Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Відпочинок в Залізному Порту: де зупинитися і чим зайнятися по приїзду

Відпочинок в Залізному Порту: де зупинитися і чим зайнятися по приїзду

Залізний порт — екологічно чистий курорт, що розвивається стрімкими темпами і гарантує гостям доступний, якісний відпочинок. Степове повітря курортного селища, збагачене солями Чорного моря і цілюще гаряче джерело, розташоване на відстані п'ятнадцяти кілометрів, сприятимуть оздоровленню організму. У Залізному порту зосереджені культурні пам'ятки і створені всі умови для цікавого проведення часу! Hotels24.ua пропонує ознайомитися з тонкощами відпочинку на популярному морському курорті.

Відпочинок в Залізному Порту: де зупинитися і чим зайнятися по приїзду

Як дістатися в Залізний порт?

Невеликий за розмірами і чисельністю населення селище міського типу Залізний порт розташований в Голопристанському районі Херсонської області. Від обласного центру його відокремлює дев'яносто вісім кілометрів. В Залізний порт можна дістатися різними способами.
Від селища до аеропортів наступна відстань:

  • до Херсонського-115 км;
  • до Миколаївського-175 км;
  • до Одеського-320 км.

Деякі пансіонати курортного селища пропонують послугу трансферу від залізничного вокзалу або херсонського аеропорту безпосередньо в зону відпочинку. У Херсон можна також доїхати на поїзді, рейсовому автобусі або маршрутному таксі, а звідти податися на маршрутці — в Залізний порт. Приміський, рейсовий автобус відправляється з автобусної станції, що знаходиться біля херсонського центрального ринку. На дорогу автобусом до Залізного Порту доведеться витратити дві з половиною години. По дорозі він робить зупинки в населених пунктах, дачних селищах. Маршрутні таксі відправляються з херсонського залізничного вокзалу. Доїхати маршруткою до Залізного порту можна за півтори години. Вартість проїзду становить близько 100 гривень. Можна скористатися послугами таксі, за яке доведеться заплатити приблизно 500 гривень.

Відпочинок в Залізному порту, види розваг

Черепашково-піщаний пляж курортного селища обладнаний парасольками, шезлонгами, навісами. Є душ з прісною водою. Відпочинок в Залізному порту порадує туристів розвагами на будь-який смак і бюджет! Відпочиваючі зможуть відвідати колесо огляду, покататися на банані або плюшці, здійснити прогулянку на яхті.

Фото: 3dkherson.com

Туристам пропонується цікава розвага-парасейлінг-польоти на парашуті, який прив'язують до катера, що пересувається на великій швидкості. Занурившись з аквалангом в спеціальному гідрокостюмі, можна насолодитися красою моря, побачити мешканців морських глибин. На узбережжі Чорного моря знаходиться безліч точок прокату. Тут можна орендувати катамарани і гідроцикли. Любителі активного відпочинку катаються на квадрациклах. Уздовж набережної розташовуються затишні кафе, бари, ресторанчики, що пропонують клієнтам покуштувати смачні страви, спробувати екзотичні напої, послухати приємну музику і насолодитися прохолодою. У вечірній час доби Набережна Залізного Порту світиться різнокольоровими вогнями. Можна повеселитися на нічних дискотеках і зустріти на березі моря чарівний світанок.

Залізний порт: відпочинок з дітьми

В Залізному порту для дитини передбачені захоплюючі розваги. Вздовж узбережжя Чорного моря функціонує велика кількість парків атракціонів, серед них — водна, стаціонарна гірка у вигляді спіралі, що досягає в довжину двадцять п'ять метрів. Для веселого відпочинку в Залізному порту з дитиною обладнані чудові ігрові майданчики з надувними гірками.

Відпочинок у Залізному порту з дитиною в аквапарку

На пляжі знаходиться стаціонарний аквапарк — популярне місце для відпочинку дорослих і дітей. На його території функціонує сім гірок з відкритими і закритими спусками.

 

Фото: azov.zp.ua

Якщо ви вибрали відпочинок в Залізному порту, ціни порадують своєю демократичністю. Вартість півторагодинного перебування в аквапарку Залізного порту становить 175 гривень. Необхідно залишити заставу в розмірі 50 гривень за користування килимком. Ціна за цілий день, проведений в аквапарку — 385 гривень.

Де зупинитися: готелі Залізного Порту біля аквапарку

Острівець розваг

На пляжному березі, навпроти готелів Фаворит і Dolche-Vita знаходиться пункт прокату. Від нього відправляється катер або банан на острів водних розваг, що представляє собою надувну плаваючу платформу. Мінімальний час перебування на острові становить 20 хвилин. Діти знаходяться під наглядом висококваліфікованої рятувальної команди. Відвідувачам острова видаються надувні жилети.

Фото: otpusk-ua.com

Вартість відвідування острова розваг наступна: для дітей у віці до трьох років вхід безкоштовний; для дітей віком до семи років — 50 гривень; для дітей старше семирічного віку і для дорослих — 80 гривень.

Де зупинитися: готелі Залізного Порту біля моря

Екскурсії

Залізний порт пропонує туристам всілякі екскурсії за прийнятною вартістю. Великою популярністю серед відпочиваючих користується маршрут по Бобровому озеру під керівництвом гіда. Завершити захоплюючу подорож можна на міській набережній.

 

Туристам також пропонують поїхати в Азово-Сиваське заповідно-мисливське господарство, купити екскурсію в паланки Запорізької Січі, розташовану в селі Геройське, а також відвідати:

  • Руїни Збур'ївської фортеці.
  • Склеп родини Фальц-Фейнів у селі Новочорномор'я.
  • Урочище "лисі нори" в селі Новочорномор'я.
  • Чорноморський біосферний заповідник. Тут можна подивитися на охоронюваних перелітних, гніздових птахів.
  • Біосферний заповідник «Асканія-Нова».
  • Острів Джарилгач і лікувальний гейзер.

Де зупинитися: готелі і пансіонати в Залізному порту

Туристи для проживання можуть вибрати пансіонати в Залізному порту з номерами різної цінової категорії. На території курортного селища також розташована велика кількість готельно-розважальних центрів, готелів, баз відпочинку та приватних готелів, що пропонують гостям європейський сервіс та чудові умови.

Готель «27 Перлин»

 

Відпочиваючим пропонується відпочинок в готелі «27 Перлин», який знаходиться на відстані 30 м від моря. Готельний комплекс складається з 43 номерів, розташованих в 2 сучасних корпусах. Номери, від стандартних до "люкса" обладнані холодильником, телевізором. У номерах встановлена система кондиціонування, є ванна кімната з душовою кабіною, набором міні-косметики та феном. На території комплексу знаходяться 2 басейни з підігрівом, зони відпочинку і дитячий майданчик. Гостям надається безкоштовний доступ Wi-Fi. Готель має кафе швидкого харчування, рестораном з літньою терасою і оригінальним баром. Постояльцям надається безкоштовна парковка. До обласного центру, Херсону - 95 км.

Вартість за проживання у номерах:

  • двомісний «стандарт» коштує від 1400 гривень;
  • тримісний «стандарт» — від 1550 гривень;
  • номер категорії «студіо» — від 1600 гривень;
  • двокімнатний люкс з видом на море — від 1800 гривень.

Адреса готелю: вул. Морська, 73-Б

Пансіонат «Veles & Rise»

Недалеко від піщаного пляжу, на першій береговій лінії, знаходиться пансіонат «Veles & Rise». Номери в пансіонаті розміщені на трьох поверхах в двох корпусах. Номери, які підходять для проживання від двох до чотирьох гостей оснащені сучасними меблями, кондиціонером, кабельними каналами і безкоштовним Wi-Fi. Ванні кімнати мають душову кабінку. В кафе пансіонату пропонується комплексне харчування. Пікнік можна влаштувати в альтанках з мангалами. Пансіонат має відкритим басейном, який вночі підсвічується. Біля басейну можна відпочивати на шезлонгах, а також замовити освіжаючі напої в барі, що знаходиться поруч. Для дітей в пансіонаті облаштована ігрова кімната «Лабіринт». Відстань до автовокзалу -1,5 км, а до Херсона — 95 км.

Тримісний «стандарт» в пансіонаті обійдеться гостям від 1350 гривень за ніч, тримісний напівлюкс — від 1500 гривень, а чотиримісний двокімнатний «люкс» — 2200 гривень.

Адреса пансіонату: вулиця Морська, 30 Е

Пансіонат «Алмаз»

В Залізному порту можна заселитися в пансіонат «Алмаз». Він розкинувся на відстані ста метрів від чорноморського узбережжя. Пансіонат має три поверхи, на яких розташовуються сорок номерів з усіма зручностями, обладнані балконами, терасами. Гостям пропонуються двомісні, тримісні та чотиримісні кімнати. Подача холодної та гарячої води-цілодобова. Самостійно приготувати їжу можна на загальній кухні, укомплектованою всім необхідним — електричними приладами, холодильником, набором посуду. В розпорядженні пансіонату знаходиться дитячий майданчик з пісочницею, місця для пікніка, обладнані барбекю і мангалом, автомобільна стоянка.

За проживання в двомісному номері «стандарт» необхідно заплатити від 600 гривень, двомісному номері «комфорт» - від 650 грн, а тримісний номер «стандарт» і «комфорт» обійдеться від 750 гривень і від 900 грн відповідно. Чотиримісний стандарт -1000 грн.

Адреса пансіонату: вулиця Шкільна. Він знаходиться на території  Золотої Ниви.

Пансіонат «Одіссей»

В прикордонній зоні Біосферного заповідника, на чорноморському узбережжі розкинувся пансіонат «Одіссей». Він налічує три поверхи. Туристам пропонуються комфортабельні двомісні, тримісні, чотиримісні кімнати, двокімнатні люксові номери з лоджіями і двадцять котеджів економ класу. В номерах є зручні меблі, кондиціонер, холодильник, телевізор. Можна користуватися власною ванною кімнатою. Номери прибирають. В холі пансіонату передбачений безкоштовний Wi-Fi. На території готелю є платна автостоянка. Вона охороняється. Пансіонат віддалений від моря на відстані 8-10 метрів. До Херсона їхати 81 км.

Оренда окремого будиночка коштує від 450 гривень. Проживання в номері "двомісний стандарт" обійдеться від 900 гривень. Тримісний і чотиримісний «стандарт» коштує від 1200 гривень і від 1600 гривень відповідно. За ніч у двокімнатному люксі потрібно буде заплатити від 2000 гривень.

Адреса пансіонату: вулиця Шкільна, будинок 63/9.

Іншими популярними пансіонатами серед туристів є: «Людмила», «Айсберг» «Екватор» і «Хуторок у Віктора».

В пансіонаті «Айсберг» найдешевший двомісний номер коштує від 760 грн, в пансіонаті «Людмила» двомісний номер можна орендувати за 667 гривень на добу. Якщо ви заселитеся в тримісний номер пансіонату "Екватор", необхідно буде за ніч заплатити від 889 гривень. Пансіонат під оригінальною назвою «Хуторок у Віктора» пропонує туристам двомісні та тримісні номери «стандарт» вартістю від 778 гривень і від 1667 гривень відповідно.

Адреси пансіонатів:

Приватна садиба «Фенікс»

В селищі Залізний порт на відстані 30 метрів від моря знаходиться приватна садиба «Фенікс». Вона включає в себе 16 комфортабельних номерів, розташованих в котеджах з дерева і цегли. Кімнати обладнані меблями з натурального дерева. В них є холодильник, телевізор, кондиціонер, санвузол, душова кабінка. Постояльцям пропонується безкоштовний Wi-Fi.

На території садиби розташована простора веранда. Туристи можуть поплавати в басейні, організувати пікнік в спеціально відведених місцях, обладнаних мангалом, пограти в настільний теніс. Для дітей передбачений ігровий майданчик. Пляж, що знаходиться в розпорядженні садиби, піщаний. До Херсона відстань становить 94 км.

Вартість за проживання у номерах:

  • двомісний «напівлюкс» обійдеться в суму від 1100 гривень;
  • тримісний напівлюкс — 1400 гривень;
  • чотиримісний комфорт — від 1500 гривень;
  • двокімнатний чотиримісний (в дерев'яному котеджі) — від 1800 гривень

Якщо ви хочете втекти з метушливого, галасливого міста, незабутньо провести відпочинок з друзями, коханою людиною або в сімейному колі, приїжджайте в Залізний порт! Курорт радо зустріне відпочиваючих різних вікових груп та інтересів! Ви зможете поселитеся в затишних, чистих готелях, скуштувати морські делікатеси і скупатися в чистому, лазурному морі. 

 Читати ще:

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
17.07.2019
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: Відпочинок в Залізному Порту: де зупинитися і чим зайнятися по приїзду
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(0 балів з 5, всього оцінок 0 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)