Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Куди краще поїхати на море в січні

Куди краще поїхати на море в січні

В холодні зимові дні виникає бажання погрітися на теплому пісочку біля моря. А ще побувати на цікавих екскурсіях і спробувати екзотичних фруктів. Сьогодні hotels24.ua розповість про найкращі курорти, куди можна поїхати на море в січні.

Куди краще поїхати на море в січні

 1.Таїланд

Прекрасним варіантом для відпочинку на морі в січні може бути Таїланд. В цей період температура води сягає +28°C, а повітря — на кілька градусів вище. Дощ і вітер буває рідко, вода зачаровує прозорістю, а сонце дарує приємну засмагу. Курорти Таїланду пропонують провести незабутній відпочинок найвибагливішим туристам. Найпопулярнішими курортами вважаються — острів Пхукет і курортне місто Паттайя, Крабі, в яких буде цікаво любителям комфорту і веселих розваг. Тільки Паттайя і Крабі є більш доступнішими курортами.
Тут можна просто насолоджуватися теплом і морем, їздити на цікаві екскурсії або ж розважатися вдень і вночі.
Любителям екскурсій цікаво буде побачити Храм Смарагдового Будди на острові Раттанакосін, Таємний сад Будди на острові Самуї, Будда на горі Кхао Чи Чан і деревяний Храм Істини в Паттаї. З дітьми можна відправитися до океанаріумів в Бангкоку чи Пхукеті. Гарні враження залишать поїздка до великого Саду орхідей на Пхукеті і село слонів в Паттаї, яких тут вважають священними тваринами. Крім цього на острові Пхукет є можливість потрапити до селища, в якому повністю збережені стародавні традиції країни.

 

Де зупинитися: в готелях Паттаї, в готелях Крабі
Тури: Паттайя, Крабі

2. Гоа, Індія

В Індійському Гоа — одному із найвідоміших курортів в світі, в січні починається ідеальний сезон для гарної відпустки. Цьому сприяє температура повітря +30°C і води, яка прогрівається до +28°C. В північній частині штату розташовані готелі економ-класу, хостелів, в яких можна поселитися по демократичній ціні. Південна частина більше підходить для сімей з дітьми, а також туристів похилого віку, які полюбляють відпочинок в комфортних умовах. Цікаво, що Гоа зовсім не схожий на інші регіони Індії — тут немає натовпів місцевих жителів, незвичайна архітектура і дивовижні пейзажі з горами, водоспадами. Ця териорія не одне століття була португальською колонією, тому всюди є багато слідів португальської культури. Особливо на Гоа зустрічають свята і в цьому можна переконатися саме в січні, коли святкуються декілька національних свят.

Де зупинитися: в готелях Гоа
Тури: Північний Гоа, Південний Гоа

3.Домінікана

Не менш яскравий відпочинок можна провести в січні в Домініканській республіці, курорти якої ваблять до себе гарними пляжами з білим піском і теплою водою Карибського моря. Температура води в січні близько +27°C, а повітря прогрівається до +30°C. Домінікана відома своїми тропічними лісами, водоспадами, широкими пляжами. Туристам пропонуються комфортабельні номери в гарних готелях з садами, басейнами. В місцевих ресторанах, барах і нічних клубах завжди весело і цікаво.
Ці місця підходять для романтичних подорожей, сімейного, а також активного відпочинку.
Крім пляжного відпочинку можна відправитись на екскурсії, щоб побачити історичні пам'ятки, побувати в неймовірному Національному парку Лос Аітісес, спробувати незвичайну домініканську кухню.
На островах Домінікани можна займатися дайвінгом, снорклінгом і побувати на видовищних змаганнях з віндсерфінгу. А від можливості побачити в січні неймовірних горбатих китів в захваті будуть дорослі і діти.

Де зупинитися: в готелях Пунта-Кана, в готелях Пуерто Плата
Тури: Пунта-Кана
 

4.Ізраїль

Хорошим вибором для відпочинку на морі в січні може стати подорож до Ізраїлю. Тут на початку року крім гарної погоди є можливість відпочити за доступними цінами. До того ж сюди досить швидко можна дістатися. Температура повітря досягає +25°C, а вода в Червоному морі прогрівається до +22°C. В цей період популярне оздоровлення біля Мертвого моря, де також пропонують різноманітні косметологічні процедури в спа-центрах. Крім цього тут можна відвідати найважливіші місця для всіх християн світу в Єрусалимі. Відпочинок під час святкування новорічних свят вийде яскравим та набагато дорожчим. А після них можна відпочити не тільки дешевше,а щей потрапити на традиційні розпродажі в різноманітних магазинах. З середини місяця в багатьох готелях пропонується гарні знижки, безкоштовний сніданок, а також доступніші екскурсії.

 Де зупинитися: в готелях Ейлата, в готелях Ейн-Бокек
Тури: Ейлат

5. Малайзія

Гарно відпочити в січні можна в мальовничій Малайзії, курорти якої пропонують комфортні умови за демократичною ціною. Разом з прекрасними пейзажами туристів сюди вабить приємне тепло з температурою повітря +30 °C і води — близько +27 °C. Любителям активного відпочинку тут можна досхочу займатися дайвінгом, кататися на гідроциклах. А для поціновувачів спокійного відпочинку та історичних пам'яток пропонується безліч цікавих екскурсій, шоп-тури до сувенірних ринків або ж чи підйом канатною дорогою на гору Мат Чінчанг. Багатьом цікаво можна побачити в столиці Куала-Лумпур, де біля архітектурних пам'яток побудовані неймовірні сучасні будівлі, такі як 88-поверховий хмарочос — вежі-близнюки Петронас.


Де зупинитися: в готелях Пенанга, в готелях Лангкаві
Тури: Пенанг, Лангкаві
 

Hotels24.ua бажає вам теплого і яскравого відпочинку на морі взимку!

Читати ще:

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
31.12.2018
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: Куди краще поїхати на море в січні
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(5 балів з 5, всього оцінок 1 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)