоспостереженням. Поблизу приватної садиби працюють сауна, пункт прокату лижного спорядження і гірських велосипедів.

Приватна садиба «У Василини»

Приватна садиба «У Василини»

 Приватна садиба «У Василини» може одночасно розмістити тринадцять туристів. В дерев’яному котеджі нараховується п’ять двомісних номерів. В будинку є кухня загального користування. Для приготування шашлику можна скористатися мангалом. На території садиби працює сауна, облаштовано місце для стоянки авто.



Приватна садиба «Пектораль»

Приватна садиба «Пектораль»

Всього в приватній садибі нараховується тринадцять номерів. Туристи можуть обрати двомісний «напівлюкс», тримісний «напівлюкс», а також «люксовий» номер. В кімнатах підвищеного комфорту є балкони. На території садиби працює ресторан, бар й сауна. Є доступ до інтернету. Господарі для гостей організовують екскурсії. Туристам пропонують взяти напрокат гірськолижне спорядження. При необхідності, можна замовити трансфер з аеропорту або до аеропорту.

Котедж «Палага»

Котедж «Палага»

 Туристи можуть заселитися в двоповерховий котедж, побудований з деревини, або обрати для проживання одноповерхову будівлю, в якій знаходяться номери (з безкоштовним Wi-Fi) наступних категорій – двомісний і тримісний «стандарт» ( всього їх нараховується п’ять). Номери готелю обладнані двоспальними ліжками, шафами, телевізорами, мають індивідуальний санвузол. Для постояльців облаштовано вітальню-кухню. Автомобіль можна залишити на парковці. Постояльцям пропонують відвідати сауну, орендувати гірськолижне спорядження. При необхідності, можливо замовити трансфер з аеропорту або до аеропорту. Для гостей організовуються прогулянки верхи на конях й катання на квадроциклах.

Готель «Магія Карпат»

 Готель «Магія Карпат»

 Готельний комплекс «Магія Карпат» нараховує тридцять дев’ять комфортабельних номерів категорій «стандарт», «напівлюкс» і «люкс» двокімнатний. На території готелю є дитяча кімната, конференц-зал, працює бар й ресторан. Гостям пропонують попаритися в сауні. Постояльці зможуть користуватися безкоштовним, швидкісним інтернетом. Для автомобілів облаштовано стоянку.

Готель «Альтаїр»

Готель «Альтаїр»

 Готельний комплекс «Альтаїр» включає два котеджі, побудовані з деревини. Всього в готелі нараховується двадцять дев’ять номерів (двомісних, тримісних, чотиримісних) категорій «стандарт», «напівлюкс» і «люкс» з безкоштовним, безпровідним інтернетом. Кімнати укомплектовані меблями із натурального дерева, LCD телевізорами із супутниковими каналами, індивідуальним санвузлом, душовою кабіною (або гідрорбоксом). В «стандартних» і «напівлюксових» номерах є балкони. Гості зможуть відвідувати ресторан, оформлений в стилі модерн, паритися в сауні, розрахованій на вісім чоловік. Лазня оснащена басейном з прохолодною водою. Є спеціальна кімната відпочинку. В готелі можливо орендувати гірськолижний інвентар. Для його сушіння відведено окреме приміщення.. Автомобіль постояльцям пропонують залишити на парковці.

Вілла Leku

 Вілла Leku

 Вілла Leku нараховує тридцять шість номерів. Туристи можуть орендувати двомісний й тримісний номери категорії «стандарт», двомісну, чотиримісну або шестимісну «мансарду», зупинитися в «люксовому» номері. Кімнати готелю укомплектовані одним двоспальним або двома односпальними ліжками. В номерах передбачені індивідуальні ванни з душовими кабінами. Гості зможуть дивитися телевізор і користуватися безкоштовним інтернетом. Харчуватися можливо в ресторані. Автомобільна стоянка готелю знаходиться під відеонаглядом. Постояльцям вілли пропонують відвідати сауну з басейном.

Гостинний двір «Новий»

 Гостинний двір «Новий»

Комплекс «Новий» включає чотириповерховий готель, в якому нараховується сімнадцять номерів, і двоповерховий котедж із шістьма номерами. В кімнатах мають змогу проживати від двох до чотирьох чоловік. Туристи можуть обрати двомісний і тримісний номери категорії «стандарт», тримісний й чотиримісний «напівлюкс», чотримісний однокімнатний і двокімнатний номери. В кімнатах знаходяться двоспальні ліжка й телевізори, шафи. В кожному номері передбачений особистий санвузол з туалетом, умивальником і душем. Постояльці зможуть користуватися кухнею, укомплектованою холодильником і мікрохвильовою піччю, мийкою й чайником, набором посуду. На території готелю працює ресторан. Для авто облаштовано паркінг. Гостям пропонують відвідати сауну з басейном, гідромасажем. В готелі є місце, призначене для сушіння гірськолижного спорядження. Туристи можуть взяти напрокат не лише спортивний інвентар, лижі, сноуборди, а й гірські велосипеди, також замовити транспортні послуги.

  Готель «Ла Кречуну»

Готель «Ла Кречуну»

 Чотириповерховий готельний комплекс «Ла Кречуну» зведено в закарпатському стилі. В двох корпусах готелю знаходиться тридцять вісім номерів. Туристи можуть обрати двомісний, тримісний номер «стандарт», а також заселитися в чотиримісний або «люксовий» номер з безкоштовним Wi-Fi. Кімнати укомплектовані двоспальними, односпальними ліжками, телевізорами. На території готелю працює ресторан, рецепція, є сауна з басейном й більярдна, відведено місце для сушіння гірськолижного спорядження. Автомобілі туристи зможуть залишити на парковці. Постояльцям пропонують скористатися сервісом пральні.

 

Готельно-ресторанний комплекс «Каскад»

Готельно-ресторанний комплекс «Каскад»

 Туристи, які приїхали на відпочинок до Буковелю, можуть заселитися в три дворівневі котеджі готельно-ресторанного комплексу «Каскад», зведені з деревини. В будинку представлені номери категорії «стандарт» на сім чоловік. В кожному котеджі є кухня з електричною плитою, мікрохвильовою піччю, холодильником й посудом. Деякі котеджі мають камінну зону. В будинках знаходяться плазмові телевізори. Окремі ванні кімнати оснащені сучасною сантехнікою. Холодне, гаряче водопостачання в готелі цілодобове. Приємно провести час і смачно поїсти можливо в ресторані готелю. Туристам запропонують попаритися в сауні с душовими й басейном, відвідати кімнату відпочинку. Гості мають змогу готувати шашлик на мангалі, користуватися безкоштовно Wi-Fi і парковкою.

 

 Готель Mar Maros

  Готель Mar Maros

 В готелі Mar Maros представлені номери наступних категорій: двомісний і тримісний «стандарт», чотиримісний «делюкс» й «апартаменти», в тому числі з однією спальнею. В вартість проживання в готелі входить сніданок і користування інтернетом. Всі кімнати характеризуються сучасним дизайном, мають індивідуальний санвузол і балкон. В апартаментах знаходиться окрема кухня і вітальня. Туристи зможуть харчуватися в ресторані, користуватися сервісом пральні, відвідувати SPA-центр з басейном і водоспадами, паритися в сауні або турецькій лазні. В готелі можна замовити професійний масаж. Для автомобілів постояльців облаштовано безкоштовну парковку. Є спеціально відведене місце для зберігання лиж. На відстані ста метрів від готелю функціонує прокат лижного спорядження та гірських велосипедів.

Готель Graal Resort

Готель Graal Resort

 Номерний фонд готелю Graal Resort нараховує тридцять двомісних, тримісних й чотиримісних кімнат категорій «стандарт» і «напівлюкс», «люкс» і «делюкс» з безкоштовним доступом до Wi-Fi. Можна також обрати для проживання апартаменти. Номери укомплектовані односпальними або двоспальними ліжками, LCD телевізорами із супутниковими каналами. В кожному з них є індивідуальний санвузол з душем, феном. На території готелю працює ресторан, є масажний кабінет і сауна, конференц-зал і басейн, кімната для зберігання сноубордів, лиж та автомобільна парковка. Гості можуть скористатися послугами пральні й, при необхідності, замовити трансфер з аеропорту або в аеропорт.

 

 Готель «Ганц»

 Готель «Ганц»

 Шестиповерховий готель «Ганц» нараховує вісімнадцять комфортабельних номерів категорій «стандарт», «напівлюкс», «твін» і «люкс». Гості також можуть орендувати котедж. В вартість проживання входить сніданок і користування Wi-Fi. В готелі передбачений ліфт і конференц-зал, працює рецепція, є хол з каміном, а також зона відпочинку. Номери оснащені телевізорами й телефонами. В них знаходяться сейфи та міні-бари. На території готелю функціонує двоповерховий ресторан. Постояльцям пропонують відвідати сауну на дровах, скористатися безкоштовною автопарковкою. Для сушіння гірськолижного спорядження передбачена окрема кімната.

Готельно-ресторанний комплекс «Корона»

Готельно-ресторанний комплекс «Корона»

 
Готельно-ресторанний комплекс «Корона» нараховує тринадцять номерів. Туристи можуть обрати двомісний номер категорії «стандарт mini», двомісний номер з окремими ліжками, з одним двоспальним ліжком, тримісний номер «стандарт» або «поліпшений», «сімейний стандарт», дворівневий, чотиримісний номер, двокімнатний «сімейний люкс». Також можливо забронювати будинок з трьома спальнями. В ціну проживання в готелі входить сніданок й користування Wi-Fi. Відпочиваючим пропонують попаритися в сауні, скористатися дев’ятиметровим басейном з протитечією. Для дітей облаштована гірка, ігровий майданчик. Автомобільна парковка готелю перебуває під відеоспостереженням. На території «Корони» знаходиться альтанка, працює ресторан, є кімната, в якій збергіється й сушиться лижне спорядження туристів. Гості готелю можуть приготувати на мангалі шашлик.

 

 Котедж «Сосновий двір»

 Котедж «Сосновий двір»

 Двоповерховий котедж «Сосновий двір» містить чотири двомісні, тримісні номери й може одночасно розмістити від восьми до десяти чоловік. В готелі знаходиться вітальня з каміном, кухня. Постояльці мають можливість користуватися пральною машиною, феном і праскою. В котеджі є доступ до безкоштовного Wi-Fi. На території готелю побудовано альтанку, облаштовано автомобільну парковку й дитячий майданчик. Гостям пропонують приготувати шашлик на мангалі, попаритися в сауні на дровах. В котеджі є кімната відпочинку, працює пункт прокату гірських велосипедів.

 

 «Карпатські котеджі»

«Карпатські котеджі»

 Гостям Буковелю пропонують заселитися в два двоповерхові «Карпатські котеджі» з безкоштовним Wi-Fi. В кожному з них одночасно може проживати від чотирьох до восьми осіб. Будинки мають вітальню з каміном, м’яким куточком, столом і стільцями, а також кухню, укомплектовану електричною плитою й чайником, мийкою й набором посуду. В котеджі передбачений хол, санвузол з душовою кабіною, біде, умивальником і туалетом. Залишити власний автомобіль турист зможе на автостоянці. Гостям готелю пропонують скористатися мангалом, відвідати сауну з басейном.

Котедж «Аура Карпат»

 Котедж «Аура Карпат»

Двоповерховий котедж «Аура Карпат» розрахований на проживання восьми чоловік. Його номери оформлені в гуцульському стилі. В котеджі є доступ до безкоштовного Wi-Fi. В будинках знаходяться санвузли, кухня-вітальня, укомплектована електричною плитою, холодильником, мікрохвильовою піччю, електрочайником, мийкою і набором посуду. Тут розташований розкладний диван, стіл, стільці, є телевізор. На території котеджу облаштована стоянка для машин, є мангал. Гості, за додаткову плату, зможуть відвідувати сауну. Є можливість замовити транспортні послуги.

Котедж «Топірець»

Котедж «Топірець»

 Котедж «Топірець» побудовано із деревини. Двоповерховий будинок має балкон, нараховує шість номерів, оформлених в гуцульскому стилі. В котеджі є вітальня з телевізором, укомплектована м’яким куточком, санвузли з душем. Готувати їжу можливо на загальній кухні, оснащеній плитою і холодильником, мікрохвильовою піччю й чайником, а також необхідним посудом. Гості можуть користуватися інтернетом, замовити у хазяйки повноцінне, домашнє харчування. Для автомобілів постояльців облаштовано стоянку. На території готелю є альтанка, гойдалка, мангал. Поряд з котеджом працює сауна. Господарі пропонують гостям взяти напрокат гірськолижне спорядження, замовити екскурсію або катання на конях. В готелі надаються послуги догляду за дітьми.

 

 Котедж «Дует»

Котедж «Дует»

 Гостям Буковелю пропонують орендувати два триповерхових котеджі з балконами, зведені з натурального дерева. В кожному із будинків можуть одночасно проживати від восьми до десяти чоловік. В будинках є доступ до безкоштовного Wi-Fi. В котеджі є вітальня з каміном, кухня загального користування, обладнана холодильником і газовою плитою, мікрохвильовою піччю й посудом. На території готелю побудовано альтанку, є мангал. Гості зможуть відвідувати сауну. Для авто облаштовано стоянку.

Готель Patkovski

Готель Patkovski

 В готелі Patkovski нараховується тридцять сім однокімнатних, двокімнатних, комфортабельних номерів з усіма зручностями категорій «економ плюс», «напівлюкс» і «люкс», функціонує ліфт Otis. Гості можуть користуватися безкоштовним Wi-Fi, харчуватися в ресторані, відвідувати SPA-зону й сауну. Є можливість замовити трансфер з аеропорту або до аеропорту.

Готель «Арніка»

Готель «Арніка»

 В готелі «Арніка» знаходиться п'ятнадцять номерів категорій «стандарт», «напівлюкс», «люкс» з доступом до безкоштовного Wi-Fi. Кімнати обладнані односпальними, двоспальними ліжками, шафами, мають індивідуальний санвузол. В кожному номері є телевізори. В деяких номерах готелю передбачена вітальна зона і балкон. В готелі «Арніка» можливо поїсти в ресторані, попаритися в сауні. Туристам пропонують послугу доставки їжі в номер. Приготувати шашлик гості зможуть на мангалі.. Для машин постояльців облаштовано стоянку. В готелі передбачено місце для зберігання гірськолижного спорядження.

 

 

Обирайте комфортне житло з якісним сервісом і насолоджуйтесь приємними моментами! Відпочинок в Буковелі подарує не лише море задоволення, а й буде сприяти Вашому оздоровленню!

 

Читайте ще:

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
06.11.2017
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: Готелі з саунами в Буковелі: 37 «гарячих» пропозицій
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(5 балів з 5, всього оцінок 1 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)