Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Погода не перешкода: куди поїхати або цікаві заходи в Україні в листопаді

Погода не перешкода: куди поїхати або цікаві заходи в Україні в листопаді

Осінь продовжує дивувати феєричними подіями! В українських містах заплановано проведення свят, фестивалів і концертів, які подарують відвідувачам гарний настрій, яскраві враження і нові знайомства! Ви зможете відмінно провести час в компанії друзів або з коханою людиною! Hotels24.ua підготував добірку цікавих заходів України, які варто відвідати в листопаді!

Погода не перешкода: куди поїхати  або цікаві заходи в Україні в листопаді

1. Фестиваль «Ніч у Львові»

Фестиваль «Ніч у Львові»

Фото взяте з сайту: wz.lviv.ua

Осінній етап чотирнадцятого фестивалю «Ніч у Львові» відбудеться 10 — 12 листопада 2017-го року на вулицях, площах міста Лева. Протягом двох ночей заплановано провести більше ніж сто екскурсійних програм, перфомансів і атракцій в театрах, музеях і галереях чудового Львова!

Дана промо-туристична акція організовується двічі на рік. В ході її проведення заплановано навіть відвідування кабінету міського голови, але при умові попередньої реєстрації. Дійство проходитиме аж до пізньої ночі. Відкриття фестивалю відбудеться 10 листопада на площі Ринок.

Де зупинитися: туристів приймають готелі Львова

2. День Святого Мартина в Мукачево

День Святого Мартина в Мукачево

Фото взяте з сайту: 1001bilet.ua

Протягом двох осінніх днів — з 11 по 12 листопада 2017-ого року в Мукачево пройдуть святкування Дня святого Мартина, якого дуже шанують на Закарпатті. Святий вважається небесним покровителем міста. В кафедральному соборі Святого Мартина вранці відбудеться меса, в якій братимуть участь усі священнослужителі мукачевської єпархії.

Святкування проходитиме на площі Миру. Відомо, що Святий Мартін був цінителем вина і гусей. Існує прикмета, що якщо людина в день свята не з'їсть гусятину, то буде недоїдати весь наступний рік. Жителі Мукачева, по традиції, 11 листопада влаштовують справжній бенкет, головним блюдом на якому являється гусь.

Мешканці і гості міста зможуть відвідати ярмарок, приурочений до дня Святого Мартина, на якому найкращі закарпатські винороби представлятимуть вина місцевого виробництва. Городянам також запропонують придбати власну продукцію бджолярі і кондитери.

На свято Святого Мартина традиційно печуть картоплю і готують смачний шашлик. Урочисте відкриття торжества проходитиме в центральній частині населеного пункту. Заплановано дитячий хід з ліхтариками вулицями славного міста Мукачево, театралізоване дійство, присвячене легенді про діяльність Мартина. Гості свята побачать епізод про те, як святий відрізав частину плаща, щоб віддати змерзлому бездомному.

В Мукачево буде облаштовано фестивальне містечко в парку Перемоги. Тут проходитиме лицарський турнір, відбуватимуться показові постріли із гармат епохи середньовіччя.

Де зупинитися: туристів приймають готелі Мукачева

3. VIII Міжнародний фестиваль Блюзу в Києві

VIII Міжнародний фестиваль Блюзу в Києві

Фото взяте з сайту: kiev.karabas.com

В столиці України 12 листопада 2017-го року в концертному клубі Beletage проходитиме VIII Міжнародний фестиваль Блюзу. Захід включатиме два відділення з антрактом. Перше — відкриватиме білорусько-український проект — Тріо молодого вокаліста Олексія Яровенко й Харпера з Мінську.

Гості дійства зможуть насолодитися класикою блюзу, почути авторські композиції. Акомпанувати талановитому виконавцю будуть Віктор Донцов на гітарі та співорганізатор свята Макс Таврійський, котрий гратиме на музичних інструментах — гітарі, губній гармоніці й тамбурині.

Першу частину фестивалю завершуватиме виступ колективу Макса Ватутіна — інструменталіста з міста Коломиї. Друге відділення відкриватиме швейцарець Роберт Лайтхауз, який нині мешкає в США. Він продемонструє свою майстерність співом, грою на гітарі та губній гармоніці.

Вартість квитків на фестиваль: 300 — 450 гривень.

Де зупинитися: туристів приймають готелі Києва

4. Фестиваль Kharkiv Mini Maker Faire

 Фестиваль Kharkiv Mini Maker Faire

Фото взяте з сайту: makerfairekharkiv.com

Фестиваль являється частиною міжнародного руху Maker Faire. Він проходитиме в Харкові 4 листопада 2017-го року. Вперше в Україні подібне дійство відбулося 5 листопада 2016-го року і зібрало приблизно шістдесят мейкерів. Даний фестиваль позиціонує себе як свято винахідництва, сучасних технологій і креативу.

Вартість квитків: для дорослих — 100 гривень, для дітей віком від 7 до 17 років — 50 гривень, для малечі до 7 років — вхід безкоштовний.

Де зупинитися: туристів приймають готелі Харкова

5. Фестиваль Лі Терра Кон 2017 в Києві

Фестиваль Лі Терра Кон 2017 в Києві

Фото взяте з сайту: li-terra.kiev.ua

IV Міжнародний Фестиваль фантастики, літератури в однойменному жанрі, а також уявних світів проходитиме в столиці України, в Музеї історії Києва, з 11 по 12 листопада 2017-го року. В заході прийматимуть участь перекладачі і кінематографісти, письменники і поети, художники й видавці, науковці і суспільні діячі.

Програма фестивалю фантастики продемонструє чотири головні напрямки — «Літературу» та «Кіно і анімацію», «Візуальне мистецтво» й «Науку і знання». Передбачені також міні-проекти однієї тематики.

В організації свята прийматимуть участь ЛО «Зоряна фортеця», Артистичне агентство під назвою «ІмпресСа».

Локація: Музей історії Києва, розташований по вулиці Богдана Хмельницького, будинок 7, поряд із виходом зі станції метрополітену «Театральна».

Вартість квитків: абонемент на всі дні фестивалю коштуватиме 130 гривень, для студентів – 95 гривень. Квиток на суботу – 100 гривень, на неділю – 50 гривень, студентський квиток на суботу – 50 гривень.

Де зупинитися: туристів приймають готелі Києва

6. Кінофестиваль «Кі Ти» (Кіно і Ти) в Харкові

Кінофестиваль «Кі Ти» (Кіно і Ти) в Харкові

Фото взяте з сайту: vk.com

Кінофестиваль «Кі Ти» (доросла і дитяча програма) відбуватиметься в Харкові 5 листопада 2017-го року. Захід проходитиме під гаслом «Кіно об’єднує людей». Щоб взяти участь в даному дійстві, було подано чотириста двадцять заявок в категоріях «професіонали», «аніматори» і «студенти» з дев’яти країн світу – України і Білорусії, Росії і Казахстану, Киргизстану і Естонії, Бельгії, Греції й Ірану.

За титул переможця в номінаціях «ігрове кіно», «документальне кіно», «анімаційне відео», «кліп», «соціальний ролик», «однохвилинний фільм» в фіналі кінофестивалю змагатимуться сто сімдесят дві роботи.

Журі заходу представлятимуть знамениті діячі кіномистецтва, телебачення української і німецької держав, а також викладачі спеціалізованих, вищих навчальних закладів.

Локація: кінотеатр Боммер (місто Харків, вулиця Полтавський Шлях, будинок 6)

Вартість квитків: від 40 до 60 гривень

Де зупинитися: туристів приймають готелі Харкова

7. Чемпіонат з Латте-Арту у Львові

Чемпіонат з Латте-Арту у Львові

Фото взяте з сайту: firtka.if.ua

Цікавою подією у Львові стане чемпіонат Латте-Арту, який проходитиме з 1 по 3 листопада 2017-го року. На святі у вправності художнього малюнку на кавових напоях (з додаванням молока) змагатимуться досвідчені баристи. Журі оцінюватиме якість роботи та складність техніки зображення. Захід включатиме кілька турів.

Локація: Південний-EXPO, вулиця Щирецька, будинок 36

Де зупинитися: туристів приймають готелі Львова

8. Фестиваль Lviv Barbecue Fest: Winter on

Фестиваль Lviv Barbecue Fest: Winter on

Фото взяте з сайту: lviv.vgorode.ua

Львів восени продовжує радувати городян і туристів неперевершеними фестивалями! В місті Лева з 4 по 5 листопада проходитиме захід справжніх гурманів — Lviv Barbecue Fest: Winter on.

Досвідчені шеф-кухарі найкращих ресторанів Львова будуть готувати смачні страви на вогні. Гостей фестивалю очікує відмінне крафтове пиво, якісне музичне супроводження, атмосфера лаунжу і різноманітні гастрономічні цікавинки.

Локація: подвір’я Львівського палацу мистецтв (місто Львів, вулиця Коперника, будинок 17)

Вхід на фестиваль безкоштовний.

Де зупинитися: туристів приймають готелі Львова

9. Концерт EUROPE BAND в Києві

Концерт EUROPE BAND в Києві

Фото взяте з сайту: yesterdazenews.com

Концерт легендарного колективу джаз-бенду EUROPE BAND відбуватиметься в Києві 2 листопада 2017-ого року. Він стане визначною, музичною подією, яка об’єднає Україну і Сполучені Штати Америки. Програма приурочена до двадцятип’ятирічного ювілею україно-американських відносин в дипломатичній сфері.

Репертуар групи представлений композиціями Бродвею і Голлівуду, включає мелодії Нового Орлеана і твори в стилі джаз, увертюр.

Гості отримають масу задоволення від віртуозної гри на музичних інструментах і чудового вокалу колективу. Програма концерту EUROPE BAND в столиці присвячена творчості талановитого джазмена — Глена Міллера  засновника першого оркестру ВПС США. На концерті прозвучать його відомі музичні композиції в сучасному аранжуванні.

Локація: Будинок офіцерів (Київ, вулиця Михайла Грушевського, будинок 30/1)

Вартість квитків: 250 — 550 гривень.

Де зупинитися: туристів приймають готелі Києва

10. Концерт J. Bernardt в Києві

Концерт J. Bernardt в Києві

Фото взяте з сайту: life.bodo.ua

2 листопада в Києві проходитиме концерт J. Bernardt, на якому прозвучать популярні старі й нові пісні. Захід стане справжньою феєричною подією для тих людей, які фанатіють від творчості бельгійської групи Balthazar, а також для прихильників музичного стилю інді-рок.

Відвідувачі концерту поринуть в атмосферу експериментальної творчості і неперевершеної музики, яскравих постановок, «живих» імпровізацій, якісного звуку і чарівного голосу вокаліста.

Локація: клуб «Центрум» (Sentrum) (місто Київ, вулиця Шота Руставелі, будинок 11)

Вартість квитків: 380 — 560 гривень.

Де зупинитися: туристів приймають готелі Києва

Насолоджуйтесь гарним відпочинком в веселій компанії цієї осені! Перед тим, як вирушити на свято, фестиваль або концерт, забронюйте підходящий готель!

Читайте ще:

 


 

 

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
09.10.2017
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: Погода не перешкода: куди поїхати або цікаві заходи в Україні в листопаді
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(4 бали з 5, всього оцінок 1 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)