Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Відгуки про відпочинок в Залізному Порту

Відгуки про відпочинок в Залізному Порту

З настанням теплих днів неймовірно хочеться на море – позасмагати під ласкавими променями сонця, зануритися в чисту, солону водичку! Гарним варіантом літнього відпочинку стане Залізний Порт – курортне селище, що розкинулося на півдні Херсонської області. Перед тим, як планувати поїздку на Чорне море, обов'язково почитайте відгуки про Залізний Порт, які зібрав у статті Hotels24.

Відгуки про відпочинок в Залізному Порту

Невелике селище міського типу – Залізний порт – розташоване в Голопристанському районі Херсонської області. Від курорту до обласного центру відстань становить дев'яносто вісім кілометрів. В Залізному Порту довгий, черепашково-піщаний пляж. У Чорному морі є окрема огорожа для безпеки дітлахів. Пляжна зона обладнана сонцезахисними парасолями, шезлонгами, тентами, навісами. Є душ з прісною водою, пункт прокату водної техніки.

 Відпочинок в Залізному Порту

Фото взяте на сайті: cataleya.com.ua

Для туристів передбачено безліч розваг – підйом на колесі огляду, катання на «банані», «бублику», скутері, катамарані, морські прогулянки на яхті, катері, поїздка морем на «острів розваг».

Уздовж всього узбережжя Чорного моря функціонує велика кількість парків з атракціонами, ігрових майданчиків з надувними гірками. Дітям сподобається водна стаціонарна гірка. Вона нагадує спіраль і досягає в довжину двадцяти п'яти метрів.

На пляжі знаходиться чудовий аквапарк – популярне місце для відпочинку дорослих і дітлахів. На його території функціонує сім гірок з відкритими та закритими спусками. Залізний порт пропонує туристам безліч екскурсій:

  • по Бобровому озеру під керівництвом гіда;
  • в Азово-Сиваське заповідно-мисливське господарство;
  • до паланки Запорізької Січі, розташованої в селі Геройське;
  • до руїн Збур'ївської фортеці;
  • до склепу родини Фальц – Фейнів в селі Новочорномор'я;
  • в урочище «Лисі нори» в селі Новочорномор'я;
  • до Чорноморського біосферного заповідника;
  • до біосферного заповідника «Асканія-Нова»;
  • на острів Джарилгач;
  • до цілющого гейзеру.

Дістатися до Залізного Порту зручно з Києва через Херсон потягом Київ – Херсон. Можна скористатися маршруткою, що прямує в напрямку Херсон – Залізний Порт.

Пропонуємо читачам ознайомитися з відгуками людей про відпочинок в Залізному Порті.

Відпочинок в Залізному Порту, відгуки (мовою оригіналу)

Відпочинок в Залізному Порту

Фото взяте на сайті: travel.tochka.net

«Відпочивали в Желєзному порту не перший раз, тому є з чим порівнювати. Залишились дуже задоволені» (Альона).

«Залізний Порт намагається крокувати в ногу з часом: у селі є велетенська набережна, на якій зосереджено практичне все життя: кав’ярні, бари, ресторани, кінотеатр, клуби. Однак варто одразу зауважити, що в більшості з них ціни київські або навіть вищі, а от рівень сервісу мінімальний» (Христина Мельник).

«Отже, про позитив: масса свіжих фруктів і овочів, житло від студентів до комфортних ВІП-номерів, доступ до пляжу – немає ніяких сіток. Сам пляж чудовий, пісчаний, пологий. Сезон розпочинається з першого травня: є басейни з підігрівом у декількох пансіонатах. Невеличка проблема на вихідних – стоянку для автомобіля знайти важко» (Олександр).

 Відпочинок в Залізному Порту

Фото взяте на сайті: www.youtube.com

«В Залізном Порту пляж чистий, мало медуз, набережна дуже довга, багато розважальних закладів, дискотек, кафе. Плюси – пляж: 3 минути, чистий, невелика кількість медуз, можливо побачити дельфінів» (Лілія).

«Слід віддати Залізному Порту належне – житла там справді багато і на будь-який смак. Від койко-місця в приватному секторі до розкішних апартаментів на самій набережній. Інше питання, що попит все одно перевищує пропозицію, і, приїжджаючи в розпал сезону, не сподівайтесь легко знайти житло навіть за великі гроші» (Христина Мельник).

«Відпочивали в кінці червня та серпня 2017 року. Дуже все сподобалося! Весь обслуговуючий персонал – милі люди. Всі уважні, чуйні, привітні» (Аліна Лагно).

«Той рік відпочивали. Дуже сподобалося. Думаю на цей рік також» (Світлана).

Залізний Порт: відгуки про готелі (мовою оригіналу)

 Готелі Залізного Порту

«Ми відпочиваємо вже третій рік підряд в Железному порті. Цього року приїхали в готель Оксамит. Дуже гарний сервіс. В номерах так чисто, що ми навіть пограли в ревізора і не знайшли жодної пилюки, навіть в коридорах загальних дуже чисто. На балконі, де завжди пилюка, бо це вулиця, дуже чисто. Прибирають всюди, в кожному куточку. Так чисто, що аж пахне свіжістю. Територія вся охайна і прибрана. Кухня смачна і бачиш, як готують для тебе. Порції такі величезні, що ми жодного разу не доїдали. Кухня професійна, дівчатка прибиральниці просто молодці» (Таня).

«Особисто я шукала місце відпочинку по інтернету і тільки завдяки хорошим відгукам зупинилася на міні-пансіонаті «Вишня біля моря». Ні на хвилину я не пожаліла, що обрала саме це місце для відпочинку. Море дуже близько (2-хв.), в номері просторо і чисто, на подвір'ї завжди прибрано. А головне завжди чисті туалети і душові. Душ можна приймати коли завгодно, вода є постійно» (Анжела).

Пропонуємо забронювати житло в приватному секторі в Залізному Порту

«Відпочивали літом в пансіонаті «Сказка» і залишились дуже задоволені) Сервіс на високому рівні, кухня смачна, персонал дуже привітний)). Кімнати комфортні з усім необхідним, і дуже зручно, що маршрутка возить прямо до закритого клубу і на пляж. Не далеко знаходиться Набережна і базарчик. Ще у пансіонаті є дитяча кімната, так що можна сміло брати з собою діток і їм буде чим займатись) Всім рекомендую цей пансіонат) Дуже сподобалось) Обов'язково приїдемо ще)) Тепер це наше улюблене місце» (Діма Шевчук).

 Готелі Залізного Порту

Де зупинитися: туристів приймають

«Відпочивали в Залізному порту з 19 по 29 липня на базі МАЛІБУ, база сподобалась, Номера чисті, хороші господарі, завжди допомагали якщо щось було потрібно. прибирання було на прохання, на базі є мангал та кухня для самостійного приготування, але можна було харчуватись в 33 Меридіані» (Катя).

«Ми з чоловіком відпочивали у Залізному Порту в пансіонаті «Подольє». Враження від відпочинку лише позитивні. Видасться нагоди, поїдемо ще туди. По-перше, пощастило з погодою – жодного дощового чи бодай похмурого дня. По-друге, тепле, чисте море. Поки знаходилися у Залізному Порту, бачили кілька разів дельфінів. Пляжі широкі і вхід безкоштовний» (Анастасія).

Пропонуємо орендувати житло в Залізному Порту на будь-який смак і гаманець 

Залізний Порт – чудове місце для морського відпочинку та оздоровлення! Плануйте свою відпустку заздалегідь і бронюйте найкращий готель!


Читайте ще:

 

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
12.04.2019
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: Відгуки про відпочинок в Залізному Порту
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(5 балів з 5, всього оцінок 1 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)