Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Скажіть “Ні!” осінній нудьзі: 5 ідей для подорожі у жовтні

Скажіть “Ні!” осінній нудьзі: 5 ідей для подорожі у жовтні

Знаєте, чим варто рятуватися від осінньої депресії? Звичайно ж подорожами. Що може бути кращим, аніж прогулянка чудовими вуличками невідомої вам раніше країни. А восени враження від поїздок настільки яскраві, що ти починаєш сумніватися, чи дійсно вдома краще;) Лише для вас — 5 ідей для відпочинку за кордоном у жовтні. Насолоджуйтесь!

5 ідей для подорожі у жовтні

Екзотичний Китай

Екзотичний Китай

Піднебесна Імперія буде рада всім: любителям стародавньої культури Китаю, східних ласощів і шанувальникам екскурсійних маршрутів. У північній частині країни є безліч пам'яток, обов'язкових до огляду. А якщо ви поїдете на острів Хайнань у жовтні — отримаєте чудову можливість відпочити на узбережжі теплого Південно-Китайського моря. А фанати шопінгу будуть у захваті, адже саме в Китаї вони зможуть придбати за низькими цінами електроніку, товари для дому та одяг.

Готелі Саньї

Вартість житла в Саньї - від 640 грн за двомісний номер.

Високогірна Австрія

Високогірна Австрія

Усі ті, хто не може дочекатися початку лижного сезону, можуть збирати валізи і вирушати до Австрії. У жовтні тут вже відкриваються перші гірськолижні траси на льодовику Штубай. Ще два альпійських курорту можуть забезпечити вам відмінні умови для катання — це гірськолижний центр Капрун і траси льодовика Хінтертукс. До кінця жовтня і на початку листопада кількість облаштованих для катання трас поступово збільшується разом зі збільшенням снігового покриву.

Готелі Тіролі

Вартість житла в Тіролі — від 1780 грн за двомісний номер.

Атмосферна Італія

Атмосферна Італія

Приємною і комфортною жовтневою погодою мандрівників порадує Італія. Хоч морський сезон підходить до завершення, в містах країни безліч туристів, які оглядають культурні пам'ятки. Перлини Італії — Рим, Венеція, Флоренція і Мілан — о будь-якій порі року переповнені туристами.

Тому, якщо ви хочете провести час з користю далеко від центральних міст Італії — рушайте до Перуджі. У цьому кондитерському центрі, на батьківщині Італійського шоколаду, у другій половині жовтня проводиться фестиваль "Єврошоколад". Тут на вас чекає розважальна програма з концертами та конкурсами. Бажаючим втекти геть від галасливої ??юрби можна порадити подорож по невеликих містечках північної та південної Італії.

Готелі Перуджі

Вартість житла в Перуджі — від 1300 грн за двомісний номер.

Спекотний Таїланд

Спекотний Таїланд

Якщо ви любите теплий і вологий тропічний клімат — ласкаво просимо до Таїланду! У жовтні погоду тут не відрізнити від літньої погоди наших широт. Температура повітря вдень піднімається до + 30°C, + 32°C, а вночі не опускається нижче + 20°C. Іноді тут дощить, але короткочасні зливи йдуть рідко, тому відпочинку не зіпсують. Тим більше, якщо ви будете лише купатися в теплій воді, температура якої + 27°C.

Ще один плюс жовтневого відпочинку в Таїланді — не дуже велика кількість туристів на пляжах. Хочете самоти і можливості мирно насолоджуватися красою природи — отримайте це!

Готелі Бангкока

Вартість житла в Бангкоку — від 430 грн за двомісний номер.

Барвиста Угорщина

Барвиста Угорщина

Осіння Угорщина — це рай для втіхи зорових і смакових рецепторів. Тут ви зможете не тільки прогулятися по невеликих вуличках і оглянути визначні пам'ятки, здійснити вечірню прогулянку по Дунаю, побродити по печерах і скупатися в термальних джерелах.

Не забудьте спробувати угорської кухні і смачного токайського вина. Столиця Угорщини буде рада туристам з дітьми. Малюки будуть в захваті від міського зоопарку і Музею транспорту.

Готелі Будапешта

Вартість житла в Будапешті — від 330 грн за двомісний номер.

 

Уже були в одній з цих чудових країн? Діліться враженнями і планами на майбутні поїздки!

Вам може сподобатися:
Що комусь можна, те простому туристу зась: 12 місць, відвідати які вам не світить
По дороге в сказку: самые красивые старинные замки Европы

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
23.09.2016
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: Скажіть “Ні!” осінній нудьзі: 5 ідей для подорожі у жовтні
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(0 балів з 5, всього оцінок 0 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)