Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Де зупинитися в Харкові, якщо ви приїхали у відрядження

Де зупинитися в Харкові, якщо ви приїхали у відрядження

Вирушаючи у відрядження, постає питання, де можна зупинитися в незнайомому місті, особливо, якщо доведеться затриматися на кілька днів. Hotels24.ua пропонує підбірку готелей в Харькові, де можна зупинитися, якщо ви приїхали у відрядження.

Де зупинитися в Харкові, якщо ви приїхали у відрядження

 Для ділових поїздок підходять невеликі готелі, які розташовані недалеко від центру чи в тихих районах, мають високий рівень сервісу та небагато проживаючих. В таких готелях можна спокійно займатися бізнес- питаннями, а також гарно відпочити.


Міні-готель Siesta

В центральній частині Харькова розташувався затишний міні-готель "Siesta". Тут вам запропонують 6 двомісних номерів, виконаних в неповторному дизайні - від вишневої, бірюзової гамми відтінків до золотої. В номерах є зручне ліжко, диван, куточок з робочим столом, столова зона, кабельне телебачення і безкоштовний Wi-Fi. Розкішні ванні кімнати обладнані за всіма європейськими стандартами. Гостям надаються послуги бронювання білетів, зустрічі гостей в аеропорту, трансфер і організація ділових заходів. Недалеко знаходяться гарні ресторани та кафе, де можна буде провести зустрічі і смачно поїсти.

 Вартість проживання: від 780 грн за двомісний номер.
Адреса: м. Харків, проспект Московський, будинок 131-в.

Міні-готель Blues (Блюз)

На одній із центральних вулиць Харкова, поблизу ділового центру, знаходиться міні-готель "Блюз". У кожному номері встановлений кондиціонер, телефон, сейф, робочий стіл, кабельне ТВ, Wi-Fi. Номери вищої категорії відрізняються наявністю вітальні і просторої ванної кімнати з джакузі. Гості готелю можуть зі знижками замовляти страви в вишуканому ресторані готелю на 2-му поверсі будівлі. А для оздоровлення і повного релаксу є можливість відвідати сауну.
Для проведення ділових заходів у готелі є обладнаний конференц-зал. Додатково пропонується замовлення сніданку в номер, трансфер і парковка.

Вартість проживання: від 690 грн за двомісний номер.
Адреса: м. Харків, вул. Пушкінська, будинок 63.
 

Міні-готель Smart

В одному із тихих районів Харкова, з якого легко добратися в будь-який куточок міста, розташований міні-готель “Smart”. Для проживання надаються комфортні номери з класичним дизайном. Всі номері обладнані кондиціонером, кабельним телебаченням, безкоштовним Wi-Fi, окремою ванною кімнатою. Гості можуть замовити в барі готелю напої та закуски.
Додатково пропонується цілодобова допомога адміністратора, замовлення трансферу.

Вартість проживання: від 500 грн за двомісний номер.
Адреса: м. Харків, проспект Тракторобудівників, будинок 79/42.

Готель "Business Hotel"

Недалеко від головної площі Харькова - площі Свободи, знаходиться готель "Business Hotel". Поселитися ту можна в світлих номерах різної категорії із сучасним дизайном.
У всіх номерах, незалежно від категорії, є великі ліжка, кондиционер, міні-бар, робочий стіл, супутникове телебачення, Wi-Fi доступ. Деякі номери мають столову зону, м`які меблі у вітальні і гідромасажну душову кабіну в ванній кімнаті. Поряд з готелем можна поїсти в вишуканому ресторані і замовити напої в барі. В бізнес-центрі є можливість проводити ділові зустрічі, семінари та конференції. Гості можуть відвідати спа-центр, займатися в тренажерному залі, поплавати в басейні. Додатково можно замовити трансфер, залишити авто на парковці, оплатити послуги карткою.

Вартість проживання: від 850 грн за двомісний номер.
Адреса: м.Харків, вулиця Клочківська, будинок 192-а

 

Бажаємо вам продуктивних відряджень! А центр бронювання hotels24.ua допоможе вам обрати готель.

Читати ще:

 

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
02.07.2018
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: Де зупинитися в Харкові, якщо ви приїхали у відрядження
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(0 балів з 5, всього оцінок 0 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)