Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Показати карту
в радіусі
Ціна (за ніч)
-
Харчування
Умови в номерах
Умови
Типи розміщення
Пошук за послугами
Кількість зірок
Готелі біля об'єктів
Райони міста
Дізнатися ціну

Залиште свій номер телефону і ми уточнимо для вас інформацію протягом 20 хвилин

  • Сортувати за:
  • рекомендовані
  • спочатку дешеві
  • спочатку дорогі
  • оцінки гостей
  • відстань до орієнтиру
Готельно-ресторанний комплекс PIKUY Жденієве, с. Щербовець, 35
~ 4.0 км до центру
Це відстань по прямій на карті. Фактична відстань при проїзді на авто або громадському транспорті може відрізнятися.
~ 2.2 км до підйомника Це відстань по прямій на карті. Фактична відстань при проїзді на авто або громадському транспорті може відрізнятися.

Готельно-ресторанний комплекс "PIKUY" розташований у мальовничому селищі Щербовець. Оформлено у традиційному закарпатському стилі. На території комплексу є 2 котеджі, які...

Інтернет Автостоянка Магазини Сауна Мангал
Приватна садиба Козацька Деца Жденієве, вул. Шевченка, 114-А ~ 2 км до підйомника Це відстань по прямій на карті. Фактична відстань при проїзді на авто або громадському транспорті може відрізнятися.

Приватна садиба "Козацька Деца" розташована в центрі селища Жденієво, в 950 м від гірськолижного підйомника. Садиба "Козацька Деца" представляє собою двоповерховий дерев'яний...

Інтернет Автостоянка Пральня Сад Обслуговування номерів
від 1200 грн
за 1 ніч для 2 дорослих
Приватна садиба Візит Жденієве, вул. Т. Шевченка, 87 ~ 2.4 км до підйомника Це відстань по прямій на карті. Фактична відстань при проїзді на авто або громадському транспорті може відрізнятися.

Приватна садиба "Візит" розташована на початку селища Жденієво. Клієнтам пропонується проживання в 2-поверховому будинку (здається тільки 2-й поверх). До послуг проживаючих...

Автостоянка Мангал Спортивні розваги Холодильник Газова / електрична плита
від 1300 грн
за 1 ніч для 2 дорослих
Спа-готель VitaPark Карпати Жденієве, Шевченка, 257 ~ 2.1 км до підйомника Це відстань по прямій на карті. Фактична відстань при проїзді на авто або громадському транспорті може відрізнятися.

Готель "VitaPark Карпати" розташований в одному з наймальовничіших куточків Західних Карпат у селищі Жденієво, біля підніжжя Бескидського хребта. Номерний фонд готелю...

Сніданок включений Інтернет Ресторан Відкритий басейн Платний трансфер
Приватна садиба Лукача Жденієве, с. Пашківці, 19 ~ 3.8 км до підйомника Це відстань по прямій на карті. Фактична відстань при проїзді на авто або громадському транспорті може відрізнятися.

Садиба "Лукача" розташована в центрі села Пашківці в 4-х км від селища Жденієво, поруч з лісом і річкою. До послуг гостей дерев'яний одноповерховий будинок на 6 персон і...

Інтернет Автостоянка Платний трансфер Мангал Сад
від 1200 грн
за 1 ніч для 2 дорослих
Приватна садиба Під Буковиною Жденієве, Шевченка, 158
~ 100 м до центру
Це відстань по прямій на карті. Фактична відстань при проїзді на авто або громадському транспорті може відрізнятися.
~ 1.4 км до підйомника Це відстань по прямій на карті. Фактична відстань при проїзді на авто або громадському транспорті може відрізнятися.

Садиба "Під Буковиною" розташована в селищі Жденієво Закарпатської області. До послуг гостей будинки з усім необхідним. У будиночку з банею на першому поверсі знаходиться...

Інтернет Спільна кухня Автостоянка Платний трансфер Сауна
від 2200 грн
за 1 ніч для 2 дорослих

Казковий відпочинок в Жденієво

Жденієво являє собою невелике туристичне селище, яке розташувалося біля підніжжя Бескидського хребта. Тут є все для повноцінного відпочинку: гори, річка, ліс і безліч інших розваг. Готелі в Жденієво знаходяться по обидва береги місцевої гірської річки.

Гора Пікуй вважається найвищою точкою Жденієво. Готелі, які розташовуються біля її підніжжя, користуються особливим попитом, так як неподалік знаходиться підйомник. Також гірськолижний курорт має трасу для спуску, її довжина становить 900 метрів, а перепад висот дорівнює 200 метрам.

Відпочинок в Жденієво

Говорячи про місцеві визначні пам'ятки, варто відзначити військовий музей «Бункер», поїздку в який можна здійснити лише групою відпочиваючих. Тут зібрана велика кількість експонатів з часів Другої Світової війни. Навколо нього розташовується густий хвойний ліс з кущами ялівцю.

Наскільки зручне перебування в Жденієво?

Курортна база відмінно підходить як для зимового, так і для літнього відпочинку. Абсолютно всі готелі Жденієво з Wi-Fi, який безперебійно працює на всій території. Тут є невеликий вибір гірськолижного спорядження, як для прокату, так і для покупки. Існує можливість найняти інструктора з навчання катання на лижах чи сноуборді.

На базі широкий вибір житла, незважаючи на невелику площу Жденієво. Готелі мають досить розвинену інфраструктуру, а також привітний і гостинний персонал, який цілодобово надає свої послуги. Серед них:

  • прибирання номерів;
  • заміна постільної білизни (рушників);
  • душ, лазня;
  • екскурсії;
  • катання на квадроциклах;
  • прогулянки на гірських велосипедах;
  • мангал з дровами;
  • трансфер.

Готелі Жденієво

Розміщення з тваринами можливе лише за попередньою домовленістю. Також, багато готелі Жденієво з парковкою, яка цілодобово охороняється і є доступною як для постояльців, так і для їх гостей. Готелі в Жденієво пропонують комфортний, а головне оздоровчий відпочинок, він відбувається за рахунок чистого гірського повітря і цілющої мінеральної води з місцевих джерел. Готелі в Жденієво біля підйомника оточені чарівною красою лісів і річки, в літню пору року відпочиваючим пропонується похід в ліс за ягодами і лікарськими рослинами, а на початку осені - по гриби.

Саме на цьому гірськолижному курорті можна відвідати як зимову, так і літню риболовлю, а ще прогулятися верхи на конях по місцевих околицях. Це все і маса інших, не менш цікавих розваг чекає туристів цілий рік в Жденіево. Житло  тут має досить прийнятні ціни і чудовий сервіс обслуговування, підтвердженням якого стануть численні відгуки постійних клієнтів.

Готелі Жденієво біля витягу

Комфортабельність готелів Жденієво

Гостинність місцевих закладів відома по всьому світу, харчування туристів в основному здійснюється в ресторанах, які знаходяться по всій території Жденієво, готелі пропонують свої гостям лише сніданок і то лише за попередньою домовленістю. Недорогі готелі Жденієво мають загальну кухню, де гості власноруч можуть приготувати їжу. Вона оснащена всією необхідною технікою і меблями.

Відпочинок в Жденієво відмінно підходить для подорожі великою родиною, адже тут є все для розваг, як дорослих, так і дітей. Готелі в центрі Жденієво мають дитячі майданчики, столи для гри в малий теніс. Плюс до всього, всі номери оснащені телевізорами, санвузлами і кондиціонерами.

Бажаючи відпочити по-справжньому комфортно, можна сміливо прямувати в курортне селище Жденієво. Готелі тут просякнуті домашнім затишком, а випробувати весь список розваг потрібно ще встигнути за весь відпустку. На їх території знаходиться тренажерний зал, баня, сауна і масажний кабінет. Садиби Жденієво славляться святкуванням новорічних свят, які відбуваються з урахуванням всіх традицій і обрядів, а також подарунків для постояльців готелю, і це ще не всі сюрпризи для гостей містечка Жденієво. Готелі пропонують свої, індивідуальні екскурсії місцевостями.

ЧАСТІ ЗАПИТАННЯ ПІД ЧАС БРОНЮВАННЯ ГОТЕЛЮ В Жденієвому

💵 Які середні ціни на проживання в Жденієвому?
Ціни на проживання в Жденієвому починаються від 1200 грн за ніч.
Середня вартість двомісного номеру становить 2763 грн.
Переглянути всі варіанти проживання у Жденієвому.
🛏️ Як підібрати недорогий варіант проживання в Жденієвому?
💬 Як вибрати готель або хостел з гарними відгуками?
🏨 Скільки варіантів проживання доступно в Жденієвому?
Ми зібрали 6 варіантів житла по ціні від 1200 гривень у Жденієвому.
Ви точно знайдете те, що вам підходить.
Переглянути всі варіанти проживання у Жденієвому.