Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Зоопарк 12 місяців і не тільки: кращі зоопарки України

Зоопарк 12 місяців і не тільки: кращі зоопарки України

В різних містах України розташована велика кількість зоопарків – «12 місяців», «Фельдман ЕкоПарк», «Подільський», «Сафарі» та інших, від відвідування яких діти та дорослі отримують масу задоволення! Який саме обрати, вирішувати тільки Вам! А Hotels24 допоможе визначитися з вибором, пропонуючи добірку із десяти кращих зоопарків нашої держави!

Зоопарк 12 місяців і не тільки: кращі зоопарки України

 Найкращі зоопарки України: ТОП-10

Найкращі зоопарки України

Фото взяте на сайті: rent.ua

З настанням теплих днів в різних куточках України оживають зоопарки, а тварини з теплих приміщень перебираються у вольєри на відкритому повітрі.

Дорослі та дітлахи від відвідування зоологічних парків отримають масу позитивних емоцій, познайомляться з екзотичними представниками фауни!

В зоопарку маленькі відвідувачі зможуть побачити, як поводяться ведмеді, тигри та інші хижі тварини, зробити напам'ять селфі з жирафом, покататися на поні, погодувати з рук віслюків. Пропонуємо Вашій увазі добірку з десяти кращих зоопарків України.

1. Зоопарк «12 місяців»

Зоопарк  «12 місяців»

Фото взяте на сайті: youtube.com

Кияни та гості столиці залишаться в захваті від відвідування приватного зоопарку «12 місяців», що розташований в селі Демидів (під Києвом). Він оформлений в диснеївському стилі.

Містечко тварин, з просторими вольєрами та приміщеннями, було відкрито на кошти інвестора Михайла Пінчука. Зоопарк працює триста шістдесят п'ять днів на рік. Тут можна не лише побачити тварин з різних куточків земної кулі – філінів, вовків, екзотичних кішок, північних ведмедів, білих львів, бенгальских тигрів, пум, гієн, мавп, пеліканів, павичів, карликових свинок, гусей, віслюка тощо, а й погодувати деяких, нехижих звірів, з рук, погладити поні.

На території зоопарку відвідувачам пропонують повечеряти в величезному замку, який нагадує своїм зовнішнім виглядом Нойшванштайн. В закладі, оформленому в баварському стилі, можна замовити фірмові ковбаски, дитяче меню. Дорослим пропонують випити келих справжнього німецького пива.

Поряд з замком розташовані казковий фонтан та штучне озеро з рибою осетром, а на центральній площі розміщені лавочки, на яких можна відпочити, поїсти з дитиною морозиво. На території зоопарку є дитяча кімната відпочинку, батут. басейний комплекс, що складається з дорослого басейну з джакузі і водним баром, дитячого басейну з водопадом-мухомором, облаштовано два дитячі майданчики, а також місця для ігр в міні-гольф. Дітлахи залишаться в захваті від катання на верблюді та слоні. Вхід платний.

Адреса: Демидів, вулиця Вербова, 79

Де зупинитися: туристів приймають готелі Києва

2. «Фельдман ЕкоПарк»

«Фельдман  ЕкоПарк»

Фото взяте на сайті: igotoworld.com

Чудово провести час з дитиною можна в регіональному ландшафтному парку «Фельдман ЕкоПарк», що входить до природно-заповідного фонду української держави. Його складовою частиною є зоопарк, в якому налічується більше двох тисяч звірів та птахів (триста видів), в том числі занесених до Червоної книги.

Серед них – альпаки, декоративні вівці, камерунські кози, віслюки, поні, в'єтнамські свині, кролики. Крім контактного зоопарку, в якому можна погодувати, погладити деяких тварин (наприклад, курей, гусаків, качок, павичів), на території екопарку працюють кафе та гурток юних натуралістів, розташовані кінний манеж, конюшня, зона для занять йогою, мотузкове містечко, ігрові майданчики для дітлахів, пісочниці.

Працює «Фельдман ЕкоПарк» з понеділка по п'ятницю з 10:00 до 18:00, в суботу та неділю з 10:00 до 20:00. Вхід безкоштовний.

Адреса: Харківська область, Лісне

Де зупинитися: туристів приймають готелі Харкова 

3. Київський зоопарк

 Київський зоопарк

Фото взяте на сайті: igotoworld.com

Гарно провести дозвілля з дитиною можна в Київському зоопарку з тераріумом. Він займає площу 34 га, нараховує дві тисячі сто сімдесят тварин (триста видів).

В зоопарку можна подивитися на різних представників фауни, птахів, рептилій, риб, приматів, тварин Африканського континенту, а саме – на жирафа, слона, дереволаза, саламандру, піранью, казуара, горилу, левів, лемурів, єнотів, тигрів, жаб, змій, ящірок, павуків, хамелеонів тощо. Умови перебування тварин у зоопарку наближені до природних. На території зоопарку є лавки, локації, де можна зробити на згадку фотографії, працює Wi-Fi.

Відвідувачам зоопарку пропонують перекусити в закладах швидкого харчування, придбати на території зоопарку цукрову вату, снеки, морозиво, охолоджуючі напої. Зоопарк відкритий для киян та гостей міста в понеділок з 12:00 до 18:00, з вівторка по неділю – з 9:00 до 18:00.

Адреса: Київ, проспект Перемоги, 32

Де зупинитися: туристів приймають готелі Києва

4. Подільський зоопарк у Вінниці

 Подільський зоопарк

Фото взяте на сайті:babyservice.ua

Подільський зоопарк у Вінниці є наймолодшим в Україні. Його варто відвідати дорослим з дітлахами, прихопивши з собою фотоапарат! Об'єкт отримав офіційний статус зоологічного парку в 2006-ому році, а нові жителі сюди були привезені з Варшави в 2017-ому році.

В Вінницькому зоопарку нараховується більше ніж двісті двадцять тварин та птахів. Тут є озеленені зони, скульптури звірів.

В зоопарку можна побачити фазанів, павичів, страусів, вовків, лисиць, бізонів, зубрів, оленів, лам, мавп, носух, пеліканів, ведмедів, рисей, муфлонів, великих кішок, верблюдів, бурого та гімалайського ведмедів тощо.

На території зоопарку є зручні зони для відпочинку, дитячі ігрові майданчики. Зоологічний парк працює з понеділка по неділю з 9:00 до 19:00. Вхід платний.

Адреса: Вінниця, вулиця Сергія Зулінського, 9

Де зупинитися: туристів приймають готелі Вінниці

5. Рівненський зоопарк

Рівненський зоопарк

Фото взяте на сайті:.youtube.com

Гарно провести час родиною з дітьми можна в зоопарку в Рівне, заснованому в 1982-ому році. Його колекція нараховує сто п'ятдесят видів тварин, деякі з них занесені до Червоної книги. Зоопарк розкинувся на території старого саду та на ділянці лісового масиву площею 4,7 га (всього займає площу 13,5 га).

В Рівненському зоопарку можна подивитися на вовків, диких кабанів, лося, лисиць, бурого та гімалайського ведмедів, черепаху, полярного вовка, мавп, оленів, бізонів, різноманітних птахів тощо, покататися на конях та поні. На території зоопарку є каскад штучних водойм, працює акватераріум.

Зоопарк працює з квітня по серпень з 9:00 до 20:00, в вересні з 9:00 до 19:00, в жовтні з 9:00 до 18:00, з листопада по березень з 9:00 до 17:00. Вхід платний

Адреса: Рівне, вулиця Київська, 110

Де зупинитися: туристів приймають готелі Рівного 

6. Миколаївський зоопарк

 Миколаївський зоопарк

Фото взяте на сайті: news.pn

В місті Миколаєві, неподалік від центрального автовокзалу. знаходиться чудовий зоопарк, що займає площу 18,48 га. Для відпочинку з сім'єю та дітьми кращого місця в Миколаєві не знайти!

В зоопарку можна побачити папуг, фламінго та інших птахів, мавп та крокодилів, верблюдів і тигрів, барса та бегемота тощо. Тут відвідувачам пропонують прокатитися на поні та конях, на сафарі-паровозі.

На доглянутій території Миколаївського зоопарку є гойдалки з ігровими майданчиками, атракціони, батути, лавки для відпочинку, басейн з лебедями, штучне озеро з золотими рибками, водоспади, квітники, облаштовано мотузковий парк. Тут продають морозиво, іграшки та сувеніри. Працює зоопарк щодня, з 9 години ранку до 18 години вечора. Вхід платний.

Адреса: Миколаїв, площа Миколи Леонтовича, 1

Де зупинитися: туристів приймають готелі Миколаєва

7. Одеський зоопарк

Одеський зоопарк

Фото взяте на сайті: ukr-prokat.com

Старий одеський зоопарк з акватераріумом займає невеличку площу – всього 6 га. Його колекція налічує 1200 екземплярів тварин (250 видів), в тому числі занесених до Червоної книги. Перед входом до зоологічного парку, відвідувачам пропонують придбати корм для годування деяких тварин.

На території зоопарку можна побачити гроти для левів, тигрів та ведмедів, басейни для птахів, гірку для гірських козлів. В зоопарку є індійські слони, амурські леопарди, коні Пржевальского, туркменські кулани, європейські муфлони, павіани, бурі ведмеді, філіни, степові журавлі, соколи балобани, сови тощо.

Відвідувачів приємно здивує велика кількість домашніх та диких птахів, котрі гуляють зоопарком поза огорожею. Деяких тварин можна погодувати з рук, а корм придбати на місці. Зоопарк працює влітку з 9:00 до 19:00, взимку – з 9:00 до 17:00.

Адреса: Одеса, вулиця Новощіпний Ряд, 25

Де зупинитися: туристів приймають готелі Одеси

8. Зоопарк «Сафарі»

. Зоопарк «Сафарі»

Фото взяте на сайті: 1news.zp.ua

Приватний зоопарк «Сафарі» – краще місце для розваг і відпочинку з дітьми! Він виник в 2007-ому році на місці занедбаного пустира площею 3 га. Сьогодні на території зоопарку висаджені численні декоративні рослини, є велика кількість квітників та альпійських гірок, на яких ростуть гвоздика, ялівець, канадська ялина.

Зоологічний парк може похвалитись великою колекцією тварин з усього світу – тут представлено більше ніж вісімдесят видів. В зоопарку можна побачити просторі вольєри з тваринами, штучні водойми.

В зоологічному парку проживають лемур, леви, зебри, жирафи, капібара, єнот, уссурійський та білий тигри, степовий орел, рожевий пелікан, кайман, шимпанзе, павич, орангутанг, носуха, какаду, поні та багато інших екзотичних птахів, звірів.

Зоопарк працює протягом усього року, без перерви та вихідних з 8 години ранку до кінця світлового дня (в теплу пору року до 20:00). Вхід платний.

Адреса: селище Бердянськ Запорізької області, вулиця Волкова, 5

Де зупинитися: туристів приймають готелі Бердянська

9. Харківський зоопарк

Харківський зоопарк

Фото взяте на сайті: zruchno.travel

«Візитівкою» Харкова, його гордістю є зоопарк. Він знаходиться в саду Шевченка, відноситься до числа найстаріших в Україні (рік його заснування – 1895-ий). З 1980-ого року Харківський зоологічний парк отримав статус заповідної зони.

Об'єкт займає площу 22 га. На його території проживає більше ніж сім тисяч різноманітних тварин, в тому числі ссавці, хижаки, рептилії, птахи, риби (більше ніж 400 видів). Деякі із звірів занесені до Червоної книги. В даний момент зоопарк реконструюється і зачинений для відвідувачів.

Адреса: Харків, вулиця Сумська, 35

Де зупинитися: туристів приймають готелі Харкова 

10. Черкаський зоопарк

Черкаський зоопарк

Фото взяте на сайті: youtube.com

Батьки з дітьми будуть задоволені від відвідування Черкаського зоопарку, що розкинувся на площі 4,37 га. Невеликий за розмірами, зоологічний парк має контактну зону, де можна погодувати та погладити деяких звірів.

На території зоопарку знаходяться водойма, ігровий майданчик, відведена зона для пікніка. В зоопарку представлені більше ніж двісті п'ятдесят видів тварин з різних куточків земної кулі. Тут живуть ведмеді, папуги, пелікани, вовки та інші тварини. Черкаський зоопарк відкритий для гостей з понеділка по неділю з 9:00 до 19:00.

Адреса: Черкаси, вул. Смілянська, 132 (ландшафтний парк 30-річчя Перемоги)

Де зупинитися: туристів приймають готелі Черкас 

Проведіть з дитиною незабутньо час в одному з перерахованих вище зоопарків України! Перед поїздкою обов'язково забронюйте готель!

Читайте ще:

 

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
13.08.2019
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: Зоопарк 12 місяців і не тільки: кращі зоопарки України
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(4.5 бали з 5, всього оцінок 2 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)