Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Котеджі в Карпатах з каміном: 22 пропозиції для затишного відпочинку

Котеджі в Карпатах з каміном: 22 пропозиції для затишного відпочинку

Уявіть собі на мить... За вікном зимовий, морозний вечір, завиває холодний вітер, сніг застеляє гори пухнастим покривалом, а Ви сидите в затишному кріслі біля каміну, насолоджуючись, під звуки потріскуючих полін, смаком запашної кави або ароматного, карпатського чаю, милуєтеся танцюючим полум'ям вогню. Камін у багатьох людей асоціюється, насамперед, з теплом та затишком оселі. Біля нього можна чудово відпочити, розслабитися, привести до ладу думки й почуття, відновити душевні та фізичні сили. Hotels24.ua вирішив запропонувати читачам добірку з двадцяти двох найкращих котеджів Карпат із камінами.

Котеджі в Карпатах з каміном: 20 пропозицій для затишного відпочинку

1. Котедж Forest House exclusive

Котедж Forest House exclusive


Двохрівневий котедж Forest House exclusive знаходиться поблизу лісу. Він розрахований на проживання двох – чотирьох осіб. Своїм зовнішнім виглядом готель нагадує лісовий будинок. Котедж з альтанкою побудовано з необробленої деревини. На першому поверсі знаходиться кухня, оснащена необхідною побутовою технікою та посудом, а також затишна вітальня з каміном, гардеробна. На другому поверсі котеджу є простора спальня з великим ліжком і плазмовим телевізором. В номері передбачена система кондиціювання, є доступ до безкоштовного Wi-Fi. Автомобіль гості зможуть залишити на парковці або в гаражі. Вони розташовані на території готелю.

Адреса: Східниця, вулиця Т. Шевченка, будинок 290 б

2. Котедж «Медовий двір»

Котедж «Медовий двір»

Готельний комплекс «Медовий двір» включає дерев'яні котеджі з терасами, в тому числі «котедж мисливський», в якому можуть проживати вісім чоловік, а також басейн відкритого типу. В кожному з них знаходяться по три кімнати категорій «люкс» та «напівлюкс» з усіма зручностями і цілодобовим водопостачанням. В номерах э телевізори. Меблі виготовлені з натурального дерева. Гості зможуть відвідувати сауни, ресторан, відпочивати біля каміну. Для малечі облаштовано ігровий майданчик. На території котеджного комплексу є автостоянка.

Адреса: Славське, село Нижня Рожанка, вулиця Устияновича, будинок 1


 

3. Котедж «Будинок Карпатського Мольфара»

Котедж «Будинок Карпатського Мольфара»

В котеджі може одночасно проживати шість чоловік. В будинку є спальня, приміщення для зберігання лиж, камінний зал, облаштована обідня зона. Готувати їжу можна на міні-кухні, обладнаній холодильником, мікрохвильовою піччю, плитою та електричним чайником. Біля котеджу є безкоштовна автомобільна парковка. Користування інтернетом – платне. При котеджі працює колиба.

Адреса: Косів, село Вербовець, будинок 55

4. Котедж White House

Котедж White House

В двоповерховому котеджі в стилі «кантрі» може розміститися вісім чоловік. В будинку знаходяться дерев’яні меблі, телевізор, є кімнати категорії «напівлюкс», вітальня з каміном, приміщення для зберігання лиж й кухня, укомплектована плитою, мікрохвильовою піччю. В котеджі є пральна машина й набір необхідного посуду. Доступ до Wi-Fi безкоштовний.

Адреса: Буковель, село Поляниця

5. Котедж «У Марка»

Котедж «У Марка»

В котеджі може одночасно розміститися шість гостей. В будинку знаходяться спальні, санвузли з душовими кабінами, кухня, сауна на чотирьох чоловік, хол з каміном й м’якими меблями, телевізор, по якому транслюється супутникове телебачення. Гості зможуть користуватися автомобільною парковкою, матимуть доступ до безкоштовного Wi-Fi.

Адреса: Яремче, вулиця 200-річчя

6. Котедж «Небокрай»

Котедж «Небокрай»

Чотириповерховий котедж «Небокрай» може розмістити до сорока чоловік. В будинку є кухня, зал з каміном, невеликий конференц-зал і караоке-зал, сауна й бар. В котеджі передбачене автономне опалення, цілодобове постачання холодної, гарячої води. На території готелю знаходиться басейн з підігрівом води, дитячий майданчик та автомобільна парковка. При готелі працює кафе-колиба. Є доступ до безкоштовного Wi-Fi.

Адреса: Яремче, вулиця Галицька, будинок 68/1

7. Котедж «Маестро»

Котедж «Маестро»

В двоповерховому, дерев’яному котеджі можуть одночасно проживати десять осіб. Всього в будинку нараховується п’ять спалень. В котеджі є їдальня з каміном, балконом та телевізором, укомплектована розкладним диваном, столом і стільцями. Для приготування їжі відведена кухонна зона, оснащена електричною плитою, мікрохвильовою піччю, електричним чайником, холодильником, мийкою та набором необхідного посуду. На території готелю знаходиться автопарковка, альтанка, мангал.

Адреса: Буковель, село Поляниця, урочище Подина

8. Котедж «Софія»

Котедж «Софія»

В котеджі «Софія» може розміститися компанія із чотирьох чоловік. Він обладнаний сауною, якою можна користуватися за додаткову плату. В будинку є затишна вітальня з каміном, дві спальні кімнати, два балкони. Постояльці зможуть дивитися телевізор, користуватися холодильником, електричним чайником, феном, набором посуду. Поруч з будинок відведені місця для паркування авто.

Адреса: Микуличин, вулиця Грушевського, будинок 24

9. Котедж «Гостинний опришок»

 Котедж «Гостинний опришок»

Двоповерховий котедж «Гостинний опришок» побудовано з деревини і обладнано сауною. В будинку, з комфортом, можуть проживати шість осіб. На першому поверсі котеджу розташована вітальня з каміном. В будинку є кухня, оснащена барною стійкою. Гості зможуть користуватися плитою, холодильником, електричним чайником та посудом. На другому поверсі знаходяться три спальні та санвузол. Кімнати укомплектовані двоспальними ліжками. На подвір’ї готелю побудовано альтанку. Є місця для паркування автомобілю.

Адреса: Яремче, вулиця Галицька, будинок 24а

10. Котедж «Шафранова долина»

Котедж «Шафранова долина»

Гарні умови проживання пропонує гостям котеджний комплекс «Шафранова долина». В двоповерхових котеджах знаходиться хол-вітальня, міні-кухня, укомплектована розкладним диваном, обіднім столом, телевізором, каміном. Кухонна зона оснащена необхідною побутовою технікою – електричною плитою й чайником, мікрохвильовою піччю та холодильником, а також набором посуду. В будинку знаходяться двомісні номери, сауна. Для автомобілів постояльців облаштовано стоянку. Гості зможуть скористатися мангалом.

Адреса: Микуличин, вулиця Грушевського

11. Котедж «Дерев’яний зруб»

Котедж «Дерев’яний зруб»

В триповерховому котеджі «Дерев’яний зруб» можуть з комфортом проживати вісім чоловік. Гості матимуть доступ до безкоштовного Wi-Fi. В будинку є вітальня з каміном, кухонна зона, двомісні номери й санвузли. Кімнати укомплектовані двоспальними ліжками. На території котеджу є басейн (працює в сезон), автостоянка.

Адреса: Мигове, Вижницький район

12. Котедж «Дует»

Котедж «Дует»

Два котеджі «Дует» мають три поверхи й побудовані з деревини. В кожному з них може проживатти від восьми до десяти чоловік. На першому поверсі знаходиться вітальня, в якій можливо приємно провести час біля каміну. В котеджах є кухня, облаштована необхідною побутовою технікою (газовою плитою, мікрохвильовою піччю, холодильником), посудом та меблями. На території готелю облаштовано стоянку на десять машиномісць. В котеджах є доступ до безкоштовного Wi-Fi.

Адреса: Буковель, село Поляниця, вулиця Росиш, будинок 118

13. Котедж «Аура Карпат»

Котедж «Аура Карпат»

В двоповерховому котеджі «Аура Карпат» може розміститися компанія з восьми чоловік. Інтер’єр затишних, двомісних номерів оформлений в гуцульському стилі. В будинку є кухня-вітальня з каміном, диваном, столом, стільцями й телевізором, укомплектована електричною плитою й чайником, мікрохвильовою піччю та холодильником, мийкою та посудом. Гості матимуть доступ до безкоштовного Wi-Fi, зможуть залишити автомобіль на парковці, скористатися мангалом.

Адреса: Буковель, село Поляниця, присілок Прохідний, будинок 285

14. Котедж «Білаків»

Котедж «Білаків»

Котедж «Білаків» має два поверхи, розрахований на комфортне проживання восьми чоловік. В будинку є хол з диваном та телевізором, кухня, обладнана холодильником, електрочайником і посудом, а також вітальня з каміном і обідньою зоною, двомісні спальні с двоспальними ліжками та санвузли. В котеджІ є доступ до безкоштовного Wi-Fi. Для автомобілів постояльців відведено спеціальні місця. На території готелю розташовані альтанки, побудовані з деревини.

Адреса: Верховина, Криворівня

15. Котедж «Горянка»

 Котедж «Горянка»

В триповерховому котеджі «Горянка» може одночасно розміститися десять чоловік. В будинку є вітальня з каміном та телевізором, укомплектована зручними меблями – м’яким диваном, кріслами, столом та стільцями. В спальнях знаходяться ліжка або дивани, шафи для одежі й журнальні столи. Всього в котеджі нараховується три санвузли з душовими кабінами. На території котеджу є доступ до безкоштовного Wi-Fi, знаходиться альтанка, стоянка на чотири машиномісця. Гості зможуть користуватися мангалом та приладдям для барбекю.

Адреса: Яблуниця, присілок Довгий Грунь

16. Котедж «Швейцарський двір»

 Котедж «Швейцарський двір»

До складу котеджного комплексу «Швейцарський двір» входять три будиночки, побудовані з деревини. В кожному з них знаходяться спальні, вітальня з каміном та диваном, санвузли та кухонна зона, обладнана плитою, мікрохвильовою піччю, холодильником та електричним чайником. Постояльці зможуть користуватися безкоштовним Wi-Fi. Для автомобілів облаштовано стоянку. Малеча зможе гратися на дитячому майданчику. В котеджі відведено спеціальне місце для зберігання гірськолижного спорядження.

Адреса: Буковель, урочище Вишня, будинок 170 В

17. Котедж «У Славському»

 Котедж «У Славському»

Затишний котедж «У Славському», оформлений в карпатському стилі, може розмістити шість гостей. В будинку передбачено автономне опалення, цілодобове постачання гарячої, холодної води, знаходяться кухня-вітальня з каміном та обідньою зоною, кімнати, укомплектовані двоспальними, роздільними ліжками, розкладними диванами. Гості зможуть користуватися холодильником і мікрохвильовою піччю, газовою плитою та електричним чайником, посудом. Автомобіль можливо залишити на стоянці.

Адреса: Славське, вулиця Івана Франка, будинок 5

18. Котедж «Біля струмка»

 Котедж «Біля струмка»

Готельний комплекс «Біля струмка» складається з трьох котеджів. В двоповерховому будинку, зведеного зі зрубу, знаходиться кухня, хол, душова. Відпочити можна в залі з каміном і караоке. В кожному номері є санвузол. В одному з котеджів є конференц-зал, кухня і кафе. Гості зможуть плавати в басейні (в літній сезон) та відвідувати карпатський чан, розрахований на чотирьох чоловік. На території готелю облаштовано парковку для автомобілів постояльців.

Адреса: Красія, будинок № 249

19. Котедж «Мелодія Карпат»

Котедж «Мелодія Карпат»

В котеджі «Мелодія Карпат» може одночасно розміститися шістнадцять осіб. Гостям пропонують користуватися безкоштовним Wi-Fi, басейном, мангалом. В котеджі є шашлична з барбекю та каміном. Для дітей облаштовано ігровий майданчик. Готувати їжу постояльці зможуть на кухні, обладнаній всією необхідною побутовою технікою. На території котеджу відведені місця для паркування машин.

Адреса: Славське, вулиця Т. Шевченка, будинок 75а

20. Котедж «Хата в Карпатах»

 Котедж «Хата в Карпатах»

Невеличкий котедж «Хата в Карпатах» розрахований на проживання шістьох чоловік. В будинку знаходяться три кімнати, є кухня, оснащена газовою плитою, холодильником, електричним чайником, набором посуду та ванна. Спальні укомплектовані двоспальними ліжками, шафами, телевізорами з кабельним TV. Гості зможуть приємно проводити час у вітальні з каміном, обіднім столом, диваном, м’яким куточком, піаніно. В будинку передбачено автономне опалення, є доступ до безкоштовного Wi-Fi. Автомобіль можливо залишити на парковці. Гостям запропонують скористатися мангалом,

Адреса: Ясіня, вулиця Миру, будинок 42

21. Котедж «Ясний»

Котедж «Ясний»

Дерев’яний двоповерховий котедж має два входи. В оренду здаєються дві половини будинку, в кожній з яких може проживати чотири особи. На території котеджу є сауна, альтанка з каміном, укомплектована м’яким диваном. Для маленьких постояльців облаштовано ігровий майданчик з гойдалкою. Для автомобілів гостей передбачена парковка.

Адреса: Татарів, вулиця Шевченко, будинок 1/1

22. Котедж «Перлина»

Котедж «Перлина»

Готельний комплекс «Перлина» складається з двох, двоповерхових котеджів, побудованих із натурального дерева. В кожному з них можливе комфортне проживання від шести до восьми осіб. Гості зможуть приємно проводити дозвілля в холі з каміном та телевізором, укомплектованому розкладним диваном, столом із стільцями. Готувати їжу постояльцям пропонують на кухні, обладнаній газовою плитою та витяжкою, холодильником та електричним чайником, мікрохвильовою піччю та посудом. Санвузол оснащений туалетом, умивальником, душовою кабіною. В готелі є доступ до безкоштовного Wi-Fi, мангал, сауна та карпатський чан. На території котеджу знаходиться альтанка й автостоянка.

Адреса: Микуличин, вулиця Грушевського, будинок 83в

 

Оберіть комфортабельний котедж на Ваш смак, гаманець й насолоджуйтесь теплом, затишком камінного вогнища в оточенні могутніх карпатських гір!

 Читайте ще:

 

 

 

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
05.12.2017
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: Котеджі в Карпатах з каміном: 22 пропозиції для затишного відпочинку
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(0 балів з 5, всього оцінок 0 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)