Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Де відсвяткувати Новий рік під Києвом?

Де відсвяткувати Новий рік під Києвом?

Новий рік – одне з улюблених календарних свят в Україні, яке з нетерпінням чекають як дорослі, так і діти! Якщо Ви вирішили зустріти Новий рік в колі друзів, з сім’єю або коханою людиною подалі від міської метушні, дана стаття стане Вам у нагоді! Hotels24.ua підготував для читачів добірку найкращих готелів під Києвом, в яких можна відмінно провести зимові свята!

Де відсвяткувати Новий рік під Києвом?

1. Готельно-ресторанний комплекс «Цареград»

Готельно-ресторанний комплекс «Цареград»

Чудовим місцем для святкування Нового року стане тризірковий готельно-ресторанний комплекс «Цареград». В готелі нараховується двадцять сім номерів різних категорій – «стандарт», «покращений». Є навіть «весільний» номер і конференц-зал. Кімнати оформлені в класичному стилі. Гості зможуть користуватися безкоштовним Wi-Fi. Номер «стандарт» в готелі коштує від 1320 гривень за одну ніч.

У вартість проживання включений сніданок. В номерах знаходяться кондиціонери й телевізори зі супутниковими каналами, міні-бари та телефони. Гості зможуть користуватися індивідуальною ванною кімнатою. Автомобіль можливо залишити на парковці готелю. При «Цареграді» працює ресторан з декількома залами, в якому готують страви традиційної, української кухні.

Гості також зможуть відвідувати сауну з басейнами. Від готельно-ресторанного комплексу до залізничного вокзалу відстань становить 24,7 кілометри, а до аеропорту Бориспіль – 60 кілометрів. Від центру Києва до готелю їхати на машині приблизно двадцять хвилин.

Адреса: Київ, селище Мила, вулиця Комарова, будинок 21/23

2. Готельно-ресторанний комплекс «Бабусин Сад»

Готельно-ресторанний комплекс «Бабусин Сад»

Відсвяткувати Новий рік можна в заміському готельно-ресторанному комплексі «Бабусин Сад», розташованому в селищі Мрія під Києвом. В затишному готелі нараховується двадцять дев’ять комфортних номерів, є конференц-зала.

Готельно-ресторанний комплекс займає площу – 33 тис. кв/м. Гості зможуть орендувати номери категорії «стандарт» (одномісний або двомісний), а також забронювати окремий котедж. При готелі працює ресторан. Гості зможуть відвідувати російську лазню, плавати в двадцятиметровому басейні критого типу. В вартість проживання входить сніданок, користування Wi-Fi та автомобільною стоянкою.

Від готелю до Бориспільского аеропорту відстань становить шістдесят сім кілометрів, а до центру Києва – тридцять два кілометри.

Адреса: Київ, 27-й кілометр траси Київ - Житомир (7 кілометрів від КПП), селище Мрія, вулиця Садова, будинок 2

4. Готель «Фортеця Гетьмана»

Готель «Фортеця Гетьмана»

Чотиризірковий готель «Фортеця Гетьмана»  – ідеальне місце для святкування Нового року! Він розташований під Києвом, там, де пролягає траса Київ – Одеса.

Бутік-готель оформлений в ретро-стилі, нараховує двадцять сім номерів с оригінальними назвами:

  • «люкс покої сотника Любомирського» й «напівлюкс покої гетьмана К. Розумовського»;
  • «напівлюкс покої гетьмана Брюховецького» та «напівлюкс покої гетьмана І. Скоропадського»;
  • «напівлюкс покої гетьмана Виговського» й «напівлюкс покої гетьмана Д. Апостола»;
  • «напівлюкс покої гетьмана П. Тетері» та «напівлюкс покої гетьмана П. Сагайдачного»;
  • «напівлюкс покої гетьмана Д. Многогрішного» та «люкс покої короля Владислава IV»;
  • «люкс покої короля Я. Собеського» й «люкс покої гетьмана П. Дорошенка»;
  • «люкс покої хана Гірея» та «люкс покої графині С. Потоцької»;
  • «люкс покої гетьмана М. Потоцького» й «економ покої задунайських козаків»;
  • «економ покої запорізьких козаків» та «апартаменти покої султана Сулеймана»;
  • «апартаменти покої Івана Грозного та апартаменти покої Катерини»;
  • «дворівневі апартаменти покої гетьмана Б. Хмельницького».

Найдешевший з них коштує від 1188 гривень за одну ніч. Номери укомплектовані сучасними, зручними меблями, технікою. В готелі немає перебоїв с постачанням холодної та гарячої води. Вона є постійно, протягом дня та ночі. В кожному номері є доступ до безкоштовного Wi-Fi. У вартість проживання входить сніданок.

Готель має власний ресторан з чотирма банкетними залами, розрахованими на двісті дев’яносто гостей. В «Фортеці Гетьмана» є дитяча кімната, тренажерний зал та конференц-зал. Поруч з будинком функціонує СПА-центр. Автомобіль можна залишити на парковці, що знаходиться під охороною.

Відстань від готелю до залізничного вокзалу становить п'ятнадцять кілометрів, до міжнародного аеропорту Бориспіль – тридцять дев’ять кілометрів, До міжнародного аеропорту Жуляни – вісім кілометрів.

Адреса: Київ, село Гатне, вулиця Інститутська, будинок 103


5. Міні-готель «Затишний дворик»

 Міні-готель «Затишний дворик»

Міні-готель «Затишний дворик» запрошує гостей відсвяткувати Новий рік! Будинок розташований в оточенні лісу, в тихій місцевості, далеко від метушні мегаполісу. В готелі нараховується п'ятнадцять двомісних і тримісних затишних номерів. Передбачено їх обслуговування. Найдешевший номер коштує від 400 гривень за одну ніч.

На території невеличкого готелю працює ресторан, в якому готують страви української, кавказької та європейської кухні. Автомобіль гості зможуть залишити на безкоштовній парковці. Від залізничного вокзалу,  готель «Затишний дворик» знаходиться на відстані чотирнадцяти кілометрів. Відрізок шляху до міжнародного аеропорту «Бориспіль» становить сорок дев’ять кілометрів.

Адреса: Київ, 15-ий кілометр Житомирського шосе

6. Міні-готель «Верховина»


 Міні-готель «Верховина» 

На відстані 13,6 кілометрів від «серця» Києва знаходиться затишний міні-готель «Верховина», в якому створені відмінні умови для святкування Нового року! Гостям пропонують орендувати двомісний номер категорії «економ» з безкоштовним Wi-Fi. Він коштує від 630 гривень за одну ніч.

Всього в готелі знаходиться три номери. Кімнати укомплектовані двома односпальними ліжками, тумбами, столами й шафами. В кожному номері є електричний чайник і телевізор. Санвузол в готелі загального користування. Він розташований в коридорі.

При готелі працює ресторан, в меню якого представлені страви української, європейської кухні. Авто гості зможуть залишити на приватній стоянці. Вона безкоштовна. Міні-готель від залізничного вокзалу знаходиться на відстані 11,4 кілометрів. Найближчою до «Верховини» станцією метрополітену являється «Житомирська».

Адреса: Київ, с. Петропавлівська Борщаговка, вул. Петропавлівська 24

7. «Гостьовий будинок в Святопетрівську»

«Гостьовий будинок в Святопетрівську»

 

Відсвяткувати Новий рік можна в «Гостьовому будинку в Святопетрівську». Двоповерховий котедж побудований в мальовничому селищі Петрівське, неподалік від Києва. В приміській зоні доволі зручна транспортна розв’язка. На першому поверсі будинку розташована кухня-їдальня, санвузол, просторий банкетний зал з каміном й телевізором. На другому поверсі котеджу знаходяться п’ять затишних номерів. Є велика ванна кімната загального користування.

Гості можуть обрати двомісний, тримісний номер з безкоштовним Wi-Fi або орендувати двоповерховий котедж, в якому також є доступ до інтернету. Для гостей, які приїхали до гостьового будинку на власному автомобілі, облаштовано парковку. В готелі є конференц-зал, а також басейн, який працює в сезон. Проживання в двомісному номері коштує від 700 гривень за одну ніч. Оренда котеджу обійдеться в сумі від 5000 гривень за ніч.

Гостьовий будинок від центру столиці знаходиться на відстані дев’ятнадцяти кілометрів. До центрального автовокзалу добиратися 6 кілометрів, до залізничного  – 17,6 кілометрів. Відрізок шляху до міжнародного аеропорту «Бориспіль» становить 35 кілометрів.

Адреса: Київ, селище Святопетрівськ, вулиця Індустріальна, будинок 25

8. Гостьовий будинок «Чудодім для Чудолюдей»

Гостьовий будинок «Чудодім для Чудолюдей»

Ідеальним місцем для святкування Нового року стане гостьовий будинок «Чудодім для Чудолюдей», розташований в мальовничому селищі Плахтянка, неподалік від Києва. В готелі нараховується п’ять просторих спалень.

Гостям пропонують обрати:

  • «номер під дахом»;
  • «королівську спальню»;
  • «номер для чотирьох»;
  • «сімейний номер»;
  • «королівський номер».

В готелі навіть є «чудо-хостел для чудо-людей». В садибі одночасно, з комфортом, можуть проживати тринадцять осіб. В гостьовому будинку є три санвузли, дві кухні, оснащені побутовою технікою, невелика тераса та два балкони. Двомісний номер в готелі коштує від 1000 гривень за одну ніч, а «королівський номер», розрахований на проживання десяти чоловік, від 5000 гривень за ніч.

Гості зможуть дивитися телевізор (ТВ VIASAT), безкоштовно користуватися Wi-Fi. Для авто облаштовано стоянку. При бажанні, можливо скористатися мангалом і приготувати смачний шашлик Від станції метрополітену «Житомирська» до гостьового будинку відстань становить сорок кілометрів.

Адреса: Київ, селище Плахтянка, вулиця Коцюбинського, будинок 60

9. Міні-готель "Campa"

  

В лісовій зоні в Бучі знаходиться заміський комплекс "Campa", в якому можна гарно зустріти Новий рік. Для гостей облаштовано 9 номерів, серед яких є одномісні, вартість яких 750 грн за ніч, а також двомісні номери, що коштують — 1000 грн. Номери обладнані кондиціонером, супутниковими каналами, сейфом, ванною кімнатою з туалетно-косметичними наборами. Комплекс має гарний ресторан, де подають італійські японські страви та гриль-меню. В банкетному залі організовуються весілля та банкети. Також тут є бар, дитячий ігровий майданчик, спортивна зона з тренажерним залом і 10-а тенісними кортами, конференц-зали, парковка. Для курців пропонуються спеціальні зони. Готель "Campa" знаходиться на відстані 26 км від Києва і на відстані 24 км від аеропорту "Жуляни".

Адреса: Київ, місто Буча, вулиця Лісова, будинок 1


 

Новий рік – чудова подія , яку з нетерпінням чекають у кожній родині! Рекомендуємо заздалегідь спланувати свій відпочинок на новорічно-різдвяні свята!

Читайте ще:

 

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
07.11.2018
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: Де відсвяткувати Новий рік під Києвом?
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(5 балів з 5, всього оцінок 2 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)