Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
7 кав’ярень Ужгорода, де кава найсмачнiша

7 кав’ярень Ужгорода, де кава найсмачнiша

Старовинне місто Ужгород вабить до себе затишними вуличками, чисельними пам'ятками архітектури. А ще тут можна скуштувати особливої кави, оригінальну випічку і десерти. Сьогодні hotels24.ua підготував добірку найпопулярніших кавярень Ужгорода, де готують найсмачнішу каву.

7 кав'ярень Ужгорода, де кава найсмачнiша

1.Кав'ярня кондитерського дому “Shtefanyo”

В центрі Ужгорода розташований популярний в місті кондитерський дім “Valentin & Valentina Shtefanyo”, який відкрився майже 5 років тому. Відкрили цей прекрасний заклад відомі в Європі кондитери, брат і сестра Штефаньо, які створили для Ужгорода солодкий символ — фірмовий торт “Ужгород”. Цей авторський торт, який немає в собі борошна, захоплює поєднанням горіхового мусу з безе і макарунами. Протягом дня цих оригінальних тортів можуть придбати більше сотні.
По відгукам туристів, тут всі десерти неймовірні, завжди свіжі та незвичні хлібобулочні вироби і смачна кава. Серед ексклюзивних десертів тістечка “Моранг”, “Тарталет-кардибалет”, а ще “Фіалковий макарун” і неймовірне десерт “Єва” у вигляді зеленого яблука, вражають кожного, хто їх спробував. Інтерєр кавярні зі своїми меблями в шркрладних відтінках, сувенірними десертами, підкреслює оригінальність закладу і смачних солодощів.
 

Адреса: м.Ужгород, вул. Духновича, 16

2.Кав'ярня “Горіціана”

В центрі Ужгорода знаходиться кав’ярня “Goriziana”, яку в місті називають “кавовим раєм”. Відвідувачі хвалять не тільки різноманітну каву закладу, а й гарний інтер'єр, який дарує затишок своєю домашньою атмосферою. Місцеві жителі полюбляють відвідувати “Гориціану”, щоб насолодитися смаком справжньої італійської кави, а також приємно поспілкуватися з друзями. Саме для того, щоб гості більше між собою спілкувалися за кавою, а не мовчки занурювалися в інтернет, кав'ярня не надає доступу Wi-Fi. До запашної кави тут можна замовити смачні десерти, які тільки підкреслять особливі якості напою.

Адреса: м.Ужгород, вул. Корзо, 13.

3.Кав'ярня “Passiжу”

На вулиці Швабській, неподалік старовинного замку в Ужгороді, розташована кав'ярня-магазин “Passiжу”. Через великі панорамні вікна всередині можна побачити багато чого незвичайного, що спонукає сюди зайти. Заклад зразу дивує своїм оригінальним інтер'єром, в якому класичні елементи декору доповнені мішками з кавою, різними пристроями для мелення, обробки чи приготування кави. Все, що представлене в кав'ярні, зібрано власником і дуже схоже на своєрідний музей. І кава, приготована тут на піску має особливий запах та смак. Крім цього в закладі можна замовити страви європейської кухні, а також вишукані десерти. Одні з найпопулярніших видів кави — боснійська кава з рахат-лукумом, неймовірне какао з маршмеллоу та гарячий шоколад. А ще тут готують багато різноманітних кавових коктейлів, які гарно смакують до десертів.
 

Адреса: м.Ужгород, вул. Швабская 70

4. La Bochee

На одній із центральних вулиць Ужгорода знаходиться кав'ярня в французькому стилі La Bochee. Заклад популярний завжди свіжою випічкою і особливим духом романтичних французьких кав'ярень. Відчути себе на паризьких вулицях, де традиційний сніданок — кава з круасанами, можна саме в La Bochee. Крім цього тут великий вибір різних булочок, десертів, сендвічів і вафлів. Чого тільки варте домашнє морозиво, якого тут гарний асортимент. По відгукам відвідувачів, які хвалять кав'ярню за неперевершену випічку, в закладі приємно просто випити кави і спробувати сорбет.

 

Адреса: м.Ужгород, вул. Корзо, 17

5. Кав'ярня "Eat Me"


Ще одна гарна кав'ярня “Eat me” знаходиться в центральній частині старовинного Ужгорода.Заклад виглядає дуже яскраво, завдяки дизайну, який відтворив заклади в США в 60-х роках минулого століття. Тут потрапляєш в наче в якусь вітальню, де затишно і весело від гарних відтінків і приємних деталей. Це гарне місце для легкого сніданку зі смачною кавою, обіду з ситним супом і пирогом чи простого відвідування для перекусу сендвічом з глінтвейном. За основу в меню взято саме американську кухню, яка представлена класичними пирогами, сендвіч-вафлями з несподіваними начинками та іншою смакотою.
А ще в кав'ярні дуже смачні латте з різноманітними сиропами власного виробництва і кавові напої на будь-який смак.
 

Адреса: м.Ужгород, вул. Волошина, 22

6. Кавовий двір

Цікаве місце для кавових гурманів в центральній частині міста Ужгород — кав’ярня “Кавовий двір”. Тут можна посидіти в затишному дворику, взяти каву з собою в фірмовому посуді та ще й прикупити італійської кави на вагу. Гостям пропонуються мякі крісла, диванчики і все це в оточенні гарних полиць, живих квітів, великих картин з шоколадними мотивами. В такій гарній атмосфері під тиху приємну музику тут незвично подають каву — з печивом, у філіжанках видовженої форми і на підносі. В “Кавовому дворі” варто спробувати цікави десерти з морозивом, фруктами, оригінальними соусами, а ще штрудель. Також в закладі смачні свіжі соки і дуже вдале дитяче меню з цікавими для діток коктейлями і десертами. Варто додати, що в кав'ярні не лише гарна подача страв та кави, а й прекрасний сервіс в цілому.


Адреса: м.Ужгород, пл. Театральна, 3/2

7. Антресоль Mrs.Greenwich

Прекрасне двоповерхове кафе-піцерія "Антресоль Mrs.Greenwich" вигідно розташувалося недалеко від центрального ринку Ужгорода. Гості можуть розміститися на зручних диванчиках на другому поверсі або біля барних столиків — на першому. Тут насолоджуючись панорамними видами на центр міста, можна скуштувати смачної піци, домашньої пасти, кави різного обсмажування ( класичного італійського чи австрійського). А ще в закладі великий вибір трав'яних чаїв і лимонадів з яблуком, імбиром або з огірком. Для дітей в “Антресолі” проводять цікаві майстер-класи, на яких малечу навчать зробити тісто і спекти смачні булочки чи хліб.
За відгуками відвідувачів крім найсмачнішої піци в місті, тут неймовірне какао і скандинавський пиріг.
Цікаво, що офіціанти не носять замовлення по сходах на другий поверх, а користуються ліфтом.


Адреса: м.Ужгород, вул.Корятовича,1 а

Hotels24.ua бажає вам скуштувати найсмачнішу каву в Ужгороді!

Читати ще:

 

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
15.01.2019
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: 7 кав’ярень Ужгорода, де кава найсмачнiша
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(5 балів з 5, всього оцінок 1 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)