Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Де відпочити в Карпатах влітку: ТОП-10 перевірених готелів

Де відпочити в Карпатах влітку: ТОП-10 перевірених готелів

З настанням літа вже варто задуматися, де провести довгоочікувану відпустку. Чудово відпочити можна в українських Карпатах, в оточенні величних гір і мальовничої природи. Hotels24.ua пропонує вам ознайомитися з десятьма перевіреними готелями Карпат, які отримали найвищі оцінки від туристів.

Де відпочити в Карпатах влітку: ТОП-10 перевірених готелів

Де відпочити в Карпатах влітку: добірка кращих готелів

Міні-готель Ашер

На березі річки Прут, в мальовничій місцевості, розташований чудовий міні-готель «Ашер». Від центру населеного пункту Татарова його відокремлює всього півтора кілометра. У готелі налічується вісім номерів. Гості можуть зупинитися в номерах наступних категорій – двомісний «комфорт», двомісний «стандарт» двомісний «стандарт», з міні-кухнею, а також вибрати для проживання тримісний номер «комфорт», тримісний «делюкс» з міні-кухнею. У кожному номері є доступ до безкоштовного Wi-Fi. Кімнати укомплектовані зручними меблями, телевізорами, розташовують індивідуальними санвузлами. Гаряча і холодна вода в готелі подається безперебійно, двадцять чотири години на добу. Міні-кухні оснащені холодильниками, електропечами, наборами необхідного посуду. Для автомобілів постояльців відведені паркувальні місця. Можна скористатися сервісом пральні і, при необхідності, замовити трансфер з аеропорту або в аеропорт. На території міні-готелю "Ашер" працює сауна, є басейн. Відстань від готелю до курорту Буковель  становить 10 кілометрів, до Ворохти – 5 кілометрів, а до Драгобрату – 25 кілометрів.

Адреса: Татарів, вулиця Піги, будинок 75

Міні-готель Гуцулочка GVM

Якщо ви запланували відпочинок в Карпатах влітку, зверніть увагу на міні-готель "Гуцулочка GVM", розташований в центральній частині Яремче. Готель включає два двоповерхові котеджі. Гості можуть зупинитися в номерах категорій "Напівлюкс" і двокімнатний "дуплекс", "люкс", орендувати повністю котедж. Номери мебльовані, укомплектовані телевізорами, розташовують індивідуальними ванними кімнатами.

В готелі гаряча і холодна вода подається цілодобово, проведено автономне опалення. Постояльці зможуть відвідувати сауну на дровах. У ній є кімната для відпочинку, душ. Також гостям надається можливість плавати в басейні, грати в настільний теніс. На території міні-готелю обладнані майданчики для ігор у футбол, бадмінтон і волейбол, є альтанка, парковка, розрахована на п'ять машиномісць. Для дітей передбачений ігровий майданчик.

Адреса: Яремче, вулиця Свободи, будинок 235

3. Туристичний комплекс «Маєток Сокільське»

 

Відпочинок в Карпатах літом можна провести поблизу Косова, в сучасному туристичному комплексі «Маєток Сокільське». Комплекс займає площу 21 гектар і включає тридцять вісім номерів, банкетний та конференц-зали. Гості можуть забронювати номери категорій «стандарт» і «напівлюкс», двокімнатний сімейний» і «двокімнатний люкс», «сімейний двокімнатний напівлюкс» і «люкс».

Орендувати VIP котедж або VIP садибу. В вартість проживання в тризірковому готелі включено користування Wi-Fi і сніданки. Постояльцям пропонують SPA-послуги, масаж і пілінг. Гості зможуть відвідувати російську лазню і фінську сауну з басейном, грати в дартс і більярд.

Для дітвори, що приїхала на Відпочинок з батьками, обладнані ігрові майданчик і кімната, є батут. Туристи зможуть відпочивати в альтанках, приємно проводити час в кальянной, користуватися безкоштовною парковкою і сервісом пральні. Харчуватися гості зможуть в колибі. В меню закладу представлені страви традиційної української та європейської кухні.

Адреса: Косів, село Тюдів, вулиця Зелена, будинок 20

4. Приватна садиба «Душа Карпат»

В Вижниці, поблизу лісу та річки, розташована приватна садиба з сауною і басейном «Душа Карпат», в якій можна чудово відпочити влітку. В ній налічується сім мебльованих номерів з телевізорами – двомісні, напівлюкси» і двокімнатні «люкси». На першому поверсі будинку знаходиться кухня, оснащена мікрохвильовою піччю та газовою плитою, електричним чайником і холодильником, набором посуду. Є мийка, їдальня, укомплектована диваном, столом, стільцями, телевізором.

Постояльці зможуть користуватися інтернетом, паркуванням, проводити час в кімнаті відпочинку і альтанці. В готелі є пральна машина, фен, праска. Для гостей можуть організувати екскурсію, риболовлю, похід в ліс.

Адреса: Вижниця, вулиця Височана, будинок 7 

5. Вілла "Річка" 

Якщо хочете провести відпочинок в Карпатах літом недорого з басейном, можна відправитися в Пилипець. Саме там, в оточенні гір, на відстані ста метрів від водної артерії, знаходиться Вілла "Річка". Номери готелю оформлені в заміському стилі, витримані в світлих тонах. Гості можуть зупинитися в двомісному номері з ванною кімнатою, чотиримісному номері, забронювати до сімейну «мансарду», сімейний номер, що складається з двох кімнат, а також котедж «Річка», що нараховує шість спалень.

В кожній кімнаті передбачений доступ до безкоштовного Wi-Fi. Номери укомплектовані плазмовими телевізорами. Ванна кімната, кухня-загальна. Постояльці зможуть користуватися приладдям для барбекю, плавати в басейні відкритого типу, паритися в сауні. На відстані тридцяти кілометрів від вілли» Річка " розташовані водоспад Шипіт і озеро Синевир.

Адреса: Пилипець, село Річка, урочище Лази, будинок 331

 6. Приватна садиба «У Ярослава»

В мальовничій місцевості, на березі водної артерії Прут, на відстані п'ятисот метрів від центру Яремче, знаходиться затишна приватна садиба «У Ярослава», що складається з чотирьох котеджів і налічує п'ятнадцять номерів. В готелі можна забронювати одномісний номер «напівлюкс» і «напівлюкс» з ванною, «люкс» з терасою і сімейний номер з кухнею, а також зупинитися в «люксі» з кухнею або «люксі» з каміном, двокімнатних апартаментах з каміном.

Можливо орендувати цілий котедж. Номери приватної садиби укомплектовані зручними меблями, телевізорами, по яких транслюються супутникові канали, холодильниками. В кожному з них передбачений доступ до безкоштовного Wi-Fi.

Гості зможуть відвідувати баню на дровах, плавати в басейні, готувати шашлик на мангалі, відпочивати в альтанках у дворі, прикрашеному двома декоративними басейнами, фонтаном і штучним водоспадом. Автомобіль туристи зможуть залишити на парковці.

На території приватної садиби обладнана дитячий та спортивний майданчики, відведено місце для гри в настільний теніс. Від готелю до курорту Буковель відстань становить 30 кілометрів.

Адреса: Яремче, вулиця Свободи, будинок 233

7. Приватна садиба «Зачаровані Карпати»

Якщо Ви вирішили провести літню відпустку в горах, зверніть увагу на приватну садибу «Зачаровани Карпати», розташовану поблизу лісу, на відстані двох кілометрів від «серця» Славського.

В двоповерховому будинку налічується п'ять номерів, передбачена загальна кухня. Туристи можуть вибрати для проживання двомісні номери категорій "Економ» і "стандарт", а також зупинитися в двокімнатному номері.

На території готелю знаходиться альтанка, обладнана каміном-барбекю. Гості зможуть користуватися безкоштовним Wi - Fi і автостоянкою, відвідувати сауну, замовити повноцінне харчування, трансфер. Від готелю до залізничного вокзалу відрізок колії становить 2 кілометри.

Адреса: Славське, вулиця Січових Стрільців, будинок 11а

8.Приватна садиба «Садиба предків»

Якщо ви запланували влітку поїздку в українські Карпати, Забронюйте номер у приватній садибі "Садиба предків", розташованій в Буковелі. Всього в готелі налічується шість номерів категорій «стандарт», «напівлюкс», «люкс». У деяких номерах передбачені балкони, безкоштовний доступ до Wi-Fi. Гості також можуть орендувати шале, скористатися тапочками і феном.

Номери укомплектовані двоспальними ліжками, диванами, розташовують індивідуальними санвузлами з душем і туалетним приладдям. В кожному номері є холодильник, телевізор і електричний чайник. На території готелю працює колиба, обладнана автопарковка. Постояльці зможуть приємно проводити час в альтанці, готувати шашлик на мангалі.

Для дітей облаштовано ігровий майданчик з батутом. При необхідності, можливо замовити трансфер. Від приватної садиби "Садиба предків" до Яремче відстань становить 94 кілометри.

Адреса: Буковель, село Поляниця, урочище Вишня, будинок 257

9.Приватна садиба «Ванда»

 

В селі Орявчик знаходиться дерев'яний триповерховий котедж  — «Ванда». В ньому налічується чотири номери, вітальня з каміном, їдальня та ванні кімнати.  Протягом доби, безперебійно, в готелі подається холодна і гаряча вода.

Для гостей облаштовано терасу з мангалом, а для автомобілів - паркувальні місця. До послуг проживаючих представлена обладнана кухня, де можливо самостійно готувати. Неподалік розташований продуктовий магазин. Постояльці можуть відпочивати в сауні, замовляти екскурсії, поселитися з домашнім улюбленцем.

Адреса: Орявчик-Звенів, село Орявчик, вулиця  Перша Ростока, 30

10.Приватна садиба «Райський куточок»

В селищі Верховина, поблизу лісу, розташована приватна садиба» Райський куточок", яка включає два котеджі, споруджених з деревини. Всього в готелі дванадцять номерів. Туристи можуть забронювати комфортний двомісний номер або орендувати цілий котедж. Інтер'єр садиби витриманий в традиційному, карпатському стилі.

На території готелю обладнана автостоянка, побудована альтанка. Гості зможуть користуватися мангалом, харчуватися в колибі, розташованої поблизу, відвідувати сауну.

Для туристів організовують екскурсії, походи в гори, прогулянки верхи на конях, риболовля. При необхідності, можливо замовити трансфер.

Адреса: Верховина, вулиця Б. Хмельницького, будинок 14

Бронюйте номери в кращих готелях Карпат і насолоджуйтеся чудовим літнім відпочинком в оточенні гір!

Читайте ще:

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
11.06.2019
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: Де відпочити в Карпатах влітку: ТОП-10 перевірених готелів
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(5 балів з 5, всього оцінок 2 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)