Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Будиночки на двох в Карпатах на Новий рік

Будиночки на двох в Карпатах на Новий рік

До Нового року залишилось зовсім небагато днів! Тому, вже сьогодні, слід замислитися над тим, де провести свята з коханою людиною. Для романтичного відпочинку взимку оберіть житло в чудових, українських Карпатах! Щоб допомогти Вам зробити правильний вибір, Hotels24.ua підібрав дев’ять будиночків в горах, де можливо незабутньо провести час з другою половинкою!

Будиночки на двох в Карпатах на новий рік

 1. Котедж «Газда»
 

Якщо Ви вирішили відсвяткувати новорічні свята в Карпатах із коханою людиною, зверніть увагу на котедж «Газда», який знаходиться в селі Ізки. Від траси Воловець — Міжгір’я він віддалений на відстані п’ятдесяти метрів.

Двоповерховий будинок зведено із деревини. Котедж містить балкон, кухню, укомлектовану необхідною побутовою технікою й набором посуду. На другому поверсі знаходяться дві затишні двомісні кімнати. В одній спальні є двоспальне ліжко, в іншій, з індивідуальним санвузлом, знаходяться два двоспальні ліжка, шафа й телевізор.

Оренда котеджу обійдеться в сумі від 1500 гривень за одну ніч. В вартість проживання входить сніданок й користування безкоштовним Wi-Fi. Можливе розміщення з тваринами.

В будинку передбачено автономне опалення. Гаряча і холодна вода в садибі є постійно, вдень і вночі. Номери прибираються щодня, один раз на п’ять днів відбувається зміна постільної білизни. Для паркування авто постояльців є спеціально відведене місце.

Від котеджу до найближчого гірськолижного підйомника «Ізки» відстань становить два з половиною кілометри.

Адреса: Ізки село Ізки, будинок 39

2. База відпочинку «Ельдорадо»

  
 

Закохана пара може відсвяткувати Новий рік на базі відпочинку «Ельдорадо». Гостям запропонують заселитися в номери категорій:

  • «стандарт» (ціна від 585 гривень за одну ніч);
  • «напівлюкс» (ціна від 708 гривень за одну ніч);
  • «люкс двокімнатний» з каміном (ціна від 1150 гривень за ніч).

Молоді люди також можуть орендувати дерев’яний котедж з терасою, який обійдеться в сумі від 1000 гривень за ніч. Сніданок включений у вартість проживання.

Кімнати бази відпочинку укомплектовані зручними меблями, мають власну ванну. В кожному номері є кондиціонер, телевізор, електрочайник, доступ до безкоштовного Wi-Fi. Замовити страви європейської та української кухні можливо в ресторані.

Для маленьких постояльців є ігрова зона. На території бази відпочинку знаходиться літній басейн, волейбольний майданчик, мангал. Гості зможуть відвідувати російську лазню та користуватися автомобільною парковкою.

Найбільший гірськолижний підйомник від готелю знаходиться на відстані п’ятдесяти метрів. Гості можуть замовити трансфер з аеропорту або до аеропорту, розміститися з тваринами.

Адреса: Свалява, село Солочин, вулиця Головна, будинок 56/34

3. Гостинний двір «Затин»


 

Відмінно провести новорічні свята вдвох можна в живописному Яремче. В місті, на відстані чотирьохсот метрів від траси, розташований гостинний двір «Затин», в якому представлені двомісні й двокімнатні номери, а також дворівневі й двомісні номери з каміном. 

Двомісчний номер обійдеться в сумі від 1100 гривень за одну ніч, з каміном від 1830 гривень за ніч, двокімнатний в сумі від 1920 гривень за ніч, дворівневий в сумі від 1920 гривень за ніч. Постояльці зможуть користуватися безкоштовним Wi-Fi. Гостям також запропонують орендувати окремі дерев’яні котеджі вартістю від 1700 гривень й 2300 гривень за ніч.

Гостинний двір «Затин»

Всі кімнати укомплектовані зручними меблями. В кожному номері знаходиться холодильник, електрочайник, телевізор, по якому транслюються супутникові канали. Постояльці зможуть замовити трансфер до підйомників, залишити авто на стоянці, скористатися послугами пральні.

Для гостей організовують прогулянки на квадроциклах або велосипедах, катання верхи на конях. Молоді люди зможуть попаритися в сауні, скористатися мангалом. На території готельного комплексу побудована альтанка. Скуштувати блюда європейської або гуцульської кухні можливо в їдальні гостинного двору.

Від готелю до бугельного підйомника Яремче відстань становить п’ять с половиною кілометрів, а до гірськолижного курорту «Буковель» – двадцять дев’ять кілометрів.

Адреса: Яремче, вулиця Свободи, будинок 386а

4. Гостьовий будинок «Будинок художника»

Двоє людей можуть відмінно провести новорічні свята в гостьовому будинку села Вільшанки під назвою «Будинок художника», розташованому в оточенні гір та лісу. Оренда двоповерхового котеджу з кухнею, обладнаною холодильником, електрочайником, мікрохвильовою піччю та кавоваркою, обійдеться в сумі від1200 гривень за одну ніч, а дерев’яного будинку – від 900 гривень за ніч.

Постояльці зможуть користуватися безкоштовним Wi-Fi, готувати їжу в печі на дровах або на мангалі, за додаткову плату відвідувати лазню з басейном.

З веранди відкривається гарний вид на Карпати. На території гостьового будинку розташована автомобільна парковка. Котеджі від оздоровчих чанів села Лумшори знаходяться на відстані семи кілометрів. До населеного пункту Перечин відрізок шляху становить двадцять три кілометри.

Адреса: Перечин, Лумшори, село Вільшанки (Ольшани)

5. Курортний комплекс «Хутір Тихий»

Курортний комплекс «Хутір Тихий» – ідеальний варіант для тих людей, які мріють відсвяткувати Новий рік вдвох! На вибір гостей представлені одномісний й двомісний будиночки вартістю від 950 й 1900 гривень відповідно, котедж «шале комфорт» по ціні від 2300 гривень за ніч, котедж «шале гранд» вартістю від 3300 гривень за ніч. Також можна орендувати котедж «шале люкс-1» (його ціна становить від 3800 гривень за одну ніч) або котедж «шале люкс-2» (його ціна становить від 5400 гривень за одну ніч).

В вартість проживання в готелі включений сніданок і безкоштовний Wi-Fi. Постояльці зможуть користуватися російською лазнею з басейном. Туристам пропонують процедури пілінгу, бішофітні компреси й масаж. В готельному комплексі можливо взяти напрокат лижі й сані, снігоходи й сноутюби, замовити транспортні послуги.

Адреса: Путила, село Сергії, вулиця Головна, будинок 449

6. Котедж Forest House exclusive

Котедж Forest House exclusive

Для проживання в Карпатах вдвох ідеальним варіантом стане дворівневий котедж Forest House exclusive, побудований із натурального дерева. Він знаходиться в Східниці, на відстані півтора кілометри від центру населеного пункту, поряд з лісом.

Котедж Forest House exclusive

На першому поверсі будинку розташована кухня, вітальня з каміном, гардеробна і санвузол, а на другому є спальня з кондиціонером, укомплектована великим ліжком і плазмовим телевізором. Оренда котеджу з безкоштовним Wi-Fi коштує від 2200 гривень за одну ніч.

Котедж Forest House exclusive

На території котеджу облаштовано парковку й гараж, є альтанка. Постояльцям пропонують скористатися послугами пральні. Поруч з будинком працює кафе. Найближчий від котеджу магазин знаходиться на відстані одного кілометру.

Від Forest House exclusive до Львова відрізок шляху становить сто десять кілометрів, а до Трускавця – двадцять кілометрів.

Адреса: Східниця вулиця Тараса Шевченка, будинок 290 б

7. Котедж Карпати 

В центральній частині мальовничого Яремче на горі і поряд з лісом, розташований котедж "Карпати". Котедж складається з кількох двокімнатних будиночків з усіма зручностями, біля яких є декоративне озеро. Котеджі мають меблі ручної роботи із деревини, телевізор, обладнані автономним опаленням, підлогою з підігрівом. В одному котеджі є тераса і кухня-студіо, в іншому —кухня-вітальня з диваном і зоною їдальні. 

В будиночках є ванні кімнати, в яких гостям надаються потрібні туалетні приналежності. Оренда котеджу з терасою коштує від  4800 гривень за одну ніч.

Гості можуть користуватися доступом Wi-Fi, готувати на мангалі, замовити трансфер. Залишити автомобіль можливо на стоянці. Для самостійного приготування їжі проживаючим обладнані кухні. Для тих, хто не хоче готувати, можна відвідати  ресторан "Небокрай", що знаходиться неподалік.

До сувенірного ринку можна пройти за  17  хвилин,  а до центру міста — 15 хвилин. Відстань до витягу «Багрівець» — 2 км, а до гірськолижного курорту «Буковель»  — тридцять кілометрів.

Адреса: Яремче вулиця Б.Хмельницького, будинок 26а

8. Котедж «Софія»

Закохана пара може відмінно провести новорічні свята в котеджі «Софія», розташованому в Микуличині, на відстані двох кілометрів від центру села. Постояльцям пропонують за додаткову плату відвідувати сауну. В будинку з двома балконами знаходиться вітальня, оснащена каміном, дві спальні кімнати. В котеджі є холодильник і телевізор, електричний чайник і фен, набір необхідного посуду.

Поруч з котеджом можна припарковати автомобіль. На відстані чотирьохсот метрів від будинку працюють кафе і ресторан. Неподалік знаходиться магазин.

Від «Софії» до Яремче відстань становить десять кілометрів, а до гірськолижного комплексу «Буковель» — двадцять сім кілометрів. Оренда котеджу з безкоштовним Wi-Fi обійдеться в сумі від 4500 гривні за одну ніч.

Адреса: Микуличин, вулиця Грушевського, будинок 24

Подаруйте собі і коханій людині новорічну казку! Бронюйте затишний будиночок в Карпатах та насолоджуйтесь чудовим відпочинком вдвох!

Читайте ще:

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
06.12.2018
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: Будиночки на двох в Карпатах на Новий рік
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(5 балів з 5, всього оцінок 3 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)