Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
ТОП-7 українських готелів-шале: комфорт та єднання з природою

ТОП-7 українських готелів-шале: комфорт та єднання з природою

Словом “шале”, що має французьке походження, називають невеликий сільський будиночок у швейцарському стилі з широкими звисаючими стріхами. Початково таку назву мала хатинка пастуха у високогір’ї Альп. Нині туристичні комплекси перейняли це найменування для означення кількаповерхових будиночків у курортних комплексах, де створені усі умови для комфортного проживання. До вашої уваги добірка найкращих готелів-шале на території України.

ТОП-7 українських готелів-шале: комфорт та єднання з природою

1. Приватна садиба “О Шале”, Яремче

Адреса: вул. Хоткевича, 5а

Приватна садиба “Рћ Шале”, Яремче

Готель "О Шале" - це сучасна двоповерхова будівля на 7 номерів та каскад дерев’яних зрубних котеджів. Кожен котедж включає: камінний зал з індивідуальною кухнею, спальну кімнату з двомісним ліжком, двомісну спальну кімнату з двома роздільними ліжками та два санвузли на обох поверхах. На ліжках ортопедичні матраси. Кожен котедж обладнаний каміном, плазмовим телевізором з кабельним телебаченням, балконами з видом на гори. Водопостачання є цілодобовим. У ресторані, що функціонує при готелі, подаються страви української та європейської кухонь.
Послуги, що надаються готелем:
- конференц-зал;
- фінська сауна;
- більярдна кімната,
- критий басейн з підігрівом;
- автомобільна парковка.

Відстань до бугельного підйомника в Яремче - 2 км.

2. Готель “Шале”, Житомир

Адреса: пл. Бердичівська, 10 (Бердичівське шосе)

Готель “Шале”, Житомир

Готельно-ресторанний комплекс "Шале" розташований за 5 км від центру Житомира. До послуг гостей затишні двомісні номери класу «стандарт» і «люкс». Кожен номер оформлений у класичному стилі з використанні пастельних тонів. Комфорт при розміщенні забезпечується наявністю у кімнатах кондиціонерів, телефонів, телевізорів, та обладнаних сучасною сантехнікою окремих ванних кімнат. По усій території готелю гості мають доступ до безкоштовної мережі Wi-Fi. Ті, хто подорожує на власному авто, має змогу залишити машину на стоянці під охороною, вартість якої входить до вартості номеру. До послуг гостей цілодобова стійка реєстрації. У ресторані готелю подають класичні страви австрійської та європейської кухні.

3. Готель “Шале Фільварок”, Славське

Адреса: вул. Устияновича, 153 б

Готель “Шале Фільварок”, Славське

Готельний комплекс "Шале Фільварок" знаходиться в селищі Славське, за 300 м від підйомника "Крокус". Номерний фонд готелю представлений одно- і двокімнатними номерами з безкоштовним Wi-Fi. Кожен номер обладнаний окремою ванною кімнатою з феном та косметичними приладдям. У кімнатах є телевізор з пласким екраном. Деякі номери оснащені балконами.
Послуги, що надаються готелем:
- безкоштовна парковка;
- місце для зберігання лиж;
- комплекс розваг, до яких входять: рибна ловля, катання на лижах, більярд, настільний теніс, верхова їзда;
- можливість користуватись сауною з контрастним басейном;
- загальний лаундж та ігрова кімната.
У кафе подають страви європейської та української кухні. Також гості можуть готувати самостійно на загальній кухні. "Шале Фільварок" знаходиться за 2 км від центру селища Славське.

4. Міні-готель “Шале Монблан”, Яремче

Адреса: вул. Федьковича, 15/1

РњС–РЅС–-готель “Шале Монблан”, Яремче

Міні-готель "Шале Монблан" розташований у центральній частині Яремче. Номерний фонд готелю складається з п’яти елегантних комфортабельних номерів, з яких відкривається захоплюючий вид на гори. Всі номери зручно мебльовані, обладнані новими санвузлами та супутниковим телебаченням. На території садиби "Шале Монблан" є басейн, користування яким входить у вартість проживання. Також до послуг гостей безкоштовний паркінг, безпровідний інтернет, сауна. Туристи мають можливість смачно поїсти в затишному ресторані готелю.
Відстань до підйомників у Яремче - 2 км.

5. Приватна садиба “Шале Горган” (Chalet Gorgan), Микуличин

Адреса: вул. 1 Травня, 23б

Приватна садиба Шале Горган (Chalet Gorgan), Микуличин

Приватна садиба «Шале Горган» - двоповерховий комфортабельний котедж на 8 місць, що знаходиться в центрі села Микуличин. З садиби відкриваються прекрасні краєвиди Карпатських гір та річок. На 1-му поверсі котеджу розташована кухня, обладнана усім необхідним для приготування їжі: плитою, витяжкою, холодильником, мікрохвильовкою, чайником на набором посуду. Також на першому поверсі знаходиться простора вітальня з каміном і телевізором. На 2-му поверсі розташовані чотири 2-місні номери. Кожен обладнаний двоспальним ліжком, шафою, телевізором, санвузлом (душ, умивальник, туалет).
Послуги, що надаються готелем:
- безкоштовний доступ до мережі Wi-Fi;
- сад з рідкісними рослинами;
- зона відпочинку із затишною дерев'яною альтанкою з барбекю, де можна провести час навіть в холодну пору року;
- сауна з басейном.
Шале знаходиться за 20 км від ГК «Буковель» і за 13 км від м. Яремче.

6. Шале “Вечорниці”, Буковель, с. Поляниця

Адреса: ур. Подина, 62б

Шале “Вечорниці”, Буковель, СЃ. Поляниця

Двоповерховий котедж “Вечорниці” знаходиться в селі Поляниця. До послуг гостей тут пропонується 5 номерів, у яких одночасно можуть розміститися 12 осіб. На першому поверсі розташована простора вітальня з каміном, телевізором і музичним центром Звідси є вихід на відкриту терасу. 2 двомісні номери розташовані на першому поверсі, ще один двомісний номер з окремим входом - на цокольному. На другому поверсі - кухня, двомісний номер і двокімнатні апартаменти. Є можливість користуватися холодильником, електрочайником.
Послуги, що надаються готелем:
- безкоштовний доступ до мережі Wi-Fi;
- користування російською лазнею;
- дитячий майданчик;
- лижна кімната;
- альтанка з мангалом.

Готель розташований на відстані 2 км від підйомників ТК "Буковель".

7. Туристичний комплекс GolynSki, Микуличин

Адреса: вул. Паленіна, 69

Туристичний комплекс GolynSki, Микуличин

Туристичний комплекс "GolynSki" розташоване недалеко від центральної частини Микуличина. Шале оформлені у сучасному стилі з використанням дерева. Тут є дві спальні з окремими ванними кімнатами (з ванною, феном і туалетним приладдям). У кожному номері є телевізор з пласким екраном та вітальня з дерев'яними меблями. Також в туристичному комплексі "GolynSki" є великий розкладний диван, обідній стіл, буфет з посудом і міні-кухня з холодильником. Для зберігання цінних речей є вбудований сейф. За необхідності можна замовити сніданок, обід і вечерю в кафе, яке розташоване на території комплексу.
Послуги, що надаються готелем:
- безкоштовний Wi-Fi на всій території комплексу;
- можливість відпочинку з мангалом в альтанках або на терасі;
- прокат велосипедів;
- спортивні розваги (настільний теніс, бадмінтон);
- організація екскурсійних турів та гірських подорожей.

Територія комплексу знаходиться під охороною та обладнана камерами спостереження. Відстань до ГК "Буковель" - 20 км, до найближчого продуктового магазину - 1 км, до Івано-Франківська - 80 км.

 

Маєте бажання зняти для відпочинку номер у одному з цих прекрасних готелів, але не знаєте, як це зробити? Звертайтеся, і наші фахівці прийдуть вам на допомогу!

Вам може сподобатися:
Санаторії Трускавця - для здоров'я і відпочинку всієї родини
Отдых в Буковеле осенью: 6 очевидных достоинств
 

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
09.09.2016
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: ТОП-7 українських готелів-шале: комфорт та єднання з природою
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(0 балів з 5, всього оцінок 0 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)