Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Лікувальні грязі: Де оздоровитися біля моря

Лікувальні грязі: Де оздоровитися біля моря

В Україні є курорти, де можна не просто відпочивати, а й лікуватися цілющими грязями, не гіршими, ніж в знаменитому Мертвому морі. Сьогодні hotels24.ua підготував добірку курортів біля моря, де можна оздоровитися лікувальними грязями.

Лікувальні грязі: Де оздоровитися біля моря

 Сергіївка

Курорт, розміщений на березі Шаболотського лиману, є одним з найбільших бальнеогрязьових курортів в Одеській області. В районі Сергіївки знаходяться величезні запаси мулової грязі, що представляє собою чорно-сіру масу з запахом сірководню та унікальним складом із часток заліза, алюмінію, гумусу. Саме цей склад допомагає при лікуванні опорно-рухового апарату, захворювань нервової та дихальної системи, гінекологічної системи, а також при слабкому імунітеті у дітей.
На курорті крім грязьових компресів можна пройти процедури: фізіолікування, масажу, рефлексотерапії, бальнеотерапія (перлинні, хвойні, скипидарні ванни), гідрокінезотерапію.

 

Поселитися на курорті можна в різноманітних готелях та пансіонатах, що пропонують номери з усіма зручностями. А лікування проходити, купивши курсівку в одному з санаторіїв.

Готель Музична гавань

Адреса: Одеська обл., пгт.Сергіївка, вул. Чорноморська, 49

Готель “Музична Гавань” розташований на березі Чорного моря у курортній Сергіївці. Тут пропонуються затишні номери, розраховані на 2-х і 4-х гостей з кондиціонерами, телевізорами та індивідуальними санвузлами. При готелі є великий ресторан, де можна замовити страви національної, болгарської чи молдавської кухні, а також дієтичне і дитяче меню. Ресторан розрахований на проведення різноманітних святкових заходів. В дворі готелю є можливість відпочити в альтанках і біля водоспаду. Автомобіль можна залишити на парковці поруч з готелем.
Вартість номера “напівлюкс” становить від 900 гривень, а “люкс” – від 1000 гривень.

 

Гостинний двір Казка

Адреса: Одеська обл., пгт.Сергіївка, вул. Космонавтів, 8

В кількох хвилинах ходьби від набережної в Сергіївці знаходиться гостьовий дім "Казка" розташований в центральній частині курорту. Готель має номери категорії “напівлюкс” і “люкс”, що забезпечені всім необхідним. Є номери з облаштованими кухнями та індивідуальними ванними кімнатами. Також гості можуть готувати в літній кухні, користуватися мангалами, печами. Любителям спорту встановлені тренажери, а для дітей—
ігровий майданчик. В садибі можна замовити комплексне харчування, трансфер та екскурсії.
Вартість номера “напівлюкс” становить від 450 гривень, а “люкс” з кухнею — від 770 гривень.

 

Готель Південний Кемпінг

Адреса: Одеська обл., пгт.Сергіївка, вул. Гагаріна, 1в

Неподалік від пляжу в Сергіївці, знаходиться база відпочинку “Південний кемпінг”. Гості можуть поселитися в номерах різної категорії, в яких встановлено кондиціонер, супутникове телебачення, безкоштовний WiFi. В покращених номерах є балкон з видом на озеро і вітальня з гостинним куточком.
На території комплексу "Кемпінг Південний" облаштовано відкритий басейн, гарний сад, дитячий майданчик, тенісний корт.
У барі-ресторані готелю можна замовити різноманітні страви, а також щодня для гостей сервірується сніданок.
Вартість стандартного номера в готелі становить 750 грн, а сімейного — 920 грн.

 

 Бердянськ

Популярним, як грязелікувальний курорт, Бердянськ став завдяки сульфідно-муловій грязі, хімічний склад якої містить всю таблицю Менделєєва. Такого немає навіть у знаменитих грязях Мертвого моря. Лікувальна грязь допомагає при переломах, стимулює відновлювальні процеси при захворюваннях шкіри, органів опорно-рухового апарату, серцево-судинних, гінекологічних і неврологічних систем.
Курорт має також свердловини із мінеральною йодо-бромною водою, на основі якої проводяться водні процедури: мінеральні ванни, підводний гідромасаж, підводне витягування, душ Шарко.
Крім того тут можна пройти процедури гірудотерапії (лікування п'явками) і спелеотерапії (різновид кліматотерапії).
Дістатися до Бердянська можна потягом, автобусом чи маршрутним таксі з Києва, Харкова, Запоріжжя чи Мелітополя.

 

Найпопулярнішими варіантами розміщення в Бердянську є бази відпочинку і міні-готелі та, щоб проходити лікування, можна вибрати готелі чи пансіонати.

Готель Дюна

Адреса: Запорізька область, м.Бердянськ, бульвар Тінистий, 22

 

Біля самого моря в Бердянську, знаходиться новий готель “Дюна”. В готелі пропонується поселитися в номерах категорії “стандарт” і “люкс”. Всі номери з великими вікнами, забезпечені кондиціонером, супутниковими каналами, гостьовими куточками і ванними кімнатами. В номерах є балкон чи лоджія, а в “люксах” додано вітальню з м'якими меблями.
Гості можуть відпочивати на власному пляжі, плавати у відкритому басейні, відвідати сауну з басейном, пограти в теніс і більярд. Готель має затишне кафе, де можна поснідати і вишуканий ресторан.
Перевагою готелю є його розміщення на території санаторію "Бердянськ", що робить проходження лікування доступним і ефективним. Вартість найдешевшого номеру складає 1200 грн.

Готель Афіна

Адреса: Запорізька область, м.Бердянськ, вул. Макарова, 52 з

Готель Афіна знаходиться на середній Бердянській косі поруч з пляжем. Готель має просторі номери категорії “напівлюкс” і “люкс” з новими меблями, системою кондиціонування, супутниковим ТБ, доступом Wi-Fi, сучасними ванними кімнатами. На території готелю є ресторан, дитячий майданчик та парковка.
Вартість номера “напівлюкс” становить від 1100 гривень, апартаменти обійдуться в 1700 гривень.

Гостинний двір Елітний Відпочинок

Адреса: Запорізька область, м.Бердянськ, вул. Набережна, 13

Недалеко від пляжу в Бердянську розташований готель “Елітний відпочинок”. Відпочиваючим приготовані комфортні номери з видом на море, в яких є кондиціонер, холодильник, супутникові канали, безкоштовний Wi-Fi. Ванні кімнати забезпечені банними і туалетними наборами. Гості можуть відпочивати в саду, приємно проводити час в кафе чи зіграти в більярд. Автомобіль можна залишити поруч на парковці. Можливе проживання з домашніми тваринами.
Номери “комфорт” коштують від 750 грн, “напівлюкс” —від 950 гривень, а “люкс” — від 1700 гривень.

Кирилівка

Кирилівка— це кліматичний і грязьовий приморський курорт степової зони, в Запорізькій області. На південному сході він межує з Азовським морем, з заходу і півдня — з Утлюзьким лиманом, а на відстані 3-х км знаходиться Молочний лиман. Курорт має приємний клімат, гарні пляжі та тепле неглибоке біля берега море.
Тут можна проходити комплексне лікування муловими лікувальними грязями з Молочного лиману, ропою з Утлюзського лиману. В бальнеогрязелікарні крім грязьових аплікацій можна приймати ванни з ропою, пройти гідропатичні процедури і лікуватися підводним витягуванням.
Дістатися до Кирилівки можна від Мелітополя до ст. Якимівка, далі автобусом до курорту.

 

В Кирилівці достатньо готелів та баз відпочинку, де можна відпочивати в комфортних умовах і проходити лікування в санаторії курорту.

Готель Азовська Рів'єра

Адреса: Запорізька область, пгт.Кирилівка, вул. Коса Пересип, 5


В центрі Кирилівки, недалеко від пляжу, знаходиться готель "Азовська Рів'єра". Готель пропонує яскраві номери з системою кондиціонування, супутниковими каналами, вільним Wi-Fi. Готель має два цілодобових магазини, аптеку, солярій, дитячий майданчик.
Гості можуть грати в теніс на власному корті готелю, зіграти в більярд, займатися в тренажерному залі. А також відвідати солярій, фінську сауну, поплавати в басейні. Замовити комплексне харчування можна в кафе “Фішка”, а спробувати страви японської кухні в суші-кафе "Tokio".
Вартість номера “напівлюкс” становить від 875 гривень, а “люкс” з кухнею— від 1275 гривень.

Готельно-ресторанний комплекс Клеопатра

Адреса: Запорізька область, пгт.Кирилівка, вул. Петровського, 91

 

Готель Cleopatra знаходиться в центрі курорту Кирилівка. Поселитися тут можна в номерах вищої категорії з оригінальним дизайном, кондиціонером, широкими ліжком, великим телевізором і просторою ванною кімнатою. Гості можуть скористатися вільним доступом Wi-Fi та щоранку отримати безкоштовно легкий сніданок. В ресторані з літньою терасою готують різноманітні страви європейської кухні.
Любителям спорту на території готелю облаштовано фітнес-центр, а розважитись можна граючи в настільний теніс, більярд чи міні-футбол. Дітей можна залишити на дитячому майданчику або в ігровій кімнаті. До власного пляжу готелю надається трансфер, а поруч є міський пляж. Відпочити можна в відкритих альтанках, в барі біля басейну, в сауні з джакузі. Лікування можна пройти в санаторії “Кирилівка”, що знаходиться в 20 хв ходьби.
Найдешевший номер в готелі коштує від 2000 грн.

Готель Кораловий острів

Адреса: Запорізька область, пгт.Кирилівка, Федотова Коса, 231

 

Поруч з пляжем в Кирилівці розташувався готель “Кораловий острів”. Для гостей облаштовані комфортні номери з кондиціонерами, супутниковими каналами і власними ванними кімнатами. Є номери з невеликим кухонним блоком. Гості можуть вибрати легкий або ж ситний англійський сніданок. Замовити смачні напої можна в барі, а гарно провести час і повечеряти—в затишному ресторані.
Комплекс має зону відпочинку з басейнами для дорослих і дітей. Поки дітей розважають аніматори в ігровій кімнаті чи на дитячому майданчику, дорослі можуть розслабитися в сауні.
Найдешевший двомісний номер обійдеться від 1240 грн.

 

Центр бронювання hotels24.ua бажає вам гарного відпочинку та оздоровлення!

Читати ще:

 

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
29.07.2018
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: Лікувальні грязі: Де оздоровитися біля моря
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(4 бали з 5, всього оцінок 1 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)