Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Топ-10 найдешевших хостелів Києва

Топ-10 найдешевших хостелів Києва

Кожна людина, яка вирушає до столиці України у відрядження, на семінар, конференцію або просто гарно провести час, погуляти, подивитися на відомі пам'ятки та цікаві локації, потребує місця для ночівлі. Київські готелі, квартири подобово не всім по кишені, тому варто звернути увагу на бюджетний варіант житла, такий як хостели. Вони радують своїм різноманіттям та комфортними умовами для перебування. Сьогодні Hotels24 вирішив ознайомити читачів з підбіркою десяти найдешевших і хороших хостелів міста на Дніпрі.

Топ-10 найдешевших хостелів Києва

1. Хостел Hikkaduwa

Хостел Hikkaduwa

В районі київського залізничного вокзалу, неподалік від бульвару Т. Шевченка, розташований дешевий хостел Hikkaduwa. Він містить два загальні номери – десятимісний і восьмимісний з безкоштовним доступом до Wi-Fi зони.

В готелі є кухня загального користування, укомплектована плитою з духовкою, холодильником, чайником та набором необхідного посуду. На кухні є меблі, можна готувати їжу. В хостелі знаходиться роздільний санвузол, ванна з подачею гарячої води. Від Hikkaduwa до центру відстань становить 2,6 км, а до станції метрополітену «Вокзальна» – 1 км.

Адреса: площа Перемоги, 5 кв 70

2. Хостел «Фішка»

Хостел «Фішка»

Хостел «Фішка» знаходиться на відстані 5,4 км від центру міста, 5,3 км від центрального залізничного вокзалу, неподалік від станції метрополітену «Шулявська».

В ньому нараховується шість номерів. Вікон в кімнатах немає. Можна зупинитися в загальному десятимісному номері для жінок, загальному дванадцятимісному номері, орендувати ліжко в загальному шестимісному номері для чоловіків тощо. Всього в готелі можливе проживання тридцяти п'яти осіб.

Кімнати витримані в сучасному стилі, укомплектовані комфортними меблями. Постояльці зможуть готувати їжу на кухні загального користування. Вона має обідню зону, укомплектована телевізором, електричним чайником, мікрохвильовою піччю, електроплитою. Передбачено доступ до безкоштовного Wi-Fi. Гостям пропонують скористатися послугами пральні.

Адреса: вул. Вадима Гетьмана, 1

3. Хостел YourHostel Club

Хостел YourHostel Club

На відстані 1,8 км від центру столиці, 3,5 км від залізничного вокзалу, 100 м від станції метрополітену «Арсенальна», в історичній місцевості, розташований недорогий хостел YourHostel Club. Поблизу готелю знаходяться також станція метро «Печерська», вулиця Хрещатик, парки «Слави» і «Маріїнський», Києво-Печерська Лавра, «Співоче поле», монумент Батьківщина-мати.

В хостелі нараховується всього чотири номери, працює система відеоспостереження. Гості можуть зупинитися в шестимісному номері першої категорії, орендувати койко-місце в загальному десятимісному номері, жіночому восьмимісному та чотиримісному номерах.

В YourHostel Club є хол, кухня спільного користування (обладнана побутовою технікою, укомплектована посудом), ванна і санвузол (загальні). Ліжка в кімнатах з ортопедичними матрацами та ящиками. Вони широкі, двоярусні, виготовлені з деревини. Шафи закриваються на ключ.

Гості зможуть дивитися плазмовий телевізор, користуватися безкоштовним Wi-Fi, пральною машиною. При заселенні вони отримують чисту постільну білизну. Передбачено безкоштовний автопаркінг.

Адреса: вул. Московська, 5-2 «Б», 6 під'їзд, 2 поверх, кв. 58

4. Хостел Hostel OK Hotel

Хостел Hostel OK Hotel

На відстані 400 м від станції метрополітену «Золоті Ворота», 2,5 км від центрального залізничного вокзалу працює недорогий хостел Hostel OK Hotel, в якому нараховується 7 номерів. Поряд з ним красується Софійський собор (віддалений від готелю на 700 м).

В Hostel OK Hotel можна орендувати місце в чоловічому вісімнадцятимісному номері, в жіночому дванадцятимісному номері, заселитися в двомісний номер Vip категорії. Ліжка в кімнатах – двоярусні, виготовлені з натурального дерева.

В хостелі ловить Wi-Fi (ним постояльці зможуть користуватися безкоштовно), є загальна кухня з обідньою зоною. Вона оснащена мікрохвильовою піччю, плитою, холодильником, електричним чайником, кавоваркою.

Постояльцям надаються послуги пральні, прокату велосипедів. Можна скористатися індивідуальними ящиками для зберігання цінних речей. За прийняття водних процедур в спільному душі доведеться доплачувати.

Адреса: вул. Ярославів Вал, 13

5. Хостел Happy Buddha

Хостел Happy Buddha

В історичному центрі столиці, на відстані 2,1 км від залізничного вокзалу знаходиться хостел Happy Buddha. Готель розмістився в будівлі, зведеній в дореволюційний період. Найближчими до хостелу станціями метрополітену є «Льва Толстого» та «Університет» (до них йти пішки всього 15 хвилин).

В Happy Buddha нараховуються 4 номери з цікавим інтер'єром – восьмимісний жіночий, двомісний, восьмимісний загальний для жінок та чоловіків, п'ятимісний загальний (для жінок та чоловіків), є спільна ванна кімната.

В усіх приміщеннях передбачено доступ до безкоштовного бездротового інтернету. Готувати їжу постояльці зможуть на кухні загального користування, зберігати продукти в холодильнику, а прати речі – в пральній машині.

Адреса: Київ, вул. Саксаганського 69, кв.10

6. Хостел «Східний»

Хостел «Східний»

На відстані 5,8 км від «серця» Києва, 7,1 км від Палацу Спорту, 5,3 км від залізничного вокзалу знаходиться хостел «Східний» з 4 номерами. Тут можна, наприклад, забронювати ліжко в шестимісному загальному або чотиримісному жіночому номерах з безкоштовним доступом до Wi-Fi зони.

В кімнатах є шафи для одягу. Санвузол з дзеркалом та душовою кабіною – загального користування. Він розташований на поверсі. Для авто гостей передбачені паркувальні місця на території готелю.

Кухня в хостелі – спільна, укомплектована побутовою технікою (холодильником, електричним чайником, мікрохвильовою піччю і т.д.), посудом, кулером з водою та меблями. Гаряча та холодна вода в хостелі «Східний» є протягом 24 годин (подається безперебійно).

Адреса: вул. Дегтярівська, 27

7. Хостел Roots Kiev Hostel

Хостел Roots Kiev Hostel

На відстані 1,9 км від центру столиці, 900 м від станції метрополітену «Льва Толстого», 3,1 км від залізничного вокзалу, в історичній місцевості, знаходиться хостел Roots Kiev Hostel.

Готель може з комфортом розмістити вісімнадцять чоловік. Туристам пропонують орендувати приватну комнату, розраховану на проживання двох осіб або зняти койко-місце в загальному 8-місному номері. В Roots Kiev Hostel є пральня, загального користування кухня, арт-кімната, великий зал, обставлений пуфами. В готелі передбачено доступ до безкоштовного бездротового інтернету.

Адреса: вул. Прорізна, д. 23а, кв. 5

8. Хостел Matras House

Хостел Matras House

В Солом'янському районі столиці, на відстані 6,8 км від центру, 4,6 км від залізничного вокзалу, поблизу станції метрополітену «Шулявська» відкрито хостел Matras House. Кількість номерів у готелі три – шестимісний чоловічий, шестимісний жіночий, загальний чотиримісний (змішаного типу).

В кожній кімнаті знаходяться нові двоярусні ліжка. В готелі передбачено кухню спільного користування. Вона укомплектована плитою, холодильником, чайником, мікрохвильовою піччю, набором необхідного посуду, столом зі стільцями.

В санвузлі загального користування, протягом доби, без перебоїв, подається холодна і гаряча вода. Є в хостелі Matras House комфортна зона відпочинку, де можна підключитися до мережі Wi-Fi.

Адреса: вул. Татарська, 32б

9. Хостел Alla House

Хостел Alla House

Хостел Alla House відділяє від центру столиці 3,8 км. Він розташований на відстані 1 км від станції метрополітену «Вокзальна», 1,1 км від залізничного вокзалу і 8 км від автовокзалу.

Всього в готелі нараховується 8 номерів. Є десятимісний жіночий номер, загальний восьмимісний номер, чоловічий шестимісний номер, зальний чотиримісний номер, двомісний номер з одним великим ліжком, приватний номер з одним великим ліжком і загальним туалетом, двомісний номер «економ» класу.

При заселенні, постояльці отримують безкоштовний доступ до Wi-Fi. Ліжка в кімнатах – з ортопедичними матрацами. В хостелі, завдяки бойлерам, цілодобове гаряче водопостачання.

Є в готелі кухня загального користування з мийкою, посудом і технікою, обідня зона. До послуг гостей – телевізор, холодильник, пральна машина, газова плита, мікрохвильова піч, електричний чайник. Автомобіль туристи зможуть залишити на вуличній парковці.

Адреса: вул. Олексія Шовкуненка, 8/20

10. Хостел Compass Kiev Hostel

https://hotels24.ua/uk/Kyiv/Hostel-Compass-Kiev-Hostel-11383.html?highlighted_blocks=44855_2_0_2

Від хостелу Compass Kiev Hostel до центру добиратися всього 1,2 км, а до залізничного вокзалу – 2,2 км. Відстань до Палацу Спорту становить 800 м, а до Києво-Печерської лаври – 4,9 км.

В хостелі нараховується 6 номерів – загальний десятимісний, чоловічий восьмимісний, жіночий восьмимісний, загальний шестимісний. Є також в готелі одномісний номер категорії «економ», «люкс» для молодят та загальна чотиримісна кімната. Всього в готелі одночасно, з комфортом може розміститися сорок чоловік.

Номери укомплектовані зручними ліжками і вішалками для одягу. Вони щодня прибираються. Постояльцям надаються послуги прасування, пральні. На території готелю відведені паркувальні місця для машин гостей.

В хостелі немає проблем з водопостачанням. Холодна та гаряча вода тут є постійно. Палити суворо заборонено. В Compass Kiev Hostel передбачена спільна кухня, укомплектована холодильником, плитою, мікрохвильовою піччю, електричним чайником та столовим приладдям.

Адреса: Велика Васильківська, 30 а /кв. 3

Якщо Ви плануєте поїздку до Києва, маєте обмежений бюджет і не знаєте, де переночувати, зверніть увагу на вищеперераховані хостели! Зичимо Вам приємного перебування в столиці України!

Читайте ще:

 

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
17.09.2020
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: Топ-10 найдешевших хостелів Києва
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(5 балів з 5, всього оцінок 1 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)