Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Календар бюджетного відпочинку за кордоном: куди і коли поїхати, щоб зекономити

Календар бюджетного відпочинку за кордоном: куди і коли поїхати, щоб зекономити

Напевно, не знайдеться жодної людини в Україні, яка не любить подорожувати. Планувати мандрівку за кордон можна в будь-яку пору року. Численні курорти світу завжди раді туристам! Hotels24.ua підготував для читачів календар бюджетного відпочинку. Ознайомившись з ним, Ви дізнаєтесь, куди і в який час поїхати, щоб зекономити.

Календар бюджетного відпочинку: куди і коли поїхати, щоб зекономити

У січні — до Словаччини

Словаччина

Фото взяте з сайту: www.busol.karpat.org

Словаччина — європейська країна з континентальним кліматом та чотирма, чітко вираженими, порами року. В залежності від сезону, Словаччина пропонує туристам екскурсійний або гірськолижний відпочинок. Тут також можна оздоровитися, відвідавши термальні джерела. Високий сезон в Словаччині припадає на травень— вересень.

На початку весни та наприкінці осені в країні спостерігаються погані погодні умови. Краще їхати до Словаччини в січні, в самий розпал гірськолижного сезону. Ціни тут, порівняно з іншими гірськолижними курортами невисокі, температура повітря в горах дуже рідко досягає -10 градусів по Цельсію, а на рівниній частині становить -1 -4 градуси по Цельсію.

Туристів приймають готелі Братіслави

У лютому — до Йорданії

Йорданія

Фото взяте з сайту: hizb.org.ua

В Йорданії багато пустель, панує субтропічний, середземноморський, різко континентальний клімат. Літо тут дуже жарке та сухе, а зима м'яка та прохолодна. Тож перед тим, як планувати подорож до Йорданії, слід подумати, що для Вас краще — засмагати під спекотним сонцем на пляжах Червоного моря або відпочивати з комфортом в інші місяці.

Якщо вирушити в Йорданію в період з листопада по лютий, можна зекономити кошти. В лютому в країні тепло (середній температурний показник сягає від +15 до +22 градусів по Цельсію), не так багато туристів, приїжджим пропонують знижки. Лютий — ідеальний місяць для екскурсій. Деякі туристи навіть купаються взимку в Червоному морі. Температура води в Мертвому морі в лютому становить +23 градуси по Цельсію.

Туристів приймають готелі Амману

У березні — до Італії

Італія

Фото взяте з сайту: www.latorrettabandb.com

Пляжний сезон в Італії розпочинається в червні й триває до середини вересня. Найкомфортніше тут відпочивати на початку вересня, коли погода тепла, але не жарка і немає дощів. «Оксамитовий сезон» в країні стартує наприкінці вересня і закінчується на початку жовтня. Туристи, яких в Італії цікавить не пляжний, а ексурсійний відпочинок, обирають березень. І хоча погода в даній країні на початку весни непередбачувана, мандрівників ваблять невисокі ціни та відсутність великого скупчення людей.

Туристів приймають готелі Риму

У квітні — до Тунісу

Туніс

Фото взяте з сайту: pagtour.info

Туніс приймає туристів протягом усього року. Сюди приїжджають гості не лише, щоб насолодитися пляжним відпочинком, а й пройти процедури таласотерапії. Взимку Середземне море холодне та непридатне для купання.

Якщо метою поїздки є огляд визначних пам'яток, краще обирати квітень. Весною немає виснажливої спеки, можна поїхати в пустелю Сахару. В цей час в Тунісі, порівняно з «високим сезоном», недорого. В розпал літнього сезону ціни на відпочинок в країні зростають у рази.

Туристів приймають готелі Тунісу

У травні — до Іспанії

Іспанія

Фото взяте з сайту: www.kartinki24.ru

Сезон пляжного відпочинку в Іспанії припадає на період — з травня по жовтень. Купальний сезон на півночі держави розпочинається в червні. Піковими місяцями являються липень та серпень. В цей час температура повітря найспекотніша, ціни на товари, послуги зависокі.

В липні та серпні спостерігається величезний наплив туристів з усіх куточків світу. Отже, якщо Ви бажаєте відмінно відпочити та ще й зекономити, вирушайте до сонячної Іспанії не в самий розпал туристичного сезону, а в травні.

Туристів приймають готелі Мадриду

У червні — до Марокко

Марокко

Фото взяте з сайту: www.bavaria-tour.com.ua

Час відпочинку в Марокко обирають, виходячи з тих чи інших вимог до поїздки. Марокко приваблює туристів не лише в пляжний сезон. Країна також вабить мандрівників багатою історико-архітектурною спадщиною, численними екскурсіями, гірськолижними курортами та чудовою, екзотичною кухнею.

В період з травня по жовтень в Марокко краще відпочивати на океанському узбережжі. В цей час в країні «стоїть» виснажлива спека. Взимку в Марокко можна покататися на лижах в горах Атлас, оглянути визначні пам'ятки.

«Високий сезон» в Марокко припадає на квітень— жовтень, коли води Атлантичного океану добре прогріваються і можливо купатися. В даний період в Марокко спостерігається великий наплив туристів. Багато людей приїжджають в Марокко також на новорічні та різдвяні свята. «Низький сезон» триває з листопада по березень.

Отже, якщо ви плануєте позасмагати на пляжах Марокко, поплавати в Атлантичному океані, вирушайте до теплої країни в червні.

Туристів приймають готелі Рабата

У липні — до Фінляндії

Фінляндія

Фото взяте з сайту: www.votpusk.ru

«Високий» туристичний сезон в Фінляндії триває з липня до початку серпня, а також припадає на різдвяні свята, коли тисячі туристів приїжджають в країну, щоб зустріти Новий Рік та Різдво на батьківщині Санта-Клауса. В липні та серпні в Фінляндії найтепліше. «Низький сезон» в Фінляндії — це листопад, березень та квітень. Отже, щоб чудово провести час в північній країні, краще планувати подорож на липень.

Туристів приймають готелі Гельсінкі

У серпні — до Малайзії

Малайзія

Фото взяте з сайту: www.tpg.ua

Найкраще відпочивати в Малайзії влітку. Після короткочасних опадів весною, країна вражає буйством рослинності. Тут проходить парад квітів. В липні в Малайзії немає вітрів та дощів, температура повітря прогрівається до відмітки + 31 градус по Цельсію. В серпні тури до Малайзії продаються за зниженими цінами. Якщо Ви бажаєте зекономити, вирушайте до Малайзії наприкінці літа.

Туристів приймають готелі Куала-Лумпур

У вересні — до Греції

Греція

Фото взяте з сайту: dzadziki.com

Серед українців, найбільшим попитом в «оксамитовий» сезон користується Греція. На початку осені тут комфортно відпочивати. В вересні ціни на грецьких курортах дещо нижчі, ніж влітку — в розпал самого сезону. В даний період часу море в Греції ще тепле, тепература повітря тримається на відмітці + 30 градусів по Цельсію.

Туристів приймають готелі Афін

У жовтні — до Кіпру

Кіпр

Фото взяте з сайту: ofir-tours.com.ua

На Кіпрі туристи полюбляють відпочивати в травні та вересні. Клімат в країні субтропічний, літо — спекотне. «Оксамитовий сезон» тут розпочинається в вересні, а фінішує на початку листопада. В даний період часу на Кіпрі сонячно та тепло, можна купатися в Середземному морі. Якщо Ви бажаєте зекономити, скористатися знижками, поїжджайте до Кіпру в середині «оксамитового сезону» — в жовтні.

Туристів приймають готелі Нікосії

У листопаді — до Домінікани

Домінікана

Фото взяте з сайту: mandarin-tours.com.ua

«Високий сезон» в Домініканській республіці припадає на період — з листопада по квітень. В листопаді температура повітря тримається на відмітці + 27 градусів, а температура води + 26 градусів по Цельсію. З травня по жовтень в Домінікані дуже часто ллють дощі, бувають тайфуни, а температура повітря зависока — становить +31 градус по Цельсію. Щоб з комфортом та недорого відпочити в екзотичній країні, краще планувати поїздку в листопаді.

Туристів приймають готелі Санто-Домінго

У грудні — до ОАЕ

Об’єднані Арабські Емірати

Фото взяте з сайту: vojag-sambir.com

Початок туристичного сезону в Об’єднаних Арабських Еміратах припадає на вересень та жовтень. В даний період часу в країні ціни ще невисокі, ближче до Нового року вони зростають. Щоб зекономити, краще їхати або восени або на початку першого зимового місяця.

Туристів приймають готелі Абу-Дабі

Який напрямок для відпочинку обрати і коли вирушити у подорож — вирішувати Вам! Сподіваємося, наша стаття допоможе Вам заощадити кошти та відмінно провести відпустку. Плануючи поїздку, приділіть особливу увагу вибору готелю!

Читайте ще:

 

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
04.04.2018
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: Календар бюджетного відпочинку за кордоном: куди і коли поїхати, щоб зекономити
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(2.5 бали з 5, всього оцінок 3 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)