Щодо пропозицій заробітку від Hotels24.ua -->
Куди піти, якщо ви приїхали в Харків з дитиною

Куди піти, якщо ви приїхали в Харків з дитиною

Коли приїзджаєш з дитиною до Харкова, виникає питання, які місця можна відвідати в цьому великому місті, щоб дитині було цікаво. Різноманітних розважальних центрів, музеїв, парків та кав'ярень для дітей в першій столиці України достатньо. Сьогодні hotels24.ua розповість про ті з них, що сподобаються малечі і дорослим.

Куди піти, якщо ви приїхали в Харків з дитиною

1.Кафе “Локомотив”

Біля станції метро “Південний вокзал” в будівлі “Музею історії Південної залізниці” в Харкові, розташоване оригінальне кафе “Локомотив”. Особливістю цього кафе є те, що посеред залу встановлена мініатюрна залізниця, по якій перевозяться замовлення, а вздовж шляху виготовлені на замовлення прекрасні будиночки.
Невеличкий локомотив може доставляти напої, морозиво, випічку, а більш об'ємні замовлення приносить офіціант. Також тут іноді подають залізницею дорослим напої з бару та невеликі бутерброди. В меню закладу присутні перші, другі страви, салати. Шкода, що вони не доставляються по залізниці.
В дітей відвідування такого закладу, а особливо процес доставки улюбленої смакоти викликає незвичайний захват. А дорослим відчути себе дітьми серед такого дивного кафе не буде зайвим.

Адреса: м.Харків, вул. Котляра, буд.15 в

2.Франсільванія

Гарно провести час діти можуть в розважальному закладі "Франсільванія", який пропонує познайомитися з різними професіями і розважитися. Наче в справжній країні тут є свої закони, правила, уряд і навіть своя валюта. І пройти сюди можна не просто так, а як до будь-якої країни— через прикордонний пункт і з паспортом, який видають в паспортному столі. А далі, все, як в дорослому житті — спочатку потрібно пройти навчання, влаштуватись на роботу, заробити гроші і вибрати на що їх витратити. Дітки до 4-х років захопливо навчаються і грають в окремій кімнаті, яка нагадує конструктор, складений з яскравих елементів. А старші діти навчаються основам фінансової грамотності та поступово пробують себе в різних професіях, беруть участь у навчальних квестах. Далі починають отримувати зарплату, яка видається ігровими грошима — луїдорами. І найцікавіше — зароблені гроші можна витратити на майстер-класи, розваги чи сувеніри.
“Франсільванія” облаштована лавочками, скульптурами і фонтаном. Спробувати страви з дитячого меню можна в затишному кафе на території закладу. Для веселих розваг в закладі пропонуються самокати, дитячі машинки і гойдалки. Також в “Франсільванії” організовують оригінальні дні народження для малечі. Країна професій підходить для дітей від 2 до 16 років.


Адреса: м.Харків, вул.Академіка Павлова, буд.44 Б

3.Музей фотоілюзій

Цікавою пригодою стане відвідування музею Фото Ілюзій, в якому відвідувачі потрапляють в неймовірний світ фото локацій. Оригінальний формат музею дозволяє відкрити кожному гостю для себе широкий простір фантазії, відчути себе Алісою в країні чудес. А ще побороти свої страхи, стоячи над прірвою, побувати в космосі або ж посміятися над дивними картинами. Таке проведення часу буде до снаги дорослим і дітям.
В музеї привітно зустрічає адміністратор, що при необхідності може підказати, як краще зробити фото. Крім цього тут можна замовити професійного фотографа, який може зробити неймовірну фотосесію. По відгукам тих, хто побував в музеї, фотограф може пояснити, що робити аби світлини вийшли реалістичними, навіть без оплати. Дуже зручно, що в музеї є камера схову, в якій на зберігання можна залишити навіть валізу.
Якщо завчасно пройти реєстрацію на сайті музею для подальшого відвідування, то можна отримати знижку. А для дітей, яким не виповнилось 7 років, вхід до музею безкоштовний.

 

Адреса: м.Харків, вул.Клочковська, буд. 3

4. Парк Фельдмана

Одним із популярних місць Харкова для відпочинку з дітьми є “Фельдман екопарк”, який займає 140 га. В парку можна милуватися квітковими інсталяціями, побачити оригінальні скульптури і милих тварин в місцевому зоопарку.
Основна ідея створення цього прекрасного парку — захистити флору і фауну, саме тому тут відкрили центр, де реабілітують рукокрилих.
Ще при вході в парк дітей зустрічають різноманітні казкові персонажі, з якими можна сфотографуватися. Далі розташовані різні атракціони, батути, а також канатне містечко. Діти влаштовують кінні прогулянки, вистави за участю коней та інші розваги. Для бажаючих навчитися чомусь новому, проводяться майстер-класи і відкритий гурток юних натуралістів.
Найбільш цікавою для дітей в парку, звичайно, є можливість побувати в зоопарку, де мешкають кілька тисяч тварин, серед яких: вовки, тигри, верблюди, мавпи, леви, тощо. А ще тут можна зустріти мандруючу черепаху і побачити перуанського пінгвіна. Крім цього діти можуть в контактному зоопарку погодувати і погладити пухнастих кроликів чи зворушливих поні. На території розміщене велике озеро, до якого зроблені спеціальні дерев'яні виходи і є можливість посидіти біля води, роздивляючись рибок. Також для відпочинку тут облаштовані альтанки з дерева. Парк має декілька кафетеріїв, а також кіоски, де можна придбати вуличну їжу та різні напої.
Більшість послуг, які надаються в еко-парку і вхід до нього — безкоштовний. А ще без оплати можна користуватися вело і авто-парковками, побувати в мотузковому парку. Дістатися сюди можна безкоштовними автобусами від кількох станцій метро або платним маршрутним таксі. А відпочивати можна цілий рік.

Адреса: Харківська обл., Дергачівський район, с. Лісове, Київське шосе, 12

5. Морський музей

Ще один цікавий музей, який вабить до себе любителів подорожей та неймовірних морських пригод — “Морський музей”. В музеї, який з'явився майже 10 років тому, представлена приватна колекція колекціонера Олександра Якименко, що збиралася ним багато років. Саме засновник зараз проводить екскурс в історію мореплавання, процес будування кораблів і показує багато дивовижних моделей власного виготовлення в двох залах музею.
Діти в музеї дізнаються про морські пригоди і історичні битви, побачать старовинні моделі фрегатів та зможуть доторкнутися до деяких експонатів. Цікаво буде дітям і дорослим побачити, які прилади були всередині старовинного військового корабля кілька століть тому, унікальні карти, які зберігались в британському архіві, як діставали золото з галеонів, що затонули.
Міні-копії різних кораблів тут зачаровують кожного відвідувача незалежно від віку. В музеї можна фотографуватися, а також придбати сувеніри.

Адреса: м.Харків, вул. Жінок Мироносиць, 13

Читати ще:

 

При повному або частковому використанні матеріалів Hotels24.ua — активне посилання на джерело обов'язкове.
18.01.2019
HOTELS24.ua
Оцініть статтю: Куди піти, якщо ви приїхали в Харків з дитиною
  • дуже погано
  • погано
  • нормально
  • добре
  • клас
(0 балів з 5, всього оцінок 0 )
(??) (??) (??)
Підбір та бронювання готелів по телефону (цілодобово без вихідних)