Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->

Свіжі новини туризму в Україні

Шановні клієнти та гості сайту!

10 листопада 2023

Компанія Hotels24.ua не пропонує будь яких способів заробтку, пов’язаних з фіктивним бронюванням готелів, залишенням відгуків чи будь яких інших подібних дій.

Курортна нерухомість за кордоном: відпочинок, пенсія та пасивний дохід

14 липня 2023

Вілла з видом на море для мільйонів жителів далеких від узбережжя жителів Європи та Північної Америки стала реальністю.

Робота в Hotels24.ua

27 червня 2023

Запрошуємо позитивних, енергійних та цілеспрямованих людей у нашу команду!

Командировка в Киев: где остановиться?

1 червня 2023

Отправляясь в командировку, важно позаботиться о выборе места временного проживания. Если вы планируете провести ночь или несколько суток в чужом городе, заранее забронируйте отель! Hotels24.ua предлагает краткий обзор наиболее востребованных гостиниц и хостелов в Киеве, в которых можно разместиться на время делового визита.

Gagarinn Hotel: Готель з міжнародними стандартами в серці Одеси

19 травня 2023

Якщо ви шукаєте готель в Одесі, який забезпечить вам чудовий сервіс, ресторан з широким різноманіттям страв та якісний відпочинок — Gagarinn Hotel стане найкращим вибором. Зручна локація у престижному районі Одеси — Аркадії та широкий спектр послуг роблять готель бажаною оазою для гостей міста.

PUMA: лучшие рюкзаки для активного образа жизни

28 квітня 2023

Путешествия с рюкзаком - это отличный способ познакомиться с новыми местами и людьми, ощутить свободу и независимость. Когда вы путешествуете с рюкзаком, вы можете выбирать маршруты, приспосабливать свой график и останавливаться там, где вам хочется. Однако, чтобы сделать путешествие с рюкзаком приятным и безопасным, необходимо тщательно планировать маршрут, упаковывать рюкзак правильно и следить за своими вещами во время поездки. Также необходимо подобрать подходящий рюкзак, в котором поместится все необходимое для комфортного путешествия и при этом вам будет удобно его носить во время долгих прогулок.

Актуально про туристичний збір: хто та коли повинен сплачувати?

30 березня 2023

Відповідно до п. 168.1 Податкового кодексу України від 02.12.2010 р. №2755-VI (далі – ПКУ) туристичний збір – це місцевий збір, кошти від якого зараховуються до місцевого бюджету.

Путешествия в военное время: правила и советы

22 лютого 2023

Война в стране наложила свой тяжелый отпечаток на каждого украинца. Когда вокруг нас творится настоящее беззаконие, достаточно сложно думать о чем-то другом, но это ошибочное поведение. Нужно продолжать жить дальше и восстанавливать свое эмоциональное состояние, чтобы были силы работать, поднимать экономику, а следовательно, и помогать армии. Лучше всего отвлечься от тяжелых мыслей помогает смена обстановки и небольшие путешествия. Но, к сожалению, военное время вносит свои коррективы, и подготовиться к поездке нужно, учитывая их.

Можливості трансферу з аеропорту “Лондон Гатвік”

13 лютого 2023

Плануєте подорож до столиці Великобританії? Сьогодні пропонуємо вам дізнатись, як дістатись до міста з одного з найбільших аеропортів Лондона - “Лондон Гатвік”.

5 крутих ідей куди поїхати на 8 березня в Україні

3 лютого 2023

8-го березня українці відзначатимуть Міжнародний жіночий день. Чоловіки поздоровлятимуть своїх коханих дівчат, дружин, дочок, матерів, бабусь та колег жіночої статі з цим чудовим святом весни. Але завжди хочеться провести жіночий день небанально, по-особливому, так, щоб він надовго закарбувався в пам'яті! Сьогодні Hotels24 вирішив Вам підкинути 5 крутих ідей, як неперевершено провести вихідні на 8 березня.

Що подивитись у Львові: 5 небанальних ідей

1 лютого 2023

Львів – неймовірно гарне, старовинне місто, що вабить мандрівників не лише з усіх куточків нашої держави, а й країн ближнього зарубіжжя. Тут є на що подивитися туристу – затишні, вузькі, вимощені бруківкою вулички, унікальні пам'ятки архітектури, загадкові місця та оригінальні локації. Hotels24 вирішив сьогодні підкинути любителям мандрівок 5 небанальних ідей на що саме подивитися у Львові.

Термальні басейни України: топ-8 популярних джерел

10 січня 2023

Україна славиться не тільки швидкими річками, кришталево чистими озерами, приголомшливо красивими ставками, водоймами і водоспадами, але і цілющими, термальними джерелами. Підземним, гарячим водам, які мають температуру від +20 градусів за Цельсієм і вище, притаманні унікальні, лікувальні властивості. Термальні джерела роблять позитивний вплив на людський організм в цілому, допомагають впоратися з недугами і підвищити імунітет. Про них і розповість читачам Hotels24.ua.

10 вражаючих замків України, про які ви навіть не чули

7 січня 2023

На просторах України заховані унікальні, цінні архітектурні скарби – замки, які в минулому належали коронованим особам та знатним вельможам. Багато з них добре збереглися і стали відомими туристичними об'єктами. Деякі вцілили частково і тільки починають свій шлях з невідомості. Але всі вони, без виключення, мають цікаву історію, і з кожним із них пов'язана дивовижна легенда. Сьогодні Hotels24 розкаже читачам про 10 вражаючих, але маловідомих замків нашої країни.

ТОП-15 найкрасивіших міст України: незабутня подорож по найкращим місцям країни

2 січня 2023

Дуже часто, в пошуках яскравих емоцій і незабутніх вражень, ми замислюємося над тим, де відпочити за кордоном, але при цьому забуваємо про «скарби» власної країни, які за деякими показниками нічим не поступаються іноземним, а іноді навіть перевершують їх! Україна - держава з дивовижними місцями, мальовничими пейзажами, чудовими об'єктами архітектури і старовинними, історичними пам'ятками. Кожне українське місто прекрасне і унікальне по-своєму. Навіщо шукати щось незвичайне, якщо воно знаходиться в безпосередній близькості від нас? Hotels24.ua пропонує вам здійснити захопливу екскурсію до п'ятнадцяти найкрасивіших міст України!

5 чудес Закарпаття, про які ви не знали

2 січня 2023

В Карпатах є безліч цікавих місць, які не дуже популярні, але є унікальними. Сьогодні hotels24.ua пропонує вам добірку 5 чудес Закарпаття, про які ви не знали.

Сторінки «Попередня Наступна »
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 295