Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
7 готелів Буковелю з найкращими відгуками

7 готелів Буковелю з найкращими відгуками

Для того, щоб відпочинок в Карпатах був максимально комфортним, потрібно обрати хороше житло з відмінними умовами проживання. Сьогодні Буковель пропонує відпочивальникам безліч варіантів – приватні садиби й готелі, котеджі та вілли, шале і гостинні двори, готельно-ресторанні комплекси й гостьові будиночки, а також міні-готелі, апарт-готелі, бутік-готелі й парк-готелі. Як тут не розгубитися? Для того, щоб Ви могли зробити правильний вибір, Hotels24.ua підібрав достойні готелі, проаналізувавши відгуки туристів і ознайомившись, з поставленими ними, оцінками. Представляємо Вашій увазі 7 найкращих пропозицій.

7 готелів Буковелю з найкращими відгуками

1. Готель «Перлина Карпат»

Готель «Перлина Карпат»

В селі Поляниця, на відстані двохсот метрів від траси, розташований готель «Перлина Карпат», який особливо подобається туристам. Від нього, до гірськолижного курорту «Буковель», на автомобілі добиратися всього десять хвилин.

В триповерховому корпусі нараховується чотирнадцять номерів – двомісний, тримісний «комфорт», двомісний і тримісний «напівлюкс», двомісний і чотиримісний «стандарт», однокімнатний і двокімнатний «люкс». Найдешевший номер в готелі коштує від 800 гривень за одну ніч.

Готель «Перлина Карпат»

З просторих балконів кімнат відкривається неймовірно гарний краєвид на гори Карпати. Номери укомплектовані зручними меблями, санвузлами. В кожному з них передбачений телевізор.

Постояльці зможуть безкоштовно користуватися Wi-Fi, харчуватися в ресторані, відпочивати в альтанках, оформлених в етно-стилі, відвідувати фінську сауну й басейн. Залишити власний автомобіль можливо на стоянці.

В готелі постояльцям пропонують скористатися послугами пральні, взяти напрокат лижне спорядження й гірський велосипед. Від готелю до центру Буковелю відстань становить шість кілометрів, а до головного підйомника туристичного комплексу 1R – п’ять кілометрів.

Адреса: Буковель, село Поляниця, ділянка Прохідна, 1 (готель знаходиться при в'їзді в селище)

2. Готель «Стара Правда»

Готель «Стара Правда»

Гарні відгуки від туристів отримав готель «Стара Правда». Від готельного комплексу до гірськолижного курорту «Буковель» на машині їхати всього десять хвилин. В 2016-ому році «Стара Правда» був визнаний, за версією International Hospitality Awards, найкращим в Україні готелем, зведеним в етно-стилі.

Два дерев’яні котеджі (великий і маленький) нараховують дев’ять затишних номерів. Їх оформлення демонструє багатовікову історію української нації. В дизайні кімнат гармонічно поєднуються етнічні мотиви з елементами модерну.

Меблі в номерах виготовлені вручну з натуральної деревини. Кімнати укомплектовані LCD телевізорами, двоспальними ліжками. Оренда котеджу коштує від 4500 гривень за одну ніч. В вартість проживання входить сніданок і користування Wi-Fi.

Готель «Стара Правда»

В великому будинку розміщено шість двомісних номерів, а в маленькому знаходяться чотири двомісних номера, зал з каміном, три санвузли, два балкони і одна тераса.

Туристам пропонують:

  • попаритися в російській лазні з басейном;
  • скуштувати ситні страви карпатської, східноєвропейської кухні в ресторані;
  • скористатися безкоштовною автомобільною парковкою;
  • замовити послуги по догляду за дитиною.
  • приготувати смачний шашлик на мангалі.

Господарі також організовують трансфер в аеропорт або з аеропорту.

Адреса: Буковель, село Поляниця, урочище Подина, будинок 62а

3. Готель «Мілена» (Villa Milena)


 Готель «Мілена» (Villa Milena) 


Гарні умови проживання і якісний сервіс пропонує туристам тризіковий готель «Мілена» (Villa Milena), розташований в самому «серці» селища Поляниця, на відстані двох з половиною кілометрів від гірськолижного курорту «Буковель».

Туристам пропонують заселитися в затишні котеджі, побудовані з деревини. Номерний фонд нараховує двадцять кімнат. В готелі є конференц-зал. Номери вілли оснащені всіма зручностями, без яких неможливе комфортне проживання. Вартість оренди котеджу з безкоштовним доступом до Wi-Fi становить 2999 гривень за ніч.

 Готель «Мілена» (Villa Milena)

Холодна і гаряча вода в котеджі є постійно, навіть вночі. В готелі проведено автономне опалення. Гості вілли зможуть відвідувати кафе, в якому передбачено тридцять місць. Тут готують смачні страви української, європейської кухні.

В підвальному приміщенні готелю облаштовано білярдну. Туристи можуть пограти також в настільний теніс. Постояльцям пропонують скористатися послугами пральні, попаритися в сауні, обладнаною контрастним басейном і кімнатою для масажу, взяти напрокат гірськолижне спорядження. Для сушіння спортивного інвентаря відведено спеціальне місце.

Приготувати сочний шашлик можливо на мангалі. На території вілли є альтанка, паркінг для авто. В готелі можна замовити трансфер та екскурсію, організувати похід у гори.

Від вілли до селища міського типу Ворохти слід подолати шістнадцять кілометрів, а до міста Яремче – тридцять п’ять кілометрів. Яблуниця від «Мілени» віддалена на відстані дев’яти кілометрів.

Адреса: Буковель, село Поляниця, вулиця Карпатська, будинок 73в

4. Готель Home Hotel


Готель Home Hotel 


Готель Home Hotel отримав високі оцінки від постояльців, завдяки високому рівню комфорту, якісному сервісу й зручному розташуванню. Він знаходиться в самому «серці» туристичного комплексу «Буковель», на відстані шістсот метрів від підйомників під №№7, 2 і 2R.

Всього в готелі нараховується тридцять сім номерів категорій «стандарт» і «комфорт», «напівлюкс» і «люкс», «мансард» і «сімейний делюкс», а також «напівлюкс мансард» з безкоштовним доступом до Wi-Fi. З вікон кімнат можна побачити величні, вкриті лісами, гори Карпати.

Готель Home Hotel

В кожному номері є LCD-телевізор, телефон, міні-бар і холодильник, сейф та електричний чайник. В санвузлі знаходиться фен і необхідне косметичне приладдя. Кімнати щодня прибираються, один раз в три дні здійснюється заміна рушників і постільної білизни.

В готелі можна замовити гриль-меню, яке доставлять безпосередньо в номер. На відстані п'ятдесяти метрів від садиби працює ресторан «Козачок», в якому представлена гуцульська кухня.

Гості, при необхідності, можуть замовити трансфер в аеропорт (туди або звідти). Для автомобілів на території готелю облаштовано парковку.

Адреса: Буковель, селище Поляниця, ділянка Вишні, будинок 209

5. Бутік-готель «Викрутаси»

Бутік-готель «Викрутаси»
 

Туристам дуже сподобався бутік-готель «Викрутаси»! Про це свідчать їх позитивні відгуки. Він знаходиться на вершині гори. Від гірськолижного курорту «Буковель» готель відокремлює два кілометри.

В двох котеджах може одночасно проживати до сорока осіб. В готелі нараховується п'ятнадцять номерів, є конференц-зал. Гостям пропонують обрати двомісний номер без балкону або двомісний «люкс» з балконом, однокімнатний «люкс» або двокімнатний «люкс». Найдешевший, двомісний номер в готелі коштує від 550 гривень за ніч. В ціну проживання включено сніданок.

Бутік-готель «Викрутаси»

Постояльці зможуть користуватися інтернетом, при необхідності, замовити послуги пральні.

Адреса: Буковель, селище Поляниця, урочище Подина

6. Готель «Червона Рута»


Готель «Червона Рута» 

Сучасний, чотириповерховий готель «Червона Рута» розташований в центральній частині гірськолижного курорту «Буковель». Його номерний фонд становить тридцять дві кімнати категорій «економ стандарт», «напівлюкс» і «люкс», які характеризуються вишуканим, виконаним в класичному стилі, дизайном.

Номери укомплектовані зручними меблями, телевізорами із супутниковими каналами, індивідуальними санвузлами. Найдешевший номер зі сніданком коштує від 900 гривень за одну ніч.

Готель «Червона Рута»

Постояльці зможуть харчуватися в кафе, користуватися безкоштовним інтернетом, відвідувати лазню, а при необхідності, замовити трансфер в аеропорт чи з аеропорту. Автомобіль можливо залишити на парковці.

Для гостей організовуються катання на велосипедах і квадроциклах, гра в пейнтбол, різноманітні екскурсії й походи в гори.

Від готелю до Івано-Франківська відстань становить сто десять кілометрів, а до Львова – двісті сорок п’ять кілометрів. Щоб дістатися найближчого підйомника під №7, слід подолати п’ятсот п’ятдесят метрів.

Адреса: Буковель, село Поляниця, урочище Вишня, будинок170/1а

7. Готель «Бельведер»

Готель «Бельведер»

Готель «Бельведер» своїм зовнішнім виглядом нагадує справжній замок епохи середньовіччя, який красується на скелі поблизу річки Прут, в мальовничому селищі Поляниця, на відстані трьох кілометрів від центру курорту «Буковель».

В готелі нараховується сім кімнат з кухонним куточком. Туристи можуть обрати наступні номери з безкоштовним Wi Fi — двомісний «економ», одномісний «покращений», «двоспальний», прості «апартаменти», «апартаменти-студіо» з терасою або ванною. Найдешевший номер обійдеться туристу в сумі від 200 гривень за одну ніч.

Готель «Бельведер»

На території готелю є автостоянка, альтанка, ігровий майданчик для малечі, мангал й тандир. Гості можуть скористатися послугами пральні. Від готелю до підйомника 1 R відстань становить дві тисячі чотириста метрів.

Адреса: Буковель, село Поляниця, вулиця Карпатська, будинок 121а

Оберіть готель, який Вам сподобався найбільше й вирушайте до чудового Буковелю! Відпочинок в українських Карпатах подарує нові, казкові враження й приємні, незабутні моменти!

Читайте ще:

 

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
07.11.2017
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: 7 готелів Буковелю з найкращими відгуками
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(2 бали з 5, всього оцінок 1 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)