Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Кращі курорти Туреччини: ТОП-8 місць для відпочинку на морі, екскурсій та розваг

Кращі курорти Туреччини: ТОП-8 місць для відпочинку на морі, екскурсій та розваг

Туреччину по праву можна назвати унікальною країною. Республіка приваблює туристів дружелюбністю та гостинністю, неповторним східним колоритом і різноманітними пам'ятками, мальовничою природою і високим рівнем сервісу. Держава омивається Середземним, Чорним, Егейським і Мармуровим морями. Природа Туреччини неповторна. Тут можна побачити величні гори Кемера, зелені пагорби Мармариса, соснові масиви Анталії, безкраї рівнини Белека, приголомшливо красиві пляжі Сіде і чисті, блакитні води Аланії. Про кращі курорти країни розповість Hotels24.ua.

Кращі курорти Туреччини: ТОП-8 місць для відпочинку на морі, екскурсій та розваг

Кращі курорти Туреччини

Фото взято з сайту:www.persona-tour.net.ua

Найпопулярнішіі курорти Туреччини:

  • Анталія і Кемер.
  • Фетхіє і Аланія.
  • Мармарис і Бодрум,
  • Белек і Сіде.

Менш популярні курорти Туреччини — Дідім, Гечек, Кушадаси і Чешме.  Розглянемо кращі курорти Туреччини та актуальні тури.

 

1. Курорт Анталія

 

Фото взято з сайту: www.tourprom

Анталія - це сучасне, велике місто, найбільший торговий і діловий центр Середземноморського узбережжя. Його населення перевищує два мільйони осіб. Тут знаходиться відомий міжнародний аеропорт.

Що можна побачити в Анталії?


Пам'ятками Анталії є:

  • Ворота Адріана (тріумфальна арка), що датуються 130 р. до н. е., споруджені на честь приїзду Адріана – римського імператора.
  • Красивий водоспад Duden Waterfalls.
  • Туристам пропонують оглядову екскурсію по Анталії, в ході якої можна подивитися на визначні пам'ятки – Годинну вежу, старовинні міські стіни, площа Республіки, порт, пам'ятник Ататюрку і ворота Адріана, а також символ Анталії – мінарет Йівлі, мінарет Кесик.

Побачити неймовірної краси зоряне небо, нічні прибережні пейзажі Анталії можна, відправившись в нічну подорож на яхті. Туристів чекають розваги від команди аніматорів, лазерне і пінне шоу.

 Фото взято з сайту: ofir-tours.com.ua

Екскурсія по маршруту Демре-Міра-Кекова


Ще однією захоплюючою екскурсією є подорож за маршрутом Демре-Міра-Кекова, в ході якої туристи зможуть ознайомитися з історією Анталії, насолодитися сонцем і морем. Мандрівники побувають в місті Демре, побачать церкву Святого Миколая Чудотворця, доторкнуться до саркофагу, в якому зберігалися мощі Миколи Угодника. У місті Світу, туристам сподобається греко-римський театр. Також зацікавлять наскальні лікійські гробниці. Екскурсія передбачає прогулянку на яхті до острова Кекова-перлині Середземномор'я. Незабутні враження подарують руїни міста Сімена, затонулого багато століть тому в результаті сильного землетрусу. Їх можна побачити через товщу прозорої води. Відправившись в захоплюючу подорож, туристи зможуть взяти участь у дегустації найкращих сортів вин місцевого виробництва. З варіантами турів в Анталію на двох можна ознайомитися тут.

2. Курорт Аланія

 

 Фото взято з сайту: www.tui.ua

Аланія-стародавній населений пункт з багатовіковою історією. Місто є відомим центром відпочинку. Тут на високому рівні розвинена інфраструктура і розважальні заклади. Розташована Аланія на узбережжі Середземного моря. Від Анталії її відокремлює сто тридцять вісім кілометрів. Населення налічує приблизно 100 тис. осіб. Висока скеля розмежовує курорт на дві частини.

У Старому місті знаходиться велика кількість пам'ятників різних епох. Протяжність стін старого міста-понад вісім кілометрів. На сході від замкового пагорба можна побачити ринковий квартал з безліччю магазинів, кафе-чайних і ресторанчиків. Сучасна Аланія являє собою один з найжвавіших турецьких курортів. Пляжі і сучасні готелі тут простягнулися на тисячі кілометрів. Головна курортна пам'ятка Аланії – фантастично красивий пляж Клеопатри, що характеризується білосніжним пісочком.

Відстань від аеропорту Анталії до готелів курортної зони становить 90 — 140 км. Клімат в Аланії – субтропічний, а море – дуже тепле. Найспекотнішим місяцем вважається серпень (середня температура повітря досягає + 31 градусів Цельсія). В даний період вода в морі прогрівається до + 27 градусів Цельсія.

В Аланії піщано-галькові, неширокі пляжі. На захід від міста, в селищах Конакли, Окуджалар і Авсалар пляжна смуга характеризується досить щільним пісочком жовтого забарвлення. Вхід в море є пологим. В Аланії знаходиться аквапарк, оснащений 23 гірками. Є луна-парк. Аланія-відмінний курорт для відпочинку з маленькими дітьми!

Що подивитися в Аланії?

Фото взято з сайту: otdyhvmore.ru

Аланія є значущим портовим містом. Через нього свого часу проходив знаменитий Шовковий шлях. Тут можна прогулятися по чудесним вуличках, зробити покупки в торговому центрі, піднятися на вершину фортеці, відвідати пляж Клеопатри, побачити візантійську каплицю, а також видатний пам'ятник сельджуцької епохи – Червону вежу, датовану 1226 роком. Монументальна Червона вежа у висоту досягає 30 метрів і являє собою восьмикутник. Вона налічує п'ять поверхів. В Аланії також можна відвідати сталактитову печеру Дамлаташ, відому своїми цілющими властивостями. Вибрати цікаві тури на двох в Аланію можна тут.

 3.Курорт Сіде

Фото взято з сайту:www.tourprom.ru

Курортне місто розкинулося на невеликому півострові. Від Анталії його відокремлює 75 км. Сіде оточений сучасними туристичними комплексами. Тут чудові піщані пляжі. Місто являє собою один з найжвавіших південних курортів Турецької республіки. Його символом вважається гранатове дерево. Населений пункт був заснований в VII столітті до н. е. грецькими колоністами. Відстань від аеропорту Анталії до готелів курортної зони становить 50 — 70 км. Клімат Сіде — середземноморський. Тут дуже тепле і сухе літо. Температурна відмітка іноді досягає + 45 градусів Цельсія. Найбільш Спекотний місяць-серпень (середня температура повітря становить + 33 градуси Цельсія). Морська вода прогрівається аж до +26 градусів Цельсія. Знаменита бухта Кумкей характеризується пологим входом в воду. Тут рівний, дрібний пісок.

Що подивитися в Сіде?

В Туреччині можна відправитися на оглядову екскурсію по Сіде. Туристи зможуть ознайомитися з місцевими пам'ятками античним театром, фортечними стінами, вулицями з колонами, храмом Діоніса, побачити тріумфальну арку, зведену на честь римського Імператора Веспасиона, а також римську лазню, яка є в даний час археологічним музеєм. У місті Манавгат можна сфотографуватися біля водоспаду.

Фото взято з сайту: ofir-tours.com.ua
 

В Сіде знаходиться знаменита дискотека OXYD, де можливо не тільки потанцювати, але і скупатися в басейнах. Активні туристи зможуть зайнятися водними видами спорту, наприклад, рафтингом. Пропозиції турів на двох в Сіде можна переглянути тут.

4.Курорт Белек


 

 Фото взято з сайту: suntravel.net.ua

Сучасна готельна зона Белек розкинулася від Анталії, на відстані двадцяти п'яти кілометрів. Тут, в соснових, кедрових лісах, розташована велика кількість п'ятизіркових готельних комплексів. Курорт Белек особливо приваблює любителів спорту (гольфу, великого тенісу, верхової їзди, водних видів спорту, альпінізму, рафтингу) і тих туристів, які віддають перевагу активному відпочинку. В даній місцевості в 1994-му році був заснований Національний Гольф Клуб. У Белеку дуже мальовничі пейзажі. Приїжджих не залишать байдужими гори Таври, порослі калабрійської сосною кедровою деревами, блакитне море і піщані пляжі, яким не видно кінця і краю. Відстань від аеропорту Анталії до готелів зони курорту становить 20 — 40 км. Клімат в Белеку — м'який, субтропічний. Морське повітря просякнуте йодом, запахами лісів.

Белек знаходиться на рівнині, тому море тут ніколи не буває холодним. В даному регіоні можна засмагати, купатися в період-з квітня по листопад. Найбільш жарким місяцем вважається серпень (середня температура повітря становить + 33 градуси Цельсія, а морська вода прогрівається аж до + 27 градусів Цельсія). В Белеку пляжна зона має протяжність двадцять кілометрів (ширина пляжів досягає до п'ятдесяти метрів). Всі вони покриті дрібним або крупнішим піском.

Що подивитися в Белеку?


На незначній відстані від Белека розташовані:

  • руїни античного міста Перге.
  • амфітеатр Аспендос, що характеризується величним зовнішнім виглядом.
  • пам'ятка архітектури Сегле

Фото взято з сайту: www.tui.ua

На заході від Белека знаходиться Національна заповідна зона, що займає площу — п'ятсот гектарів. Тут росте приблизно 574 види рослин. Серед них-евкаліпти, кипариси і фісташкові дерева, а також мешкає 109 видів птахів, в тому числі сипуха. У львові туристи зможуть зайнятися альпінізмом і рафтингом по гірській річці Кепрючай. Яскраві враження залишать джип-тури по гірських дорогах. На півночі від Белека, в горах, знаходиться Національний парк Каньйон Кепрюлю, що займає площу 36 тис. га. Тут ростуть середземноморські кипариси. Уздовж річки Кепрю простягнувся чотирнадцятикілометровий каньйон, що досягає на деяких ділянках до чотирьохсот метрів. Тут можливо присвятити час рафтингу на ботах з гуми по річці Кепрю. Тури на двох в Белек представлені тут.

5. Курорт Кемер


 Фото взято з сайту: www.riu.com

Кемер являє собою невеликий сучасний курорт, який знаходиться від Анталії, на відстані сорока двох кілометрів. Місто розташоване в екологічно чистому регіоні, в зоні природного національного парку. Інфраструктура населеного пункту сконцентрована на схилах Тороських гір, які підступають до Середземного моря. Кемер оточений сосновими лісами і цитрусовими садами, піщаними і гальковими пляжними зонами, відзначені «Блакитним прапором». Пляжі регіону відповідають високим міжнародним стандартам якості, є екологічно чистими і абсолютно безпечними для купання. Від аеропорту до готелів курорту Кемер відстань становить 40 — 70 км. Для Кемера характерний особливий мікроклімат. Триста днів в році в регіоні сонячні. Завдяки сосновим лісам, температура не буває виснажливо спекотною, а вечори іноді тут навіть прохолодні. Купальний сезон в Кемері стартує в травні і закінчується в жовтні.

Найбільш теплий місяць в регіоні – серпень (температура повітря прогрівається до +36 градусів Цельсія, а води в морі – до +27 градусів Цельсія). Умовно узбережжі Кемера поділяється на дві великі пляжні зони. Міський пляж є гальковим. Тут створені всі умови для занять різноманітними захоплюючими видами водного спорту. Туристам пропонуються морські екскурсії на яхтах. Другий пляж є піщано-гальковим. Він оточений цитрусовими насадженнями. Регіон Кемер включає в себе саме місто з однойменною назвою, а також прилеглі селища:

  • Бельдібі і Гейнюк;
  • Кіріш і Текірова;
  • Чамьюва.

Незалежно від обраного району, практичні всі місцеві готелі, будь-то невеликі пансіонати або п'ятизіркові готельні комплекси, знаходяться на першій береговій лінії від моря і мають територією, яка характеризується великою площею.

Що подивитися в Кемері?

Головною визначною пам'яткою курортної зони Кемер є, що знаходяться в його околицях, руїни античних міст — Олімпос і Фазеліса. Вони служили місцем зупинки піратів в III столітті до н. е.

Туристи зможуть побачити:

  • старовинні акведуки і амфітеатри;
  • базиліки та лазні;
  • надгробки і саркофаги.

Фото взято з сайту: ally.com.ua

В Кемері знаходиться невеликий аквапарк з водними атракціонами, гірками, водоспадами, басейнами, кафе і закусочними.

Популярна екскурсія — морська прогулянка в регіоні Кемер

Туристи, відпочиваючі в регіоні Кемер, зможуть здійснити захоплюючу подорож по Турецькій Рив'єрі, відправившись в морську прогулянку з зупинками в мальовничих бухтах. Вони характеризуються кришталево чистою водичкою. Серед них слід виділити Фазеліс. В даній місцевості можна побачити руїни античного міста і навіть поблизу нього скупатися. Одним з найромантичніших місць вважається красива бухта Клеопатри. Є можливість замовити індивідуальні морські прогулянки, наприклад:

Екскурсія в Фазеліс Янарташ

Туристи також можуть відправитися на екскурсію – Фазеліс Янарташ! Подорож по античному місту і порту Фазеліс подарує масу позитивних емоцій. У даній місцевості можна побачити руїни будівель часів Візантійської і Римської імперій: туристи також зможуть насолодитися відпочинком на пляжі Південної гавані.

Розваги в Кемері

Клуби, дискотеки Кемера залучають приїжджих оригінальними нічними шоу-програмами, вечірками розважального характеру. Найбільш популярні місцями, де вирує нічне життя, грає сучасна музика, в Кемері вважаються:

  • клуб «Кристал» і «Аура»;
  • клуб «Інферно» і «Салінас»;
  • дискотека «Шарлотта».

Пропозиції турів на двох в Кемері можна подивитися тут. 

6. Курорт Фетхіє

Фото взято з сайту: www.country.alltravels.com.ua

Чудовий курорт Фетхіє розкинувся на південно-заході турецької держави. Розташований він біля підніжжя гір, вистелених лісами з кедрових і соснових дерев. Курортна зона потопає в зелені. Фетхіє – екологічно чистий регіон. Повітря в даній місцевості цілюще, а Клімат-сприятливе. Відпочиваючі зможуть насолодитися величними горами, блакитними морськими водами, тихими бухтами, смарагдовими островами. Даний регіон відомий жвавими ринками.

Що подивитися в Фетхіє?

Любителів дайвінгу зацікавлять туфові, підводні печери. В околицях курорту, недалеко від міста Олю-Деніз розташована природна заповідна зона – «Блакитна Лагуна». Відстань від аеропорту Даламан до Фетхіє становить шістдесят кілометрів.

Клімат в даній місцевості-субтропічний середземноморський. Стартує туристичний сезон рано (у квітні) і триває до кінця жовтня. Температура повітря у Фетхіє у липні-серпні досягає + 30 градусів Цельсія. Спеку легко переносити, завдяки дмуть вітрам. Температура води в морі в даний період тримається на позначці + 25 градусів Цельсія.

Фетхіє славиться одним з найбільших в Туреччині піщано-гальковим пляжем під назвою «бірюзове узбережжя». Умовно курорт Фетхіє підрозділяється на дві частини. Північніше від міста розташована елітна зона відпочинку. На її території знаходяться найкращі готельні комплекси. Фешенебельні готелі побудовані на узбережжі невеликих бухт. На курорті працює відома дискотека «Лікія Диско».

Пляжі на курорті, в основному, крупно-галькові. Південніше міста Фетхіє розташовується бухта Олюденіз. У даній місцевості дуже спокійне море. На косі мешкають черепахи. Її ще називають Черепашачим островом. Пляжі в Олюденіз є муніципальними. Вони безкоштовні, галькового типу з насипним піском. Серед пам'яток Фетхіє слід виділити: Головна визначна пам'ятка Фетхіє — висічені в скелі гробниця. В ній був похований правитель Аминтас. Усипальниця височить над містом. Її видно навіть з моря. Неподалік від неї можна побачити руїни фортеці, що належала колись родосским лицарям.

Фото взято з сайту: suntravel.net.ua

Відвідавши місцевий музей, туристи зможуть дізнатися про історію міста. Туристи побачать експонати, зібрані в самому Фетхіє та прилеглих околицях — твори мистецтва, ремісничі вироби епох:

  • лікійців і персів;
  • греків і римлян;
  • візантійців і османів.

У Фетхіє туристам пропонують:

  • веслування і рафтинг;
  • водні лижі,
  • вітрильний спорт.

В даній місцевості відпочиваючі розважаються на джип-сафарі, Є можливість політати на пароплані в бухті Олюденіз. Курорт Фетхіє підходить як для спокійного, так і активного проведення часу. Варіанти турів на двох у Фетхіє представлені тут.

7. Курорт Мармарис

Фото взято з сайту: suntravel.net.ua

Мармарис розкинувся на південному заході турецької держави у великій гавані природного походження. Розташування курорту – півострів між морями – Середземноморським і Егейським. Мармарис славиться своїми тихими зеленими бухтами, пляжами з золотистим пісочком, небесно-блакитним морем і фантастично красивими природними ландшафтами. Місто являє собою гармонійне поєднання стародавніх споруд і сучасних будівель. У Мармарисі з дітьми можна відвідати два аквапарки. Курорт ідеально підходить для молоді та туристів, що віддають перевагу активному способу життя. Аеропорт міста Даламан від Мармариса знаходиться на відстані дев'яноста кілометрів. Клімат в регіоні Мармарис – яскраво виражений середземноморський (сухий, теплий). Тут сонечко припікає з початку квітня аж до кінця жовтня. Температура повітря досягає максимальної позначки в серпні (+33 градуси Цельсія). В даний період вода в морі дуже тепла - + 25 градусів Цельсія.

Мармарис славиться своїми піщано-гальковими пляжами, які простягнулися на тисячі кілометрів. Морська вода-незвичайного, бірюзового забарвлення. Вхід в море пологий, а глибина – наростаюча. Туристи зможуть відправитися на мальовничий пляж Клеопатри, що знаходиться неподалік від міста. Готелі Мармариса являють собою корпуси з чотирьох поверхів, розташовані на незначній площі. Клубні готелі з корпусами і бунгало, знаходяться, як правило, на великій території. Їх можна побачити в довколишніх селищах, а також в парковій зоні між Ічмелером, Мармарисом. Деякі з них розташовують власними пляжами. Бульвар Мармариса простягнувся вздовж берегової лінії. Він приваблює туристів величезною кількістю закладів розважального характеру. Щодня, в центрі міста функціонує базар, на якому можна купити різні сувеніри, а також спробувати чамбалу — сосновий мед місцевого виробництва.

Мармарис — центр парусного спорту східного Середземномор'я. Тут можливо орендувати яхту, відправитися на оглядову екскурсію.

Розваги в Мармарісі

В даній місцевості кожен турист знайде розвагу до смаку:

  • сафарі на квадроциклах і джип-сафарі;
  • катання на аквабайке і прогулянку на конях;
  • яхтинг, дайвінг і параглайдинг.

Що подивитися в Мармарисі?


У місті і його околицях знаходиться велика кількість історичних пам'яток:

  • стародавня фортеця (стара частина Мармариса). Її фундамент був закладений іонічними племенами ще в ХІ ст. до н. е. Фортеця була перебудована в епоху Олександра Македонського. В даний час тут розташовується археологічний та Етнографічний музей.
  • Парк археології "Ylik kayalar", де росте велика кількість кактусів
  • Китайський парк, в якому є ставки з золотими рибками на різних рівнях; з верхнього прудв вода повільно падає на нижній.
  • Співаючий фонтан в парку Ататюрка
  • гробниця Саріани
  • Aquapark Atlantis

 Фото взято з сайту: www.tui.ua

В районі Кемералти знаходиться старовинна мечеть Ібрахім Ага, що характеризується гігантським куполом. Поблизу Мармариса розташована велика кількість руїн стародавніх елліністичних поселень. З Мармариса на поромі можна відправитися на грецький острів Родос. Тури в Мармарис на двох можна подивитися тут.

8. Курорт Бодрум

Фото взято з сайту: xo.ua

Серед курортів, Бодрум є найбільш тусовочним. У регіоні розташовано безліч нічних клубів і барів, дискотек і ресторанів. На півострові знаходиться чотирнадцять бухт.

Тут побудовані селища, готельні комплекси. Місто Бодрум розкинулося в центральній частині півострова. Курорт особливо приваблює німців і французів, англійців і скандинавів. Він розташований на стику Середземноморського і Егейського морів.

Складається Бодрум з двох частин:

  • Східної. Тут розкинувся довгий і вузький пляж, всіяний ресторанчиками, кафе і нічними клубами.
  • Західний. Вона більш спокійна. Тут знаходиться марина і яхт-клуби. Можна зайнятися серфінгом та іншими водними видами спорту.

Скупитися в Бодрумі можливо в численних супермаркетах, а скуштувати вишукані страви – в місцевих ресторанах. Бодрум зайняв те місце, де раніше знаходилося Стародавнє місто Галікарнаса, Галікарнаський мавзолей (датований 353 р. до н. е), знищений в результаті сильного землетрусу.

Що подивитися в Бодрумі?

Головна визначна пам'ятка Бодрума-замок святого Петра або Бодрумська фортеця. У замку працює Музей підводної археології. Тут зберігається "Улубурунський скарб", який був знайдений на, затонулому в морі, кораблі.

Бодрумская фортеця умовно розділяє місто на дві частини:нову – з набережної, нічними дискотеками, сучасними кварталами і фешенебельними готелями; стару – з традиційними кафе і ресторанами.

На півночі від фортеці знаходиться базар і житлові будівлі з каменю. У північній частині Бодрума, на височині, туристи зможуть побачити грандіозний амфітеатр з гладіаторською ареною, який колись вміщував тринадцять тисяч глядачів. Його побудували ще в IV ст. до н. е. Звідси відкривається вид на бухту Бодрума. Тут час від часу організовуються музичні фестивалі.

Фото взято на сайті:castles.today

На півночі від фортеці знаходиться базар і житлові будівлі з каменю. У північній частині Бодрума, на височині, туристи зможуть побачити грандіозний амфітеатр з гладіаторською ареною, який колись вміщував тринадцять тисяч глядачів. Його побудували ще в IV ст. до н. е. Звідси відкривається вид на бухту Бодрума. Тут час від часу організовуються музичні фестивалі, концерти. Між амфітеатром і морськими берегом видно руїни Галикарнасского мавзолею. Західніше знаходиться фрагмент стіни з монументальними Міндоськими воротами. Раніше вони виконували функцію центрального входу в Галикарнассос. В даний час ворота відновлені. Мандрівники можуть відвідати Чорний острів, який славиться своїми цілющими мінеральними джерелами і грязями.

Розваги в Бодрумі

В Бодрумі можна відмінно провести час в диско-клубі «Галікарнас», оформленому в стилі античного амфітеатру. Він розташований поблизу замка і пристані. Величезний танцпол нічного клубу розрахований на п'ять тисяч гостей. У «Галікарнасі» передбачені відокремлені, романтичні VIP-кімнати. Вночі лазерні промені дискотеки висвітлюють небо над морським узбережжям.

Dragon Bar характеризується сучасною, надпотужною звуковою системою. Ресторан Secret Garden's оформлений у вишуканому східному стилі, пропонує туристам оригінальне і смачне меню. Чіллаут Zen Lounge є відмінним місцем релаксу під відкритим турецьким небом.

Куди піти з дитиною в Бодрумі?

Аквапарк «Дедеман»

Аквапарк «Дедеман» в Бодрумі — популярне місце для проведення часу з сім'єю. Він займає територію понад чотири гектари. Аквапарк оснащений:

двадцятьма чотирма гірками зі спецефектами;
захоплюючими атракціонами – Wave Pool з триметровими хвилями,

  • гіркою Kamikaze,
  • трубою Black hole,
  • трасою Sidewinder;
  • трьома басейнами; джакузі;
  • декоративними озерами;
  • 350-метрової річкою, в якій можна поплавати на штучних хвилях

 Фото взято з сайту: ofir-tours.com.ua

Для найменших відвідувачів облаштовано майданчик з безпечними гірками та атракціонами. Діти постійно знаходяться під наглядом досвідчених аніматорів. Варіанти турів на двох в Бодрум представлені тут.

Який курорт вибрати для відпочинку — вирішувати Вам! Приїжджайте в Туреччину — чудову країну, де культурне надбання, історія, традиції гармонійно переплелися з гостинністю місцевих жителів і фантастично красивою природою! Вибравши відповідний тур, ви зможете насолодитися незабутньою відпусткою на березі моря, розважитися і відчути на собі найвищий рівень турецького сервісу! 

Читайте ще:

 

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
30.05.2019
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: Кращі курорти Туреччини: ТОП-8 місць для відпочинку на морі, екскурсій та розваг
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(0 балів з 5, всього оцінок 0 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)