Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Відпочинок у Славському з дітьми

Відпочинок у Славському з дітьми

Відпустка всією родиною в Карпатах – це відмінна можливість гарно провести час разом з коханими людьми на лоні природи, залишивши позаду набридливий побут, міську метушню та проблеми на роботі. Сьогодні тисячі сімей, за новими враженнями і позитивними емоціями, відправляються на довгоочікуваний відпочинок в Славське – курортне селище Львівської області, оточене з усіх сторін величними горами. Планування відпустки з дітлахами дуже часто супроводжується клопотами в організації. У всіх, без винятку, батьків виникає ряд питань, до вирішення яких необхідно підійти з усією серйозністю, – «Як комфортніше дістатися населеного пункту? Де краще зупинитися і який номер забронювати? Як харчуватися? Що з розвагами?» Сьогодні Hotels24 розповість читачам про всі нюанси відпочинку в Славському з дітьми.

Відпочинок у Славському з дітьми

 Славське: відпочинок з дітьми

Відпочинок у Славському з дітьми

Фото взяте на сайті: zaharberkut.ua

Українські Карпати – один з найкращих варіантів для дитячого відпочинку. І це не дивно, оскільки в гірській місцевості, є все, що так потрібне для відпустки з маленькими туристами – чисте, наповнене ароматами хвої, повітря, гарна природа, відмінно розвинена інфраструктура та безліч розваг.

Багато родин віддають перевагу курортному селищу міського типу – Славському, що знаходиться в сонячній долині, в місці злиття водної артерії Опору та її притоки Славки, в оточенні величних гір, на висоті 590-600 метрів над рівнем моря. Славське має зручне місцезнаходження. Курорт розкинувся в Сколівському районі Львівської області.

Відпочинок в Славському з дітьми влітку

 Відпочинок в Славському з дітьми влітку

Фото взяте на сайті: zaharberkut.ua

Літо – чудова пора для сімейного відпочинку в горах! Довгоочікувані канікули або просто вихідні запам'ятаються надовго, якщо провести їх в мальовничому краю України – Славському! Тут можна не лише насолодитися неймовірно гарною природою, яка в теплу пору року вражає буйством фарб, зеленню, але й оздоровитися, покращити імунітет, набратися сил і позитивної енергії на весь наступний рік! Особливе враження сімейний відпочинок в Славському справить на допитливих малюків.

Влітку в курортному селищі можна позбирати гриби, нарвати лікувальних трав, взяти напрокат спортивний, гірський велосипеди та відправитись на прогулянку гарними місцями, покататися на конях на полонинах, промчати на швидкості на квадроциклах, пограти в більярд і настільний теніс, замовити цікаву екскурсію до печери та джерела «Писана криниця», до бурхливого водоспаду Кам'янка, до історико-культурного заповідника «Тустань», помилуватися церквою Успіння Пресвятої Богородиці.

В околицях водоспаду Кам'янка знаходяться зони відпочинку з мангалами, на яких можливо приготувати шашлик. Для розваг малюків в даній місцевості споруджена дерев'яна гірка. Туристи зможуть розбити наметове містечко, поганяти м'яча з дітьми, пограти в бадмінтон, покататися верхи на конях.

На території більшості готелів, баз відпочинку, вілл, туристичних та готельно-ресторанних комплексів, пансіонатів, гостинних дворів тощо Славського обладнані ігрові майданчики з гірками, гойдалками, пісочницями, є басейни критого та відкритого типу, які актуальні в теплу пору року. В населеному пункті працюють численні заклади харчування, в яких готують страви традиційної української кухні, в тому числі смачні гуцульські смаколики для дітей.

Відпочинок з дітьми в Славському в зимову пору року

Відпочинок з дітьми в Славському в зимову пору року

Фото взяте на сайті: hotelsbukovel.com.ua

Взимку головною розвагою в Славському є катання на лижах та сноубордах. Родини з появою дитини рідко відмовляються від улюбленого заняття. На гірськолижному курорті Славське можна побачити багато відпочивальників з дітьми різного віку. Для когось з малюків це перша поїздка в гори, а хтось вже впевнено катається на лижах і може, з легкістю, продемонструвати справжній майстер-клас.

В Славському працюють професійні інструктори, які завжди раді прийти на допомогу та навчити дитину за декілька днів «стояти» на лижах.

Діти залишаться в захваті також від катання на санках, в тому числі запряжених кіньми, та сноутюбах, снігоходах. Лижники та сноубордисти, в сезон, віддають перевагу горі Тростян. На її вершину веде канатна дорога. Вона працює протягом усього року.

На курорті прокладені численні траси – як для досвідчених лижників, так і для новачків і маленьких туристів. В даній місцевості функціонують два десятки підйомників, в тому числі вісімнадцять бугельних, а неподалік від них працюють численні кафе, в яких можна перекусити та зігрітися гарячими напоями в морозну зиму. На гірськолижному курорті Славське є можливість купити або взяти напрокат все необхідне гірськолижне спорядження, санки.

Відпочинок в Славському можна доповнити релаксом в сауні, відвідуванням СПА-салону. Гарний настрій та яскраві емоції подарує дорослим та їх малечі боулінг-клуб Славського, розташований за адресою – вулиця Івана Франка, будинок 5. Тут є шість доріжок, працює прокат спортивного взуття. В будівлі функціонує бар, де можна підкріпитися з дитиною та випити безалкогольних напоїв.

На що потрібно звернути увагу, плануючи відпочинок у Славському з дітьми?

Відпочинок з дітьми в Славському

Фото взяте на сайті: zaharberkut.ua

Плануючи відпустку в Славському з дітьми, слід грунтовно підходити до таких важливих аспектів, як проживання та харчування. Якщо у Ваші плани не входить пошук житла з кухнею, то продукти брати з собою не варто, особливо ті, які швидко псуються. На курорті працює чимало кафе та ресторанів («Слов'янка», «Максим», «Перлина Карпат», «Смерічка», «Лагуна»), де завжди можна ситно і смачно поїсти. Деякі заклади навіть пропонують спеціальне дитяче меню.

Чимало готелів Славського мають в своєму розпорядженні їдальні, в яких можна повноцінно харчуватися тричі на день. Також замовити меню із страв домашньої кухні пропонують господарі приватних садиб, вілл, пансіонатів, гостинних дворів.

До вибору підходящого місця проживання слід теж поставитися серйозно. Якщо основна мета поїздки в Карпати – це катання на лижах, то доцільно обрати готель, розташований неподалік від гірськолижного спуску. Так Ви не будете щодня гаяти час на дорогу, заощадите кошти та не витратите сил. Взимку ідеальним варіантом також стане житло з сауною, каміном, чанами. Спекотним літом краще віддати перевагу готелю з басейном, від плавання в якому діти будуть в захваті!

Пам'ятайте, що при бронюванні готелю, слід уточнювати про додаткові місця для дітей (за них, в більшості випадків, доведеться доплачувати).

Кращі готелі Славського, на які варто звернути увагу родинам з дітьми

Кращі готелі Славського

Фото взяте на сайті: zaharberkut.ua

1. Готель «Лагуна»


 Готель «Лагуна»

На відстані 600 метрів від бугельного витягу, розташованого на горі Погар, знаходиться готель «Лагуна». В ньому нараховується чотринадцять номерів категорій «стандарт», укомплектованих телевізорами, по яким транслюється кабельне телебачення, холодильниками. В номерах є індивідуальні санвузли. Можливе надання додаткових місць для дітей.

Постояльці зможуть користуватися безпровідним інтернетом, харчуватися стравами закарпатської, гуцульської кухні в ресторані з літньою терасою.

На території готелю працює лазня на дровах, облаштовано ігровий майданчик для дітлахів з гойдалками, пісочницею, є столики з лавками, альтанки для відпочинку, парковка для авто. Поряд з готелем працює пункт прокату лиж, санок, снігоходів, сноубордів (взимку), квадроциклів, дитячих машинок та велосипедів (влітку).

Адреса: Славське, вулиця Івана Франка, будинок 21

2. Приватна садиба «Кукулька»

 Приватна садиба «Кукулька»

Родинам з малечею сподобається приватна садиба «Кукулька» з терасою, що розташована в мальовничій місцевості Славського, неподалік від лісу, річки, підйомника «Політех». В чотириповерховій будівлі нараховується дев'ять комфортабельних номерів категорій «стандарт» і «покращений стандарт» з безкоштовним доступом до Wi-Fi, індивідуальними санвузлами, телебаченням. Передбачено надання додаткових ліжок для дітей.

На першому поверсі садиби знаходиться хол-їдальня, де можна погрітися біля каміну, подивитися телевізор, поспівати караоке. У дворі готелю є альтанки, відведено місце для мангалу. На території садиби, під відкритим небом, знаходиться басейн, біля якого можна відпочити на шезлонгах, пляжних кріслах під сонцезахисними парасольками. Для маленьких туристів передбачено дитячий басейн, облаштовано ігровий майданчик з батутом, гірками.

Адреса: Славське, вулиця Бойківська, будинок 6

3. Приватна садиба «Джерело»


  Приватна садиба «Джерело»

З маленькими дітьми можна зупинитися в приватній садибі «Джерело», що розташована в тихій місцевості з гарною природою, на відстані півтора кілометра від підйомника на горі Тростян.

В триповерховому котеджі нараховується одинадцять номерів різних категорій – «економ», «стандарт», «напівлюкс». На першому поверсі є кухня, обладнана всім необхідним для приготування їжі, санвузол.

Гості зможуть користуватися інтернетом, мангалом, приладдям для барбекю, влаштувати пікнік. На території приватної садиби є альтанки з камінами, сауна з діжкою для обливання, ігровий майданчик для дітлахів. Додаткові місця для дітей передбачено в номерах, укомплектованих розкладним диваном.

Адреса: Славське, вулиця В. Стуса, будинок 15

4. Приватна садиба «Лев у Світлани»

 Приватна садиба «Лев у Світлани»

У Славському, поблизу ріки, на відстані двісті метрів від гори Політехнік, знаходиться чудова триповерхова приватна садиба «Лев у Світлани». В будинку нараховується сім номерів категорій «економ», «стандарт», розрахованих на проживання двох, трьох, чотирьох осіб. В кімнатах є доступ до безкоштовного Wi-Fi.

На території готелю є альтанки з мангалами, приладдям для барбекю, дитячий ігровий майданчик з гойдалками, міні-басейн для малечі. В приватній садибі працює сауна. Дітям надається додаткове спальне місце.

Адреса: Славське, вулиця Бойківська, будинок 10

Також туристи можуть зупинитися в інших готелях Славського


 

Як дістатися в Славське на відпочинок з дітьми?

Як дістатися в Славське?

Фото взяте на facebook

Дістатися до курортного селища Славське краще потягами сполученням Київ-Ужгород, Київ-Чоп, Одеса-Ужгород, Львів-Мукачево, Львів-Славське і Харків-Ужгород. Це зручно, оскільки дитина зможе в дорозі поспати.

Також можна купити квиток на електричку Львів-Лавочне. В напрямку Славського зі Львова їдуть маршрутки. Вони відправляються з автостанції біля залізничного вокзалу, розташованої за адресою – площа Двірцева, 1.

Багато родин з дітьми воліють їхати на відпочинок в Славське на власному автомобілі. Щоб дістатися пункту призначення, потрібно слідувати по трасі М-06. Проїхавши міста Львів та Сколе, слід повернути, згідно з покажчиками.

В зимовий сезон дістатися в Славське на легковому авто буває вкрай важко, а до підніжжя гори Тростян, через снігові замети, взагалі неможливо. Тому туристам необхідно заздалегідь дізнатися у адміністратора, чи зможуть вони безпроблемно доїхати до, заброньованого ними, готелю.

Незалежно від пори року, відпочинок в горах подарує неймовірні враження та виключно позитивні емоції! В готелях Славського на відпочивальників з дітьми чекають чудове обслуговування, уважний персонал і цікаве дозвілля! Оберіть підходящий готель і гайда назустріч новим враженням!


Читайте ще:

 

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
06.09.2019
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: Відпочинок у Славському з дітьми
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(5 балів з 5, всього оцінок 2 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)