Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Новий рік у Буковелі: казковий зимовий відпочинок в Карпатах

Новий рік у Буковелі: казковий зимовий відпочинок в Карпатах

Зимовий відпочинок в Карпатах - це гармонійне поєднання білосніжних гірських краєвидів, чистого морозного повітря і безлічі нових вражень від активно проведеного часу. Якщо ви ще не визначилися, на якому з курортів Карпат відпочити цієї зими, то до вашої уваги інформація про чудову мальовничому місці і самому популярному гірськолижному курорті Буковель.

Новий рік у Буковелі: казковий зимовий відпочинок в Карпатах

Чому варто відзначити Новий рік у Буковелі

Село Поляниця, в якому знаходиться Буковель, має досить зручне географічне положення. Воно знаходиться в одному з найкрасивіших куточків Національного Парку Карпат. Приїхавши сюди, вас здивують чудові пейзажі і неповторні природні пам'ятки. Поляниця немов оточена амфітеатром гір. Три могутніх велетня (гори Буковель, Чорна Клева і Довга) день і ніч стоять на сторожі всіх багатств і скарбів цього гірського царства. Тут добре розвинена інфраструктура, гірськолижні траси в чудовому стані, що є причиною любові до Поляниці тисяч шанувальників гірськолижного спорту.

Поблизу села Поляниця розташовуються гори з цікавими назвами - Хом'як і Синяк, які з'єднані між собою полониною. Гора Хом'як досить популярна серед туристів. Відпочинок в Поляниці часто супроводжується знайомством з цим унікальним творінням природи. Складається гора переважно з пісковиків. Вона має висоту 1542 метра і кришеподібну форму. Схили гори Хом'як покриті хвойним і змішаним лісом. Тут часто відбуваються пішохідні прогулянки, як в зимовий, так і в літній час. З вершини гори можна побачити сусідні хребти і гори. Видно тут і гора Синяк, підкоривши яку, ви зможете насолодитися дивовижною панорамою на гірськолижні траси Буковеля.

 

Чим зайнятися

Проводячи зимовий відпочинок в Карпатах, ви зможете побачити масу красивих природних чудес. Недалеко від Села Поляниця (44 кілометри) розташований один з найкрасивіших водоспадів в Україні, який носить назву Шешорський Гук. При знайомстві з ним просто захоплює подих. Невимовна краса, яка створена самою матінкою природою, і в зимовий час викликає справжнє захоплення. Висота падіння цього мальовничого водоспаду - 5 метрів. Гуркіт і шум водоспаду чути ще задовго до того, як його можна побачити. Ці звуки не дають заблукати цікавим туристам і доставляють їх прямо до мети. Чудова картина, створена немов руками майстра, відкривається перед відпочиваючими. Хмари водного пилу тримаються в цьому місці цілодобово. У літню пору тут часто купаються, охолоджуючись від денної спеки. А взимку просто приємно насолоджуватися неймовірним пейзажем водоспаду Шешорський Гук, який серед снігових покривів виглядає ще чарівніше і привабливіше.

На відстані 15 кілометрів від Поляниці знаходиться місто Делятин, в якому можна подивитися дивовижної краси костел - прекрасну пам'ятку Карпат. В 33 кілометрах від села розташований діючий чоловічий монастир Манявський скит, який здивує вас своєю старовиною і унікальною архітектурою.

В 35 км від Буковеля розташована зелена перлина Прикарпаття — місто Яремче. Саме там в будь-яку пору в межах міста можна побачити знаменитий водоспад Пробій, який вражає своєю потужністю та красою.

Поряд з цим природним дивом знаходиться великий сувенірний ринок, який вважається центром гуцульських ремесел. Базар в безлічі яток пропонує різноманітні сувеніри, національний одяг та взуття, а ще запашні карпатські трави і смачний мед.


Після прогулянок варто відвідати унікальний ресторан-музей Гуцульщина, який був побудований без цвяхів. Тут гості спочатку потрапляють на цікаву екскурсію. Після ознайомлення з давніми традиціями, в ресторані можна скуштувати страви карпатської кухні, які подають в оригінальному керамічному посуді.
 

З Буковелю можна відправитись до містечка Ворохта, яке розташоване на відстані 20 км від курорту. Ворохта відома одним з найдовших арочних мостів в Європі, який був зведений із великого каміння. Віадук, збудований австрійцями на річкою Прут простягається на 200 метрів, а ширина основної арки досягає 65 метрів. Зараз з унікального мосту можна насолоджуватися прекрасними пейзажами, як з оглядового майданчика.


Крім цього в Ворохті є дерев'яна церква Різдва Богородиці із незвичною каплицею. Більше про історію селища можна дізнатися в історико-краєзнавчому музеї.

Як дістатися

Доїхати в село Поляниця можна з Івано-Франківська, до якого легко дістатися з будь-якого великого міста країни. З автовокзалу, що знаходиться поруч із залізничним вокзалом івано-Франківська до Поляниці прямують  рейсові автобуси і маршрутні таксі. Також можна скористатися послугами таксі.

Де зупинитися

Щоб вибрати оптимальний варіант для розміщення в готелях Буковеля на період Новорічних свят, варто подбати про бронювання вже зараз. Ми представимо вашій увазі добірку  різних пропозицій місцевих готелів.

Приватна садиба Шульц (Shulc)

Зупинитися на Новий рік в Буковелі можна в приватній садибі "SHULC". Це комфортабельний п'ятиповерховий готель, який одночасно може прийняти до 100 відпочиваючих. До послуг відвідувачів 27 номерів самих різних категорій, інтернет, ресторан, сауна і лазня, стоянка, кінні прогулянки та екскурсії. Двомісний стандат тут коштує 1775 гривень.

Котедж "Гуцулка"

В 1,5 км від комплексу Буковель і гірськолижних трас розташований недорогий і комфортний варіант розміщення котедж "Гуцулка". Тут ваша новорічна ніч пройде в домашньому затишку і гуцульській атмосфері. З вікон можна насолоджуватися видами на засніжені Карпати. Двомісний номер можна зняти за ціною від 1226 гривень.

 

 Туристичний комплекс "Софія"

Туристичний комплекс "Софія" пропонує розміщення на Новий рік в Буковелі в чотирьох котеджах, номерах яких обладнані красивими меблями і сучасною технікою. Є пропозиції для сімейного відпочинку, номери люкс, напівлюкс або окремий котедж з камінним залом. За окрему плату можна відвідати фінську сауну, джакузі, парілкуна дровах, російську лазню. Вартість номеру за ніч становить від 2300 гривень за двох.

 

Арт-готель "Викрутаси"

В арт-готелі" Викрутаси " ваш новий рік в Буковелі буде яскравим і незабутнім. Тут готується барвиста Новорічна програма, банкет і запальні шоу, участь в яких є обов'язковими умовами бронювання номерів. У готелі вас чекають вишукані дизайнерський номери, смачна кухня в ресторані, красива природа і професійний сервіс. Ціна за двомісний номер від 2760 гривень. 

 

 Готель "Лапландія"

В самому серці Буковеля поруч з підйомником розташований готель "Лапландія". Тут новорічні свята ви зможете відзначити в одному з комфортабельних котеджів. Всі вони обладнані центральним водопостачанням, водяним опаленням, є вітальні з каміном, кухні. Вартість розміщення в котеджі за одну добу становить від 17457 гривень.

 

Приватна садиба “Як вдома”

Гарний відпочинок на Новорічні свята можна провести в приватній садибі “Як вдома”. В триповерховому будинку пропонуються затишні номери з усіма зручностями. На кожному поверсі облаштовано сучасні кухні для самостійного приготування їжі. Гості можуть відвідати лазню, скористатися безкоштовним Wi-Fi, відправитись на екскурсію чи прогулянки на конях. Ціна двомісного номера складає від 1955 гривень за ніч.

  

Вілла “Лоіза”

В мальовничій Поляниці на схилі гори розташована сучасна вілла “Лоіза”. Гості можуть поселитися в одному із 20 комфортних номерів, оформлених в дереві. З балконів номерів можна споглядати гірські вершини і траси курорту Буковель. Гарне свято тут пропонують у власному ресторані вілли. Для відпочинку на свіжому повітрі надається мангал. Серед розваг доступні прогулянки в гори та екскурсії. Оздоровитися можна поруч з готелем в чанах і сауні. Стандартний номер для двох в “Лоізі” коштуватиме від 2875 грн.
 

 

 

Міні-готель "Прелуки"
 

Неподалік центру Поляниці розташований міні-готель “Прелуки”, де гостям пропонують 12 номерів різної категорії в двох корпусах. Свято можна зустріти в затишному кафе готелю, де подають страви національної та карпатської кухні. Для приготування барбекю тут є альтанка з мангалом, а для оздоровлення пропонується сауна. При готелі можна орендувати гірськолижне спорядження. Вартість двомісного номера за ніч починається з 2200 гривень.

Котедж "White House"

Поряд з річкою Прут і лісом в селищі Поляниця, на території готельного комплексу “Ведмежий двір” знаходиться двоповерховий котедж "White House". Кімнати котеджу, виконані з екологічно чистих матеріалів, мають окремі ванні кімнати, а на другому поверсі вихід на балкон. На першому поверсі встановлено підлогу з підігрівом, є вітальня з каміном та кухня з сучасною технікою. Святкове частування пропонується в ресторані готельного комплексу. Серед додаткових послуг: прокат лижного спорядження, замовлення трансферу. Проживання в котеджі одну добу коштує від 17855 гривень.


 

 

Ласкаво просимо на Новий рік в Буковель! А hotels24.ua допоможе вам обрати найкращі номери в готелях Буковеля!

 Читайте ще:

 

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
06.09.2019
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: Новий рік у Буковелі: казковий зимовий відпочинок в Карпатах
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(0 балів з 5, всього оцінок 0 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)