Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Шукаємо де дешевше — Новий рік за кордоном

Шукаємо де дешевше — Новий рік за кордоном

Хтось на Новий рік шукає квартиру в центрі улюбленого міста, хтось знімає цілий котедж в горах, але мало хто вирішує відправитися відзначати свята за кордон. А даремно, скажемо Вам! Ось невелика добірка відмінних країн для святкування початку 2017 року, яка повинна Вам сподобатися.

Шукаємо де дешевше — Новий рік за кордоном

 Таїланд

Відмінний варіант для тих, хто не хоче морочитися з оформленням візи, адже її вам видадуть прямо в аеропорту. Зазвичай туристи вибирають для відпочинку такі курорти, як Паттайя і Пхукет, але добре можна відпочити і в Крабі. Тут трохи туристів, а в новорічні свята ціни на послуги в південних провінціях країни невисокі. Краса відпочинку тут в тому, що на прекрасні пляжі потрібно добиратися на човні, адже вони знаходяться далеко від міст.

 

Литва

Столиця Литви створює враження європейського міста, але єдине "неєвропейське" у Вільнюсі — це ціни. Поїздка сюди може обійтися вам в півтора, а то й два рази дешевше, а вражень залишить стільки ж. Старовинні собори, затишні сучасні кафешки, вежа Гедиміна і красивий замок Тракай — тут є, на що подивитися. Та й їхати далеко не потрібно!

Єгипет

Вподобаний нами Єгипет чекає своїх гостей навіть під час новорічних свят. Приголомшливі готелі, високий рівень сервісу, але найголовніше - затишок і тепло. Тим, хто до сих пір не може звикнутися з думкою про те, що зима приходить до нас щороку, гарантований відмінний відпочинок. До того ж, візу туди оформити можна прямо в аеропорту.

 

 

Туреччина

Ця країна прекрасна в будь-який сезон, саме тому сюди плавом пливуть туристи. Послуги тут недорогі, погода приємна, а гостей приймають з радістю. Тут ви зможете не тільки насолодитися екскурсійною програмою, а й вдосталь розважитися на гірськолижних курортах країни.

 

Румунія

Один з найкрасивіших гірськолижних курортів Румунії - Пояна Брашов, щорічно приймає у себе безліч туристів зі всієї Європи. Відмінне розташування, наявність недорогого житла та помірні ціни за послуги роблять його все більш популярним. Якщо ви є прихильником прекрасних ландшафтів і екологічно чистих регіонів — Новий рік рекомендуємо зустріти саме тут.

  

Читайте ще:

 

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
05.11.2018
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: Шукаємо де дешевше — Новий рік за кордоном
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(0 балів з 5, всього оцінок 0 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)