Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Відгуки про відпочинок в Коблево

Відгуки про відпочинок в Коблево

Багато людей, які прагнуть добре провести час на чорноморському узбережжі, обирають Коблево. На чудовому курорті Миколаївської області є все необхідне для ідеального відпочинку з сім'єю, друзями або коханою людиною – м'який клімат, тепле море, безліч розваг, житло на будь-який смак і гаманець. Перед тим, як планувати літню відпустку, ознайомтесь з відгуками про відпочинок в Коблево від Hotels24.

Відгуки про відпочинок в Коблево

Коблево – курортне селище, оточене з усіх сторін соснами, багате на виноградники. Населений пункт розташований в Березанському районі Миколаївської області. Частина Коблево розкинулася на березі Тилігульського лиману.

 Відпочинок в Коблево

Фото взяте на сайті: anga.ua

На курорті пляжний сезон розпочинається в червні і триває до кінця вересня. Море в Коблево неглибоке, добре прогрівається. Температура води в сезон не опускається нижче показника + 20 градусів по Цельсію. Середня температура моря коливається в межах від +21 до +27 градусів по Цельсію.

Де зупинитися: туристів приймають готелі Коблево на березі моря 

Берегова лінія Коблево простяглася аж на сім кілометрів. Пляжі курорту вкриті золотистим піском з сіруватим відтінком. Подекуди трапляються ділянки з дрібно черепашковим покриттям. Вхід в море – пологий. Більшість пляжів курорту безкоштовні, але є і платні зони відпочинку.

 Пляж Bora Bora в Коблево

Фото взяте на сайті: katarintravel.by

Серед популярних пляжів курорту слід виділити:

  • Платний пляж Bora Bora, оснащений шезлонгами, сонцезахисними парасольками. На ньому відбуваються спортивні змагання та організовуються цікаві шоу-програми.
  • «Коблево» – безкоштовний громадський пляж з рятувальною станцією.
  • Кришталевий платний пляж з басейном, навісами від сонця, шезлонгами, на якому туристам пропонують навіть рушники.
  • Платний пляж For Rest, обладнаний тіньовими навісами, лежаками.

В селищі функціонує багато водних атракціонів, гірок. Майже на всіх пляжах курорту працюють ресторани, кафе, бари. Відпочивальникам пропонують:

  • прогулянки на катері, яхті;
  • дайвінг, віндсерфінг;
  • політ над морем на парашуті, параплані;
  • відвідування аквапарків (в курортній зоні їх два – «Коблево» та «Орбіта»), дельфінарію, родео-парку;
  • катання на скутері, «банані», «бублику», лодці, «бетмені»;
  • екскурсії на острів Березань, в край натуральних вин – Тилигул.

Сезонний аквапарк «Коблево» розташований за адресою – вулиця Морська, 150. На його території знаходяться різноманітні гірки як для дітей, так і дорослих, зони відпочинку, басейни і кафе.

 Аквапарк «Коблево»

Фото взяте на сайті: ua.igotoworld.

Місцезнаходження аквапарку «Орбіта» – проспект Курортний, 7. Тут є гірки для дітлахів – «Ракета», «Казан» та інші, слоник з фонтаном, що б'є з хоботу, шезлонги для відпочинку і тенти від сонцю, душові у вигляді жирафу та клоуну. В аквапарку обладнана дитяча територія, працюють кафе, бар, басейни, в тому числі мілкий для малюків.

Аквапарк «Орбіта»

Фото взяте на сайті: katalog-kurortov.in.ua

В Коблево можна забронювати номери в готелі, парк-готелі, пансіонаті, готельно-ресторанному комплексі, зупинитися на базі відпочинку, в гостинному дворі, орендувати віллу, квартиру. Можна обрати житло з безкоштовними сніданками, дворазовим, триразовим харчуванням, з кухнею в номері, на якій є вся необхідна побутова техніка й посуд для самостійного приготування їжі. Багато готелів Коблево в своєму розпорядженні мають власні пляжні зони.

Де зупинитися: туристів приймають бази відпочинку в Коблево 

Відгуки про відпочинок в Коблево (мовою оригіналу)

Відпочинок в Коблево

Фото взяте на сайті: турист.бел

«Море неглибоке як для діток добре, ми попали що море штормило майже весь відпочинок ( 12днів ), але нашій дитині це подобалось кататись на хвилях. Погано звісно те, що воно було мутне і брудне через шторм і викидало на берег багато водорослей. По цінах там не є дорого порівняно. За житло та прохарчуватись там дорого, хоч і є супермаркет, тобто вести із собою якусь каву чи цукор неварто» (користувач Аня).

«Відмінний аквапарк, тут завжди можна весело провести незабутній час зі своїми дітками і не тільки. Мені дуже сподобалося, все. Ми були в захваті від проведеного часу в аквапарку. Шалені емоції чекають тих, хто був в аквапарку Коблево! Все здорово! Ви просто супер!» (користувач Тетяна)

Де зупинитися: туристів приймають пансіонати Коблево


 

«На пляжі досить чисто, але після шторму, дуже багато медуз.. Дно піщане, без каменів і гострих черепашок. Занадто великих хвиль не було, тому що пляж знаходиться в невеликій бухті. Комфортно» (користувач Олена).

Розваги в Коблево

Фото взяте на сайті: tatyana.co.ua

«Я зараз відпочиваю з чоловіком в Коблево, враження чудове, і водичка потепліла градусів 20, і ціни нормальні, і порції великі як у їдальні, де ми харчуємось від бази, так і в місцевих кафешках» (користувач Вікторія).

«Море мілке, 2 аквапарки, кафе, вечірні шоу і кінотеатр. А для любителів тиші і спокою вечірній захід на море. Бази та умови на будь-який смак і гаманець» (користувач Ірина Фузик).

«Рекомендую аквапарк орбіта, особливо у кого діти 3-10 років, для них передбачені водні гірки , басейни» (анонімний користувач).

Коблево: відгуки про готелі (мовою оригіналу)

Готелі Коблево

«Відпочивали тут перший раз, до того були в Затоці. Вибирали між Вінницею» та Тетяною» . 1) Головне море чисте і поруч! Їжа смачна, особливо каші й супи. Через день на сніданок гаряча каша! 2) Інтернет швидкий! в холі 3 поверху. Завдяки цьому лавки ввечері навкруги бази – вільні! 3) Гаряча вода ЦІЛОДОБОВО! 4) Поруч автостанція. Нема проблем з білетами. 5) З гори поруч (20 хвилин) ЧУДОВИЙ вид на всю долину!)» (користувач Олег)

Наталія про базу відпочинку «Поліграфіст»: «база сподобалась, персонал приємний, ціни помірні, годували в столовій добре. Спокійно та затишно! До пляжу 3 хвилини, до магазинів та базарчику також. Всім залишились задоволені, 7 днів пролетіли як один!))) Чекаємо наступного літа»))).

«Ми вперше були в Коблево в Виннице», нас переповнюють емоції, дуже сподобалось. На наступний рік, лише туди. Привітний персонал, прекрасна їдальня, вночі працює охорона» (користувач Наталія).

Готелі Коблево 

«В червні з сім'єю ми відпочивали на «Меліоратор-Юг». Поскільки у нас маленька дитина, ми вимушені були декілька років поспіль відпочивати у Коблево і нам є з чим порівняти. База просто супер і відповідає багатьом європейським стандартам. Охорона круглодобова, парковка для автомобілів, персонал привітний, розміщення в номер миттєве, прибирання номера по- вимозі, горнічна на кожному поверсі, всі зручності, в номері нові меблі, вода, кондиціонер, телевізор, вид на море і на поверсі можна прогладити речі, територія прибрана, озеленена, басейн правда запрацює з липня, але до моря 15 кроків. Для гарного відпочинку з сім'єю це прекрасна база» (користувач Світлана).

Великий вибір житла в Коблево представлений тут


Якщо Ви шукаєте гарне місце для відпочинку на березі Чорного моря – курорт Коблево стане найкращим вибором! Почитайте про відпочинок в Коблево, ціни відгуки, забронюйте готельний номер та насолоджуйтесь чудовою літньою відпусткою.

Читайте ще:

 

 

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
12.04.2019
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: Відгуки про відпочинок в Коблево
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(4.5 бали з 5, всього оцінок 3 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)