Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Куди поїхати класом на екскурсію? 10 найцікавіших локацій для дітей

Куди поїхати класом на екскурсію? 10 найцікавіших локацій для дітей

Осінь— гарна пора для того, щоб відправитися з дітьми до музеїв, ігрових центрів чи розважальних комплексів. Сьогодні hotels24.ua підготував добірку із 10 найцікавіших локацій для дітей, куди можна поїхати з класом на екскурсію.

Куди поїхати класом на екскурсію? 10 найцікавіших локацій для дітей

Дніпро

“Cascade Park”


Щоб поринути до території, де дітям весело і цікаво, варто відвідати “Cascade Park” в Дніпрі. Цей розважальний центр вабить до себе і зовсім маленьких відвідувачів , і старших дітей. На величезній території центру є батути, лабіринти, іграшкові будиночки— магазини, салони краси. А також гірки, футбольний майданчик, ігрові автомати. Крім цього тут всюди багато електромобілів, мотоциклів і квадроциклів, на яких зручно кататися навіть самим маленьким відвідувачів, які можуть доїхати до ігрової зони для малечі. Розвиваючий комплекс "Comfy Land" є унікальним, адже розрахований на діток від 6 місяців.В “Cascade Park” організовуються незабутні Дні народження і дитячі свята з оригінальними анімаційними програмами. Дітям тут роблять креативний аквагрим, розважатимуть аніматори, проводяться різноманітні майстер-класи, шоу мильних бульбашок, хімічне шоу, пісочна анімація.
А ще спробувати смачненького і відпочити можна в яскравому кафе на території центру. Будь-який куточок розважального центру подарує дітям море веселощів і приємних спогадів.
Розваги в дитячому центрі розраховані для дітей 1-10 років.

Адреса: Дніпро, вул. Катеринославський бульвар, 1 (МФК Cascade Plaza - 0-й рівень)
Де зупинитися: в готелях Дніпра


Музей цікавої науки

Дуже цікаво буде дітям та й дорослим в Музеї цікавої науки і квестів в SmartZone. В цьому науково-розважальному центрі в ігровій формі діти можуть познайомитися із законами фізики, механіки, логіки, а дорослі— повернутися в дитинство. Тут можна відчути себе винахідником, долучитися до різних експериментів та дослідів і . В музеї продумані програми для малечі 3-6 років, ігрові програми, екскурсії для старших діток. Родзинкою музею є експозиція 3D-ілюзій, в якій неможливо відрізнити уяву від реальності.
В музеї є можливість відсвяткувати дитячий День народження в окремій кімнаті, на якому розважають аніматори, проводяться цікаві майстер-класи, хімічні шоу. А також тут організовуються оригінальні випускні вечори з квестами, конкурсами та пізнавальними іграми.
 

Адреса: Дніпро, Січеславська Набережна, буд.33 (музей розташований в будівлі готелю “Дніпропетровськ”)
Де зупинитися: в готелях Дніпра

Київ

Дитяче місто професій "KidsWill"

Всі діти мріють швидше вирости, щоб стати дорослим і самостійним. Така можливість з'являється в дитячому місті професій KidsWill, яке знаходиться в столиці. Тут діти самі вирішують, як професію обрати, заробляють гроші і самі їх витрачають. Практично всі діти в такому містечку дуже серйозно відносяться до кожного процесу і намагаються бути гарними копами, лікарями журналістами чи рятувальниками. Метою створення міста професій — надання можливості дітям познайомитися з особливостями професій, дізнатися про безліч нюансів дорослого життя.
Зароблені гроші можна витратити в зоні розваг, де є автодром, тир, ігровий комплекс з приставками. Також є можливість оплатити курси кондитерської майстерності і навчитися готувати найкращу піцу. Крім цього цього тут можна влаштовувати дитячі свята, обравши один з 8 сценаріїв свята, під час яких відвідуються обрані станції містечка.
Для того, щоб стати громадянином цього оригінального міста, треба спочатку отримати паспорт. А це можливо, якщо дитині від 2 до 16 років. Дітки до 6 років заходять в KidsWill тільки з дорослими. До речі дорослі, а також діти до 2 років і старші 16 років — це відвідувачі, які не задіяні в ігровому процесі.

 

Адреса: Київ, вул. Заболотного, буд. 37
Де зупинитися: в готелях Києва 

Dream Land

Один із найбільших дитячих розважальних центрів в Україні знаходиться в Києві в великому ТРЦ “Dream Town”. Діти різного віку потрапляють в казкову країну батутів, яких тут налічується аж 82. А ще тут є дві поролонові ями з гірками і м'якими кубиками, сухий басейн, кілька лабіринтів, унікальний атракціон “Смуга перешкод”, “Містечко” з електромобілями.
Важливо, що кожний атракціон має свого інструктора, який допомагає діткам і слідкує за безпекою. Також малеча буде в захваті від піратського корабля, на якому можна відчути себе справжнім капітаном. В підлітків є можливість відвідати спортивно-розвиваючий клуб, в якому пропонуються силові, ігрові та танцювальні заняття
Крім цього в комплексі організовуються дитячі Дні народження з яскравими шоу, цікавими майстер-класами і різноманітними квестами. Для цього тут пропонується 25 тематичних кімнат.
В Dream Land зможуть розважитися діти від 1,5 до 16 років.
Поділитися неймовірними враженнями з рідними можна в затишному сімейному ресторані, де є багато смачних десертів.
 

Адреса: Київ, пр-т Оболонський, 21-Б ТРЦ "Dream Town-2", 2-й поверх, атріум "Італія" (ст. м. «Мінська», ст. м. "Героїв Дніпра")
Де зупинитися: в готелях Києва


Одеса

Tilly Willy

Один із популярних розважальних центрів для дітей знаходиться в розважальному комплексі High Five в Одесі. Дитячий комплекс, який займає площу понад 2 000 кв. м., пропонує діткам розважитися на батутах, в басейнах з кульками або в лабіринті. А ще тут достатньо гойдалок, гірок, смуга перешкод і навіть креативна зона творчості з конструкторами LEGO.
Крім цього в Tilly Willy облаштовані атракціон “Смуга перешкод”, зона з кінетичним піском, сучасний кінотеатр. Для проведення дитячих свят в містечку є спеціальні кімнати і банкетні зали. На Днях народження гостей розважають аніматори, а також пропонується оригінальна послуга — святковий відеоролик, який показують на великому екрані під час винесення торту для іменинника.Такий сюрприз діткам запам'ятається надовго.
Містечко розраховане для розваг дітей від 0 до 10 років. Для дорослих вхід безкоштовний, а діткам з обмеженими фізичними можливостями і особливостями розвитку — вхідний білет за півціни.
 

Адреса: Одеса, вул. Черняховського, буд 4
Де зупинитися: в готелях Одеси


Kadorr Kids

В центрі Одеси в ТЦ "Кадорр" знаходиться розважально-навчальний центр Kadorr Kids. Однією з переваг комплексу є те, що він дуже зручно поділений на зони за віком та інтересами дітей. Тут можна потрапити до зони для самих маленьких відвідувачів (0-4 роки), в якій замість підлоги м'яка трава, ігрові гірки зовсім невисокі, гойдалки спеціально пристосовані для малюків, все навкруги яскраве і доступне. Для діток, які старші 4-х років облаштовано територію для різноманітних активних ігор з підвісними лабиринтами, настільними іграми, квестами, 3D-конструктором. Kaddor Kids має також оранжерею з екзотичними тваринами і птахами, гончарну студію, де можна навчатися групами і окремо. Крім цього тут проводяться майстер-класи з ліплення з глини, розпису гіпсових фігурок, декупажу і виготовлення паперових фігур. А ще в центрі є Хімічна лабораторія, де є можливість долучитися до проведення дослідів і побачити багато чого цікавого під мікроскопом.
Дитячі свята в Kaddor Kids організовуються в спеціальному залі, де для дітей влаштовують неймовірні шоу, з казковими дійствами, аквагримом і майстер-класами.
Для діток до 1 року — вхід безкоштовний. Також можна залишити малюка на догляд няні центру.

Адреса: Одеса, вул. Катерининська, буд. 27/1 (5 поверх)
Де зупинитися: в готелях Одеси


Житомир

Сімейний центр “Острів розваг”

Один з п'яти найбільших розважальних центрів України — сімейний центр «Острів розваг» знаходиться в місті Житомир. Головна мета створення саме сімейного центру — гарний відпочинок дітей разом з батьками зміцнює сім'ю і додає більше яскравих вражень.
“Острів розваг” пропонує розважитися на роледромі, автодромі, відірватися на повну в великому батутному комплексі, повеселитися на різноманітних атракціонах, мульти-кінотеатрі. А ще тут можна відвідати магазин іграшок, зробити стильну зачіску в дитячій перукарні та поласувати смачненьким в кафе і ресторані.
Також центр організовує прекрасні сімейні свята з оригінальними програмами, креативними ведучими, аніматорами і святковими стравами. І ще в подарунок тим, хто замовляє свято “Острів розваг” надає гарні знижки на атракціони. Крім цього тут щомісяця проводяться тематичні свята, акції, піратських дискотек і вечірок.
Розваги в сімейному центри розраховані для дітей 1 - 16 років.

Адреса: Житомир, вул. Київська, буд.77
Де зупинитися: в готелях Житомира

Музей космонавтики

В місті Житомир вже понад 30 років працює Музей космонавтики імені С. Королева. Розташований він в будівлі, яку побудували на місці старого будинку, де народився засновник нашої космонавтики — Сергій Корольов.
Відвідувачам відкрито зал наукової біографії, виставковий зал з різними експозиціями. Серед яких, наприклад “Космос”, де можна побачити сонячну систему, в центрі якої басейн, а в ньому — Біблія. Експозиція символізує вічність, життя та мудрість. А ще тут вражають оригінали і макети космічних апаратів, які освоювали космос, скафандри космонавтів і навіть унікальна капсула з грунтом з Місяця, яка була подарована NASA.
В музеї представлені фотографії, особисті речі Корольова, а також оригінальна виставка марок, що присвячені космосу, наукова бібліотека, зал для перегляду документальних фільмів.
Екскурсія до Музею космонавтики буде цікавою для дітей від 8 років, і, звичайно дорослим.

Адреса: Житомир, вул. Дмитрівська, буд. 5
Де зупинитися: в готелях Житомира

Ужгород

Розважальний центр "Джин"

Дитячий розважальний центр "Джин”, що нагадує справжній казковий замок, знаходиться в Ужгороді. На чотирьох поверхах центру діти можуть потрапити до різноманітних лабіринтів, на атракціони, корабель Флінта. А ще тут є спортивна зона і для самих сміливих — вежа вільного падіння. Для найменших відвідувачів облаштовано ігрову кімнату з сухим басейном, невеличкими гірками та іншими ігровими елементами. Більш старші діти можуть насолодитися ігровими автоматами, відвідати страшні лабиринти чи покататися на казкових гірках між поверхами. В центрі можна підкріпитися в піца-барі, в якому також часто влаштовуються дитячі свята з цікавими програмами. На вихідних дітки завдяки аквагриму перетворюються в справжніх чарівних істот, що робить відпочинок яскравішим, а малечу щасливою.
Казкові розваги в розважальному центрі “Джин” розраховані на дітей від 1-14 років.

Адреса: Ужгород, вул. Собранецька,  буд.128
Де зупинитися: в готелях Ужгорода

Happy Boom


Дитячий розважальний центр «Happy Boom» розташований в ТК«New Plaza» в центрі міста Ужгород. Комплекс складається з великої ігрової зони і кафе Happy Boom. В ігровій зоні всюди багато іграшок, ігрових елементів, що додають яскравості і позитивних емоцій. Малеча може повеселитися в різних лабіринтах, на батутах, в сухому басейні. А ще на дивовижних каруселях і водному батуті. Крім цього тут є творча зона, де можна читати, малювати або ж розписувати гіпсові фігурки героїв мультфільмів.
В цей час в дорослих є можливість в кафе подивитися журнали, зіграти в шахи, скористатись безкоштовним WI-FI і скуштувати смачну каву чи оригінальний напій закладу — вибуховий коктейль «Bubble Tea». Діток потім можна порадувати солодкими млинцями, тістечками, піцою "Ля Буші" і молочними коктейлями. В кафе організовуються дитячі свята з веселими розвагами і оригінальним меню.
Діток від 3,5 років може доглянути няня.
Розваги в Happy Boom будуть підходять дітям від 3,5 до 10 років.

Адреса: Ужгород, вул. Фединця, буд.18a (ТЦ "New Plaza")
Де зупинитися: в готелях Ужгорода

Чернігів

Kinder City

В Чернігові в ТРК “Рояль” знаходиться великий сімейний розважальний центр “Kinder City” з найбільшим батутним комплексом. На площі 1,5 тисячі квадратних метрів можна потрапити до ігрових майданчиків з лабіринтами, яскравими гірками, сухими басейнами, неймовірними батутами, куди пускають дорослих разом з дітьми. А ще тут встановлені ігрові автомати, є роллердром, де новачків вчать інструктори, аерохокей, розрахований аж на 4- гравців і велодром, який сподобається найактивнішим відвідувачам.
В “Kinder City” працює затишне кафе, в якому можна зібратись всією сім'єю, скуштувати десертів та смачних коктейлів. Крім цього це гарне місце для проведення неймовірних Днів народжень та інших свят.
Розважальний центр пропонує відпочинок дітям і дорослим будь-якого віку.

Адреса: Чернігів, вул. Музична, буд. 1, (ТРК “Рояль”)
Де зупинитися: в готелях Чернігова

Розважальний комплекс “Базис”

7 років тому в центрі Чернігова відкрився великий розважальний комплекс “Базис”, який спочатку задумувався сімейний комплекс спортивного напрямку. Зараз “Базис” складається із спортивно-оздоровчої зони, боулінг клубу, дитячих атракціонів, більярдної кімнати, ресторани і піцерії. Спортивна зона з фітнес залом, танцювальними секціями, солярієм, більше підходить для дорослих. Хоча для дітей тут теж є танцювальні і спортивні групи.
В зоні розваг облаштовано мотузковий парк, автодром, атракціони для малечі 2-7 років, дитячу кімнату з аніматорами. А ще тут є триярусний лабіринт над боулінгом і цікавий батальний комплекс, в якому і дорослі, і діти із захватом намагаються влучно поцілити в ціль поролоновими кульками з пневмо гармати. Крім цього в комплексі є великий батут і найпопулярніший в місті сучасний боулінг з американським обладнанням. Тут працює дитяча школа, що дає можливість навіть маленьким відвідувачам спробувати себе в цьому спорті.
Розважальний комплекс має фіто-бар, де можна замовити різні напої, кисневі коктейлі і перекусити салатами. Кожного дня в “Базисі” діти можуть відвідати дитячий клуб, а організовані тут Дні народження та інші банкети запам`ятаються надовго.

Розважальний комплекс розрахований для дітей 1 - 16 років.
Адреса: Чернігів, вулиця Незалежності, 12А.
Де зупинитися: в готелях Чернігова

Львів

Дитячий центр “Веселий вулик”

Дитячий розважальний центр “Веселий вулик” знаходиться в ТЦ “Львів” в місті Лева. Центр складається з різноманітних частин для дітей відповідно віку. Тут діти можуть побувати в лабіринті з перешкодами, веселитися на батуті чи в сухому басейні, пограти на ігрових апаратах, або покататися на дитячих мотоциклах. Для найменших відвідувачів облаштовано м'який ігровий майданчик. Дітей розважають професійні аніматори, залучаючи до активних ігор та квестів, в яких можна виграти щасливий квиток і обміняти його на приз. Такі радісні моменти можна зберегти завдяки апарату для миттєвого фото.
В центрі працює яскраве кафе “Жу-Жу”, в якому батьки можуть відпочивати, поки діти граються, а також банкетний зал, пристосований для організації дитячих свят.
Дітям у “Веселому вулику” до свят роблять оригінальний аквагрим, перетворюючи їх в казкових героїв. Крім цього тут можна замовити казкові торти для іменинників, креативні повітряні кульки.
Розваги у “Веселому вулику” розраховані для дітей 2-10 років

Адреса: Львів, вул. Кн. Ольги 106, ТЦ «Львів», 16 Зал
Де зупинитися: в готелях Львова

Розважальний центр “Жу-Жу”

Ще один дитячий розважальний центр “Жу-Жу” знаходиться в центрі Львова в ТЦ “Магнус”. В новому центрі для дітей пропонуються лабіринти, гойдалки, різноманітні хатинки. А ще дітки можуть покататися на яскравих машинках, пограти в магазин чи в розвиваючі ігри. Для малюків зроблена спеціальна м`яка зона, де вони можуть безпечно веселитися. Крім цього в “Жу-Жу” дітей доглядають няні чи аніматори і є відеонагляд. В момент дитячих ігор, батьки можуть відпочити в кондитерській SHOco, яка знаходиться біля центру розваг. Розважальний центр “Жу-Жу” — популярне місце для проведення дитячих Днів народження з цікавими програмами, аніматорами, сюрпризами і смачними солодощами від кафе SHOco.
Розваги в дитячому центрі підходять для дітей від 1,5 до 11 років.

Адреса: Львів, вул. Шпитальна, 1 (ТЦ Магнус, 4 поверх)
Де зупинитися: в готелях Львова

 Вінниця

Дитяча планета

В Вінниці можна відвідати великий дитячий центр “Дитяча планета”, що входить до мережі дитячих парків по всій Україні. В парку діти будь-якого віку можуть розважатися на великій батутній арені, різних лабіринтах, повеселитися в м'якій ямі з гіркою, пограти в відеоігри. В комплексі пропонується зона для малечі до 6 років, де діти можуть бути з батьками чи під наглядом няні. Крім цього тут є творча зона, де проводяться різноманітні майстер-класи для дітей різного віку. В “Дитячій планеті” організовуються дитячі свята, Дні народженння, в спеціальних тематичних кімнатах. Дітей прикрашають аквагримом і розважають цікавими програмами. А в кафе центру можна замовити спеціальне дитяче меню, смачну піцу, солодощі і різноманітні страви для дорослих.
Дорослим від 18 років, які не стрибають на батутах, та дітям до 1,5 року вхід безкоштовний.
 

Адреса: м. Вінниця, вул. Келецька 117б, ТЦ “Plaza Park”
Де зупинитися: в готелях Вінниці

Мегамоша

В Вінниці можна відвідати ігрове кафе “Мегамоша”, яке знаходиться в ТРЦ “Мегамол”. В кафе можна потрапити до двох ігрових майданчиків, що розраховані для дітей 0- 4 роки і до 7-ми років. Для самих маленьких відвідувачів облаштовано м'яку зону з невеликою гіркою, різними іграшками. Зона для дітей до 7 років складається з лабіринтів, яскравих гірок і маленьких будиночків. Діти мають можливість веселитися на батуті, обертовому колесі, сухому басейні. А ще в кафе розташований творчий куточок, де проходять майстер-класи, де можна малювати, ліпити чи створювати оригінальні вироби. Поки діти розважаються, батьки можуть відпочити за столиками, замовивши смачну каву, вибрати щось із дитячого меню і насолодитися панорамними видами на каток.
В “Мегамоші” влаштовують неймовірні Дні народження з досвідченими аніматорами і цікавими шоу- програмами для маленьких діток і підлітків в спеціальних кімнатах.
Тут також можна придбати подарунковий сертифікат “Мегамоші” і шоу-театру “Мадагаскар”, який влаштовує дитячі свята.
Вхід до ігрової зони кафе – безкоштовний!

Адреса: м. Вінниця, вул. 600-летия,17, ТРЦ Мегамол
Де зупинитися: в готелях Вінниці

Черкаси

Розважальний центр “Чудо-Парк”

В Черкасах можна відвідати сімейний розважальний центр “Чудо-Парк”, що є частиною мережі дитячих центрів, які розташовані по всій Україні. Дитячі комплекси дають можливість на своїх ігрових майданчиках розвивати творчий потенціал, активність, а також гарно відпочити і весело погратися. В “Чудо-Парку” безліч пригод, акцій, конкурсів для дітей будь-якого віку. Тут можна розважитися на каруселях, батутному комплексі, автосимуляторах, гойдалках, автодромі чи мотузковому парку, а в зоні ігрових автоматів або ж в чарівному лабіринті можна побувати в іншій реальності. Потрапляючи в цей казковий світ розваг, діти забувають про все на світі, а можливість в багатьох іграх, як в “призовій Рибалці” заробити призові квиточки, робить їх щасливішими. А ще тут можна скуштувати смачну випічку і коктейлі в дитячому кафе “Чудо-Піч”. В такій чудовій атмосфері тут проводяться тематичні дитячі Дні народження, де малечу прикрашають аквагримом, розважають різноманітними конкурсами, квестами, сюрпризами і мильними бульбашками. В “Чудо-Парку” можуть розважитися діти будь-якого віку, разом з батьками, бабусями і дідусями.

Адреса: м. Черкаси, бульвар Шевченко 208/1 (ТРЦ “Любава”)
Де зупинитися: в готелях Черкас

Дитячий розважальний комплекс "Fly Kids"

В Черкасах можна розважитися ще в одному дитячому центрі — “Fly Kids ", який знаходиться в ТРЦ “Дніпро-Плаза”. Для дітей облаштовано великий батутний комплекс, скалодром, масштабний лабіринт з різноманітними гірками, сухий басейн, де є безліч м'яких кульок. А ще тут є тарзанка, зал з ігровими автоматами для дітей та дорослих, лего-зона, стіл пісочної анімації. Для найменших відвідувачів є зони з м'якими іграшками, ігровими будиночками, розвиваючими килимками. В “Fly Kids " проводяться майстер-класи і є кімната дитячого розвитку. В цій казковій країні розваг організовуються тематичні Дні народження в окремому приміщенні, з музичним, світловим обладнанням і дискотечною кулею. При цьому кожен іменинник отримає святкове привітання та подарунок, взявши участь в “Колесі удачі”. Серед подарунків безкоштовний аквагрим, безкоштовний вхід, гроші на ігровій картці і навіть безкоштовне свято в концертній кімнаті.
У розважальному комплексі працює кафе, в якому можна замовити страви з “дитячого меню”, а також смачні десерти, які готують тут в кондитерському цеху.
Дітям до 1 року і батькам — вхід безкоштовний.
 

Адреса: м. Черкаси, вул.Припортова, 34, ТРЦ “Дніпро-Плаза”
Де зупинитися: в готелях Черкас

Харків

 “Музей фотоілюзій”

В Харкові з дітьми можна відвідати оригінальний Музей фотоілюзій, в якому вони стануть не просто глядачами, а учасниками експозиції. Тут можна опинитися серед історичного дійства, поруч із могутнім вулканом або наче в картині жахів. Музей сподобається і малечі, і дорослим відвідувачів, адже чарівний світ фантазій немає меж і віку. Кожен зможе знайти серед багатьох локацій з ефектом 3D, щось близьке до себе. В музеї можна скористатися порадами і допомогою адміністратора, якщо хочеться зробити фото самостійно. Також є можливість замовити послуги професійного фотографа.
Незважаючи на те, що вік для відвідування “Музею фотоілюзій” необмежений, цікаво тут буде дітям від 4 років.

Адреса: Харків, вул. Клочківська, 3
Де зупинитися: в готелях Харкова

Дитячий розважальний центр "ЧудоЧадо"

Ще один популярний розважальний центр для дітей "ЧудоЧадо" розташований в Харкові в ТЦ “Sun Mall”. На великій території центру діти потрапляють до лабіринту, батутів, сухого басейну. Для малечі є м'які елементи різного розміру, конструктори, гойдалки і великі пазли.
А також ігрові доріжки, басейн з фонтаном, велодром з самокатами і залізниця з паровозиком. Старші діти і дорослі можуть пограти в настільний теніс, аерохокей чи футбол.
Крім цього тут знаходиться творча зона, де проводяться майстер-класи та розвиваючі заняття для дітей від 3 до 8 років.
В "ЧудоЧадо" можна провести гарне дитяче свято, концерт, фестивалі чи конкурси.
Дитячий центр розважає діток від 1 до 12 років.

Адреса: Харків, пр-т Гагаріна, 181 (ТЦ “Sun Mall”, 3 поверх)
Де зупинитися: в готелях Харкова

Hotels24.ua бажає вам гарних розваг!

 Читати ще:

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
15.10.2018
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: Куди поїхати класом на екскурсію? 10 найцікавіших локацій для дітей
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(5 балів з 5, всього оцінок 1 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)