Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Санаторії МВС України

Санаторії МВС України

На території нашої держави працює велика кількість лікувально-профілактичних закладів, в яких, для оздоровлення та профілактики захворювань, використовуються природні фактори – клімат, мінеральні води, лікувальні грязі тощо. В поєднанні з фізкультурою та фізіотерапією, при дотриманні певного режиму лікування, харчування, відпочинку, можна досягти неймовірних результатів – істотно покращити власне здоров'я, зміцнити імунітет, впоратися з хронічними недугами та відновитися після отриманих травм, операцій. Сьогодні Hotels24 пропонує читачам ознайомитися з найкращими санаторіями МВС України.

Санаторії МВС України

 Санаторії МВС України: перелік найкращих

 Санаторії МВС України

Фото взяте на сайті: uahotels.inf

Санаторії представляють собою заклади лікувально-профілактичного характеру. В установах, з допомогою природних факторів (клімату, лікувальних грязей, термальних вод тощо), оздоровчих процедур та медикаментозної терапії, лікують різноманітні захворювання, в тому числі хронічні. В оздоровницях також проходять реабілітацію після отриманих травм та хірургічних втручань. Пропонуємо Вашій увазі ознайомитися з п'ятьма найкращими санаторіями МВС України. 

 

 1. Санаторій «Перлина Прикарпаття»

Санаторій  «Перлина Прикарпаття»

Санаторій «Перлина Прикарпаття» належить Міністерству Внутрішніх справ України. Він функціонує з 1993-ього року, займає площу приблизно 6,5 га, нараховує двісті шістдесят номерів.

Більша частина санаторно-курортного комплексу відведена під облаштування паркової зони. Санаторій включає їдальню, кафе-бар, десятиповерховий спальний, лікувальний та адміністративно-культурний корпуси, які поєднані між собою переходами.

Санаторно-курортний комплекс має в своєму розпорядженні бювет мінеральних вод, відділення – терапевтичне та урологічне, кабінети мінеральних ванн, біохімічну лвбораторію, закритий басейн, сауну, кріосауну, солярій, конференц-зал, тренажерний зал, більярд, дитячу кімнату, ігровий майданчик тощо.

Номери укомплектовані телевізорами, холодильниками, телефонами, мають індивідуальні санвузли з сучасною сантехнікою, душовими кабінами, ваннами. В кімнатах покращеної категорії є електрочайники, праски. З вікон номерів відкривається неймовірно гарна панорама на озеро, гори.

В холі санаторію є доступ до Wi-Fi, на території комплексу є платна парковка. Харчування в санаторії – триразове (страви сервірують у вигляді шведського столу).

Санаторій «Перлина Прикарпаття» спеціалізується:

  • на лікуванні жовчнокам'яної хвороби, запальних процесів печінки, жовчних шляхів, шлунково-кишкового тракту;
  • на відновленні організму після перенесеної хвороби Боткіна.

Сюди приїжджають люди з порушеннями обміну речовин, з запаленнями нирок хронічного характеру.

Лікувальний корпус санаторію має сучасну лікувально-діагностичну базу. Тут можна пройти всі необхідні обстеження та лікувальні процедури.

Пацієнтам пропонують душ, гідромасаж, а також лікування киснем. Процедура має антимікробну дію, попереджає кисневу недостатність, посилює кровообіг органів, покращує імунітет, стимулює захист організму від токсичних речовин, активізує трофічні процеси.

Також люди в санаторії проходять інгаляції, електро-, фізіотерапевтичні процедури, ультразвукове обстеження, займаються лікувальною фізкультурою на тренажерах тощо.

Адреса: Трускавець (Львівська область), вулиця Степана Бандери, будинок 71.

Також можна оздоровитися та відпочити в інших санаторіях Трускавця.


 

2. Санаторій «Кременці»

  Санаторій «Кременці»

Серед санаторіїв Міністерства оборони України, гідну нішу займає комплекс «Кременці». Санаторій розташований в Карпатах (на висоті сімсот п'ятдесят метрів вище рівня моря), в селищі Татарів, в оточенні лісів, поряд в водною артерією Прут.

Він розкинувся на площі 6,8 га, має чудовий сад, ландшафтний парк з алеями. На території санаторно-курортного комплексу є столики з лавками, альтанки.

Лікувальний профіль санаторію – захворювання верхніх дихальних шляхів, органів кровообігу, розлади нервової системи, астено-вегетативні порушення, ішемічна хвороба серця, серцева недостатність тощо.

Повітря в даній місцевості кристально чисте, насичене озоном, ефірними сполуками. В санаторії проходять лікування люди, котрі страждають від недугів бронхолегеневої системи, неврозів. Сюди також приїжджають пацієнти з астенічними станами після перенесених важких хвороб, радіоактивного випромінювання.

Санаторій має в своєму розпорядженні сучасну клінічно-біохімічну лабораторію, УЗД, відділення функціональної діагностики. В «Кременцях» можна пройти оздоровчі процедури – масаж, ароматерапію, інгаляції, відвідати соляну кімнату, зайнятися лікувальною фізкультурою.

Житловий корпус санаторію може розмістити сто чоловік. В «Кременцях» є басейн, їдальня, бар, більярдна, зали – кіноконцертний та лікувальної фізкультури, солярій, сауна, спортивний та дитячий ігровий майданчики, тренажерний зал тощо. На території комплексу є тенісний корт, а поблизу річки – облаштовано пляж.

В готелі представлені двомісні номери зі зручностями на поверсі, двомісні номери категорії «люкс», тримісні та чотиримісні номери. Також можна проживати в котеджі підвищеної комфортності з кухнею та їдальнею, оснащеному каміном та укомплектованому телевізором. В санаторії передбачено харчування три рази на день, працює десертний бар, оформлений в гуцульському стилі.

Адреса: село Татарів (Івано-Франківська область).

Також можна оздоровитися та відпочити в готелях Татарова 

3. Санаторій «Південний Буг»

Санаторій  «Південний Буг»

Перераховуючи кращі санаторії України, слід згадати санаторій «Південний Буг». Реабілітаційний центр відноситься до відомства Міністерства внутрішніх справ України.

Санаторій розташований в центральній частині Хмільника, на березі річки Південний Буг, має в розпорядженні власний пляж. В санаторії проходять реабілітацію люди після перенесених хвороб, в тому числі інфаркта міокарда.

На його території є альтанки, алеї для прогулянок, майданчик для гри в волейбол, дитячий майданчик, бігові доріжки, паркова зона, тренажери (під відкритим небом), більярдна, працює сауна тощо. В закладі передбачено чотири-п'ятиразове харчування.

Санаторно-курортний центр пропонує проживання в номерах категорії «стандарт» (в тому числі покращених з балконами) на одного, двох чоловік, а також категорій «напівлюкс», «люкс» зі всіма зручностями, сучасними меблями (ліжками, тумбами, шафами), кондиціонерами, холодильниками та телевізорами. В санвузлах є душова кабіна, умивальник, туалет.

В санаторії «Південний Буг» є доступ до безкоштовного Wi-Fi, цілодобове холодне та гаряче водопостачання. Тут працюють кваліфіковані лікарі. В реабілітаційному центрі можна пройти фізпроцедури, відвідати кабінети психоемоційного розвантаження, світлотерапії та інгаляцій.

Пацієнтам пропонують оздоровчі ванни, підводний душ-масаж у родоновій воді, лікувальну фізкультуру, гальванічні ванни, процедуру горизонтального витягування хребта, підводне витягування хребта у родоновій воді, суху вуглекислу, озоново-радонову ванни, а також ударно-хвильову, пресо-, кріо-, магніто-, озоно-, лазеротерапію тощо.

Адреса: Хмільник, вулиця Шевченка, будинок 25

Також можна оздоровитися та відпочити в інших санаторіях Хмільника 

4. Санаторій МВД «Миргород»

Санаторій МВД «Миргород»

Серед недорогих санаторіїв України, особливою популярністю користується «Миргород». Санаторно-курортна установа знаходиться в «серці курорту», на відстані ста п'ятидесяти метрів від бювету мінеральних вод.

Паркова територія (46 га) санаторію потопає в зелені. Поруч протікає річка Хорол. Поряд з водною артерією облаштовано пляжна зона. Лікувальна база санаторію налічує двадцять вісім кабінетів. На високому рівні розвинута і діагностична база.

Лікувальний заклад має в своєму розпорядженні сучасний дев'ятиповерховий житловий корпус, в якому може розміститися чотириста двадцять шість осіб, тенісні корти, більярдну, тренажерний зал, сауну, дитячі ігрові майданчики тощо. На першому поверсі центру знаходиться бювет мінеральних вод.

В оздоровниці пропонують не тільки лікування мінеральною водою, а й кліматолікування, бальнеогрязеліку, лікувальний масаж, магніто-, ударно-хвильову, синглетно-кисневу-, психо-, озокеритотерапію, відвідування солярію і т.д. 

В оздоровчому центрі працює поліклініка, є бактеріологічна та біохімічна лабораторії. В санаторно-курортному комплексі лікують захворювання органів травлення. В «Миргороді» є відділення, в якому проходять реабілітацію ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС.

Приїжджим пропонують проживання в одномісних, двомісних номерах класу «стандарт» з усіма зручностями, в двокімнатних двомісних номерах класу «напівлюкс» «люкс», в двокімнатних одномісних «люксових» номерах, в «апартаментах».

Кімнати укомплектовані телевізорами, по яким транслюється кабельне TV, душами. В номерах категорій «напівлюкс», «люкс», «апартаменти» є холодильники, набори посуду, а в «люксових» ще передбачена система кондиціювання, балкони. В курортно-медичному центрі відпочивальники зможуть харчуватися тричі на день в їдальні.

Адреса: Миргород (Полтавська область), вулиця Українська, будинок 60

Також можна оздоровитися та відпочити в інших санаторіях Миргорода 

5. Санаторій «Затока» (Медичний реабілітаційний центр «Затока» МВС України)

Санаторій «Затока» (Медичний реабілітаційний центр «Затока» МВС України)

Санаторій «Затока» знаходиться в мальовничій місцевості, на узбережжі Чорного моря, на піщаній Кароліно-Бугазькій косі, що омивається на півдні Чорним морем, а на півночі – прісними водами двох лиманів – Шаболатського, Дністровського.

Реабілітаційний центр має в своєму розпорядженні відмінну зону купання в морі та лиманах, тренажерний зал, їдальню. Чиста вода, що поступає з артезіанської свердловини, прозоре море, сприятливі кліматичні умови – всі перераховані вище фактори сприяють оздоровленню, швидкій реабілітації після перенесених хвороб, травм, операційного втручання.

Приїжджим пропонують розміщення в двомісних номерах з телевізорами, укомплектованих ліжками, шафами, тумбочками, кондиціонерами. В деяких кімнатах передбачено холодильники. Є тримісні номери категорії «економ» (в кімнатах знаходяться три ліжка, умивальник, тумбочки, шафа, холодильник, телевізор та кондиціонер).

Адреса: селище Затока (Одеська область), вулиця Вокзальна, будинок 70

Також можна оздоровитися та відпочити в готелях Затоки

 


Здоров'я – це найцінніше, що має людина. Щоб добре відпочити, набратися сил, позбутися моральної втоми, пройти реабілітацію та підлікуватися, оберіть найкращий санаторій нашої держави!

 Читайте ще:

 

 

 

 

 

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
01.07.2019
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: Санаторії МВС України
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(0 балів з 5, всього оцінок 0 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)