Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Куди поїхати в листопаді: цікаві заходи в Україні

Куди поїхати в листопаді: цікаві заходи в Україні

В холодні осінні дні, коли падає золоте листя часто буває сумно. Hotels24.ua пропонує вам добірку цікавих заходів в Україні, куди можна поїхати в листопаді, аби підняти собі настрій.

Куди поїхати в листопаді: цікаві заходи в Україні

 1.Франсіс Гойя (Francis Goya)

1 листопада в БК Машинобудівників в місті Дніпро відбудеться концерт відомого бельгійського гітариста і композитора Франсіс Гойа. Ще майже 40 років тому Гойа започаткував новий “легкий жанр” музики, який поєднав романтичні і пристрасні елементи. На творчість музиканта впливають його постійні подорожі, що завжди надихають його на створення оригінальних творів. Крім своїх композицій гітарист виконує популярні твори відомих музикантів в своєму оригінальному викладенні. Франсіс Гойа виступає не тільки зі своїм колективом, а й з великими орекстрами та в дуеті з відомим французьким піаністом Річардом Клайдерманом. Геніальність музиканту підкреслюється його харизмою і вмінням своїм виконанням принести тепло і радість кожному слухачу в будь-якій країні світу.
Гітарист-віртуоз представить нове музичне шоу “Українські мелодії та найкращі хіти”, в яких використані різні стилі музики— від етно, блюзу до джазу і рок-н-ролу.
Серед популярних композицій глядачів чекають:

  • «Nostalgia»
  • «Woman in love»
  • «Besame mucho»
  • «Historia de un amor»
  • «Everything»
  • «I do I do it for you»
  • «I will always love you»
  • «Georgia on my mind»
  • «Memories»

Вартість квитка: 250 - 1250 грн
Де зупинитися: в готелях Дніпра

2.Міс Принцеса України 2018

02 листопада о 19:00 в Луцьку в обласному музично-драматичному театрі імені Т. Г. Шевченка розпочнеться IX національний конкурс краси “Міс принцеса України 2018”.
Свято збирає кілька десятків чарівних учасниць з Києва, Харкова, Івано-Франківська, Запоріжжя. Організатори планують цікаві конкурси, виходи красунь в різноманітному вбранні — від купальників до вечірніх та весільних суконь. Крім цього на заході виступатимуть відомі українські виконавці, такі як Ольга Цибульська, Алла Івашина, Ірина Шабан, Сергій Скулинець, Роман Скорпіон. Хедлайнером конкурсу заявлена романтична Ірина Федишин. Як завжди, ведучим конкурсу буде епатажний Дмитро Коляденко.

 

Вартість квитка: 250 - 450 грн.
Де зупинитися: в готелях Луцька


3.Ulichnaya Eda. Thanksgiving Festival-2018

3-4 листопада в Києві на “Арт-заводі Платформа” проходитиме фестиваль Ulichnaya Eda. Thanksgiving Festival. Організатори присвячують дійство американському святу — Дню Подяки. На фестиваль запрошують гостей будь-якого віку, від малечі до бабусь і дідусів, компанії друзів, всіх, хто хоче побувати на оригінальному святі з близькими людьми. Тут планують сервірувати великий стіл стравами, традиційними для американського Дня Подяки — індичка, яблучний, гарбузовий пиріг, яблучний сидр. Також на фестивалі будуть різноманітні конкурси, виступи для різних вікових категорій і цікаві розваги для малечі. А ще під час свята буде хороша можливість подякувати своїм близьким і друзям за те, що вони є, як в хорошому американському фільмі.
Вільний вхід на свято для дітей до 15 років, людям з інвалідністю, а також іменникам, які народилися в дні проведення фестивалю.

 

Вартість квитка: від 100 грн
Де зупинитися: в готелях Києва

 

4.Трибьют-шоу Адриано Челентано

04 листопада в Одеському Театрі музичної комедії можна потрапити на світове триб'ют-шоу з Італії Адріано Челентано! Найкращі хіти легендарного співака і актора, який не гастролює вже 10 років, представлять його музиканти — група «Lui e gli amici del Re». Гурт, який виступає вже 16 років, має соліста Адольфо Себастьяні, що зовні дуже схожий на кумира мільйонів. До того ж кожне шоу виходить таким емоційним і яскравим, наче неймовірне відтворення оригінальних концертів талановитого Челентано. Кажуть, що сам артист, побувавши на одному з них, був дуже вражений, ніби побачив сам себе. Отож, улюблені італійські хіти, фантастичні спецефекти та емоційні вибухи чекають на глядачів.

 

Вартість квитка: 240 - 780 грн
Де зупинитися: в готелях Одеси

5.Vivienne Mort

07 листопада о 19:00 в Музично-драматичному театрі ім. Івана Франка в Івано-Франківську відбудеться концерт українського гурту “Vivienne Mort”. Незвичний інді-рок колектив представлятиме новий альбом “Досвід”. Досить молодий гурт, який заснувала автор пісень — Даніела Заюшкіна. Вже з виходом нового альбому, він стрімко піднявся в рейтингах на популярних інтернет сервісах. Vivienne Mort випустив 6 альбомів, кілька оригінальних відеокліпів, гастролює не тільки по Україні, а й в Польщі, Чехії, Білорусі. А ще гурт постійно виступає на найбільших музичних фестивалях України, таких як: ZaxidFest, Respublica, Atlas Weekend, Koktebel Jazz Fest. А також в 2017 році колектив брав участь в півфіналі конкурсу "Євробачення" з композицією "Іній". І саме в минулому році солістка Vivienne Mort перемогла в премії "Селекція" від радіостанції "Джем ФМ".
Кожна пісня гурту сповнена неймовірними емоціями, проникливими текстами і дивною музикою, завдяки чому легше повірити, що все буде добре.

Вартість квитка: 140 - 390 грн
Де зупинитися: в готелях Івано-Франківська

6. Bolgrad Wine Fest 2018

10 -11 листопада на центральній площі в Болграді пройде 8-ий Міжнародний винний фестиваль — «Болград Wine Fest». Організатори заходу обіцяють багато цікавого, а родзинкою на святі буде можливість взяти участь в створенні фестивального вина із найсмачнішого місцевого винограду. Крім цього для гостей фесту буде влаштовано:

  • дегустація вин і закусок до нього
  • виставка-продаж продукції із винограду
  • виставка-продаж продукції виноробства та кулінарії
  • кулінарні майстер-класи
  • сувенірна ярмарка
  • розіграш призів
  • виступи музичних колективів і фольклорних ансамблів

Вартість квитка: вхід вільний
Де зупинитися: в готелях Одеси

7. День святого Мартина, Мукачево

11 листопада відзначається День святого Мартина, який вважається покровителем Мукачева. І саме в цей день в місті проходитиме Мукачівський міський фестиваль “День Святого Мартина в Мукачеві” у місті над Латорицею. Святий Мартин, якого шанують католики і православні, є також покровителем дітей, знедолених, ткачів і мандрівників. На святі проводять ярмарок, бенкети, де обов'язково треба спробувати “мартинівського гусака”, щоб не бути голодним на протязі наступного року. Також тут можна буде спробувати місцеві вина і оригінальні страви угорської кухні. Приймати активну участь в проведенні свята можуть дорослі, і діти, а також до конкурсів можуть долучитися гості міста. Серед головних дійств в День святого Мартина плануються:

  • конкурс з виготовлення ліхтариків
  • бої лицарів
  • стародавні танці
  • фаєр-шоу
  • святкова хода дітей з ліхтариками
  • символічне окроплення землі молодим вином
  • театральні вистави

Вартість квитка: вхід вільний
Де зупинитися: в готелях Мукачево

 

8. Sting & Shaggy

У Київському Палаці Спорту 14 листопада о 19:00 в рамках європейського туру відбудеться грандіозний концерт легендарного Стінга, який виступатиме разом із популярним ямайським реггі-виконавцем Шеггі. Музиканти представлять в Україні альбом “44/876” (A & M / Interscope Records). Цікаво, що в назві альбому використані телефонний код Британії -44, що є батьківщиною Стінга і 876 – код Ямайки, звідки Шеггі. Стриманого і водночас харизматичного лицаря Британської імперії - Стінга, настільки вразила сонячна Ямайка, що він написав один із хітів "Every Breath You Take". А спільна робота із Шеггі “Don’t Make Me Wait” в ритмічном стилі реггі, яка присвячена красі Карибських островів, одразу піднялася на перше місце в чарті Billboard. В альбомі, що був випущений навесні, крім класичних творів і реміксів, є ще дуети з такими зірками, як Lady Gaga, Chris Baio, Madonna і Tropkillaz. Яскраве поєднання року та реггі, пристрасне виконання гармонійної музики у виконанні справжніх віртуозів, викликає неймовірні емоції  глядачів в будь-якій країні.
Серед популярних композицій глядачів чекають:

  • Desert Rose
  • Shape of my heart
  • Message In A Bottle
  • Angel
  • It Wasn’t Me
  • Englishman In New York
  • Morning is Coming
  • Gotta Get Back My Baby

 


Вартість квитка: 1790 - 9900 грн.
Де зупинитися: в готелях Києва

9. “Закарпатське божоле”, Ужгород

17-18 листопада в Ужгороді пройде фестиваль молодого вина «Закарпатське божоле». Свято збирає відомих місцевих виноробів, які представляють молоде закарпатське вино з винограду, який вирощений в минулому році. На фестиваль також запрошуються винороби з Європи. Починається фестиваль в центрі міста, коли мер Ужгорода урочисто відкриває першу бочку молодого вина. Далі свято проходить в винних підвалах Ракоці “Совине гніздо”.
Гостям фестивалю дарують при вході склянку вина чи глінтвейну. Також буде можливість придбати фірмовий дегустаційний келих, взяти участь дегустації вин і скуштувати закарпатські страви. Переможцями фестивалю стануть ті винороби, які наберуть найбільшу кількість голосів відвідувачів. А представлені в підвалах будуть тільки виноградні вина врожаю 2017 року. Крім цього на святі будуть проводитися:

  • “народна дегустація”
  • ярмарка меду
  • продаж сувенірів
  • фаєр-шоу
  • лицарські бої

 

Вартість квитка: вхід платний
Де зупинитися: в готелях Ужгорода

10.Rock MOZART LE CONCERT

29-30 листопада в Запоріжжі о 19:00 на сцені ДК "Дніпроспецсталь" відбудеться прем'єра неймовірної концертної версії відомої в світі рок-опери – Rock MOZART LE CONCERT. В феєричному шоу беруть участь великий симфонічний оркестр і 7 солістів рок-бенду із оригінальними голосами. А ще глядачів мають вразити грандіозні світлові ефекти, яскраві костюми і, звичайно, безсмертна музика Моцарта у новому викладенні. Хоча для свого часу Моцарт був справжім бунтарем і його можна назвати першим рок-музыкантом в історії.
На концерті буде викладена історія життя великого музиканта, з його злетами і падіннями в стилі рок. Справжнім меломанам буде до снаги шалений концерт, в якому історію про життя Моцарта покажуть 24 хіти у неповторному виконанні талановитих артистів.

 

Вартість квитка: від 350 грн
Де зупинитися: в готелях Запоріжжя

Hotels24.ua бажає вам гарно провести час на цікавих заходах листопада !

Читати ще:

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
24.10.2018
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: Куди поїхати в листопаді: цікаві заходи в Україні
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(5 балів з 5, всього оцінок 1 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)