Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
10 порад як знайти дешевий тур

10 порад як знайти дешевий тур

Більшість з нас, плануючи відпочинок, намагається зекономити. І це нормально, ажде заощаджені кошти можна буде витратити на цікаві екскурсії, розваги чи сувеніри для рідних і друзів. Сьогодні hotels24.ua пропонує добірку порад, які допоможуть знайти дешевий тур.

10 порад як знайти дешевий тур

1.Завчасне бронювання

Якщо завчасно замовити потрібний тур, то можна зекономити навіть до 35 %. Це відбувається завдяки тому, що туроператори змушені гарантовано забезпечити туристами певну частину готелів і місць в літаках, щоб отримати прибутки. А ще в будь-який сезон потрібно виплатити зарплати своїм працівникам і потрібні кошти для інших витрат. Таки чином і зявля.ться знижки на тури по ранньому бронюванню.
Хоча такий варіант має свої мінуси, що можуть завадити економії. По-перше, у випадку повної оплати туру, є ризик втрати певної суми через зміну курсу валют. По-друге, в період часу до поїздки є ризик перенесення, скасування рейсу або ж відкладання туроператором туру до категорії “гаряча ціна”.


2.Пошук і придбання туру онлайн


Найзручнішим способом пошуку турів є пошук онлайн, при якому пошукові системи можуть підібрати підходящий варіант серед всіх діючих туроператорів. Зазвичай тури, замовлені онлайн частіше всього виявляються дешевшими, ніж аналогічні в турагентствах. Оскільки у вартість кожного туру не закладаються витрати на утримання самого агентства. Крім цього можна зекономити час, який витратиться на подорож до агенства і сам процес пошуку і бронювання.
Тому при такому пошуку, дійсно можна заощадити, головне визначитись, що саме потрібно знайти та чи варто чекати нижчої ціни, “гарячого туру”, коли трапилась чудова пропозиція. При чітких запитах самостійний пошук може тривати менше ніж півгодини, враховуючи час на отримання електронних документів, які надсилаються на електронну пошту. Важливо, що обирати тур можна, виходячи із суми свого бюджету і дорожчий варіант — добровільний вибір.


3.Пошук туру на сусідні дати

Якщо є можливість не прив'язувати свій відпочинок до конкретної дати, то потрібний тур за приємною ціною знайти легше. Можна вибирати, переглядаючи дати близькі до потрібної. Буває, що тур на середу може бути набагато дешевшим подібного в понеділок. А ще нерідко виявляється, що зміна тривалості відпочинку теж дозволяє зекономити. Тобто при пошуку трапляються тури, в яких, наприклад тижневий відпочинок коштує менше, ніж такий самий п'ятиденний або ж двотижнева подорож дешевше десятиденної.


4.Пошук турів з великих міст

Займаючись онлайн пошуком дешевшого туру, можна порівняти ціни свого міста і сусідніх міст. Виявляється, що для різних міст ціни на однакові тури теж різняться. Закордонні тури з великих міст і столиці коштують значно менше, а вибір турів набагато більший. Причина в тому, що в столичні аеропорти прилітає і відлітає найбільше рейсів, що і впливає на ціни.
При виборі такого варіанту треба враховувати вартість шляху до іншого міста — чи дійсно це буде економія бюджету і часу. А перевагою є те, що крім дешевшого туру, можна отримати доступ до пропозицій, які не пропонувалися в вашому місті.

5."Гарячі" тури

Найпопулярнішим способом економії — є купівля “гарячих турів”, які дають реальну можливість заощадити кошти. Такі пропозиції з'являються у випадку, коли в туроператорів залишились тури, а виліт літака незабаром. Тому, щоб не зазнати великих збитків, їм доводиться продавати путівки за зниженими цінами замість повного скасування. Дані тури, звичайно приваблюють багатьох туристів, адже до омріяних, наприклад, Мальдівів реально потрапити за півціни, а в Грецію ще дешевше.
Попит на “гарячі тури” завжди великий, тому отримати відпочинок за казковою ціною не завжди виходить. В “високий сезон” такий варіант туру зовсім не вигідний через загальний ріст цін. До того ж не в усіх можуть полетіти у відпустку в будь-який момент. До перерахованих мінусів можна додати те, що дані тури не дають широкого вибору курортів і готелів.

6.Тури в “низький сезон”


Хорошим варіантом для економії вважається вибір відпочинку в “низький сезон”. Такі пропозиції коштують набагато менше. Наприклад, відпочинок на морських курортах Європи влітку має досить високу вартість, а в “оксамитовий” сезон і на початку сезону — ціна дуже приваблива. Крім гарної ціни перевагами таких пропозицій є те, що на пляжах немає натовпів, погода радує приємним теплом і можна досхочу насолодитися смачними фруктами.
Якщо, наприклад вибирати тур до Таїланду чи В'єтнаму, то кращу ціну можна знайти з весни до середини осені, на Кіпр вигідніше летіти з середини осені і до весни. Путівки до Туреччини доступніші на початку травня, в кінці вересня, а до Єгипту— на початку грудня і в середині грудня.
Якщо брати в загальному, то найкраща ціна на тури буває до Новорічних свят і після травневого святкування.
Щоб відпочинок вийшов не тільки дешевшим, а я гарним, потрібно завчасно поцікавитися відгуками про особливості вибраного курорту в певний сезон.

 

7.Тури по системі "Фортуна"

Підбираючи тур, можна звернути увагу на варіанти, в яких немає вказаного готелю, а лише його категорія і позначення “Fortuna”. Тим, хто на удачу купує такі путівки достеменно відомо лише країна, регіон і по якому типу буде харчування. А от назву готелю можна дізнатися лише в аеропорту тієї країни, де проходитиме відпочинок. Такі види турів з'являються у туристичних агентств, як маркетингові акції для виконання зобов'язань по заповненню готелів. Даний варіант підходить для невибагливих туристів, молоді і тих, хто багато часу займається дайвінгом чи серфінгом.
З одного боку — це досить ризикований вибір, схожий на рулетку, а з іншого, якщо вибрати категорію готелю 4 - 5*, то вас поселять саме до готелів цієї категорії. Єдине, що неможливо прогнозувати, наскільки далеко готель буде від пляжу. Крім цього в різних країнах рівень готелів не однаковий. По відгукам туристів, найбільше для відпочинку по “фортуні” підходять Іспанія і Тайланд, в яких майже всі готелі надають якісні послуги, в Туреччині краще обрати вищу категорію. А от Греція, Італія та Кіпр такі тури практично не пропонують.

 

8.Тури за 1 євро

Є серед варіантів доступних турів пропозиції, в яких автобусні тури дешево коштують. Як можна пропустити тур до Європи, який пропонується за 20 євро. Та підводний камінь таких варіантів — обов'язкова доплата за додаткові послуги. Так що до казкової ціни туру додається ще майже 200 євро на екскурсії. А тим, хто вибере дорожчий тур без обов'язкових доплат, отримують проживання, проїзд і базові екскурсії, за інші послуги треба платити.
Крім цього такі тури доступні тим туристам, які мають “шенгенську візу”, бо саме в країни зони шенгену частіше здійснюються подорожі. Оформлення візи несе додаткові витрати.


9.Вибір іншого напрямку

Як не дивно звучить, але гарно можна заощадити на путівці, змінивши напрямок. Серед великої кількості турів є ті, що вважаються дорогим напрямком і ті, які відносяться до дешевого сегменту. До недорогих маршрутів відносять Туреччину, Грецію і країни Азії, а до дорогих — Францію, Великобританію, Балі, Домінікану.
Крім цього важливо врахувати вплив сезонності на різницю в цінах. Наприклад, в мальовничому Таїланді в “сезон дощів” можна гарно відпочити за доступною ціною. А дощ на популярних курортах тут швидко проходить і за годину всюди сухо. Отож є сенс подивитися несезонні пропозиції і, звичайно почитати відгуки.
Змінюючи напрямки подорожі, можна побачити різні країни, познайомитися з різними звичаями і просто урізноманітнити своє життя яскравими враженнями.

10.Промокоди і акції

Ще один дієвий спосіб економії на придбанні турів — це використання промокодів і акційних пропозицій. Закінчивши пошук потрібного варіанту і переходячи до самого бронювання, можна використати промокоди, які дозволяють отримати гарні знижки.
При виникненні проблем з пошуком, бронюванням чи використанням промокодів є можливість звернутися до операторів, які цілодобово і безкоштовно допоможуть кожному туристу.
А ще можна отримати знижки, взявши участь в акційних програмах різних компаній, які розігрують тури, серед тих, хто встановлює певні програми, рекомендує їх послуги друзям чи є учасником якогось конкурсу. В таких випадках є шанс отримати не тільки знижку, а й повністю оплачену путівку.

Бажаємо вам легко знайти найкращий тур і нехай ваш відпочинок буде яскравим і незабутнім! А з пошуком вам з радістю допоможе hotels24.ua !

 

Читати ще:

  

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
28.12.2018
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: 10 порад як знайти дешевий тур
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(2 бали з 5, всього оцінок 4 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)